16,779 cititori

Frumoasele noastre urâte

Ieri dimineață eram la coadă la mega și scrolam liniștit pe telefon. La un moment dat, în jurul meu s-a făcut așa ca un fel de umbră, știți cum, exact ca atunci când intră soarele în nori.

M-am panicat oleacă, am crezut că e eclipsă sau ceva, după care mi-am dat seama că sunt totuși în interiorul unui magazin, deci n-are cum să fie nici eclipsă, nici apus, nici vreun nor, nici aurora boreală, nici nimic de genul ăsta. Prin urmare, m-am întors să descopăr care este explicația științifică a acestui fenomen pe cât de surprinzător, pe atât de neobișnuit. Și-am aflat relativ repede: erau buzele tipei din spatele meu. Buze care erau atât de mari încât ar fi putut avea lejer propriile lor buze.

Pe lângă perechea de ventuze, care mai mult ca sigur că epuizaseră tot stocul de acid hialuronic al unei clinici mai micuțe, tânăra cetățeancă (n-avea mai mult de 25-28 de ani) era manufacturată din cap până-n vârful botinelor bej cu catarame brun-roșcat. Frumușică, blondă tip piți (cum altfel?), buze imense (am mai zis asta, nu?), un năsuc micuț și finuț, lucrat aproape de perfecțiune (am învățat să recunosc nasurile prelucrate artistic de o mână de chirurg iscusit, don’t ask), lentile de contact albastru-verzui (beat that bitches), sprâncene jumătate naturale-jumătate tatuate (sau desenate cu creionul, nu sunt tocmai un expert în domeniu), gene false și-atât de lungi că în momentul când clipea se producea un ușor curent de aer în incintă, și-o găleată de glet pe pomeții care păreau ușor mai ridicați decât îi lasase mama natură. Nu pot să jur, dar sunt în stare să pun un pariu baban că și sânii-i proeminenți făcuseră cunoștință cu bisturiul mânuit de același chirurg destoinic.

Și cum mă uitam eu așa la ea, deodată m-a trecut un gând: băbăiatule, cât de trist trebuie să fie să nu-ți placă chiar NIMIC la tine, de ajungi să schimbi tot?

P.S. Să ne înțelegem, n-am nimic împotriva intervențiilor de natură estetică sau cosmetică atunci când trebuie corectate lucruri și nu numai. Dimpotrivă, recomand tuturor femeilor (sau bărbaților, de ce nu?) s-o facă, dacă asta le eliberează de complexe și le crește gradul de încredere în ele. Dar una-i una și alta-i alta. Am serioase îndoieli ca fata asta se născuse cu nasul, gura, părul, genele, sprâncenele, țâțele, pomeții (și în general cam tot) urâte.

95 de păreri la “Frumoasele noastre urâte

 1. Instrucţiuni de folosire : evitați contactul cu obiecte ascuțite sau tăioase. Pericol de explozie !

  Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 1

  • Stai liniștit că în afară de bisturiu, n-a văzut alt cuțit vreodată.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

 2. Ești cârcotaș.

  Dacă genele nu lovesc buzele (când clipesc) sau buzele nu ating genele (când se țuguiesc) nu-i atinsă perfecțiunea.

  Comentariu beton! Thumb up 78 Thumb down 4

  • Dar mai avea timp pentru asta.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 3. Daca duci seara acasa o femeie si ramane peste noapte iar dimineata cand iese din baie o recunosti, e ok.Daca s a spalat pe fata si
  n o recunosti dar ai probleme cu scurgerea,nu e ok.
  Asta e sfat pentru cei necasatoriti,bineinteles.

  Comentariu beton! Thumb up 55 Thumb down 3

 4. Fetilii ca domnișoara descrisă ie bune ! Cand fac “buba” nu merg la doctor…merg la VULCANIZARE!😂😂Glumesc ! Probabil fiecare dintre noi vrea o schimbare fizică.Mie mi-a reusit fără ajutorul medicului (-13 kg si mai vreau!) Am nasul cam mare,dar nu caut solutii 😂

  Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 3

 5. Auzi, da glezna…glezna cum era?

  Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 1

 6. As putea sa tac dar nu o fac.
  Nu de puține ori vedem la TV astfel de persoane care și-au făcut atât de multe operații estetice încât practic s-au urâțit.
  Nu o să le nominalizez întrucât le știți cu toții, dar nu înțeleg cât de complexat poți fi dacă ajungi să-ți supui corpul atâtor transformări. Să nu mă înțelegeți greșit. N-am nimic împotrivă.. Fiecare face ce vrea cu al său corp.. Dar să dai bani ca să te urâțești, pe asta n-am s-o pricep niciodată.

