Ești la un restaurant bun, nu la o cârciumă de cartier, deci și cu prețuri pe măsură.

Te uiți prin meniu, alegi ceva ce-ți face cu ochiul, vine mâncarea, te apuci să bagi în tine și, surpriză, constați că nu-ți place. Dar nu că nu-ți place, efectiv nu ai cum s-o mănânci, indiferent cât ți-ar fi de foame.

Ce faci?

Atenție! Când te prinzi că nu-ți place, te prinzi de la primele două-trei înghițituri, nu după ce mănânci minimum trei sferturi din farfurie.

Cum mi-a povestit mie o prietenă, care avea restaurant în Spania, despre niște unii care au comandat, au lins farfuriile, iar la final au refuzat să plătească pe motiv că nu le-a plăcut mâncarea. De-a fost nevoită femeia să cheme Guardia Civil. Evident, primul lucru pe care l-au întrebat și polițiștii a fost: dacă nu v-a plăcut mâncarea, de ce-ați golit farfuriile?

Deci nu așa, că așa nu e în regulă, nu prea mai sună a bună-credință. E cum ziceam mai sus: a venit mâncarea, ai luat două-trei guri și ți-ai dat seama că nu-ți place.

Ce faci?

sursa foto: freepik.com