Deși niciunul dintre ei nu va recunoaște vreodată, pe foarte mulți bărbați îi interesează al dracului de tare câți parteneri sexuali a avut înainte femeia cu care sunt într-o relație (mă rog, pe un procent reprezentativ dintre ei îi intersează și dacă ăilalți o aveau mai mare, dar acesta este un subiect numai bun pentru dezbătut separat). Stați, nu săriți de fund în sus pe motiv că vorbesc prostii și că niciun bărbat de pe lumea asta n-ar vrea să știe așa ceva. Pentru că dacă n-ar fi fost așa, nu s-ar fi născut nici celebra replică: „ești al doilea, iubitule, și primul nici măcar n-a contat, l-am lasat doar să bage puțin capul”. De-aia zic să dezbatem oleacă chestiunea, deși știu prea bine că vajnicii cetitori ai acestui blog n-ar pune nici picați cu ceară această întrebare.

Treaba e că nu-mi dau seama în ce măsură sunt afectate și repezentantele sexului frumos care le pun partenerilor lor această întrebare. Mă induce teribil în eroare faptul că, dacă sunt întrebați cu câte s-au culcat, de fiecare dată bărbații vor înmulți numărul real cu 3 (ăia mai decenți, altfel înmulțirea poate să fie și cu 5 sau 7). Chestiune care pare să nu le deranjeze deloc pe femei, chiar dacă răspunsul final este un număr cu două sau trei zerouri în coadă. Dimpotrivă, pare să le afecteze moralul o cifră mult mai mică decât cea la care se așteptau. Ceea ce mă face să vă întreb, doamnelor și domnișoarelor, funcționați pe principiul: „dacă nu le-a trebuit altora, nu-mi trebuie nici mie”?

În fine, revenind la masculii feroce, se dă situația în care îți place o tipă, la o adică ai fi dispus să începi cu ea o relație care să implice mai mult decât dusul pionierului la ecluză, așa că într-o seară îi arunci mai mult în glumă întrebarea din titlu. Și dintr-o dată o vezi cum începe să socotească pe degetele de la ambele mâini, de mai multe ori, și scocotește, și socotește, se mai gândește, mai taie, mai adaugă, cert e că pare să nu se mai oprească odată. Într-un târziu, își ridică ochii nevinovați spre tine și te întreabă drăgălaș:

– Dacă doar i-am supt-o se pune?

Tu faci ochii cât cepele, ea interpretează tăcerea ta stupefiată drept răspuns afirmativ și concluzionează:

– Atunci, cu tot cu tine, sunt 93.

Mno, repet, tipa e super-mișto, ți se pare că nu te-ai mai înțeles cu nimeni în viața ta așa de bine cum te înțelegi cu ea, doar că te-a mâncat în fund să scoți pe gură această întrebare stupidă și ea, naivă, ți-a răspuns cinstit.

Well, domnilor, ce faceți?