După cum promiteam ieri, azi mai venim aici cu încă cinci chestii mișto pentru izolați. Iată:

1) Asociația Română de Psihoterapie Integrativă oferă gratis 6 ședințe de terapie celor care trec mai greu peste perioada asta. Dacă ți-e frică, ai stări de neliniște și anxietate, caută-i. S-ar putea să te ajute mai mult decât îți dai seama.

2) Dacă vă e teamă că uită copiii tot ce-au învățat la școală, ia vedeți că cetățenii de la brio.ro au niște multe sisteme de testare gratis în perioada asta (și știu chiar de la ei că, deși în postare scrie că e „doar pentru primii 100”, în realitate nu se respectă treaba asta, dau teste gratis la toată lumea, cât i-or ține serverele). Hmm, s-ar putea ca blogul ăsta să nu fie chiar foarte popular printre copii zilele astea. 😀

3) Cei de la Code for Romania au un proiect foarte-foarte tare cu șase aplicații foarte utile în perioada asta. Azi vă las aici doar aplicația știri oficiale, pe care vă recomand s-o folosiți pentru informare. Foarte tare e că vine la pachet și cu un add-on (de chorme și firefox) pentru depistarea știrilor false. Bun!

4) Simona Halep a donat pentru pentru achizitionarea de echipamente si materiale medicale necesare în perioada asta. Își îndeamnă fanii să doneze și ei.

5) Cismaru oferă două ore din timpul lui zilnic pentru asociații, ONG-uri, firme mici, sau chiar persoane fizice, care vor să facă lucruri bune pentru ceilalți în timp de pandemie. Andrei e unul dintre cei mai buni oameni de digital pe care îi cunosc eu personal, așa că dacă aveți nevoie de serviciile lui în zona de content, consultață, audit digital sau strategie, puneți-l la treabă.

Cam atât pentru azi. Vedem ce fapte sau idei bune mai găsim și mâine.

P.S. Dacă mai știți și voi chestii din astea mișto sau utile, altele decât cele despre care am scris eu, vă rog io frumos lăsați-le în comentarii ca să le popularizăm. Nu conteaza că aveți voi impresia că știe deja toată lumea despre ele. Vă garantez eu că nu știe.