Eu atât vreau să vă spun: dacă v-a plăcut Friends, dacă serialul ăsta a însemnat sau înseamnă ceva în viețile voastre, uitați-vă la Friends: The Reunion. A intrat pe HBO GO și m-am uitat eu aseară. N-aveam cum să n-o fac pentru că, după cum am mai zis pe-aici, pentru mine Friends a fost, este și va fi sitcom-ul preferat în această viață. Mno, atât s-a putut în asta, poate în una viitoare să mă mai cizelez și io.

Iar Reunion m-a atins rău la suflet, tocmai pentru că eu îi aveam în minte pe Ross, Chandler sau Joey așa cum arătau ei în serialul pe care tocmai îl revăzusem și, dintr-o dată, m-am trezit pe ecran cu niște oameni peste care au trecut 17 ani într-o clipă.

Dar nu numai de-asta m-a atins, ci și pentru că spun ei niște povești despre viețile lor, legate sau nu de serial, pe care nu aveam de unde să le știu. Da, înțeleg că e un show, și ca e posibil ca multe dintre cele spuse acolo să fie doar de dragul show-ului, să dea bine la public, dar nu contează. Serios, chiar nu contează. Am simțit curent pe colțurile ochilor, de vreo trei ori, de nu vă puteți imagina. Bine, am și râs de câteva ori de-am trezit fashionista din somn.

Un singur lucru m-a făcut să strâmb din nas: Monica, adică Courteney Cox, s-a operat până nu mai seamănă cu ea. Nu exagerez absolut deloc. Pur și simplu dacă aș fi văzut-o pe stradă n-aș fi recunoscut-o. Nu înțeleg de ce ți-ai face asta, dar, na, e treaba fiecăruia ce face cu corpul lui, nu mă freacă pe mine grija. Dar faptul că pot să înțeleg asta nu înseamnă că trebuie să-mi și placă. Noroc ca nu și-a schimbat și vocea.

Nfine, una peste alta, dacă v-a plăcut Friends, chiar dacă nu sunteți ca mine să știți pe dinafară replici sau episoade întregi, zic că merită să vă uitați la Friends Reunion.

P.S. Dacă știți care e treaba cu „Smelly Cat”, cu siguranță o să vi se facă și vouă pielea de găină la videoul de mai jos.