Îi știți voi pe somelierii din restaurantele cu ștaif? Pe cetățenii ăia care doar miros sau se uită la vinul din pahar și încep să-ți recite o întreagă poveste. Despre buchet, despre strugurii din care a fost făcut, despre aroma florală distinctă și, nu în ultimul rând, despre anul în care a fost produs vinul. Îi știți?

Ei, exact abilitățile astea le-am căpătat și eu în ultima vreme. Îți pot spune cu ochii închiși anul de producție sau cât alcool au în componență despre orice dezinfectant de pe piață. Desigur, fără să mă dau cu el pe mâini, ca amatorii, e suficient să-i simt buchetul.

În plus, sunt campion mondial absolut, undisputed and undefeated, la deschis ușile cu cotul. Pot să trec printr-un întreg proces de făcut pipi în benzinărie, fără să ating absolut nimic cu mâna. Mă rog, nu chiar „nimic”, ziceam de clanțe, butonul ăla de tras apa, robineți, d-astea.

Mda, e posibil să mă reprofilez sau ceva.