5,079 cititori

Câteva sfaturi utile pentru agățat pe Facebook

Da, știu, am mai scris despre acest subiect. Dar, pentru că în continuare văd numai neinițiați in jur, am zis că nu strică să mai reluăm o dată lista de sfaturi  pentru donjuanii dă facebook. Cu plăcere.

– I-ai cerut prietenia și ți-a dat-o. Te rog eu mult de tot nu-i trimite instant un mesaj cu “bună, mulțumesc pentru accept”, deși ai impresia că e semn de politețe. Nu e. Doar o să pari un fraier coclit și o s-o mai pui și în postura neplăcută în care va trebui să răspundă ceva. Vouă vă place să vorbiți cu necunoscuți? Exact, nici lor.

– Nu te apuca să-i dai like-uri la poze mai vechi de câteva zile. Da, știu, vrei să-i transmiți cât e de minunată și cum soarele pălește în comparație cu ea. Dar la primele like-uri la poze de acum juma’ de an, tot ce vei reuși să obții va fi o sprânceană ridicată și întrebări de genul “ce naiba e în neregulă cu ăsta?”. Plus impresia că-i folosești fotografiile pe post de material de inspirație pentru ofrande aduse zeului Onan. Și nu vrei asta, crede-mă.

– Să presupunem prin absurd că ți-a dat ea like la ceva, la orice. Oricât ți s-ar părea de ciudat, asta nu înseamnă că vrea să te fută. Parol! Așa că, în ciuda mâncărimii din degete și din zona pelviană, abține-te să-i trimiți un mesaj prin care-i ceri insistent să hotărască locul sau momentul în care să vă vedeți și pozițiile în care vrea să fie posedată sălbatic.

– Nu începe nicio conversație cu ea până nu te-ai asigurat că știe măcar cine ești sau de existența ta. Știu că pare incredibi dar sunt șanse extrem de mari să nu fi auzit în viața ei de tine. Prin urmare, informeaz-o discret că exiști. Am zis “discret”, iar asta exclude să dai like la absolut toate postările ei, like-uri însoțite de comentarii libidinoase de genul “ești atât dă inteligentă/cultă/frumoasă/minunată/ că Pământul ar fi fost pustiu dacă n-ai fi existat”. Paradoxal, deși femeile adoră complimentele, cele de genul ăsta te vor duce către block, nu către mult visata joacă de-a doctorul.

– Alege cu grijă conținutul și momentul primului mesaj privat către ea. Dacă ai început cu un “Bună, ce mai faci?” sau varianta cocalar analfabet funcțional style “bună, cf” poți să-ți iei la revedere. Nu, nu mă întreba idiot “atunci ce să-i scriu, frate?”. Pune-ți creierul la contribuție și fă o glumă mișto. Pentru că “bună, ce mai faci” o întreabă și vânzătorul de la magazinul din colț. Și nici ăla n-o fute, crede-mă. La fel de important este și momentul în care-i scrii. Patru dimineața este o oră la care oamenii normali dorm.

– I-ai scris, ți-a răspuns și pare că e oarecum interesată de tine. De aici încolo faci echilibristică pe sârmă, la mare înălțime, fără plasă de salvare, și orice cuvânt în plus poate să însemne pasul în gol. Știu, tentația să-i scrii rahaturi de genul “sunt în autobuz, mă duc la mama c-a făcut chiftele și ciulama” e mare, dar îți muști buzele și te abții. De ce? Pentru că nu vrei să pari un idiot, de-aia.

– Niciodată, dar absolut niciodată, nu-i cere numărul de telefon dacă nu ai nevoie de el pentru o situație care ar duce la salvarea Planetei sau la evitarea unei noi crize economice mondiale. Chiar și-așa va ezita mult dacă ți-l dă sau nu. Cu criza mondială se mai descurcă ea, dar cu un labagiu care-o hărțuiește la telefon, nu prea. Dacă vrea s-o suni, ți-l da ea singură.

– Pare că toate lucrurile merg așa cum îți dorești și ai vrea să treci la nivelul următor, să vă vedeți, s-o inviți în oraș. Ai mare, mare grijă. Poartă-te ca și cum ai duce în brațe un carton de ouă în timp ce te afli pe puntea unui vas de croazieră surprins de furtună în largul Oceanului Atlantic. Nu de alta, dar trecerea din online în offline e un pas cel puțin la fel de important ca aselenizarea, iar diferența o fac nuanțele. Astfel, oricat de surprinzător ți s-ar părea “fumoas-o te fak o tură cu bemveu’? poopik” s-ar putea să nu aibă chiar efectul pe care scontai.

