17,298 cititori

Coregraful principal de la “Vocea României” a câștigat “Românii au talent”

Ca să fiu bine înțeles, încă de la început, mi se fâlfâie de orientarea sexuală a lui Emil Rengle, cetățeanul care a câștigat aseară “Românii au talent”, după cum, în general, mă doare la bască de orientarea sexuală a oricui de pe această planetă. Prin urmare, mă interesează la fel de puțin că e gay, bisexual, adept al lui zeului Onan sau proprietar de harem, deci nu pot decât să nutresc dezgust pentru indivizii de genul ăsta. Bun, sper c-am lămurit acest aspect.

În schimb, am o ușoara problemă cu faptul că același cetățean, Emil Rengle, este sau a fost coregraful principal al show-lui “Vocea României”. Show care, la ultima verificare, aparținea aceluiași trust tv, pe numele lui pro tv.

De fapt, ca să fiu foarte exact, nu pot să zic că am o problemă, până la urmă nu sunt vreun mare fan al show-ului și n-am suferit, cu lacrimi în ochi și pumnii strânși, alături de concurenți. Mă mai uitam din când în când mai mult ca să văd cât de mult a progresat chirurgia estetică (și-a progresat, frate, face adevărate miracole).

În fine, revenind, nu înțeleg de ce protv-ul și-a asumat suspiciunile care ar putea plana asupra participării la o emisune, din cadrul trustului, a unui concurent care lucrează în același trust. Pentru că mulți oameni din această țară ar putea trage nevinovata concluzie că a fost un aranjament. Și nici măcar nu-i poți învinui pentru asta, nu? Doar suntem singura țară din lume în care cuvântul “pilă” are și alt înțeles în afară de cel clasic din dex.

Sincer, mie mi-ar plăcea să iasă cineva de la protv să explice cum au stat lucrurile, dar mă îndoiesc c-o să se întâmple vreodată.

P.S. Tot ca să fim bine înțeleși, sub nicio formă nu-i contest talentul omului. Tot ce-am scris este o simplă chestiune de credibilitate.

108 de păreri la “Coregraful principal de la “Vocea României” a câștigat “Românii au talent”

 1. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 39 Thumb down 117

  • @Vera, și? Unde am scris su că nu e talentat? Dacă nu era, nu ajungea coregraf la Vocea. Așadar, întrebarea mea rămâne.

   Comentariu beton! Thumb up 41 Thumb down 1

 2. Cum? Adică unul angajat la protv pe post de coregraf la o emisiune, a câștigat premiul cel mare la alta? Ambele produse de postul respectiv? Adică, practic, și-au dat tot lor banii? Ce fake-uri de emisiuni!!!

  Comentariu beton! Thumb up 55 Thumb down 3

  • @Ionuț, cam așa mi-a sunat și mie. De-aia am si scris. Poate ne lămurește cineva.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

 3. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 17 Thumb down 90

  • @Vera, îmi pare rău, peste tot am.vazut scris că ÎNCĂ lucrează. Inclusiv pe pagina lui dr wiki.
   Iar asta cu invidia e foarte tare. Din partea mea putea să câștige premiul și portarul de la clădirea unde lucrez, tot la bască mă durea.

   Comentariu beton! Thumb up 37 Thumb down 2

 4. La bancă, trebuie să semnez că nu am rude angajate în instituție, de parcă mi-ar da creditul moca. În cazul ăsta clauza mi s-ar fi părut bine venită.

  Nu există clauza de înscriere, probabil, fiindcă votul final e dat de public și nu poate fi mânărit,

  Oricum, mi se pare o emisiune tristă, cu profesioniști care nu le dau nicio șansă celor gen ”tanti Geta care n-a făcut școală de soprane și vrea să-și arate talentul ascuns”.

  Comentariu beton! Thumb up 43 Thumb down 5

  • @Alina, orice pe lumea asta poate fi mănărit. Cu atât mai mult niște rezultate de vot la care nu ai acces.

   Comentariu beton! Thumb up 37 Thumb down 0

 5. Eu urmăresc doar Forged in fire,aia cu Alone de pe History,ca si concursuri,asa că sunt pe lângă subiect.Fiind un nene care are eleganta unui T-34,privesc cu un dispreț lax toti dansaciosii.Singuru rost al unui dans făcut de un nene,pentru mine,este ala al ploii.Concursurile de talente,tot pentru mine,sunt niste mizerii inutile.

