Înainte să vă duceți la culcare, liniștiți, în paturile voastre, să nu uitați un singur lucru: în seara asta Andi Moisescu a fost mare MC la evenimentul We Are One, organizat de protv. Un concert de solidaritate, cu donații, cu strâns de bani, cu tot ce trebuie, pentru Ucraina și refugiații ucraineni.

Andi Moisescu fiind una si aceeași persoană cu soțul Oliviei Steer, doamna care crede că războiul din Ucraina este o înscenare, o mascaradă. Ați văzut voi imaginile alea dure cu bombe, cu răniți, cu tancuri, cu copii morți, cu maternitați bombaradate? Imaginile alea care uneori sunt atât de greu de privit și-ți strâng carnea pe tine atât de tare, că-ți dau lacrimile fără să vrei. Imaginile alea despre care efectiv nu-ți vine să crezi că sunt din secolul 21 și de la o aruncătură de băț de România. Le-ați văzut și voi, da?

Ei, despre toate astea, doamna Steer zice că nu există. Totul este manipularea „actorașului” Zelenski. Iar, Andi, adică soțul, adică MC-ul evenimentului pentru aceeași Ucraină, a spus nu o singură dată că se plasează de partea soției, că o susține total, Olivia este doar o mare neînțeleasă.

Să nu uitați asta!

Altfel, în legătură cu „bietul Andi, oare cum stă cu nebuna?”, rămâne cum am stabilit.