Dincolo de marketing, de publicitate, de campanii, de bani investiți și de orice altceva, știți cum devine cineva fanul fidel al unui brand? În cel mai simplu mod posibil: când folosește produsele acelui brand și este mulțumit de ele. Nu există modalitate mai bună de a transforma un utilizator obișnuit într-un fan dedicat al acelui brand.

Este fix cazul meu. După 14 ani de utilizare, fără niciun fel de problemă, a unui Megane, când a venit momentul să-mi schimb mașina, decizia de cumpărare a venit de la sine. Nici măcar nu m-am obosit să văd ce opțiuni aș mai avea pe piață la aceiași bani. Habar nu am ce mă mai așteaptă în această viață, dar ce vă pot spune cu siguranță este că, chiar dacă mă lovește norocul și câștig potul ăl mare la loto, moment în care îmi fac parc auto la subsolul vilei mele de pe malul mării Mediterane, cu siguranță una dintre mașinile din parcul ăla va fi un Renault. Cel mai sportiv model pe care-l au în ofertă, dar va fi.

De-aia m-am bucurat când am primit invitația de la lansarea Noului Renault Arkana, că practic îmi venea ca o mănușă. Prin urmare, nu numai că m-am dus, dar chiar eram extrem de curios cum arată, că de auzit auzisem despre. Am fost, am văzut, după care m-am bucurat că n-aveau și pe Blue Cosmos, că eram în stare să fac trade-in cu a mea.

Dar partea cu adevărat interesantă vine abia acum. Începând exact de azi, 27 aprilie, Renault România începe vânzarea modelului Arkana, EXCLUSIV ONLINE. Iar mie chestia asta cu eliminatul drumurilor inutile și a interacțiunii umane, îmi place de mor. Și se pare că nu numai mie.

Așadar, începând de azi, dacă te tentează Noul Renaul Arkana, tot ce ai de făcut este să dai o precomandă:

➡️ Intri pe platforma Renault pentru vânzări online: https://vanzari.renault.ro/

➡️ Selectezi Arkana și-ți alegi modelul care te coafează (despre configurație și culoare, zic)

➡️ Plătești o taxă de rezervare de 500 Euro care se va scădea din valoarea totală a mașinii atunci când se finalizează tranzacția

➡️ Gata, asta a fost tot. Arkana se livrează rapid, precomenzile sunt valabile doar pentru mașini existente pe stoc.

Altfel, dacă vreți să știți câte ceva despre motorizări, dotări și alte caracteristici ale Noului Renault Arkana, găsiți AICI tot ce vă interesează.

O singură rugăminte am. Dacă e cineva de pe aici care face precomandă, și stă în București, dau o bere dacă mă cheamă și pe mine să fac o tură cu Arkana. După ce i se livrează mașina, desigur.

Pentru c-am vrut s-o conduc nițel și mi s-a explicat foarte finuț ca nu se poate. De ce? Pentru că toate mașinile sunt rezervate pentru cei care vor face precomenzi online. Și nu glumesc, chiar am insistat să mă dau un pic cu modelul RS Line, cel pe care l-am văzut la lansare. Well, nu se poate. De-aia zic, dau o bere dacă e.