  Comentariu beton! Thumb up 38 Thumb down 16

 6. Eu doar m-am bucurat de spectacolele oferite de Fu*king Rengle..
  Habar n-aveam că a lucrat sau lucrează tot în PRO. Oricum….PRO-ul nu mai e ce-a fost. Multe emisiuni din astea de tip concurs se încheie cu suspiciuni și întâmplări dubioase care strică impresia lăsată de spectacol.
  Ce nu îmi strică plăcerea spectacolului de aseară a fost Alexandru Tomescu și Balada minunată interpretată magistral!

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 3

 7. Eu astept sa revina in grile o emisiune de genul”Stii si castigi”

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

 8. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 8 Thumb down 51

  • @Ioana, este că nu contează? Då-o-n plm de credibilitate.

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 4

 9. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 8 Thumb down 32

  • Deci gay= liber, cool, open minded(nu ne mai place româna), tanar?
   Cel mai ușor de impresionat și prostit pe lumea asta femeile sunt. Asta ar avea oarece explicații, dar apetența pentru cazuri sociale care să fie puse pe un piedestal chiar nu o pricep.

   Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 13

  • Comisare Moldovan, daca poti intelege ca
   – beneficiarul care vine cu >120k eur se aseaza la masa cu prestatorul care vine cu produsul si stabilesc impreuna cine castiga editia asta, ca sa le fie amandurora bine dpdv capital de imagine si ca
   – beneficiarul si prestatorul aleg ce le trebuie dpdv imagine plecand de la niste studii de piata si empiric, in urma a zeci de editii de show uri siropoase,
   atunci ai invatat ceva pe ziua de azi. You can thank me later.
   Pupicei!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 20 Thumb down 21

 10. Mie mi se pare și mai ciudat că în toate emisiunile astea sunt primiți și profesioniști. Cum naiba să aibă vreun neica nimeni vreo șansă să câștige?
  De altfel, aproape toate emisiunile concurs de la noi se împart în 2 categorii:
  – emisiuni doar cu pseudo-vedete
  – emisiuni în care apar și oameni normali, dar tot pseudo-vedetele câștigă.
  Practic omul obișnuit este redus la stadiul de “Uită-te la noi, bă, că altceva nu o să obții.”
  D-aia “Vrei să fii milionar” a dispărut discret, d-aia nu vor mai reveni prea curând emisiuni gen “Știi și câștigi”. Cum să dai premii și bani prostimii? Nuu, banii și premiile trebuie să rămână acolo unde sunt chiar dacă urmează un circuit de genul “eu dau bani să mă inviți în emisiune, tu mă inviți, eu câștig și-mi recuperez banii” etc. E un fel de distracție ei între ei acolo, în timp ce restul lumii stă pe margine și aplaudă.
  Am vaga senzație că formatul emisiunilor de acest gen de pe afară e un pic diferit. Nu prea am văzut vedete la roata norocului, survivor, vocea, talent și alte asemenea.

  Comentariu beton! Thumb up 65 Thumb down 0

 11. pai ia sa vina si seful de orchestra de la Filarmonica Arad (insert whatever) sa participe la concurs…ce, n-are omu’ talent? si daca-l castiga, ce? E talentat, nu? nu degeaba e sef de orchestra.

  Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 0

 12. Nu urmăresc ‘românii au talent’. Am văzut uneori secvenţe şi îmi amintesc că m-a deranjat miştoul făcut pe seama unor oameni săraci cu duhul şi penibilul situaţiei în care au fost lăsaţi să se pună de dragul ‘show-lui’.

  Cât despre Rengle – eu alt lucru nu înţeleg: de ce a participat la o emisiune care ar trebui să descopere talente noi, el având deja un palmares fulminant?

  În altă ordine de idei: nu cred că premiul în bani este subiectul central aici. Cum nu este nici talentul. Evident că nu avem de unde să ştim motivele celor care au votat pentru el (presupunând că vorbim de un vot curat). Mă gândesc că poate, în tandem cu talentul, mulţi i-au votat şi orientarea, punându-şi astfel pe tapet părerea cu privire la familia tradiţională… Ar fi o explicaţie mai optimistă decât cea financiară sau de favoritism.

  Comentariu beton! Thumb up 36 Thumb down 1

 13. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 10 Thumb down 46

  • Dacă îi înțelegeai opinia nu ai fi lăsat comentariul de mai sus.

