Cred c-am mai povestit de multe ori pe aici că fetele fac școală online în această perioadă. Dar nu despre asta voiam să vă povestesc azi, ci despre cu totul și cu totul altceva. Și anume cum într-una dintre pauze, treceam spre baie și o aud pe Maria care vorbea prin apel video cu prietenul ei.

Aici trebuie să fac o scurtă, dar extrem de necesară paranteză. „Prietenul ei” este un coleg căruia asta mică i-a cerut prietenia. Și ăla, în naivitatea lui de copil, a acceptat. Fără sa bănuiască că io mai am încă lopata și niște saci groși de plastic rămași încă de pe vremea când pe fie-mea începuseră s-o curteze băieții. Dar cum deocamdată sunt doar prieteni virtuali, încă n-am adus lopata în casă, sunt calm ca un călugăr budist suferind de hipertensiune. Așa, am închis paranteza.

Vorbesc ei ce vorbesc și la un moment dat îl aud p-ăla micu’:

– Pe mine mă pune mama să dau cu aspiratorul.

Se lasă un moment de pauză, după care o aud pe mândra mea:

– Noi avem aspirator d-ăla robot care dă singur prin toată casa.

Nu-l văd pe băiețel, dar din voce se simte că i-au ieșit ochii din cap de uimire:

– Cum adică dă singur?!

– Adică îl pornește mama de pe telefon și el dă singur prin toată casa.

Urmează o pauză mai lungă decât prima. Până la urmă ăla mic rupe tăcerea:

– Începe ora.

– Da, hai să închidem.

Nu știu ce să zic, dar simt ca ceva s-a rupt iremediabil în relația asta. Și începuse așa de frumos. 😊

Altfel, indiferent dacă vreți și voi aspirator d-ăla care „dă singur prin toată casa” sau doar niște vodcă fină pentru sărbătorile care bat puternic la ușă, bănuiesc că știți deja că există un loc magic de unde le puteți comanda pe ambele: site-ul eMAG. Că asta e mișto la oamenii ăștia, au făcut ei ce-au făcut și acum ne putem comanda din același loc, la unul-două click-uri distanță, tot ce-și doresc suflețelele noastre însetate de shopping online.

Deși, dacă mă gândesc foarte bine, aspiratorul ca aspiratorul, dar niște vodcă de calitate e bine să ai în casă oricând, nu numai atunci când încep să se audă jingălbelșii. Acum știți și unde găsiți orice sortiment care vă interesează.

Nfine, până vă hotărâți voi ce vă coafează mai tare, mă duc să-mi desfac un Pepsi Max (d-ăla fără zahăr), comandat tot de pe eMAG, desigur.