Ia fiți atenți aici. Am o presimțire că mulți dintre voi o să vă faceți tricou cu mine sau măcar o să-mi aprindeți o lumânare la „vii” (așa sper) după ce citiți chestia asta.

Cu toții știm că se apropie tripleta magică, am numit aici 14 februarie 1 Martie și 8 Martie.

Oricât ne am da noi de cocoși, că nu ne interesează, că hâr că mâr, știm cu toții că ne interesează. Și încă tare de tot, că ne place liniștea acasă. 😛

Ei bine fratele vostru o să vă salveze. Dar nu doar că vă salvez, vă las aici una dintre cele mai mișto idei ever. Și nu vorbesc din auzite, v-o spun pentru că, ce să vezi, taman ce-am participat eu la ea: cină pe nevăzute, prieteni, despre asta este vorba.

Este că v-am stârnit nițel? Cred și eu că v-am stârnit, pentru că experiența e șmecheră rău.

Dacă vă întrebați ce poate fi atât de tare la o cină pe nevăzute, o să vă spun doar atât: faptul că nu vezi ce mănânci, te face să vrei să știi cu ajutorul celorlalte două simțuri implicate, gustul și mirosul. Ceea ce, fraților, duce la un fel de explozie a papilelor gustative.

Mă rog, nu că pe mine m-ar fi ajutat în vreun fel explozia papilelor. N-am reușit să ghicesc niciunul dintre cele patru dish-uri, deși unul dintre ele era desert. Eu, mamăl și tatăl dulciurilor de pe lumea asta, n-am fost în stare să-mi dau seama decât că era și niște sos de ciocolată pe-acolo. În rest, nimic, blană, de la început până la sfârșit, la toate cele patru.

Și să nu vă imaginați că ni s-au servit pulpă de viezure în aspic sau muguri de baobab virgin. Nu, frate, nu era niciun ingredient pe care să nu-l mai fi mâncat, doar că, surprinzător, dacă nu vezi preparatul, nu-ți dai seama ce e. Uite, ca să vedeți adevărata dimensiune a dezastrului, n-am fost în stare să recunosc un risotto cu fructe de mare. Ziceau oamenii din jur c-ar fi risotto, iar eu le spuneam să-și bage mințile în cap, cum să fie ăla risotto?

Nfine, treaba e că n-aveți cum să înțelegeți exact ce povestesc io aici până nu încercați. Or tocmai ăsta este motivul pentru care am scris toată postarea asta: ce-ați zice să încercați? Garantez eu că merită până la ultima înghițitură.

Daaar, tocmai pentru că este o experiență cât de cât senzațională, nu se poate organiza la foc automat. Prin urmare, la ora asta există o singură dată pentru care vă puteți face rezervări, iar acea dată este 24 februarie. Dacă vă sună bine, iată link-ul unde puteți face rezervările: bit.ly/CinaPeNevazute.

Bine, bine, o să săriți, dar cum ne-ai salvat, că Valentine’s Day e pe 14? Vă spune fratele vostru cum. Dacă vine întrebarea „facem și noi ceva de Valentine’s?” (și-o să vină, n-am nicio îndoială), vă luați cea mai ultragiată față din repertoriu și-o dați p-aia cu sărbătoarea prea comercială.

Ce, vrei să sărbătorim doar așa pentru că sărbătorește toată lumea? Dragostea noastră e mai presus de convenții din astea sociale. Plus că pe 14 e plin peste tot, nu găsești mese libere nici cu telescopul Hubble. Nu, iubito, eu am făcut rezervare de Dragobete, că asta e sărbătoarea noastră, românească. Game, set, meci. Dacă vă jucați bine cartea, aveți șanse să scăpați fără flori și de 8 Martie.

Ah, să nu uit, încă ceva deosebit de important. Nu m-am simțit vinovat nicio clipă vizavi de dietă. Câtă vreme n-am văzut ce mănânc, am putut să trag relaxat concluzia că sunt dovlecei fierți. Pentru că ce nu vezi nu există, da?

Mno, cam atât am avut de zis, de-aici încolo știți și singuri ce-aveți de făcut dacă e. Dar o să vă mai zic o dată că experiența este mult peste orice vă imaginați citind ce v-am povestit.

Acum, dacă nu vă coafează cina pe nevăzute sau dacă se ocupă toate locurile până vă hotărâți, vedeți că mai puteți face o treabă la fel de șmecheră. Dacă nu știi și nu știi ce să-i iei sau unde să mergeți și ți-e teamă că orice ai alege, o s-o dai în bară (gen, nu-i place, dar nici nu-ți spune că nu-i place, nu de alta, dar s-a mai pățit), ai la îndemână soluția supremă: 30 de experiențe într-un singur pachet.

Da, da, am scris corect: treizeci de variante din care să aleagă. Cadourile astea cu opțiuni au, într-un singur pachet, mai multe experiențe. Mai pe relaxare, mai pe adrenalină, mai pe romance, mai fancy, mai nefancy… ca să aibă de unde să-și aleagă. Uite: bit.ly/Flexibox.

Cei de la Complice.ro le-au gândit special așa ca să te scoată, că nu mai trebuie să alegi tu nimic, pasezi responsabilitatea asta mega-finuț. Dacă nici aici nu găsește nimic care să-i placă, sfatul meu e să fugi unde vezi cu ochii cât mai poți. 😊

P.S. Poate vă întrebați ce-i cu șorțul ăla pe care-l port. Ei bine, gazdele cinei au avut deosebita inspirație să le pună la dispoziție șorțuri celor care se temeau c-o să dea mâncare pe ei. Cum mă știu mândru posesor de două mâini stângi, n-am stat nicio clipă pe gânduri. Nu de alta, dar era păcat de singurul sacou pe care-l am în garderobă.

P.P.S. Mai jos sunt câteva poze de la fața locului.