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 5

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 6 Thumb down 18

  • @eliza eu îi respect părerea, atâta tot că e pe lângă subiect doamna. După ce vă reveniți din trigger-ul pe care vi l-ați luat să anunțați ca să avem o discuție bazată pe fapte și argumente nu pe emoții.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 14. Apropo de profesioniștii care nu au ce căuta la astfel de concursuri, așa a fost și Cristina Bălan. Cum, băi nene. Ești cântăreață profesionistă și participi la ”Vocea României”, deci ce șanse mai au ceilalți – amatori talentați, că de-aia sunt acolo, dar totuși, amatori?
  Și-apoi se udă țara când câștigi, vaaai, a fost cea mai bună. Păi în comparație cu ceilalți evident că a fost, doar e profesionistă, d’ohhhhh. Dacă ar fi cântat la concurență cu Celine Dion, n-aș băga mâna-n foc.

  Comentariu beton! Thumb up 42 Thumb down 0

 15. @ Vera

  Asa-ti place tie (ma rog, si tie) sa ti-i pui pe toti in cap …

  Mai, eu vad concursurile astea ca pe unul a diamantentelor neslefuite, pentru niste amatori inzestrati nativ care au si ei o mica pasiune acolo, deci unu’ la mana si de principiu NU pentru profesionisti ! ‘Metre, daca te vezi asa bazat, du-te fratee si pune-te cu aia din lumea ta, nu va mai bagati ca porcii la dintr-astea pentru amatori.

  Doi la mana, eu n-am o problema ca-i gay, da’ am ! Fratilor, asa m-am saturat de apucatura asta a voastra sa faceti statementuri peste tot si cu fiece ocazie, de cersetoria asta de atentie, ca nu mai pot. Tinete-o, bre, pentru voi ! De m-ar interesa sa aflu cu cin’ te babardesti tu sau alte chestii intime din viata ta privata ? Uite, mai vin cand si cand si alti minoritari la concurs, ca aia din tata somalez care l-a si castigat pe bune fie si la o diferenta aproape insesizabila. Dar fara tentative dintr-astea de escrocare sentimentala, bagand chestii lacrimogene la inaintare. A venit fata, a stiut, a castigat ! Voi sunteti doar penibili facand necontenit pe ostracizatii …

  Trei la mana, acu vreo cativa ani a castigat un scamator cu un numar de mediu demonstrandu-si pasamite abilitatile prin amanunte de nestiut din viata personala a juriului (Moisescu, Andra si Mihai Petre parca). Haaai mai lasati-o dreaq de manevra !

  Comentariu beton! Thumb up 45 Thumb down 3

 16. Din cîte am văzut acum (nu urmăresc fenomenul, am dat click din curiozitate că ai deshis subiectul) mi se pare că numărul din finală a fost practic condamnat să iasă cîștigător. Și asta pentru că PRO-ul, trend-setter-ul media de la noi, trebuia să dea un mesaj, frumos ambalat în sclipici și livrat în prime-time la cît mai mulți gură-cască ce încă se ambiționează să creadă că la astfel de concursuri particulare se cîștigă pe merit și nu după cum dictează interesul celor ce pun în joc resursele. Că ce poate fi mai mișto pentru sponsor și canalul tv decît o asociere de susținător la vîrf a unor chestii pentru care se militează la greu pe glob?
  Și înclin să cred că dacă ar fi fost necesar, premiul l-ar fi cîștigat și un înghițitor de muci dacă era în trend, la nivel mondial, mișcarea pentru drepturile unor astfel de persoane. Oricum, la cît de truly-luly e omenirea, momentul ăsta de glorie televizată nu pare a fi prea departe…

  Comentariu beton! Thumb up 36 Thumb down 0

 17. la prima vedere cam asa ar sta treaba :
  dublu avantajat, dar …

  1. anul trecut a participat la „Uite cine danseaza! ” ,alta labareala Pro , pe care NU l-a castigat

  2. in juriu sunt cel putin doi pro familia traditionala :
  – Moisescu prin Shtir connection
  – Flooorrriiiiin Calinescu ! https://www.vice.com/ro/article/gyyp8w/cum-a-ajuns-vedeta-pro-tv-florin-calinescu-sa-apere-legionarii-si-homofobia
  Pai nu s-ar fi opus astia doi ?

