Stați așa c-am avut o revelație.

Până acum s-au dovedit un eșec toate încercările mele de a-mi da seama cum de toți antivaxxerii, toți luptătorii anti-botniță și toți negaționiștii covid s-au transformat brusc în adepți ai teoriei că războiul din Ucraina nu există, că totul e teatru și manipularea Ocultei Mondiale.

Până azi, prieteni, până acum vreo jumătate de oră când am avut revelația supremă, am descoperit ADEVĂRUL.

Vă țineți bine? Că nu știu dacă sunteți pregătiți pentru ce urmează și s-ar putea sa vă lovească rău de tot.

Gata, v-am avertizat, acum o să dau drumul ADEVĂRULUI să iasă la lumină.

Și dacă de fapt Oculta ne-a activat cipurile cu cincige din vaccinuri ca să ne facă să credem că există războiul? Dacă tot ce vedem că se întâmplă în Ucraina ne este proiectat în creier prin cipurile programate să facă asta? Dacă toate distrugerile, toate bombardamentele, toate ruinele, toți oamenii ăia care mor sau care luptă pe străzi sunt doar niște proiecții care ne sunt trimise pe retină de cipurile din vaccinuri?

Știți ce zic? Ca la Pokemon? Mergeai pe stradă cu telefonul în mână și vedeai în jurul tău numai pokemoni pe care-i vânai. Cum lăsai telefonul jos, cum dispăreau pokemonii. Dacă exact astea ne-a făcut Oculta? A activat Bilgheiț cipurile și-acum vedem peste tot doar tancuri și bombe, în loc sa vedem cum armata rusă eliberatoare denazifică Ucraina, în frunte cu mărețul sau lider Iosif Visarionovici Putin.

Este că nu vă trecuse prin cap? Normal că nu vă trecuse, noroc ca sunt eu aici să gândesc out of the box. Na, jucați-o p-asta.

P.S. Dacă ți-a plăcut acest articol, am să te rog să intri pe pagina mea de Facebook (adică AICI) și să-i dai un like sau, de ce nu, un share. Pentru că cei de la Facebook încurajează fake news și propaganda rusă, o dată cu suspendarea contului, mi-a fost redus reach-ul postărilor. Pot contracara asta într-un singur mod: dacă oamenii interacționează cu postările mele. O să vedeți acest Post Scriptum timp de încă 56 de zile, când îmi expiră toate restricțiile pe cont. Până atunci, doar de voi ține să le faceți mai vizibile.