Din motive independente de voința mea, săptămâna trecută am fost nevoit să dezactivez sistemul de rating al comentariilor (adică „mânuțele” pentru like și dislike). După care, am stat câteva zile cu el dezactivat și-am sesizat că n-a murit nimeni. Ba, dimpotrivă, am văzut oameni pe aici care spuneau că e mai bine fără el. De-asta m-am hotărât să vă întreb dacă să las sistemul sau nu?

Da, știu că am mai discutat pe subiect și că la vremea aia ați hotărât să-l păstrăm, dar lucrurile se mai schimbă, mai evoluează, oamenii se mai răzgândesc. Plus că adeseori mi s-a părut că „mânuțele” ar putea fi un inhibator pentru cei care ar avea ceva de zis, dar nu zic, că le e frică să nu-și ia dislike-uri. Eu, personal, nu înțeleg această teamă, dar am constatat cu stupoare că există cititori ai acestui blog, și nu puțini, cărora chiar le pasă de eventualele dislike-uri.

De-aia, la o adică, aș putea să fac aroganța supremă care le va zăpăci de tot ultimul neuron haterilor de serviciu: aș putea să las doar like-urile.

Să știți că mă interesează ce aveți de spus pe subiect. Ca să fie și mai clar cât de tare mă interesează, am făcut și sistem de vot:

[ays_poll id=15]