Prieteni, nu știu dacă asta e o chestie care ține de ceea ce nu face un bărbat adevărat, dar am o mărturisire de făcut: n-am citit în viața mea vreun prospect sau instrucțiuni de folosire.

Consider că este sub demnitatea mea să mă uit pe niște hârțoage ca să-mi dau seama cum funcționează un obiect, fie el aspirator, aparat de cafea, televizor, grill sau orice altceva ce nu merge doar pe bază de băgat în priză.

Lucrurile decurg în felul următor: îl scot din ambalaj și încerc să-l pun în funcțiune, așa, după capul meu, indiferent dacă mai necesită montaj suplimentar sau setări adiționale.

Să presupunem că, deși mă străduiesc cale de câteva minute bune, nu reușesc să-l pun în funcțiune. Sau de pornit pornește, dar nu mă prind cum să-l setez.

Ei bine, din acel moment mai există doar două variante. Care sunt cumva complementare.

Prima: caut pe youtube un tutorial despre respectivul obiect.

Dacă nu găsesc sau dacă nici măcar cu ajutorul tutorialului nu reușesc, urmează a doua și ultima variantă: îl pun undeva bine și nu mă mai ating de obiectul ăla în viața mea.

Și nu, nu glumesc absolut deloc. Dacă n-ar exista Mara (are o răbdare pe care mintea mea n-o poate înțelege), cel puțin un sfert dintre device-urile din casa asta ar sta acum înghesuite prin dulapuri și debarale. 🙂

sursa foto: freepik.com