  Comentariu beton! Thumb up 41 Thumb down 1

 7. Buze de cauciuc. Pupiki!
  Brrr, mă ia cu frisoane numa’ când mă gândesc.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

  • La buzele de cauciuc musai să foloseşti lubrifiant !

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

  • @GabiI, nu ești singurul 🙂

   Și cu toate astea, trăiesc printre noi..

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @MMG, sunt o “ea”. Pe telefon apare “Gabil”, dar de fapt sunt Gabi cu cifra 1 roman ( I ). Pe desktop se vede diferenţa. 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • @GabiI, scuze de confuzie. N-a fost cu intenție.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • MMG, nu e problemă, nu sunt supărăcioasă.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

 8. Story time
  Urc ultima în metrou, mă opresc în uşă. De pe scaunul din dreapta se ridică un nene (scund, gras, chelios, gâfâitor, o cicatrice pe tâmplă) şi vine lângă mine. Schimb feţe-feţe şi mă mut. Vine lângă mine iar. Deja mă sperii şi mă duc 3 m mai încolo. Oftează sau bombăne ceva (am căştile în urechi, desi nu pornisem muzica) şi se reaşează pe scaun. Eu încerc să par invizibilă. Se ridică să coboare, dar vine lângă mine şi-l aud spunându-mi ceva de genul “vezi că faci bubiţa la cap”. Şi coboară. Inutil să spun că până la birou m-am uitat în spate şi-n jur după nebun. What the fu.ck?!

  Şi ca să mă leg şi de subiect: am un fizic comun. Nu ies în evidenţă cu nimic, ba chiar azi sunt în tricou lălâi, blugi lejeri, tenişi, machiajul este minimalist, plastice injectate n-am, nu extensii de pleată, nu gene false… regular Jane Doe. Şi tot “am” nebun. Vă daţi seama câtă atenţie atrage o răţuşcă d-asta de cauciuc din articol?! Jesus ^^

  Comentariu beton! Thumb up 62 Thumb down 3

  • Nu,nu ne dam.Trebuie sa avem termen de comparatie intre ratusca de cauciuc si ratusca de ratusca.
   Muhahaha

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 2

  • Ai văzut vreuna de-asta în metrou?

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • Daca pe mine ma intrebi…de unde metrou?doar ratuste:)))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Laura eu? Să fiu eu sănătoasă câte văd zilnic. Mie mi se par hidoase, mutante.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • @Vera, când călătorești cu metroul trebuie să fii mereu pregătită, ții la îndemână o punguță pe care i-o întinzi delicat individului în timp ce-i spui: “Băbăiatule, ține asta, să ai în ce-ți aduna dinții dacă nu dispari rapid”.

   Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 2

  • @Vera, cel mai probabil s-a referit la căștile din ureche. Folosirea excesivă a lor poate dăuna auzului. În încercarea omului de a da un sfat a apelat la o variantă mai neortodoxă și asta a părut ciudat în comportamentul lui.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • @MMG Intr-un metrou jumate gol sa te lipesti, gafaind, de o femeie este ceva aiurea. Sa o urmezi dupa ce ea se muta, este deja hartuire. Get it?! ^^

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 4

  • Vera, mânuța roşie este din greseală. Scuze ☺

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 9. Cum plm sa zici despre un astfel de exemplar ca e frumușica !!! Pe astea si oglinzile le mint !

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • Șerif, eu văd dincolo de aparențe, văd frumusețea din interior, a sufletului.

