Am crezut că e la mișto, dar dacă dai un search pe google după „Shakira mermelada”, ți se vor deschide zeci de site-uri cu știrea asta: la mermelada de la verdad.

Nu știu dacă e confirmată sau nu, dar e mult prea mișto ca sa nu v-o las și vouă.

Ia fiți atenți aici cum a aflat Shakira că domn Piqué se juca de-a doctorul cu cineva în lipsa ei.

Cică Shakira avea în casă un borcan cu dulceață de căpșuni. Știți cum e, când ți-e poftă de ceva dulce, mai bagi o linguriță de dulceață, ca să nu scapi în borcanul cu Nutella. Mai făceam și eu asta, dar până la urmă tot la Nutella reveneam. Nfine…

Faza e că lui Piqué nu-i plăcea dulceața de căpșuni. Ori că nu-i plăcea, ori că omul chiar își lua în serios cariera sportivă și nu băga calorii goale sau carbohidrați, cert e că nu se atingea de dulceața aia nici mort.

Doar că, ce să vezi, când pleca titulara de acasă, pe la concerte, domn Piqué băga rezerva pe teren. Gen, o aducea acasă pe tânăra domnișoara căreia voia să-i arate colecția lui de Rolexuri.

Care domnișoară era fiartă pe pâine prăjită cu unt și dulceață de căpșuni. Prin urmare, după ce-i arăta nen-tu Pique colecția de ceasuri, mai scăpa la borcanul cu dulceață din frigider. Azi o linguriță, mâine două, până s-a sesizat Shakira c-a scăzut nivelul de dulceață din borcan.

Ei, abia aici urmează partea cea mai tare. Orice om normal de pe lumea asta s-ar fi dus la Piqué și l-ar fi întrebat:

– Iubitule, mi-ai mâncat tu cumva dulceața de căpșuni?

Eventual, urmând să-i facă și-un mic scandal pe motiv că de ce n-a cumpărat dacă tot a mâncat-o.

Nu și Shakira, prieteni. Shakira n-a întrebat pe nimeni nimic, nici n-a lăsat post-it pe frigider cu „să nu uiți să cumperi dulceață de căpșuni, că nu mai e”. Shakira s-a dus direct și-a angajat un detectiv particular să afle cine-i mănâncă ei dulceața de căpșuni. Și detectivul a aflat. Restul de deja istorie

Bănene, niciodată să nu subestimezi femeile. Cine vreodată pe lumea asta s-ar fi gândit să angajeze un detectiv particular pentru că scădea nivelul în borcanul cu dulceață?

FA-BU-LOS!