6,778 cititori

Adolf lovește din nou

Trebuie să vă povestesc, că e amuzant. Zilele trecute am primit ceva notificare de la RoStar. Cetățenii producători de biscuiți mă somează să șterg articolul în care povestesc despre cum s-a ajuns la asocierea cel puțin dubioasă (ca să folosesc un eufemism) dintre produsele lor și Adolf Hitler. Ei bine, treaba asta mi s-a părut deosebit de… ăăă… hazlie.

Ia fiți atenți aici

NOTIFICARE
prin care va solicitam sa procedati de urgenta la stergerea articolului mai sus amintit aflat pe site-ul dumneavoastra avand in vedere impactul negativ pe care interpretarile eronate realizate in cuprinsul acestui articol il are asupra imaginii subscrisei.

Începe bine, începe în forță cu un dezacord între subiect și predicat. Pentru că, după capul meu, subiectul este ”interpretările”. Care ”au”, nu ”are”. Nfine, ne legăm de formă, când cel important este fondul: trebuie să șterg articolul, ce mai tura-vura.

Să mai spicuim din acest document deosebit.

Societatea RO STAR SA detine o pagina de Facebook, care este administrata de societatea MORE THAN PUB SRL, pagina care se adreseaza clientilor nostri si tuturor persoanelor care doresc sa se aboneze la aceasta.

Mvai, dar cum așa ceva? Asta înseamnă că doamna proprietară de agenție a eludat adevărul (nu pot să spun ”a mințit”, că mă dă naibii în judecată) susținând că nu agenția dumneaei se ocupă de pagina de Facebook? Nțțț, urât, foarte urăt. Mai ales că dacă n-ar fi existat această minciună, n-ar fi existat nici articolul meu.

Acum trecem la alt fragment din minunata notificare:

Prin publicarea celor doua articole in care apar fotografii cu Adolf Hitler, in niciun moment, societatea RO STAR SA nu a urmarit promovarea altor interese decat cele strict legate de cultura generala si nu am incercat niciodata sa cream o asociere intre RO STAR SA si acel sinistru personaj din istorie.
In realitate, intentia noastra era, asa cum am precizat si anterior, stiinta/cultura, provocarea unor dezbateri care conduc la acumularea de noi cunostinte, nicidecum promovarea unor astfel de insemne sau a ne asocia imaginea cu greu dobandita, in 22 ani de activitate, cu numele unor persoane ce au savarsit crime impotriva umanitatii.

Aproape că-mi vine să plâng. Aproape. Dar nu din pricina mesajului emoționant, ci pentru că avem un nou dezacord. Intențiile noastre erau, că-s mai multe, dacă urmează o enumerare. Eh, detalii.

Poate n-aveți de unde să stiți, dar vă povestesc eu care este procedura client-agenție în astfel de cazuri. Agenția face propunerile de postări și clientul își dă ok-ul. Sau clientul are atât de multă încredere în agenția lui, că nu mai e nevoie de niciun ok și sunt publicate direct, fără aprobare. Și într-un caz și în celălalt, dacă ceva merge prost, dacă se întâmplă vreo nasoală de genul (dau un exemplu la întâmplare) agenția folosește poze cu Hitler, singurul care va pica prost va fi clientul. Că, după pocinog, își va trage la răspundere agenția, asta e altceva. Dar în fața publicului întotdeauna cel care va da socoteală va fi clientul. În cazul de față, RoStar.

Să mai citim, că mai este.

Prin scoaterea din context a celor doua intrebari mentionate mai sus s-a ajuns la o interpretare eronata facuta inclusiv de jurnalistii dumneavoastra.

Trecem peste faptul că mă consideră ziar sau ceva, o iau ca pe un compliment. Cetățenii de la RoStar și agenția lor cea destoinică pur și simplu nu înteleg că nu ai cum să nu ”scoți din context” când vezi că în feed îți apare, măreață, poza lui Adolf. Băbăieți, nu vă ținea nimeni să puneți întrebări de cultură generală pe subiectul Hitler, dacă altul chiar nu vă mai era la îndemână, dar nu puteați să folosiți și voi niște imagini din Germania anilor ’40? Și nu mai scotea nimeni, nimic, din niciun context. Pentru că nu adevărul istoric e problema, ci faptul că v-ați asociat produsele cu fotografii în care apare dumnealui, Fuhrerul.