Gata, memorează lista asta sau, dacă nu ești în stare, salveaz-o în telefon, și-o să-mi mulțumești până la moarte.

55 de păreri la “Câteva sfaturi utile pentru agățat pe Facebook

 1. Bă Vasilescule, tu ce părere ai despre noi? Crezi că ne-am adunat pe blogul tău doar visători la agățătura? hai cu rețete de pus murături, de dat cu mopul, de făcut vin din apă…dastea academice…cu agățatul pe facebook…păi ce, vrei să faci schimbul de generații? Aștia mici se uită la vloguri…nu citesc bloguri.. făț vlog

  Comentariu beton! Thumb up 84 Thumb down 1

 2. Da’ de ce ai vrea să agăţi pe cineva, care poate nu e ceeea ce pare? Lăsând la o parte pozele tunate, am un coleg de vreo 63 aşea, care şi-a făcut profil fake de domnişoară cu o poză luată de pe Pinterest. A primit zeci de cereri de prietenie şi propuneri de întâlniri din prima săptămână. După un timp omul s-a plictisit şi a renunţat. Cred că primeşte şi acum mesaje pe profilul ăla.

  Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 3

 3. În dreapta sus a ecranului este un “x”,apasă în plm pe ăla si ieși să cunoști femei in baruri,cluburi,la căutat râme,.Dacă chiar te place nu ezita si ia-o acasă.Este posibil să vă placă la amândoi.Cât de castrat să fii să vrăjești pe rahatul ala de fb.Nu,kapo,mersi.Prefer să se uite în ochii mei aproximativ vii si să realizeze că unu’ ca mine nu găsește asa usor.90% dintre doamnele din viata mea au făcut minim un sex că erau intrigate de ala care iese din tiparele normale si că nu eram ultimul.cocoșat din catedrala.Restu’ de 10% probabil nu aveau altceva mai bun de făcut.

  Comentariu beton! Thumb up 43 Thumb down 6

  • Comunicarea pupila la pupila este ambrozia relațiilor dintre oameni.Aseară,a tara,cel mic,cinci toamne,tati săptămâna asta nu mi-ai luat hot wheels.Îi spun si celui mare,hai mă si tu,poate vrei si tu ceva.Nu că io rup xboxu în două.Mă,rămâi singur.Nimic.Hai la oraș,să o ardem prin mol.O sun si pe maică-sa,ea în oraș ca doamna cu niste colege la un sprit,la noi acasă.Am declinat elegant invitația de a fi prezent cu un lasă-mă în plm cu panaramele tale,vrei să fac vreun atac.Ca vin si io.Bă,în mol ne întâlnim cu aia la care trebuie să ne ducem la nunta lor sâmbăta asta.Obișnuitele căcaturi cu ce mai faceti,bine,bine.
   Ala mic:tati ce fata are nenea.Ginericu adică.Ala intrase în rigor mortis.Niste secunde mai târziu,tot ala mic,tati hai mă să plecăm ca să scăpăm de astia.Inviase putin ginericu,iar a intrat in spasme faciale în tandem cu ginerica.
   Nevastă-mea era semafor,eu ranjeam demonic,ăia doi fără puls,asta mic avea pe fata expresia mulțumită a unuia care tocmai a dat altuia un sut in oo.
   Am plecat exultand cu lacrimi de mandrie să îi măresc colectia copilului de hot wheels star wars.
   In masina am belit melu.Am fost acuzat si de expansiunea Saharei,ca ursii panda nu se f.ut frenetic în captivitate.A meritat.
   De aia bă comunicarea pleoapa la pleoapa este dumnezeu pe pământ.Ca le vezi fețele.

   Comentariu beton! Thumb up 49 Thumb down 6

  • ma duc sa beau o cafea ca n-am inteles nimic din a doua postare..plm…noiembrie, luni

   Comentariu beton! Thumb up 36 Thumb down 2

  • Nici nu trebuie.Avem si noi calendar.Si ceas.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 4

 4. Pas la subiectul ăsta, nu folosesc fakebook, nu agăț, cum naiba pot trăi? Retoric ofc 😆

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

 5. Sfaturi din propria experiența sau auzite de la un prieten !?

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

 6. Se pare ca nu sunt singurul asa zis “antisocial” care-l citeste pe Vasilesco. Gasesc o placere deosebita in a-mi prezenta omagiile unei dame sub forma unui compliment, facand asta personal, privind persoana in ochi. Cu cat are ochii mai mari si mai rotunzi, mai calzi, complimentele sunt mai pe masura acestora 😉 Va asigur, doamnelor si domnisoarelor participante la festivalul zilnic al rasetelor provocate de Mihai, de toata simpatia mea, chair daca nu stiu cum arata ochii dvs.
  ps: n-am iesit la agatat, dar ma simt bine ca pot trimite bizou-uri celor ce ne fac viata mai … picanta 😉

