Plecăm de la premisa că vă cumpărați de Black Friday niște chestii pe care vi le-ați dorit mult, dar la care ați reușit să prindeți și niște reduceri bune de tot. Deci, practic, ați împușcat cei doi iepuri care vă dădeau târcoale: v-ați cumpărat și lucrurile pe care vi le doreați, ați făcut și o economie serioasă.

Moment în care vin eu și vă întreb, cu speranța că poate vă dau o idee care nu v-a venit până acum: v-ați gândit vreodată să donați o parte din banii pe care i-ați salvat prinzând reduceri bune de Black Friday?

Întreb cât se poate de serios, pentru că e imposibil să nu aveți vreo cauză umanitară, o cauză socială, o ceva pentru care sufletul vostru ar vrea să doneze. Sau pentru care donați deja, dar v-ar plăcea să donați un pic mai mult decât în mod normal.

Știți că există multe momente in care suntem impresionați de o cauză și ne-ar plăcea să donăm o sumă mai consistentă, dar, în același timp, toți știm că banii nu cresc în copaci, prin urmare ne limităm donația la cât ne permitem.

Ei, poate că ăsta e momentul în care putem merge la nivelul următor: atunci când salvăm bani mai mulți, pentru c-am reușit să prindem niște reduceri mai substanțiale de Black Friday.

Nu știu dacă v-ați gândit sau nu la asta până acum, dar dacă și voi considerați că e o idee bună, luați-o în calcul.

Cât despre cauzele spre care ați putea să donați, cred că nu mai aveți nevoie de ajutorul meu, este imposibil să nu aveți măcar câteva pe listă, așa cum avem cu toții.

La mine, cel puțin, lista este extrem de lungă, dar pe primele locuri au fost și vor fi mereu cauzele care implică animale și copii. Uite, de exemplu:

👉 Adăposturi pentru căței, cum este Adăpostul Speranța;

👉 Fundații care se ocupă de animalele sălbatice, cum ar fi Visul Luanei;

👉 Fundații care se ocupă de copiii din orfelinate: Hope and homes for children;

👉 Fundații care se ocupă de bătrânii singuri: Niciodată singur;

Și lista poate continua la infinit.

Repet, sunt convins că nu trebuie sa vă dau eu sugestii, cu toții avem în minte cauze care ne impresionează și pentru care donăm din suflet sau am vrea să donăm din suflet. Well, poate cu ocazia reducerilor de Black Friday, chiar donăm o parte din banii economisiți astfel.

Acum, ca să ducem treaba până la capăt, o sa vă spun că există un loc care vă va ajuta din plin să economisiți de Black Friday, pentru că în acel loc o să găsiți reduceri zdravene la peste 270.000 de articole. Locul, pe care n-am nicio îndoială că-l știți cu toții, se numește otter.ro.

Ce nu știți încă, dar veți afla acum, este că acest loc, otter.ro, va avea în perioada 11-13 noiembrie, pe lângă reducerile de pe site și reduceri la mii de produse în magazinele fizice din rețeaua Otter Distribution: Tezyo, Gryxx, Epica și Aldo. În toate aceste magazine, și pe site, vor fi la preț redus peste 4000 de modele de încălțăminte și marochinărie.

Printre cele 4000 de modele este imposibil să nu găsiți multe care să vă placă. Dacă vă plac și reducerile, știți ce aveți de făcut.

Atât vă rog: să nu uitați că puteți dona o parte din banii economisiți, pentru că acum e momentul în care  TU FACI DIFERENȚA. Otter face diferența prin reduceri, iar voi faceți diferența prin fapte bune. Atât de simplu.

sursa foto: freepik.com