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 0

  • Serif,atunci ai putea ignora exteriorul! Pt. ca nu.i asa,singurul care conteaza e sufletul (de silicon)

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 10. Orice femeie, oricât de perfectă, când se uită în oglindă găsește motive de nemulțumire.
  Întrebarea ta este retorică, noi suntem bărbați și nu înțelegem chestiile astea.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 11. Operațiile estetice sunt noile BMW-uri (sper să nu mă înjure @SorinB😂😂). Pe tinerele domnișoare (unele dintre ele) nu le mai atrag bolizii fiindcă nu mai este un lux să-ți iei mașină “jmekeră”. Dar dacă “daddy” are bani de niște silicon….eee, se schimbă treaba. 😜
  Eu nu mă împac nici cu tencuiala în exces. Aveam o colegă la muncă, în jur de 25 sau 26 de ani, era super frumușică machiată discret sau chiar și nemachiată. A avut un eveniment acu’ vreo lună și a postat niște poze pe Fb. Băbăiatule!! Joker era natural pe lângă ea. Ele nu s-or vedea în oglindă că arată ca niște clowni siniștri? Ăia care sunt cu ele n-or fi observând că umblă la braț cu niște reproduceri nefericite ale unor opere de artã din perioada dadaistă? Chiar atât de mult să ai de acoperit, mai ales la vârste la care pielea nu a apucat să se zbârcească, iar ridurile încă nu au apărut?
  De “anvelopate” nici nu mai vorbesc. Ce-o fi în mintea unuia care îi cere pițipoancei de lângă el să se umple de silicoane până ajunge să arate ridicol? Sau care o acceptă așa? Prietene, vrei să fwți silicon, ia-ți, naibii, un tub de Bison, golește-l pe un perete, așteaptă să se întărească un pic și bagă-ți pwla în el, dacă ai fetish-uri d-astea. Nici la femeile în vârstă nu mi se pare prea ok. Am văzut niște actrițe care erau moartea mea când eram puști (gen Sandra Bullock sau Meg Ryan) și care și-au injectat atâta botox că nu le mai recunoști și arată ca Muma Pădurii. Și am vaga senzație că sunt extrem de puțini doctori care știu cât și cum să bage ca să arate “lucrarea” bine. La noi sigur nu există nici unul.😜
  O întrebare pentru eventualii cunoscători: există vreo senzație mai deosebită când este suptă pwla de niște buze ca cele din povestea de mai sus? Așa, pentru cultura mea generală.😜😜

  Comentariu beton! Thumb up 45 Thumb down 2

  • Văd că nu se înghesuie nimeni să-ți răspundă, așa că te lămuresc eu. E ca și cum ai întreba dacă alergi mai mult pentru că ți-ai luat adidași cool. Dacă n-ai antrenament, degeaba. Răspuns final: NU. Mi-a povestit un prieten.

   Comentariu beton! Thumb up 36 Thumb down 1

  • Cred că dai mai cu grijă,așea. Îți dai seama că dacă-i strici hialuronicu’ te costă cât nu face 😊.
   Să mai zic că prefer să dau MUlA tradițională, apolitică … ăăa pardon … dragostea orală, neaoș românească 😏
   Ps. Știați că există luciu dă buze cu ardei iute? Senzație 😋

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 1

  • @Habar,
   În ce parte a corpului te-a usturat când ai gustat… luciul ăla de buze? 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

 12. Eu petrec opt ore zilnic, la serviciu, cu o fată din asta.
  Ai uitat să menționezi unghiile de gel, ca niște gheare.

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 1

  • Am si eu o colega din astea la munca, cu unghiile tip gheara. Ea lucreaza la casierie si trebuia sa ia un rest din monezi. Nu stiu cum face de ii scapa pe birou. Nu vreti sa stiti cat s-a chinuit sa il adune :)) ca deh, cu unghiile alea nu prea mai poti sa apuci ca lumea. Pana la urma, vazand ca nu si nu, l-a impins cu rigla (ca sa nu isi rupa gherutele :)) ) pana la marginea biroului si l-a apucat asa. A doua zi a venit la munca cu tavita din aia pentru rest si la gherute tot nu a renuntat :)).

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

  • Nu ne zici și nouă unde ai serviciul?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @MV, lângă Școala Americană 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • Eu mor de curiozitate să știu cum se spală fetele astea prin anumite zone, cu ghearele respective? Cum folosesc hârtia igienică și cum se spală? Și n-am nici una printre cunoștințele mele ca s-o întreb.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • @Anouk care era aia? vaiiii, adica am ratat sansa sa fiu dat disparut (supt) pt o clipa. pfiuuuuu Eu asa imi imaginez ca vine una din asta si ma trage cu totul. noroc ca am nasul mare si il pot pastra afara sa respir.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 13. Proaste,dacă nu îl caută întâi pe Ștefan Bănică.Este si mai ieftin.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

 14. Vezi, Mihai, dacă ieșiși din bula ta? (asta ca să conexez și io două topicuri ;)) Afară e bau, e câh, e bleah…

  Mă gândesc totuși cum ne văd specimenele astea pe noi, ăilalți: „nește” neevoluați, „nește” țopârlani tâmpiți, „nește” sărăntoci săraci cu duhul esteticului. Oarecum privesc la noi, gloata, cam ca veorica &comp… Eufemistic spus, cu un soi de condescendență (veorico, stăi, fato, că nu-njurai la ora asta!!!)