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

 7. Să vă povestesc o întâmplare din paleolitic. Îmi spune o colegă de școală, că un tip, cunoștință a unei verișoare a unei prietene a vecinei ei, hahaha, mă place, că m-a văzut odată pe nuștiuunde și vrea să mă cunoască. Păi hai, zic. Și ne întâlnim. Donjuanul, bărbierit proaspăt, își lăsase o dungă de spumă de la urechea dreaptă în jos. Agitat probabil, a omis să se spele pe îndelete.
  Deci, înainte de întâlnirea offline, este bine să vă faceți un selfie din toate unghiurile posibile. Că nu poți umbla cu un carton cu ouă așa orișicum.

  Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 7

  • Poate avea emotii domnul 😆

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • De la atâtea emoții era plin de spume …

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 8. Din păcate, pe vremea când mă ocupam cu chestii d-astea, nenea Zucărberg încă nu avea în plan celebra rețea de socializare, așa că aveam alte metode de a “bascula tone de vrăjeală” (vorba nu mai știu cui, cred că a celor de la Vacanța Mare).
  Deci sfaturile nu mă ajută prea mult. Dar poate alții sunt interesați, deși înclin să-i dau dreptate lui @Redoo: articolul are prea multe litere pentru a fi citit de cei din target. 😜
  Totuși, ești conștient că există un număr mare de domnișoare care apreciază fix ce spui tu că n-ar trebui făcut, da?😜

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 2

 9. Ahaha, dacă aş avea un ban pentru fiecare add primit pe Fb, pentru fiecare “Bună, ce faci?”…
  Dar n-am.

  Am de spus tone de chestii pe subiect, mă rezum doar să vă povestesc de favoritul meu:
  Îmi dă add şi tace. URĂSC asta. Îl las o vreme şi-i scriu pe messenger fix aşa

  Eu: Păi nu e bine
  El: nu?
  Eu: Nu. Mai întâi faci o introducere despre frumusețea-mi răpitoare. Şi apoi enumeri cel putin 3758 motive pentru care prezența ta în lista mea de prieteni este absolut imperios necesară.

  Răspunsul lui?
  M-a BLOCAT! Ahahahah, am murit, am zis că nu e adevărat. Omul m-a blocat! Jesus, atâta lipsă de umor… ain’t nobody got time for that!

  Comentariu beton! Thumb up 44 Thumb down 7

  • Bună, ce faci?

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • @Relou
   bn. u? a-m vrut săț zic k ăm plake oki tăi

   Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 5

  • Ân urma ievaluari decât ocii îț plak?

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 5

  • Acum aștept cu înfrigurare să ne spună Vera cum am cerut-o eu pe ea… Mă ia cu friguri!

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 4

  • @Relou cu ce friguri m-a luat pe mine când am primit add de la un arab cu mitraliera in brațe… ahahaha, de vis, zău :))

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 4

  • @Vera,
   Vezi dacă nu ai avut acest articol drept ghid?
   Omul juca conform celor scrise mai sus. Vezi primul punct. Din care lipseşte varianta: ‘dacă năvăleşte ea peste voi cu un mesaj, să aveţi sărurile la îndemâna; altfel o să vă alunece mâna pe butonul de block când vă ia cu leşin; evident, nu mai e cazul să citiţi restul articolului, până aici aţi reuşit să ajungeţi de data asta.’

   P.S. Nu zic de arab.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

 10. Frățică, dacă e o “printzesik frumushik” o să aprecieze astfel de “falouărși”,și ie multe pă facebuk!

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • diabolic, de unde ştii tu de prinţesele de pe facebook, ha? 😛

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 11. Stați că am primit acord pentru povestioara asta. Omu’ are premiul întâi cu coroniță!
  Mă ciondănesc cu @Relou pe blog, eu fiind o doamnă desăvârșită, îi adresez un suav “boule”. Mai târziu mă pomenesc cu un add pe Fb. Toana de moment mă pune să întreb “Parola?!!!!”
  Răspunsul, ca să citez revistele de tabloid, m-a năucit: “bou’ de Relou”!
  Logic că i-am dat accept pe loc, my people au simțul umorului!

  Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 3

  • Pfoai, hai că am scăpat ușor 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • Să ânțeleg că pentru a primi aceptul pe facebocu dvs trebuie să fiu caracterizat drept
   bou?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • @Marius M NU! Sa intelegi ca imi plac oamenii cu simtul umorului. Si comunicativi… cat de cat. Sau rezistenti la trancaneala mea :))

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

 12. LA MULȚI ANI, Laura G!!!

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • Ce drăguuuuț! Azi e cu pupicei pentru @Laura? Știu că-i plac mult ăștia virtuali. 🙃

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

 13. Ah, la fix comentariul acesta, v-am prins pe amândouă deodată.
  Deci:

  La mulţi ani, Laura! (şi cu o scurtă întârziere) La mulţi ani, Anouk! Fericiţi şi cum vi-i doriţi. 😍💔💛

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • Băi,ce aveți,pe voi v-a născut o mitralieră?
   La mulți ani!(era sa uit sa scriu)

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • La mulți ani !! 😆 scorpiilor 😆

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Mulțumesc, Solandi!

   ….ce-ar fi viața fără scorpii?!…

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 14. Când ai pus prima dată lista asta cu reguli, am avut ce comenta. În sensul că am adăugat încă vreo două reguli. Acum… Acum e așa:
  – bună, ești frumoasă!
  – mulțumesc!
  – câți ani ai?
  – 47.
  (Pauză lungă)
  – aha, ești mai bătrână decât Gabi (Savu-Dinu. A scris pe aici cândva. Dacă n-o cunoașteți..).
  – da. Sunt. Dar am și copil mai mare decât al ei.
  – eu am 21. Și ei îi spun momy.
  – eh, mie poți să-mi spui grandmomy.

  Comentariu beton! Thumb up 41 Thumb down 2

  • Mulțumesc ăla cu semnul exclamării însemnă că ești încântată de compliment?
   Pentru un prieten întreb,știu ca știi dar nah…

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Îhî!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • vai, cum sa nu o stim pe duamna Gabi? Dar nu as fi zis ca are varsta aia:)

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Semnul exclamarii la tine e ca atunci când ardelenii zic,,no”,are o mie de semnificatii.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Oana, păi n-o are. E mai tânără decât mine.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 15. Mda, nu mai am grija asta. Am ieșit din targetul de agățat pe net/FB. Dar am rămas (încă) pe ăla offline 🤣

  Vă mulțumesc pentru urări! Să vină pupikurile la mine, le adun să am rezerve pentru tot anul 🙂

  P.S. Habare, scorpi(on) ești (și) tu. Ia spune, care-i ziua menționată în buletin?

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • Laura, ah, şi am jurat să nu-mi mai fac prieteni scorpioni! La mulţi ani!
   Da’ pe fb de ce nu apare nimic?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

  • La mulți ani @Laurico!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @GabiI,
   Mulțumesc! N-am setat pe Fb, să nu obosesc lumea cu amănunte de-astea (m-a dat @Anouk în vileag, știe de anul trecut, tot de aici). Dar de ce ai jurat așa ceva, ce ți-au făcut? 🙂

   @Alin,
   Mulțumesc și ție 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • Laura, glumeam, se zice că nu se înţeleg bine scorpionii cu capricornii.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • La mulți ani fericiți, Laura !

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Ananas,
   Mulțumesc! Sper. Și mulți, și fericiți 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 16. Băi dar unul n-ați fi scris: “Mulțumim maestre!” Nerecunoscători.
  Auz? Pentru vârste din 2-3 cifre n-ai nimic? Ceva gen: “Scumpi vrei să-mi vezi nouă lucrare dentară? Acrilat sută la sută!” 😉

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • @Victor,
   Răspunsul ar putea fi: ”vreau s-o văd, doar să nu uit acasă cele 3 perechi de ochelari de vedere: depărtare, apropiere și foarte apropiere”.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • Vrei să-mi vezi implanturile?
   DA!!
   Dentare.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • “Am o gonartroză sexi și niște pietre așa de expresive la rinichi…”
   ” Ce faci, păpușe? Te scot la o catena?”