După cum spuneam și ieri, unul dintre cele mai grele lucruri din lume e să admiți c-ai greșit. Dacă puneau capul în pământ, se linișteau apele imediat. Pe când așa, s-a ajuns la asta:

Afirmatiile din cuprinsul articolului facute prin interpretarea eronata a unor informatii, cu ignorarea oricarui drept la replica al subscrisei sunt nereale si de natura sa prejudicieze interesele si imaginea RO STAR SA.
Prin urmare, va solicitam stergerea articolulului defaimator ce cuprinde informatii eronate si incetarea de urgenta a oricadrei activitati defaimatoare desfasurata impotriva subscrisei.

Mno, acum aștept citația, pentru că de șters nu șterg nimic. Vreau să-i văd fața judecătorului când i se vor băga sub ochi cele două poze, vreau să văd cum o să ridice capul și-o să întrebe:

– Voi vorbiți serios? Vă puneți produsul și logo-ul peste poze cu Hitler și omul ăsta vă prejudiciază imaginea? Ia, hai, toată lumea afară până nu mă enervez!

91 de păreri la “Adolf lovește din nou

 1. daa!!! biscuiții din castelul înalt

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

 2. Încearcă și ei, în speranța că poate dau de cineva slab de înger care începe să tremure și va scoate imediat articolul de pe site. 🙂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • De parcă dacă-l scot de pe site, e gata, nu mai stie nimeni ce-au făcut.

  • Se tem că, dacă faci un pic de SEO, articolul tău despre ei va apărea pe prima pagină a căutărilor despre biscuiții lor. Cum ar fi ca, după ce caută cineva pe google “biscuiți rostar”, articolul despre Adolf și ei să apară al doilea, chiar sub rezultatul cu site-ul lor? 🙂 Asta cred că îi doare pe ei tare. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • Normal că asta ii doare.

  • Momentan referirile la aceste imagini sunt doar al optulea link…

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 3. Biscuiții lor sunt nașpa oricum. Petit-beurre rulz! 😀

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Nu știu, nu consum. Io mă hrănesc cu porc. Mult porc.

  • @MV, și eu. Biscuiții-i înmoi în vin. 😀

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 4. Deci nu numai că nu ai şters articolu’, ai scris altu’ despre biscuiţii vieţii. Treaba ta, că poate odată ş-o dată te întâlneşti cu duamna patruană ardeleancă get-beget şi te-npuleie aia de nu te vezi.
  – Biscuiţi, oştenii mei !
  – Biscuim, Măria Ta.

  Comentariu beton! Thumb up 49 Thumb down 1

  • E ceva cu tine? C-ai început să ai numai comentarii la care grohăi de râs.

 5. Baga si un share la prieteni cu tag la firma + agentie.. si fa-i de (biscuiti cu ) cacao.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 6. Nu fi asa de sigur. Judecatorul va face doar o interpretare de text. Va analiza daca i-ai acuzat ca fac propaganda individului, daca acuzatia se justifica si daca le-ai adus un prejudiciu. Daca va ajunge la concluzia ca campania lor nu avea ca efect direct si nici nu urmarea promovarea individului, atunci lucrurile se complica. Stangaciile agentiei nu vor conta deloc. PR-ul neinspirat si stangaci nu e un delict juridic. Vei avea nevoie de un avocat priceput.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 16

  • Boss, cred că nu știi ce înseamnă “propagandă”. Serios.
   În plus, nu înțelegi că e tocmai invers: ei s-au folosit de imaginea lui Hitler. Știi, Adolf e un pic mai cunoscut decât RoStar.