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

 15. @Mihăiță, când mai prinzi una d-asta, scutur-o bine di tăt și adună gletul într-o pungă, renovez casa și-mi trebuie. Dacă găsești ceva pe RAL 9001, waterproof, e perfect.
  O curiozitate am: cum de ai învățat să recunoști “nasurile prelucrate artistic de o mână de chirurg iscusit”?

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 3

 16. Nu stiu de ce dar mi-am adus aminte de seara in care mi-am pus si eu o masca pe fata (ma mai loveste cateodata grija de mine) si cand am iesit din baie cele doua pisici din casa au rupt peretii cand m-au vazut – si eu masca de criza de ras ce m-a apucat. Cred ca asa patesc si fetele astea cand se trezesc si se uita in oglinda, se urasc atat de mult incat se umplu de glet si fals de cum deschid ochii.

  PS: ca si Ionut, inca astept sa ne lumineze vreun barbat daca e diferenta intre bot mare si bot normal 😉

  Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 1

 17. Toata mizeria si decadenta occidentului…doar prostie si ignoranta am importat. Noi, romanii, urmasi ai dacilor si cumanilor am avut si inca mai avem femei frumoase. Pacat!!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 13 Thumb down 10

 18. Aveam o colegă în facultate cu unghii de gel foarte ascuțite. Când trebuia să folosească telefonul ținea degetul cumva nenatural, nu reușea nicicum sa atingă în mod normal ecranul cu degetul. Păreau sinistre, eu le asociam cu unghii de vrăjitoare…

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • Primul lucru pe care îl fac dimineața când ajung la birou este să spăl receptorul telefonului de fondul de ten rămas de la colega.

   Zgomotul unghiilor pe ecranul telefonului mobil ……. ah, groaznic!

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

 19. Și nu avem destul plastic aruncat peste tot, mai băgăm suplimentar. Divele astea ar trebui să aibă eticheta de pericol biologic.
  @Mihai, da’ albastru-verzui nu e turcoaz? Numa’-ntreb? 😏

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 20. Copy paste MODE On

  O tipa i-o sugea unuia.
  Tipul in culmea fericirii:
  “- Da! E minunat! Da, asa, iubito. Ce bine e!
  …Dar te rog mai si sufla ca mi-a intrat cearceaful in cur.”

  Klar iE de la buzele alea … buzele taleee două fpetaleee pă ritmuri dă Chopin 😊

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

 21. E real??

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

 22. – unde sunt televizoarele?
  Mă uit la ele. Sunt identice. Și stau să vomite de scârbă că ELE au fost forțate să mă abordeze și nu le-am abordat eu. Sau alt coleg. Deci, mă uit la ele. Sunt ciufulită azi, machiată, dar ciufulită.
  – în spate. Și strig: gogoașă, ai două cliente. Apare gogoașă. El e omul veșnic scârbit de ceva. Orice. Nu contează ce.
  Începe discuția. Mă uit la el și la ele și aștept sa văd care o să vomite primul. E o scârbă în aer și-o țâțâială de nu pot să plec. Se încheie vânzarea. Un tv este arătat cu o unghie de plastic din care puteai să faci 10 saci cu cuburi lego. Pe ăsta îl luăm!

  Până să i se facă rău că a stat de vorbă cu un om, una dintre ele întreabă:
  – cum luăm televizorul?
  L-a nimerit pe Gogoașă. Cred că tot ce-a vrut în viața asta, dar nu i-a dat providența, a fost să-i ceară ajutorul o botoxată. Îi răspunde cu gura abia deschisă:
  – cu mâna. Sunteți două. Apucați de câte o parte. Fiecare.
  Șoc! Buzele alea se întind pe toată fața.
  – noi?! (Și arată spre ea și spre cealaltă cu aceeași unghie care a sărăcit copiii din India de niște multe jucării). N-aveți doi băieți în magazin să ne ajute?
  Gogoașă e cu colțurile gurii căzute și cu o sprânceană ridicată:
  – ba da. Dar sunt necăsătoriți.
  Râd amândouă. Buzele le acoperă fața.
  – noi nu ne mărităm. Hă hă hă!