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 3

  • Băbăciunilor, ce optimiști sunteți! 🤣

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

 17. 90% (dacă nu chiar mai mult) din contactele de pe FB sunt persoane pe care mai întâi le-am cunoscut în off line, iar diferența e formată din oameni care activează în diverse zone de interes și pe care în general eu le-am adăugat, în niște impulsuri punctuale de nevoie de lărgire a orizonturilor.
  Așa că pas și eu la subiect, nu asociez deloc FB cu agățatul, ba chiar îl văd ca pe un mijloc legitim și onorabil de comunicare, inclusiv profesională. E adevărat că mai primesc cereri de prietenie fără vorbe (și de la femei, și de la bărbați) din neant, dar am revenit la bunele practici, alea acolo rămân, no questions asked. Sau mesaje (chiar și fără add friend), în urma anumitor intervenții on-line, dar absolut toate până acum au fost mai mult decât civilizate și am răspuns tuturor la fel de civilizat.
  Acum legat de cerutul prieteniei, prima și singura dată când am întâlnit și trăit conceptul a fost în clasa a VII-a, când mi-a zis frate-miu că A îmi cere prietenia. A era un băiat din bloc, de vârsta mea (dar nu mergeam la aceeași școală), arătos, isteț, cu bun simț, nu prea se juca cu noi, gașca, ci baschet cu băieții mai mari, precum al meu frate. E adevărat că în acea perioadă petreceam destul de mult timp cu o tipă din altă zonă a orașului, care imediat s-a împrietenit cu toată suflarea de la noi, inclusiv cu A, și ajunsesem să ne plimbăm deseori în trio cu bicicletele. Deci consideram că eram deja prieteni și cumva cererea transmisă mi s-a părut doar o modalitate de a întări situația deja existentă. Așa că am trimis răvaș verbal pozitiv, prin același mesager. Cred că tot în aceeași zi A s-a prezentat la noi acasă, iar eu îmi storsesem creierii gândindu-mă la activități pe care să le putem face in-doors. Evident că am găsit soluția perfectă – am pregătit suc, ceva fursecuri și jocul de șah, cu piesele deja aranjate. 🙂 Și ca dovadă a prieteniei mele sincere, l-am lăsat pe el să aleagă cu ce culoare joacă. Destul de curând am aflat, chiar de la A, despre semnificația cu ceva tentă romantică a acelei cereri de prietenie, lucru care atât de tare m-a enervat, contrariat și chiar speriat, că am început să-l evit în toate modurile posibile, inclusiv cu ignorat soneria și neieșit din casă cu zilele. Din fericire, la scurt timp ne-am mutat din acel bloc și n-a fost nevoie să continui chinul. Dar mentalitatea cred că am păstrat-o de-a lungul anilor – pentru mine prietenia e prietenie (iar butonul add friend de pe FB folosit în orice alt scop decât cinstit prietenos ar fi o mare pierdere de vreme, chiar dacă aș fi single), intențiile amoroase sunt intenții amoroase iar eu una mereu am preferat declararea lor ca atare, fără jocuri și jonglerii stupide. Dar na, și echilibristica aia o fi având farmecul ei, eu una mă bucur sincer că n-a fost nevoie să trec prin așa ceva, mi se pare extrem de chinuitor, obositor și time consuming de ambele părți.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 8

 18. Nu știu sau cel puțin nu îmi amintesc dacă am încercat vreodată să agăț pe facebook. În schimb am agățat pe messengerul de la Yahoo… am agățat chiar și pentru prieteni :)). Să fiu sincer îmi plăcea să agăț mai repede face to face deoarece vedeai expresiile feței și gestica. Știai la ce să te aștepți! Eram cu un amic, ne completam reciproc și niciodată nu rămâneam fără subiecte de povestit. De aceea de obicei ne cuplam cu surori/verișoare/prietene bune. Am umblat cu vreo 4 perechi numai de surori :)). Ce era mai nașpa era faptul că de obicei dacă se despărțea unul și celalalt cuplu se destrăma. Nu a mai rămas decât un gras chelios și știrb :)). Nici vrajeala nu mai este ce era odată!

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

 19. “Știu că pare incredibil dar sunt șanse extrem de mari să nu fi auzit în viața ei de tine.”

  Pe mine m-ar fi pierdut din start cu faza asta. Să dai add unei necunoscute doar pentru ca ti-a aparut la sugestii pe baza prietenilor comuni sau ai remarcat-o pe profilul unui prieten comun mie imi suna a disperare si nu aș accepta cererea. Am avut câteva cereri de genul. Nu, mulțumesc. Măcar fă un efort, vorbește cu cunoștința comună să te prezinte cumva, sau cere un număr de telefon si SUNĂ!!! Fă-te ca ai nevoie de ceea ce lucrez eu, găsește ceva care sa-mi atragă atentia, numai nu trimite cereri așa aiurea. Mai degrabă accept sa citesc un mesaj trimis direct fără add în care să spui cine ești si ce vrei.
  Da, stiu sunt o sălbatică, noroc ca mi-am cunoscut iubitul inainte de era Facebook ca ramaneam ne… ăăă… consolată :))

  PS. Nici la sonerie/interfon nu raspund daca nu aștept prieteni sau mâncare.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 6

 20. Maestre, bag de seamă că 93% din cei de pe aici nici n-au feisbuc…iar alții n-au nici net…

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 2

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.