Întrerupem programul obișnuit, pentru că am o veste bună și doar știți că eu nu pot să țin veștile bune doar pentru mine: eMAG extinde perioada de încercare la abonamentul Genius, de la o lună la trei luni. Timp în care poți efectua șapte comenzi cu transport gratuit să te convingi că ai făcut o alegere bună.

O mai zic o dată, ca să fie extrem de clar: te înrolezi în serviciul Genius, după care ai la dispoziție trei luni în care îl poți testa GRATIS cu ajutorul a șapte comenzi. Treabă care mie personal mi se pare extrem de tare pentru că chiar ai la dispoziție timpul și comenzile necesare să te lămurești dacă Genius e ce-ți trebuie sau nu.

După cele trei luni sau cele șapte comenzi, rămâne doar la latitudinea ta dacă vrei să continui. Adică dacă vrei să plătești cei 99 de lei PE AN, pentru care vei beneficia în permanență de tot ce înseamnă beneficiile eMAG Genius.

Am serioase îndoieli că mai există cineva cu acces la internet care nu știe ce înseamnă Genius, dar o s-o mai spun o dată: Genius este serviciul premium prin care eMAG oferă transport gratuit pentru mai mult de 3 milioane de produse, livrare rapidă, dar și multe alte extrabeneficii, cum ar fi reduceri suplimentare sau returul rapid.

Așa, ca fapt divers, pentru toți cei care cred că eMAG înseamnă doar telefoane, tablete, laptopuri, televizoare și alte device-uri electronice, am mai povestit pe-aici cum m-a salvat Genius din niște situații care n-aveau nicio legătură cu tehnologia modernă. Cum am avut nevoie urgent de linguri de lemn sau de caiete de matematică și am rezolvat pe loc cu eMAG Genius.

Apropo, pentru recenta începere a școlii, n-a mai fost nevoie să fac niciun drum la supermarket. Le-am cumpărat fetelor absolut tot ce au avut nevoie de pe eMAG cu Genius. Pentru că, să vezi ce, noi ne-am întors de la Palermo vineri, și luni începea școală. Rechizite, haine, încălțări pentru sport, măști, absolut tot am comandat sâmbătă pe eMAG și duminică le-am avut acasă.

Pentru că, da, exact aceleași beneficii le ai pentru toate categoriile de produse, indiferent dacă vorbim despre haine sau încălțăminte, despre băuturi sau cosmetice, despre produse pentru casă și grădină, pe scurt, despre orice produs pe care îl găsești pe site-ul eMAG purtând eticheta „Genius”.

Pe scurt, cei care-și fac un abonament eMAG Genius, în această perioada de test beneficiază de:

👉 Transport gratuit la easybox pentru milioane de produse, oriunde in țară;

👉 Transport gratuit prin curier pentru produsele livrate de eMAG;

👉 Livrare super rapidă. În aceeași zi pentru București și a doua zi pentru restul orașelor Genius;

👉 Retur magic la easybox. Adică banii îți intră pe loc înapoi pe card pentru produsele Genius vândute de eMAG, achitate cu cardul salvat în contul de client;

În plus, toți clienții noi care testează eMAG Genius mai beneficiază de: 3 coduri de discount pentru câte o comandă la produse din următoarele categorii:

➡️ 1 cod de 10% discount pentru Fashion (îmbracăminte, încălțăminte și accesorii)

➡️ 1 cod de 10% discount pentru Necesare zi de zi (de exemplu: băuturi, cosmetice, produse de îngrijire personală, de curațenie, scutece etc)

➡️ 1 cod de 10% discount pentru Casă (grădină, auto, cărți, jucării)

So, ca să n-o mai lungim, dacă încă nu v-ați activat serviciul Genius, dacă nici ăsta nu e momentul în care s-o faceți și să-l testați trei luni gratuit, nu știu care mai e.

Ah, să nu uit, la ora asta Genius este disponibil în orașe ca: București, Buzău, Brașov, Brăila, Cluj-Napoca, Craiova, Constanța, Galați, Iași, Timișoara, Pitești, Ploiești, Sibiu, judetul Ilfov și încă multe alte orașe în care s-a lansat recent (puteți verifica pe site unde).

Cu speranța că v-am convins să testați unul dintre cele mai utile servicii existente pe piață, atât pentru azi.

sursa foto: freepik.com