  • Deci judecătorul va spune ca zvastica e unealta buna de marketing in Romania , Europa.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Nu conteaza foarte mult ce cred eu despre propaganda. Oricum eu nu sunt chiar obiectiv in cazul asta, nu imi plac nici biscuitii turcesti, nici agentiile de PR. Asa ca nu m-a deranjat deloc ca si-au luat-o, dupa cum nu m-au deranjat nici interpretarile fortate, care nu au lipsit. Lucrurile insa nu sunt niciodata atat de simple in instanta. Nu mi se pare deloc un caz simplu si limpede. Din contra, mi se pare ca ofera o marja larga de interpretare.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 4

  • @ventidius ție îți plac cumva portocalele ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Imi plac portocalele, dar nu alea turcesti. Sau ma intrebi de fapt daca sunt expert in dragoste? Oricum, imi plac la fel de mult si merele acre.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

  • in principiu, daca se ajunge la proces, ventidius are dreptate, lucrurile se desfasoara altfel. bine, nici asa cum spune el, sunt mult mai multe componente de luat in calcul. ca om trecut prin asta, cand ai nevoie, iti dau eu avocat sa te reprezinte:))

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 6

  • Bun, sir, vă mulțumesc. Am numărul de telefon. 😀

  • La @Cetin s-ar putea sa fi fost totusi ceva mai simplu, mai ales daca procesele lui au fost doar cu un anumit tip de persoane publice. La societatile comerciale e ceva mai usor de cuantificat eventualul prejudiciu, plus ca, spre deosebire de cazul politicienilor si pamfletarilor, nu exista prejudecata aia ca isi asuma din start ceva noroi, altfel nu ar intra in cocina.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 7. Din experienta mea, daca acesta este tot continutul notificarii, este un mare BLUFF, pt ca nu regasesc niciun articol din nicio lege si daca se pricepeau puteau invoca, doar NCC si NCPC abunda in articole si puteau Bluffa bazat pe niste prevederi, dar nu au 🙄
  Oricum e dreptul lor sa faca asta, dar nu inseamna ca vor avea castig de cauza.
  Zi buna!

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Dacă nu ma înșel prin lege e interzis sa afișezi simboluri naziste, dacă cineva s-ar fi autosesizat, mă îndoiesc ca raportorul la Facebook ar fi făcut ceva pentru ca vezi Doamne nu era urma de sfârc

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • Eu cred ca arata doar faptul ca nu s-au decis inca, adica nu au incredintat cazul inca unei firme de avocatura. Cred insa ca o vor face, raul de imagine e daja facut, nu au mare lucru de pierdut in plus printr-un proces, doar de castigat. Iar situatia e oarecum disproportionata daca imping lucrurile pana acolo. Pentru ei costurile unui astfel de proces nu prea conteaza, in schimb pentru un blogger cateva mii de euro s-ar putea sa usture, nu mai vorbesc daca si pierde.
   @Nico
   E interzisa afisarea simbolurilor naziste in scopul promovarii lor, nu orice afisare. Daca scopul e altul si e licit, informare, educatie etc. nu e nici o problema. Altfel s-ar interzice si cartile de istorie, ba chiar si articolul de fata, care are si el afisate pozele respective.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 4

  • @Ventidius, și cum se cheamă dacă-ți pui logo-ul firmei și poze cu produsele peste poze cu Hitler, pe o pagină de brand? Că mie-mi sună a “ne promovăm firma și produsele”, nu a “informare și educație”. Știi cum zic?

  • @Mihai Vasilescu
   Stiu ca suna al naibi de rau sa iti asociezi imaginea firmei cu individul ala. Nu cred ca se pune problema gogomaniei de PR. Dar legea nu interzice gafele si gogomaniile, ci promovarea simbolurilor respective. Conteaza intentia si efectul in privinta asta. Conteaza modalitatea de prezetare, favorabila sau nu simbolurilor respective, scopul urmarit, daca afisarea e pur intamplatoare sau nu, contextul. Una e sa ii acuzi ca fac propaganda simbolurilor, adica de faptul ca au savarsit o infractiune, si cu totul altceva sa faci misto de gafele lor de PR.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

 8. Adică le e frică de indexarea in Google unde ar ieși ca biscuiți RoStar s-au asociat cu imagini cu Adolf Hiltler și simboluri naziste?

  La cât de inteligenți sunt aia de la RoStar aștept și comentariile sa fie date in judecată

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 9. Păi oamenii au în continuare încredere în tanti more than a pub(miha)ela că-i scoate din rahat și au lăsat-o să trimită notificările. Ar fi interesant să ai surpriza de a găsi în headerul mesajului ip-ul pe care îl pomenea Cetin 🙂
  Sau poate că ea deja le arată grafice de-alea în Powerpoint cu riciu până la marginea ecranului că deja sunt două săptămâni de când apare numele lor în mod regulat pe atâtea site-uri.
  Pe de altă parte, te rog frumos ca “de urgență” să-i scoți pe jurnaliștii tăi (pe Mihai și pe Vasilescu) în fața clasei, să le ții o lecție despre morală și să le dai la final câteva beri ca să-și bage mințile-n cap.