  Au târât de televizor trei etaje.

  Comentariu beton! Thumb up 90 Thumb down 3

  • Ahahahaaaa! Data viitoare când vin la tine să mi-l arăţi pe Gogoaşă.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • Dacă te uiți cu atenție o să mi-l arăți tu mie.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • Leșiiiin, mor! Ahahahahah!
   @Eleno, bă, dar Gogoașă e un dulce și-un sfios! 🖤

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • Vero, e ăla cu liftu’😂😂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • @Elena ăăăăăă, retrag! Am crezut că e ăla pufosu’ de la țigară.
   Ahahahah, am refăcut scena în minte. Makes way more sense now! :)))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • La un magazin Penny e un tip pe care îl strigă colegii lui Mătreață.
   ‘ Domnul Mătreață este rugat să se prezinte la casa 1.’
   Asta n-ar fi nimic, dacă domnul Mătreață nu ar bombăni de fiecare dată cu greață imensă ‘ Băi dar spuneți-mi pe numele adevărat…’
   So, Gogoașă e numele real?

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Miki, da. Ăsta e numele lui.
   Eu ca să-l fac de balamuc, îl strig Gogoașe. Cu accent pe “e”.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

  • @Elena, dacă eu am 1,50 și 50 de kile în viu (bine, un pic mai multe, dar metrajul e real) mă pune Gogoașă să-mi car singură televizorul? Să știu unde mă duc dacă am nevoie de un electrocaznicsau ceva.
   (Niciun pic de plastic, niciun fir de glet, unghii de secretară de pe vremuri, când cu mașinile de scris, adică 1-2 mm de la carne 🙂 ).

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • Doamne ferește, @Ady! Pe tine te ajută și dacă nu iei televizor. Important e să te vadă de piramide și rafturi.

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 1

 23. Mai, tu voiai sa ne spui ca te-a tras curentul la megaimaj si nu stiai cum…dai vina pe genele fetei!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

 24. Am dat nas in nas in Cora la un moment dat cu Loredana, aia de era asistenta lui Capatos..jur ca mi s-a oprit inima cateva secunde de groaza. Fiinta aia cred ca are si vreo 2 randuri de coaste extirpate ca are o talie de nu aveam nici cand eram domnisoara 🤣 si eu sunt silfida de fel.
  Unde mai pui ca pe langa faptul ca se hidosesc, au si dureri groaznice pana la recuperarea finala. Ti-e frica sa le scoti afara cand e canicula ca risca sa se topeasca pepusile.

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 1

  • @EGO,
   Nu există la ele recuperare finală. Când se apropie, o pun de altă operație, prin alte zone 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

 25. Am probat-o si pe asta. Din cauza unei probleme medicale a trebuit sa merg la o clinica cu cineva drag mie pentru protezarea unui san. Da , a unuia singur. Medicul a intrebat ce ne dorim iar noi am raspuns ca dorim o reconstructie iar dimensiunea protezei sa corespunda varstei si inaltimii pacientului. Doctorul a zambit si a spus ca aude cerinta asta extrem de rar. Atat de rar incat siliconul in cauza a trebuit comandat special pentru ca marimi asa de mici nu se gaseau in clinica. Toata distractia asta s-a intamplat in Bucuresti unde am avut norocul sa fiu directionata catre un doctor extraordinar. Deoarece eu eram doar sustinator aveam timp sa casc ochii la cei din jur si am fost de cateva ori socata. Am fost uimita sa vad persoane in varsta, elegante, adica in nici un caz genul pitzi,care ieseau din cabinet cu desfundator de chiuveta in loc de buze, am fost la fel de uimita sa vad ca procedura de marire de sani este relativ accesibila ca pret (oarecum sinonima cu renovarea unui apartaament, adica mama mea a platit cam la fel cand a renovat un apartament cu 2 camere). Desi la noi era vorba doar de un san, de platit i-am platit pe amandoi pt ca furnizorul nu livreaza single, iar statul roman nu te ajuta cu nimic pt ca e considerata procedura cosmetica.In afara de probleme medicale eu le inteleg si pe fetele care au sani de genul ,,daca dai cu spirt trece”. Nu inteleg in schimb exemplarele descrise de tine.

  Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 1

 26. O mătușă de-a unui amic, de la țară, în timp ce se scobea în nas pe o bancă, în fața porții altei mătuși, la care venise să…vază ce mai e, o vede pe o botoxată coborând dintr-o mașină de renume din trei litere (nu, nu era Aro.)
  Contrariată de câte nenorociri există dom’le, pe lumea asta, bagă fața de proaspăt furată de rest la aprozar și o întreabă pe pisi cea dichisită.
  -Maică, da’ cine te-a bătut de ți-a umflat botul în halul asta ? Să-l reclami la sectorist !

  Comentariu beton! Thumb up 45 Thumb down 0

 27. Tunatele astea nu se lasă până nu ajung la STAS. Îmi par toate la fel. Ai văzut una, le-ai văzut pe toate. Doar culoarea părului diferă.
  Sunt femeie, nah, poate sunt io subiectivă. 😆

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

 28. e o vorba…baba la frumusete sufera….daca e moda….se face….o fi standardul lor de frumusete …daca ele se simt bine asa ,daca asa li se ridica coeficientul de incredere in ele insele treaba lor …

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

 29. Așa cere sponsorul.
  Nu te poți împotrivi.
  Altfel rămâi cu ratele neplătite la facultate.

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

 30. Frumusetea trece, prostia ramane 😁😁. Eu le-as pune un afis in fiecare clinica estetica..Fa-ti tunning la creier. 😊 Serveste in doze mari carti , filme bune si discutii cu oameni inteligenti. Sincera sa fiu mi-e groaza cum vor arata standardele de frumusete peste vreo 20 de ani..

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • Frumusetea-i trecatoare..prostia-i nemuritoare😉

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 31. ”Și cum mă uitam eu așa la ea, deodată m-a trecut un gând: băbăiatule, cât de trist trebuie să fie să nu-ți placă chiar NIMIC la tine, de ajungi să schimbi tot?”
  Eu cred că e vorba de niște standarde fizice – pe care unele fetițe/adolescente/femei ajung să și le impună fie singure în timp, fie le sunt impuse de alții, iar ele le acceptă din varii motive. Mie asta mi se pare foarte trist, chiar și pentru cazuri mult mai soft decât domnișoara de astăzi.

  Cunosc, de exemplu, pe cineva care și-a pus silicoane pentru că avea sânii foarte mici și soțul o tachina (sau îi reproșa, nu mi-a fost clar și nici n-am insistat să aflu, ca să nu mă enervez) că ”are bube, nu sâni”.

  În primăvară, la o nuntă, se împrietenește fie-mea cu o frumusețe de copilă, clasa a IV-a, blonduță, părul lung buclat, ochi albaștri mari, superbi. Și rujată, dată pe față cu fond de ten și rimelată. Nu știu care o fi fost motivul pentru asta, dar mi s-a părut extrem de ciudat, urât, nepotrivit, inutil și muuuult prea devreme să văd aplicate produse de make-up pe o piele atât de fragedă și perfectă de copil. Și recunosc că m-am întrebat instantaneu ”De ce ți-ai lăsa/încuraja copila să facă așa ceva? Dacă la 10 ani o fetiță are astfel de preocupări (chiar și dacă e doar de moft, pentru un eveniment special) la 15-16, 20-25 ce mofturi va avea?”

