LATER EDIT

Am închis comentariile, ce intră de acum încolo nu vor mai fi luate în considerare. Am făcut și tragerea la sorți ca să-i facem un weekend frumos câștigătorului. 

Așadar, doamnelor și domnilor, câștigătorul telefonului Samsung Galaxy S20 s-a dovedit a fi o căștigătoare. Mai exact cea care comentează pe acest blog sub numele de Solandi. Felicitări! Să-l folosești cu plăcere. Dacă ești pe fază, am să te rog să-mi trimiți un email pe adresa de la Contact a blogului, pentru a stabili cum intri în posesia telefonului. 

Celorlalți participanți le mulțumesc. Vă mai aștept și cu alte ocazii, că nu s-au terminat concursurile pe anul ăsta. 

Pentru că vă vreau informați și, mai ales, pentru că îmi doresc să vă cheltuiți banii în deplină cunoștință de cauză, trebuie să vă spun că începând mâine dimineață, adică vineri 13 noiembrie, începe și Black Friday-ul Vodafone. Care nu va dura foarte mult, așa că trebuie să vă mișcați repede și cu talent dacă vreți să puneți mâna pe unul dintre telefoanele cu prețuri ultra-mega-beton de mai jos.

A doua veste bună a zilei ar fi că aici, pe acest blog în care vă prindeți degetele în aproape fiecare zi a vieții voastre, puteți câștiga astăzi un telefon. Da, da, ați citit bine, eu o să vă dau ca premiu un smartphone Samsung Galaxy S20. Pentru că-l meritați.

Cum îl puteți câștiga? Aveți puținică răbdare, c-o să vedeți mai jos, dar până ajungem acolo trebuie să termin cu veștile bune.

Pentru că, fraților, o să aflați acum că pe 13 noiembrie Vodafone va avea cele mai mari reduceri la telefoane. Asta în traducere liberă însemnând că dacă aveai de gând să-ți iei un telefon, cam ăsta ar fi cel mai bun moment.

Ca să vedeți că nu vorbesc aiurea, vă las mai jos modelele care mi-au făcut mie cu ochiul, cu tot cu discount-urile pe care le vor avea începând cu 13 noiembrie. Iată:

➡️ Samsung Galaxy Fold 2, 256GB, 5G – discount 66%

➡️ Samsung Galaxy Note 20 Ultra, 256GB, 5G – discount 72%

➡️ Xiaomi MI 10 T Pro, 128GB, DualSim, 5G – discount 66%

➡️ Huawei P40 Pro, 256GB, 5G – discount 69%

➡️ Oppo Reno 4 Pro 256GB, SS, 5G – discount 76%

➡️ Sony Xperia 1 II, Dual Sim, 5G – discount 63%

➡️ Noua gamă iPhone 12 va avea și ea o ofertă specială, dar, surpriză, va trebui să descoperiți singuri care este

Repet, astea sunt modelele care mă tentează pe mine, dar o să constatați cu stupoare, intrând pe site-ul Vodafone, că majoritatea modelelor vor avea prețuri tot în stilul ăsta, adică reduse cu mai mult de 50%. Apăi dacă nici ăsta nu e momentul să-ți iei telefon, nu știu care mai e.

Și acum să revenim la modul în care poate ajunge în mânuțele voastre destoinice telefonul Samsung Galaxy S20 pe care fratele vostru vi-l dă ca premiu astăzi. Tot ce aveți de făcut este să lăsați un comentariu prin care să-mi spuneți ce discount credeți voi că va avea modelul ăsta de Black Friday-ul Vodafone. Pe modelul de mai sus, adică în procente. Atât. De restul mă ocup eu vineri dimineață, atunci când voi trage la sorți norocosul.

Atenție! Există totuși o condiție importantă: vor intra în tragerea la sorți doar cei care au mai comentat măcar o singură dată pe acest blog. Ar fi extrem de aiurea să câștige telefonul un cetățean concursoman care intră aici doar azi, și doar pentru că dau eu un telefon ca premiu. Nu, exclus așa ceva! Samsung Galaxy S20 va ajunge la unul dintre oamenii pentru care blogul ăsta chiar înseamnă ceva. Pentru că așa mi se pare mie corect.

După cum ziceam, tragerea la sorți o voi face vineri, deci aveți timp berechet. Vă urez succesuri.

P.S. Evident, vor putea participa la tragerea la sorti și aceia dintre voi care ați ales să nu mai trăiți în România. Că sunteti destul de mulți pe aici. Dar, dacă veți căștiga, voi avea rugămintea să-mi lăsați o adresă fizică de România, ca să va pot trimite telefonul. La rude, la prieteni, la dușmani, la amante, oriunde, dar să fie o adresă din țărișoara noastră dragă.

P.P.S. Regulamentul complet al concursului este aici.