Noi, aici, pe acest blog, știm foarte bine că nu trebuie să așteptăm Crăciunul, sau Paștele, sau cine știe ce altă sărbătoare, ca să „fim mai buni”. Noi suntem sau nu suntem mai buni când vrem noi, nu când „trebuie”.

Astăzi e unul dintre acele momente când am putea să-i ajutăm pe cei de la Hospice Casa Speranței să mai poată funcționa și anul viitor. Iar dacă nu știți cine sunt cei de la Hospice Casa Speranței și cu ce se ocupă, vă doresc din tot sufletul meu să nu fie nevoie să aflați vreodată.

Până atunci, dacă 4 euro nu sunt o sumă care să vă sperie, scoateți telefoanele, trimiteți un sms la 8864 cu textul TIMP, și împreună o să reușim să le mai oferim niște timp pe bune. Că 4 euro ai voștri, cu 4 euro ai altora, ajută la bugetul pe anul viitor al oamenilor ăstora care au ales să-și facă o profesie din lupta cu durerea.

Iar dacă donatul prin sms nu vă e la îndemână (sau chiar nu vă e accesibil deloc, dacă nu locuiți în România), trebuie doar să apăsați AICI și-o să puteți dona la liber orice sumă vă sună vouă bine.

Aruncați un ochi și pe clip, că e bun, e chiar mai bun decât mi-aș fi dorit să fie. Dacă sunteți de aceeași părere, aici îl aveți postat și pe Facebook, poate îl dați mai departe. Să ajungă la cât mai mulți oameni dispuși să dea 4 euro pentru ca alți oameni, pe care nu-i cunosc, să sufere mai puțin.

Vă mulțumesc, în numele lor!  ❤️