Ia fiți atenți aici. Nu-mi dau seama dacă este vreo legătură de cauzalitate, dar eu trăiesc cu impresia că de când am lăsat doar like-urile lumea are mai mult spor la comentat pe aici.

Pe de altă parte, în capul meu este că dislike-urile au și ele importanța lor, cu condiția să nu fie date fără niciun sens de cetățeni care doar cu asta se ocupă. Prin urmare, aș fi tentat să le bag înapoi, mă gândesc că între timp s-or fi lămurit triștii ăia că îmi ia fix trei secunde să fac mânuțele roșii să dispară.

De-aia eu zic c-ar fi ok să le avem, doar că vasta mea experiență de viață mi-a dovedit în numeroase rânduri că nu întotdeauna ce am eu în cap se pupă cu realitatea din teren.

Prin urmare, vin și vă întreb (oare a câta oară) cum vreți să mergem mai departe? Doar cu like-uri (cum suntem acum) sau să bag înapoi și mânuțele roșii?

Aș fi făcut un poll, că ne-ar fi fost mult mai ușor. Dar din nefericire plugin-ul pentru sondaje este unul dintre cele care-mi pune blogul la pământ și nu vreau să risc asta. Prin urmare, o s-o fac bătrânește: voi contabiliza de mână toate comentariile voastre, după care voi face cum ați decis. Că pe voi vă afectează, mie nu-mi poate da nimeni dislike.

Așadar, ca să simplificăm lucrurile, dacă răspundeți cu:

👉 DA – înseamnă că vreți înapoi dislike-urile, pe sistemul „da, le vreau înapoi”;

👉 NU – rămânem fix cum suntem acum, doar cu mânuțele verzi, pe sistemul „nu, nu vreau dislike-urile înapoi”;

La final, număr DA-urile și NU-urile, după care procedez în consecință.

De-aia v-aș ruga, dacă vă interesează subiectul, să faceți un zdrobitor efort de câteva secunde și chiar să vă exprimați opțiunea. Ca să nu iau decizia doar pe baza părerilor celor cărora nu le-a fost lene să scrie un cuvânt de două litere.

Vă foarte mulțumesc, aștept cu deosebit interes să văd ce hotărâți.

P.S. Desigur, dacă vreți să vă și argumentați votul, nu vă oprește nimeni. Dar tot am nevoie de „DA” sau „NU”, ca să-mi fie mai ușor când număr.