Știu că am mai tratat acest subiect pe aici, doar că, naiv și plin de mine, l-am tratat mai așa, mai în glumă și superficial, deși este o chestiune cât se poate de serioasă. Stați că vă explic acum.

Fără sa fii vreun specialist în statistică, la o simplă căutare pe google, o să găsești suficiente informații despre cum au evoluat speranța de viață și numărul de locuitori ai planetei Pământ. Pe scurt, acum 150 de ani speranța de viață era pe undeva pe la 35-40 de ani. Iar dacă mai sapi un pic, o să descoperi că pe la 1940 speranța de viață era de doar 44 de anișori. Adică, acum mai puțin de un secol, dacă te prindea mișcând frumoasa vârstă de 50-60 de ani, venea presa să-ți ia interviu pentru longevitatea ta excepțională.

Prin comparație, astăzi, acum când citiți asta, speranța de viață arată așa: femei – 78.20 ani, bărbați – 71 ani. Gen, fără să fii vreun olimpic la matematică, poți să calculezi că în ultimii 80 de ani, speranța de viață aproape s-a dublat. Iar astea sunt doar cifrele pentru România, că la nivel global există o grămadă de țări în care se trăiește simțitor mai mult decât pe plaiurile locuite de mândrii urmași ai dacilor liberi.

Cât despre cum am evoluat ca număr de locuitori pe Terra, aici lucrurile stau și mai nasol. Undeva în jurul anului 1925, am ajuns să fim 2 miliarde de indivizi pe planetă, iar al treilea miliard a fost atins în 1959. La frumosul număr de 4 miliarde am ajuns în anul 1974, iar al cincilea miliard s-a bifat în 1987. Ăștia, specialiștii în demografie, zic că probabil prin 2025 așa vom atinge și pragul de 8 miliarde.

Nu știu cum vedeți voi toate cifrele astea, dar mie îmi spun extrem de limpede că Oculta Mondială a avut, și are în continuare, o problemă gravă de tot de business plan și de execuție a Noii Ordini Mondiale. Practic, degeaba se străduiesc să rămână pe Pământ doar ei, Elita, că undeva pe parcurs au greșit-o dubios de tot.

Pentru că, orice ai spune, când tu ai ca obiectiv principal decimarea populației planetei, dar tot ce reușești este practic să crești zdravăn numărul de locuitori și să dublezi și speranța de viață, undeva, cineva a comis-o grav. Și având în vedere că speranța de viață este binișor mai măricică pentru femei, bănuiala mea e că o femeie îi lucrează din interior și-i sabotează de niște zeci de ani.

Bine, știu că nu sunt nici ăștia din Ocultă idioți. Când se întâlnesc ei pe-acolo pe unde își țin întâlnirile secrete, prin tunelurile de sub Bucegi sau pe platourile din Machu Picchu, sunt convins că mereu se ridică câte unul în picioare să-i bată obrazul lu’ Bilgheiț sau lu’ cine o fi mai mare pe-acolo:

– Șefu’, dacă-i mai decimăm în ritmul ăsta, în curând o să ajungem la 10 miliarde și la 100 de ani speranță de viață. Așa nu se mai poate! Nu credeți că e cazul să schimbăm ceva? Hai să băgăm măcar cipuri în vaccinuri.

Moment în care toți din sală încep să-l aprobe zgomotos și să strige că are dreptate, așa nu mai merge, să se bage cipuri, că altfel nu mai terminăm de exterminat. În timpul ăsta, doamna Mimi de la curățenie se uită duios la ei, sprijinită-n mop, și-și mormăie încet în barbă:

– Da, da, s-o credeți voi.

După care, în fiecare seară, în drum spre ieșire, trage din priză instalația de produs cipurile pentru vaccinuri.

sursa foto: freepik.com