M-a mâncat în fund să citesc comentariile de la textul ăsta despre referendumul pentru redefinirea căsătoriei. Și-am constatat, pentru a mia oară, că adepții CpF au idei puține și fixe, iar trei dintre ele sunt cele “de bază” care transcend vremurilor și rămân prizoniere în tărtăcuțele închistate ale românilor. Pentru că, ne-om fi mutat noi la oraș, dar buda din fundul curții ne va bântui toată viața. De aici încolo, am să-i rog pe cei care nu suportă limbajul licențios să apese pe x-ul ăla din colțul din dreapta sus.

Prima. Femeile între ele mai treacă-meagră, mai facem o glumiță sexistă, mai râgâim gros un “hă, hă, hă, nu m-au cunoscut pă mine lesbienele ălea, că le-aș băga io pula la loc în cap” și se mai acceptă ideea. Dar ca bărbat e nasol de tot să te fuţi în cur. În primul rând că e dezgustător și în al doilea că e împotriva religiei. Bă, credincioșilor, da’ când vă rugați de tutele alea de lângă voi pentru un anal amărât, nu mai e dezgustător și păcat? Sau când adormiți fericiți, după muia anuala, nu vă mai pedepsește Dumnezeu? Nu așa spune la cartea sfântă, că perversiunile sunt cu păcat? Și voi, “duamnelor” oripilate, când dați pizdă în stânga și-n dreapta, fără “sfânta taină a căsătoriei” sau în ciuda ei, nu mai sunteți de judecat? Hai sictir, ipocriților!

A doua. Poate fi folosită în testele pentru măsurarea nivelului de inteligență. Sună cam așa: “orice copil crescut în familii cu părinți de același sex va avea înclinații pentru homosexualitate”. Uimit de o așa grozăvie te întrebi de ce-ar crede cineva una ca asta? Automat, vine și explicața savantă: “pentru că vor face și ei, la rândul lor, ce văd în casă.”.

Înțelegeți? Purtătorii ilegali de creier își imaginează că bărbații homosexuali, care cresc un copil, și-o trag romantic lângă aragaz, în timp ce pregătesc micul dejun, iar ăla micu’ se uită încântat și aplaudă. Sau că gagicile gay se freacă și se ling pe canapea în fața televizorului la care copilul se uită pe Duck TV. Și toate astea doar în primă fază pentru că, după ce mai crește plodul, îl vor coopta și pe el în jocurile lor erotice.

Unul nu s-ar gândi că absolut toți homosexualii au crescut în familii tradiționale formate, nu-i așa, din bărbat și femeie. Păi cum rămâne cu teoria c-au făcut ce-au văzut în casă?

O singură întrebare am: de câte ori v-ați văzut părinții făcând sex? Exact! Și-atunci de ce plm trăiți cu impresia că homosexualii s-ar fute sălbatic în fața plozilor? Doar pentru că sunt altfel decât voi? Hai sictir, ipocriților!

A treia și cea mai cretină: “da’ ce, i-am pus eu să se facă homalăi?”. Realizați că în țara asta există oameni atât de proști încât au impresia că “a fi homosexual” este o chestiune de alegere personală? Realizați că oamenii ăștia cred că Freddie Mercury s-a trezit într-o dimineață, s-a uitat în oglindă și și-a spus: “frate, azi am chef să sug o pulă, altfel mă desfac în bucăți”. Ce-ai mai putea să zici? Te uiți, nu-ți vine să-ți crezi ochilor, mergi mai departe și zici: Hai sictir, ipocriților!

P.S. Mai există și o a patra categorie, dar ăștia-s mai puțini. La fel de proști, dar mai puțini. Respectiv, adepții teoriei că, dacă se legalizează căsătoriile homosexuale, o să se ajungă și la legalizarea pedofiliei. Nici p-ăștia nu poți să-i lămurești sub nicio formă care e diferența dintre sexul consimțit între doi cetățeni majori și sexul dintre un adult și un minor fără discernământ. Tot ce poți sa faci e să-ți vezi de treaba ta și să spui: Hai sictir, idioților!

P.P.S. Aștept cu deosebit interes rezultatele referendumului de pe 7 octombrie și cifrele prezenței la vot.