Cu evenimentele triste de lângă noi, dar și având experiența extrem de recentă a unui alt fel de război, cel cu pandemia, nu m-am putut opri să nu extrapolez ce s-ar întâmpla pe tărâmurile locuite de vajnicii urmași ai dacilor liberi, în situația nefericită în care România ar fi nevoită să intre în război.

67% din populația acestei țări va fi convinsă că războiul nu există. „Cunoașteți voi pe cineva care să fi murit pe câmpul de luptă?” va fi întrebarea care va zgudui, încă din primele zile ale conflictului armat, rețelele sociale. Evident, imediat va veni și concluzia: ne mint că e război, e doar o gripă, ca să ne subjuge Oculta Mondială.

Inevitabil or să apară și specialiștii în strategie și tactică militară. Nu vor exista taximetrist, prelucrător prin așchiere sau coafeză care să nu fie doctorand în geo-politică și conflicte armate. Practic, vom putea asista cu ochii noștri la reinterpretarea modernă a cuvintelor lui Napoleon Bonaparte: în orice torpedo de Logan, în orice trusă de manichiură zace un baston de mareșal.

Ferească sfântul să apară raționalizările de hrană, energie, gaze, că imediat va organiza Garcea un protest la Piața Victoriei. Pentru că nu se atinge nimeni de dreptul sacrosant al lui Mugur Mihăescu de a avea clienți la orice oră în pub-ul lui din centrul vechi. Nici măcar Putin.

Dacă ne vor obliga pe toți să stingem luminile noaptea, ca măsură de protecție, camuflaj în caz de atac aerian, imediat or să apară spiritele libere care le vor lăsa aprinse în semn de protest. Pentru că nu le încalcă lor nimeni libertatea și dreptul fundamental să-și aprindă lumina în casă când vor ei.

Degeaba opresc autoritățile curentul, spiritele libere vor găsi soluții să-și lumineze apartamentele cu surse de energie independente. La o adică, vor aprinde lanterne și tot nu se vor lăsa conduși de Oculta care vrea să-i țină în întuneric.

Toți cocalarii, șmecherii si bombardierii își vor scoate certificate conform cărora sunt inapți din punct de vedere militar. Războiul se va purta tot cu fraierii care își aruncă chiștoacele la coș și fătălăii care nu depășesc coloana pe linia de tramvai.

Astea mi-au venit în cap la prima mână. Simțiți-vă liberi să completați lista. Iar dacă aveți impresia că aberez, uitați-vă ce postează sinistra aia de Olivia Steer sau imbecila de Șoșoacă, dar mai ales ce comentează adepții lor spălați pe creier. Nu, nu vă las link-uri, va trebui să găsiți singuri.

P.S. Deși suntem triști și îngrijorați cu toții, astăzi este totuși 1 Martie. Doamnelor și domnișoarelor, mai jos aveți marțișorul meu pentru voi.