Duamna doctor de renume mondial, Adina Alberts, a postat ieri aceste cugetări sublime:

În imagine îl aveți pe Gheorghe Bordeianu, 63 de ani, inginerul român care a inventat motorul care merge cu apă. Acum 7 ani, dl Bordeianu avea un Cielo cumpărat la mâna a 2a pe care omologase motorul ecologic care funcționa cu apă, bazat pe descompunerea acesteia în hidrogen și oxigen.

MAȘINA CONSUMA LA UN DRUM DE 5000 KM, 3 LITRI DE APĂ!😮

Acum are un Lexus, una dintre cele mai tehnologizate mașini, pe care testează o altă invenție care se numește Kitul EcoPower. Acesta se adaptează la motoarele cu combustie internă, diesel sau pe benzină, reducând consumul de combustibil și emisii cu aproape 70% .

Haideți să ne gândim puțin cam câte am putea face dacă descoperirea fabuloasă a inginerului român ar fi utilizată la nivel macro…

Există doar două posibilități. Atât, două, nici mai multe nici mai puține.

Prima posibilitate. Duamna Alberts chiar este atât de proastă încât să creadă că nenea ăla a inventat motorul care merge cu apă. Și nu asta ar fi problema, pentru că invenția chiar există, dar l-a inventat atât de eficient încât nu doar că merge cu apă, rupe șoselele în două, face câte 5000 de kilometri cu 3 litri.

Practic, cu două sticle de Borsec, ajungi la Cercul Polar. Dacă sunt d-alea la doi litri, îți mai rămâne ceva apă și pentru întors. Singura necunoscută ar mai fi unde se obține randamentul cel mai bun, la apa plată sau la aia cu carbogazoasă? Gizăs fucking craist!

Și a doua posibilitate. Duamna Alberts este o doar o mincinoasă care scrie intenționat despre fake-news-uri de genul ăsta, deși știe prea bine că nu are cum să fie ceva adevărat. De ce ar face asta? După ce-o să citiți comentariile postării, o să înțelegeți exact de ce.

Pentru mine, personal, nu contează care dintre cele două posibilități este cea adevărată. Pentru mine contează doar comentariile la postarea cea imbecilă. 90% dintre ele sunt de-ți faci cruce, iar oamenii ăia care le-au lăsat au aceleași drepturi cu noi, au dreptul să se plimbe liberi pe stradă și, cel mai important, au dreptul să voteze. Lucru pe care îl vom constata amar peste numai un an și jumătate.

Și pentru că ziua de ieri nu se putea încheia cu un singur imbecil, îl avem și pe al doilea, l-am numit aici pe tech-influencerul George Buhnici. Rar am văzut o colecție de imbecilităti, combinate cu prostie și misoginism, cum reușeste Buhnici să scoată pe gură în cele 5 minute și 24 de secunde ale acestui reportaj.

Mai trist este că multe dintre ele (dintre imbecilități adică) îi sunt adresate propriei soții. Când o cheamă p-aia și-o învârte în fața camerei, ca să demonstreze ce fizic de minoră are nevastă-sa, am crezut că e un soi de glumă pe care n-o pricep eu. Well, nu era (recitalul adevărat începe de la minutul 2:06). Din nou, Gizăs fucking craist!

Atât pentru azi, să aveți o săptămână fără invenții și fără neveste minore!

sursa foto: pixabay.com