  Eu, tot la o nuntă anul ăsta, m-am dus la make-up (pentru a doua oară în viață), de această dată mi-a pus tipa și gene false (pentru prima dată în viață), dimensiune medie, cu promisiunea solemnă că va fi frumos, de bun gust, demn de-o nashă ce mă aflam. Într-adevăr, altceva, în sensul bun. Și chiar vorbeam cu bărbatul ulterior, că sunt foarte curioasă dacă la următorul eveniment de gen voi apela din nou la acest truc de înfrumusețare (devenit pentru mine noul standard de ”me at my best” din punct de vedere al aspectului facial), sau revin la old habits – același make-up simplu de zi executat de mânuțele proprii, dar, în plus, cu ceva culori azvârlite sărbătorește peste pleoape. Și să zicem că apelez din nou la genele minune, oare voi alege tot dimensiunea medie, sau voi sări la next level și tot așa până la evantaie? Și cât va dura oare până ce voi decide că mai bine îmi fac direct implant de gene (e în trend, se pare) ca să scap de-o grijă?
  Exagerez, desigur, dar tind să cred că cel puțin în unele cazuri cam așa se întâmplă – de unde poate ești bine mersi cu ochii, genele, sprâncenele, sânii, părul tău, prin mici astfel de experimente (inițial reușite) și, probabil, preocupare exagerată sau exclusiv (și, eventual, de foarte timpuriu) pentru aspectul fizic ajungi să devii o păpușă (sau un păpușel, aud că sunt și din ăștia) vopsită, plastifiată, injectată și implantată cu diverse substanțe și prin diverse locuri.

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 4

  • Pentru cei bolnavi de/cu nervii capului, fac eu un sumar: o dată ce prinzi gustul a ceva anume, există riscul/șansa să vrei din ce în ce mai mult.

   Pies: s-a observat sleșul, da?!

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 1

  • @Elena,
   Da.
   Anduța fără sleș nu se există 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • @Anduta.Eu sunt foarte curios ce a zis domnul Anduta despre subiectul ăsta..Da povestește mai pe larg, așa ,că nu e stres..Ești foarte succintă în ultimul timp.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • Paco, ți-aș povesti, zău, dar e posibil să implice multe sleșuri. Cum stai cu nervii capului?

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @Anduta deci @Paco are (mereu) dreptate.Vrem totul cu detalii cum ne-ai obisnuit.Ce e aia arunci doua vorbe si dupa aia trebuie sa ne chinuim noi imaginatia ?

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Sorine, ciudat, deci 2000 de caractere ți se par mai nou două vorbe. Sau o fi comentat iar soția? 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 5

 32. Cateva explicatii gasite de mine:
  1.Femeia moderna vede in fiecare zi pe Facebook, Instagam, la TV,etc diferite pseudovedete sau chiar femei obisnuite care au astfel de interventii.Cum sa nu is doreasca si ea ?
  2.Femeia moderna are acces la institutii in care foarte usor isi poate face diverse interventii la un prêt destul de acceptabil
  3.Daca le bate gandu sa ’’intervina’’pe ici pe colo, e foarte usor sa vada cum decurge o astfel de procedura.La TV e ceva normal sa vezi o emisiune gen Acess direct sau La Maruta la care diferite asistente TV stau confortabil pe un pat, intr-un cabinet primitor, in care doamna doctor in halat mov executa usor si cu precizie interventia.Clienta e multumita, nu se plange de dureri, publicul admira imaginile before&after.De ce sa te mai temi ?
  4.In multe dintre reclame, postere, reviste etc imaginea femeile sunt retusate, se vede clar asta, femeia retusata este admirata si reprezinta pentru unii un model. Vedem femei normale doar in reclame la balsam de rufe, ele sunt cele sterse si casnice, dupa care nu intorc barbatii privirea.Recunoasteti stereotipul ?
  5.Nu mai facem diferenta intre estetic si inestetic, in mod normal ar trebui sa ne deranjeze vizual excesul de interventii, sau cele nereusite
  Am cunoscut femei cu interventii facute cu masura, au devenit si mai faine, am reintalnit persoane pe care nu le-am mai recunoscut dupa interventii.Cred ca diferenta o face gradul de utilizare a creierului si experienta chirurgilor esteticieni.
  E doar parerea mea, nu aruncati cu rosii!

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

 33. Ca urmare a reorientării profesionale, am ajuns sa-mi petrec timpul în preajma unor fete de 20 de ani. Ca să vă plagiez nițel, băibăiatule, ce-mi văd bieții ochi zilnic e greu de descris in cuvinte:
  -păr lung, vopsit în toate culorile curcubeului, obligatoriu ars pâna aproape de pulverizare;
  -sprâncene tip Cleopatra, naturale sau tatuate, groase ca niște lipitori, negre-tuci și arcuite amenințător spre frunte;
  -gene… ondulate (wtf?), arată de parcă și-au mutat părul pubian din chiloți pe față;
  -unghii de Cruella, adica niște gheare de plastic colorat care fac practic inutilizabile mâinile;
  -straturi peste straturi de tencuiala închisă la culoare, cu pete roșii în obraji, ruj mat aproape negru, piele friptă la solar, zdrăngănele, sclipici, ștrasuri, blugi cu juma’ de crac lipsă, plastic mult și parfum ieftin din belșug.
  Inutil sa mai spun ca mare parte din ele sunt grase, dar grase aiurea, neuniform, cu curul cât dulapul, coapse groase, țâțe mici si umeri de copil rahitic.
  Dar ăsta e inceputul, incă n-au bani de tuning…

  Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 2

 34. ioiii citeam la comentarii si rad de morr ce rele suntem noi muierile si ce ne mai criticam…ba s urate ,ba s botoxate ,ba s grase ,ba cu gheare …aaa si neaparat fara creier….sincer mai des am intalnit barbati lesinati dupa botoxate decat dupa cele cu creier nu ca lesinul barbatilor ar trebui sa fie vre un tel in viata dar na hai sa recunoastem ca ochii lor sunt cele mai bune oglinzi si face al naibii de bn la moral sa i vezi intorcand capul dupa tine mai ales daca ai o zi mai naspa….revenind la tema articolului ….treaba lor….trupul lor..banii lor…de ce ne ar deranja pe noi in vre un fel nu stiu….

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 14 Thumb down 12

  • @claudia,
   Tre’ să recunoști, Mihai a început. Și el e bărbat.

   Pe de altă parte, critica asta nu-i venită din invidie. Ma degrabă din milă 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

 35. @Elena P: aproape ai nimerit-o. :))
  E cumva printre ele. La facultate.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

 36. Cred că o să am coșmaruri la noapte cu tutele astea din poză. Am umblat odată cu o fătucă, pe cât de frumoasă era pe atât de creață era mintea ei la momentul respectiv. Acum pare că s-a mai deșteptat. Este cântăreață și a apărut și pe la TV

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 37. Ieri de dimineață nu mă simțeam prea bine, mă chiorăsc în retrovizoare și constat că sunt cam palidă, zic un pic de ruj ar mai schimba culoarea de cadavru, și îl aplic.
  Ajung la birou și o bună parte din colegi se uitau la mine ciudat, o colegă din birou mă întreabă dacă am ceva cu ea :))) că îi distrag atenția. Nu am întrebat daca e de bine sau de rău :)))

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

 38. Am și eu o întrebare : par ciudat rău dacă zic că am urmărit cu interes Botched ? Vă dați seama cum le privesc eu pe “piți” astea ce exagerează?
  Huh, te-n cap viață. De la naștere până la 22-23 de ani n-am avut probleme majore de sănătate. Vaccinuri, un chist pe uretră la 3 ani, 2-3 Polidine, o pneumonie pe la 14 ani, o mână ruptă pe la 14 și la 22 am aterizat pe masa de operație dintr-o sală, cu mozaic pe jos, a unui chirurg plastician, întrebat fiind cum vreau să mă taie – frumos sau sănătos. Am niște cicatrici destul de evidente. N’fine… era doar o explicație pentru a înțelege parțial cum sunt eu pentru a intui cum le pot privi 😊 pă “faimoasele” zilelor noastre.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 39. Am așteptat-o azi pe Doamna Paco să iasă de la intreprindere și am remarcat în ciurdă o prezență feminină necunoscută, în parametrii optimi spre beton.Am întrebat total dezinteresat cine e inginera și Doamna mi-a transmis că e verișoara din Maroc a unei colege.Care tipă pe lăngă buci și țățze a efectuat și o operație de reconstrucție a himenului, pentru că a fost luată în vizor de ceva nabab marocan.300 de euro mai tărziu era like a virgin, luată de nevastă.După 2 săptămăni, proaspăt divorțată și mai bogată cu jumate din averea nababului.
  Un adevărat tur de forță despre cum să faci bani cu pixda..
  Zice Doamna în cască că inginera merge pe 23 de primăveri.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • Adevărul e că, da. Astea-s amatoare p-aici.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Parcă îl văd pe Vasilescu abordând o piți d’asta :
   – Don’șoară, sunteți amatoare …
   – Amatoare-i vară-ta, uăi! Io’s PROF€$IONI$TĂ😋

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

 40. Pingback: mihai vasilescu blog | Cum e cu sfaturile nesolicitate

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.