Am fost un pic pe drumuri azi și-am ratat știrea cu retragerea lui David Popovici din finala la 400 metri, dar și dezamăgirea imensă pe care a produs-o cu această decizie. Mă pregăteam să dau pe tvr să văd finala când am aflat. Dar lasă c-am recuperat repede.

Ce voiam să spun, e normal să existe români dezamăgiți de retragerea lui David Popovici. Când ești la rândul tău campion mondial la stat pe canapea și spart semințe d-alea bune dă floare, știi exact cum stau lucrurile cu competițiile astea. Practic e o doar o treabă între voi, campionii.

Plus că de înotat poate oricine. Ce-i aia „e obosit?”. Păi un campion de canapea, care se respectă, când merge la greci stă câte 5-6 ore pe zi în apă și nu mai obosește. Și ăsta la șaptișpe ani ai lui se plânge? Aute la el, numa’ figuri.

De-aia zic, e normal să fie și români dezamăgiți. Îi știți, sunt tot campionii ăia pe care-i dezamăgea cumplit Halep când era numărul unu mondial.

P.S. Ca să nu ziceți că aberez, aveți mai jos o mostră furată de la Petro. Mai multe în același stil pur românesc găsiți pe pagina digi, de exemplu, la știrea care anunța retragerea lui David.