Vedeți voi, istoria omenirii ne demonstrează din plin că așa se întâmplă de fiecare dată: până și cele mai bine puse la punct planuri pot fi dejucate de către cineva care are curajul să cerceteze, iar mai apoi să vorbească, să spună lucrurilor pe nume.

Exact cum a făcut Nicoletta. Nicoletta pe care elita mondială n-a putut s-o ducă de nas, sau măcar s-o facă să tacă, sub nicio formă. Așa că Nicoletta, după ce a înțeles exact cum stau lucrurile, a vorbit, a spus lucrurilor pe nume:

Acum, după aceste dezvăluiri, mă aștept ca cineva de la Oculta Mondială să plătească scump pentru eroarea asta, să plătească cu capul. Nu poți să fii atât de indolent încât să concepi un plan atât de măreț și să ți-l dejoace Nicoletta, între două oale cu sarmale și o tavă cu cozonaci. Pur și simplu n-ai voie.

Iar acum, după ce s-a aflat cum stau lucrurile, e simplu, trebuie doar să urmezi pașii: lași proștii să se vaccineze și-i aștepți să moară. În maximum doi ani se curăță toți, iar cei care rămân vor fi cei ALEȘI, cei care vor avea în sfârșit acces la Elita Terrei.

Îmi și imaginez scena: prima cină, după instaurarea Noii Ordini Mondiale. E toată elita acolo, la masa aia. Bill Gates, Soros și încă vreo câțiva artizani ai Marelui Plan, plus Nicoletta și românii ei destoinici care n-au acceptat să se vaccineze și să moară ca proștii.

Se servește primul fel și deodată se aude vocea lui Titi din Rădăuți, taximetrist, fost prelucrător prin așchiere, dar și unul dintre primii oameni ai planetei care și-a dat seama că Oculta vrea să ne extermine cu vaccinul anti-covid. Se uită la Bill Gates și-i face cu ochiul:

– Hai, bosule, ce dreacu, la noi dăcât fraierii nu s-a prins. Mi-a adus văru-meo, dă pă Anglea, un vaccin d-ăla și să vedea cipurile în el cu ochiu’ liber.

Bill Gates lasă rușinat privirea în jos:

– Da, am greșit-o cu voi, cu românii. Rapoartele noastre spuneau că 40% dintre voi sunteți analfabeți funcțional. Nu ne-am imaginat niciodată că orice analfabet de la voi este specialist în epidemiologie și virusologie.

Titi râde gros, apoi râgâie lung și-l bate prietenos pe spate:

– N-are nimic, bosule, tot răul spre bine, acum am rămas dăcât noi, Elita.

După care se apleacă la urechea lu’ Nicoletta și-i șoptește:

– Fă, vorbește și tu la bucătărie să ne trimeată niște mici cu muștar, că mi se apleacă de la ce mâncare de căcat are ăștia din elită.