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

 10. Știi ce mai lipsea din notificarea ăstora? “Bă, tu știi cine suntem noi?” sau “Bă, tu știi cine e tata?” Băga-mi-aș pwla în capitalismul de cumetrie de pe planurile mioritice și în inutilitatea instituțiilor statului!
  Că, dacă se întâmpla într-o țară civilizată, nu trebuiau să scrie 5 bloggeri și 10 site-uri de știri despre asta. Și-o luau și ei, și oligofrenii de la agenție instant și grav, fără să mai comenteze ceva. Dar, așa, hai să amenințăm, să dăm în judecată, fiindcă aici contează să ai gura mare și spate tare.

  Comentariu beton! Thumb up 36 Thumb down 0

  • Să știi că dacă erau într-o țară cu apă caldă, nu lee vedeam bine businessul.

 11. Dacă mi se rupe de biscuiții lor înseamnă că îi tort dă biscuiți?

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

 12. Am o întrebare: cine sunt jurnaliștii dumneavoastră, Suzana și Vasile? Pentru trustul de presă Vasilescu.

  Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

  • Ambii sunt acreditați. Plus că lucrează în digital amândoi.

 13. Copy Paste Mode on .. din folclorul mioritic 😋

  Un tip, bolnav de tenie se duce intr-o zi la doctor :
  -Dom`ne, am tenie.Ajutor.
  – Intinde-te pe masa cu fundu in sus, sa vedem
  Se uita,doctorul dupa care zice :
  – Da dom`ne, esti bolnav de tenie.Maine sa vii cu un kg de portocale si unu de biscuiti
  Pacientul se conformeaza si vine a doua zi cu un kg de portocale si unu cu biscuiti.
  Doctorul :
  -Intinde-te pe masa cu fundul in sus.
  Si incepe doctorul sa bage cate o portocala si cate un biscut in fundul pacientului pana ramane fara.
  -Domnule doctor, ma doare ! Opreste-te.
  -Taci si sufera daca vrei sa te vindec.Maine sa vi tot cu un kg de portocale si unu de biscuiti.
  Vine pacientul si a treia zi, tot asa, se repeta povestea.
  -Doctore, ma doare !
  -Taci si inghite daca vrei sa te vindec.Maine vi cu doua caramizi si un kg de biscuiti.
  Vine pacientul a patra zi cu ce ii cere doctoru. Incepe doctoru sa bage biscuite dupa biscuite si la un moment dat ramane fara biscuiti.Iese tenia si zice, doctorul ii da una cu cele doua caramizi, iar tenia zice :
  – Da portocale nu servim azi ?
  – Doar biscuiți R0Star cu imagini😋😎🤘

  Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 3

 14. Dai și-un ban și spui și schiuz mi? 😁 Să vezi tu dacă nu li s-a șifonat imaginea numai din cauza ta…sau decât 😂

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 15. Preluata de pe adevarul.ro:
  “Centrul pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului în România a făcut o sesizare către procurorul general al României privind postările companiei Ro Star de pe pagina de Facebook.
  Maximillian Marco Katz, director fondator al Centrului pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului în România, este de părere că „Utilizarea imaginii lui Hitler, un om care a comis crime abominabile împotriva umanităţii, denotă lipsă de discernământ a celor care au decis conducerea unei astfel de campanii publicitare“.

  Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 1

 16. În cătunul de pe lângă Hamburg unde am hogeacul,vecinul meu neamț,negru de fel,musulman si beneficiar de hartz, a găsit de cuviință să îmi facă reclamație la miliție că în curtea mea am purtat un tricouri cu White power si Proud to be white.La întâlnirea romantică cu miliția,dacă nu stii,constați:
  1. Nemții si în special milițienii nemti au umorul unei securi folosite la execuții.
  2. Caterica româneasca cu militienii nemți te bagă si mai grav în căcat.De aia ei nu sunt.În căcat.Ca nu au caterincă româneasca.
  3.Pentru vecinu negru,la drumul de săptămâna viitoare,ca stau ceva mai mult, am imprimate pe tricouri ceva cu GoT si aia albi,morti si înghețați pe lângă White power.Si să nu se mire că mama lui a rămas însărcinată la cât de mult am pomenit-o.
  4.Nu îmi plac biscuiții,da dacă ar sti asta negru ce înseamnă as molfăi roabă întreaga în fata lui.
  Nici Nemtia nu mai este ce a fost.
  Băsescu a avut două mandate cu țiganca împuțită.cu tot.

  Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 2

  • Laic … pentru însărcinare prin pomenire. Un nou concept 😎
   Ps. Vezi că coRECT se scrie NemTZja

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • Edelweiss invata sa fii political corect….csf,ncsf….

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Nu-i problemă,luptăm si împotriva pc-ului asta îndesat pe gât cum au luptat si altii împotriva comunismului.Toată viata mea am făcut totul pe dos sau cum m-a tăiat capul,nu văd de ce m-as opri acum.
   Lasă bre,nea Mihaie că dacă era pe penal grav si aveai ghinion de lant la piron,scăpai mai repede că le ai cu scrisu.17 carti pe lună si în 3 luni cumpărai pâine hipo de la mega.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Edelweiss, nu suport pânea hipo. Îmi strică tenu’.

 17. Astia-s chiar idioti! Daca o lasau moarta-n papusoi, asa ramanea, nimeni nu mai avea treaba dar s-a umflat tarata-n ei si cum cineva n-a avut ce face, au dezgropat cacatul cu tot cu securea razboiului, ca tot e vorba de Adolf. Sau, poate fantoma lui i-a bantuit si le-a bagat ceva vise belicoase, mai stii?!?…
  Ar mai fi o ipoteza, ceea ce fac ei acum e de fapt reclama la biscuitii aia de 2 lei. Nu poza era problema principala ci scandalul de dupa. Asta ar explica si atacul readucator de damfuri nazi!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 18. Gata, s-a terminat cearta pe eclere și ne-am întors la biscuiți? 😜

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Normal. Doar aveau caramel sărat. Cui îi plac dulciurile sărate?!

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Mie, @Eleno.

   Da’ io zic că nu ăsta-i baiul, cre’ că le-a curs sos pe degete și s-au păruit pe șervețele.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Degetele se sug, @didino! Nu se șterg.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • Mvai, @Eleno, așa ceva… m-am rușinat de tot. Io cre’ că ți-e dor de o predică de-a lui @Tudor.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Ăăă… așa-mi trebuie dacă citesc comentariile la ora asta. Am plecat de lângă uzina de eclere și-acum mor de poftă.

  • Ia uite-l, mă, e viu. 😂 Ia o căpșună, @Vasilescule, trece. Ah, stai, biscuit am vrut să zic, căpșunile s-au dat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Ăăă… de azi am termiat-o cu căpșunile. 😛

  • Te dai pe frișcă … vegetală?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 19. Dăcât să ne luăm dă poza cu biscuiții, nu mai bine ne întrebăm câte furnici intră într-un mușuroi de 20x32x41 cm?
  Acum pe bune, faci un produs (și promovare) de căcat, pe care ți-l cumpără doar fomiștii, asociezi o poză care zgândăre si vrei să nu se întâmple nimic?
  Concluzie: prea multe virgine >18 pe lumea asta.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 20. I’auzi ce zice mizda aia : “Societatea RO STAR SA detine o pagina de Facebook?” WTF? De cand plm detine cineva vreo pagina/cont/grup de FB? Nea “Zuchi” le detine , noi suntem doar chiriasi/utilizatori ale lor..

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • exact. ia incearca sa scapi tu de pagina de facebook sa vezi daca poti.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Corect. Am vrut să zic și io asta.

 21. un nebun să mai dijmuiască din proști…….vise…..

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 22. Dacă ești prost de mic, când ești mare numa’ te joci…

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 23. De ce au trebuit sa aleaga un asemenea personaj sinistru pentru “cultura generala”? S-au epuizat somitatile istoriei si nu mai ramanea decat Hitler?

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

  • Este o întrebare la care nu vom afla răspunsul niciodată. Cert e că mi-am pus-o si eu. De întrebare, zic.

