Tocmai am citit acest articol despre intenția de vaccinare. Citiți-l, dacă aveți timp și chef, eu o să vă las mai jos doar chintesența, informația care contează cu adevărat:

👉 Țările din UE cu cea mai mică intenție de vaccinare: România, Bulgaria, Cipru.

👉 Țările din UE cu cea mai mare intenție de vaccinare: Danemarca, Suedia, Finlanda, Olanda, Irlanda.

Nu știu cum se face, dar Finlanda, Danemarca sau Suedia sunt printre țările cu cele mai performante sisteme de învățământ din Europa, în timp ce la noi analfabetismul funcțional se îndreaptă cu pași mari, dar siguri, spre un glorios procent de 50%. Și cred că nici vecinii bulgari nu se simt mai bine, mai mult ca sigur sunt și ei tot pe-acolo.

Probabil este doar o coincidență nefastă, n-are cum să existe vreo legătură între nivelul de educație al unui popor și intenția de vaccinare. Iar dacă nu e coincidență, e mâna lui Bilgheiț, doar se știe că are ceva cu noi, cu românii. E pe față, ce naiba.

Și încă ceva. Deși sunt printre ultimii la intenția de vaccinare, românii sunt printre cei care au cea mai mare încredere într-o revenire economică rapidă. Pentru că, din nou, ce legătură are intenția de vaccinare scăzută cu revenirea economică? Niciuna, desigur, una-i una și alta-i alta.

Gizăs fucking craist!