 24. Ia lung aer in piept. Prima oara ai fost notificat. Urmeaza gazarea cu Cyclon-B.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

 25. Drept să zic, mie-mi place scandalul ăsta 🙂
  RoStar nici nu mai are nevoie de agenție PR, deja are notorietate.

  Și cel mai mult îmi place cum se pune @ventidius de-a curmezișul în toate direcțiile posibile (N-S, E-V, colțuri) 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 26. Faptul ca dupa ce au facut kkt praf il mai si arunca in ventilator nu arata decat ca vor sa prelungeasca toata discutia pentru a mai atrage oaresceva notorietate. Sau poate is chiar asa prosti gramada incat chiar vor sa il faca praf.

  Daca e pina acolo care este legatura intre biscuiti si cultura generala? ca eu nu o vad.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • Eh, nu e. E că au vrut ei sa genereze reach și engagement pe pagina de Facebook cu concursul ăla.

 27. La poza aia nici dracu nu mai citeste intrebarea de cultura generala, mai degraba pare reclama la biscuitii Auschwitz.Răman la parerea mea ca nu e exclus -ci f probabil -ca toata chestia asta e posibil sa fie intentionata.Hai sa fim seriosi, o sa cumpere biscuiti Rostar populimea care nici n a auzit de firma asta, de curiozitate.Adica sunt romani care il regreta pe Ceasca, cati credeti ca n o sa mai cumpere biscuitii pwlii ca au pus poza cu sigla lor si Adolf?

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Marius M …exact…..Dracu se uita pe eticheta cand cumpara biscuiti,adica na…s or uita dar sigur is minoritari.Parca daca fumezi te uiti pe pozele cu pericol ,pericol…fumezi si gata.Mult zgomot ptr nimic.Din punctul meu de vedere puteau pune si poze cu Arsenie Boca ca tot aia era.Che Guevara era intr un timp peste tot ….cati stiau ce a facut individul…Hitler a fost un scelerat si un criminal dar o sa se aseze colbul timpului si peste el.Cu cat se interzice ceva mai mult cu atat devine mai dezirabil.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • Nu se stie. Încurcate sunt căile markentingului.

 28. Lumea a luat o razna de tot. Pui o intrebare despre hitler, un personaj important in istorie, cu poza lui, si esti linsat de masele care probabil n au citit o carte despre ww2 in viata lor, stiu doar ce regurgiteaza media. Vezi doamne, faci propaganda nazista.

  Plm, hai sa nu mai mentionam decat lucrurile pozitive din istorie, panselute si iubire, ca sigur asta e calea spre progres si dragoste eterna. In niciun caz nu o sa ajungem niste oi ignorante.

  Imi dau seama ca nu e asta neaparat subiectul discutiei, dar m am saturat sa vad toti bloggerii pedaland pe evenimentul asta. Un om cu tendinte mai mult sau mai putin paranoice s ar putea gandi ca ar fi vorba de o agenda impotriva rostar / agentiei. Pt ca s au facut lucruri mult mai rele in publicitate decat a pune o intrebare si o poza cu hitler intr un concurs de cultura generala.

  Lasand asta la o parte, sunt de acord ca RoStar a gestionat execrabil situatia. Trebuiau ori scuze ori ‘ignore’ si cu asta basta.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 3

  • Păi și io ce tot zic aici?

  • Era un rant relativ indipendent de continutul articolului. Sunt impresionat ca ai lasat comentariul!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Mie-mi arată a promovare a unei figuri istorice sinistre, chiar și bancurile de genul ăsta mi se par cel puțin deplasate. Eu una i-aș reclama pe ei pentru încălcarea legii care interzice simbolurile totalitare.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 29. Revin cu o precizare in numele More Than Pub
  Daca nu stergi articolul o sa ajungi intr-un lagar de concentrare

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

 30. Rostar, rontaim un biscuit si ne punem pe Hitlerit!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 31. Adolf nu a fost un om complect rau. A facut si fapte bune, cum ar fi a omorat comunisti, iubea cainii si era vegetarian. Poate ca astia cu biscuitii doreau sa se asocieze la imagine cu aspectele positive din personalitatea lui Adolf, nu cu pacatele. Eu abia am inceput sa citesc mein kampf. E fascinanta.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • Boss, pari genul de individ care umblă cu un topor, o sapă și saci de plastic după el.

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.