  3. Chestia cu amestecul debutantilor cu cei consacrati e o problema .Mare
  „Poate că problema este la Pro TV care nu ar trebui să mai amestece copii talentați, la început de drum, cu tineri, de 27 de ani, care deja au confirmat în carieră. Logic că este dificil să alegi între două talente, dar care pornesc diferit în viață.” https://www.dcnews.ro/rengle-castigator-romanii-au-talent-2018-pro-tv-manevra-politica_594627.html

  Cam atat

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 6

 18. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 17 Thumb down 42

  • „Ceva nu te lasă să crezi că n-a fost un aranjament?”. DA, omul a explicat și de ce. Dar cum sunteți labile din punct de vedere emoțional (vezi Merkel care a băgat 2 milioane de analfabeți într-un an numai la ea în țară) nu mai puteți percepe argumente logice.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 25 Thumb down 19

  • @Elena, omul e profesionist, e normal să danseze “demențial”, e normal să aibă talent peste medie. E ca și cum aș concura eu cu Messi la concurs de șutat la poartă pentru amatori.
   Mă întreb de ce nu l-au pus direct pe Mihai Petre să concureze.

   Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 3

  • @Elena, știi că extrapolând asta e pe sistemul “a furat, dar a și făcut”. Sistem care a făcut ca în trei orașe din țara asta să fie aleși primari care se aflau în pușcărie pentru FURT.

   Comentariu beton! Thumb up 39 Thumb down 1

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 17 Thumb down 31

  • @Elena, la faza cu regulametul ai dreptate.
   Dar asta nu ar trebui să ne împiedice să arătăm că e o porcărie de regulament, măcar așa, de amuzament, că până la urmă sunt privați și fac ce vor.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @Elena, eu n-am făcut caz până acum pentru că până aseară n-am urmărit îndeaproape fenomenul. Și nu m-aș fi prins nici aseară despre ce e vorba, dacă nu era Petrică să se întrebe tare: “Păi ăsta nu lucra la protv?”. Din momentul ăla mi s-a aprins un beculeț și-am început să sap.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 3

  • Cunoaștem
   Anul trecut un tip exprima o poziție cu o nuanță neconformă cu poziția lui @Amcetea (nu contrară ca altfel nu-i apărea comentariul deloc) și văzând că era aprobat de pulime prin voting (oricum n-avea decat up) deci îl sfida pe Marele Alb,, a doua zi a scos votarea cu totul .
   Am blog deci sunt cel mai slab,frumos, coios și am intotdeauna dreptate
   Bă, Arhi, fă un banner cu „Cine nu-mi spune de cinci ori pe zi cât de bine arăt in lumina dimineții , n-are ce căuta aici ”

   Așa ca poa să se ducă în pula mea. Direct
   Chiar așa: mai are voting ?

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 6

 19. I-am lăsat un comentariu acelui dobitoc pe blogul lui, dar ma îndoiesc că îl va aproba, deci îl pun și aici, că doar citește și apoi dă fuga la el în ogradă și bârfește

  “Dacă tu îți permiți să mă numești “gâsculiță amorfă”, “văcuță ambulantă”, “păsărică” doar pentru că am scris pe Fb/un blog cât de mișto a fost Rengle, permite-mi un drept la replică. De fapt, lasă, îmi permit singură!
  Rengle a făcut la fiecare apariție un show fenomenal (știu, de gustibus), chiar era favoritul meu din tot concursul. De ce e greșit să apreciez talentul lui?! Unde am scris eu și celelalte doamne (fără ghilimelele peiorative atât de neelegant adăugate de tine) că îl apreciem pentru că e gay?! Nicăieri. Pentru că nu contează. Decât pentru “masculii” ultra încărcați de testosteron, pentru că, surpriză, ei s-au trezit lătrând fioros la poarta proteveului de parcă le e trustul dator cu ceva.
  De ce nu te-a deranjat chitaristul ăla școlit în Franța cu, citez “participări la 100 de concursuri, dintre care la 50 am luat locul 1”?
  Alt exemplu: unul din băieții cu rubik a declarat ca s-a antrenat zilnic x ore, timp de nu știu câți ani. De ce îl condamni pe Rengle că a dansat și a profesat un număr de ani? Trebuia să vină de la mulsul oilor ca să nu ai tu o problemă cu el? Anyway, ca să nu-mi pierd ideea între atâtea banalități.
  Eram datoare niște invective, că mie nu-mi place când un lăbar trist se leagă de femei pe Internet și apoi dă fuguța în ograda-i unde se crede pielea pu.lii și bârfește mai dihai ca o cumătră precupeață. Voiam să-ți urez un duios: băga-ți-ai p.ula în mă-ta de gras dizgrațios ce ești!“

  Comentariu beton! Thumb up 51 Thumb down 38

  • Wow, @edelweiss, pe bune?! Ia spune-ne tu nouă AICI câte vaci suntem la Mihai pe blog! Că văd că deții cifre sau ceva…

   Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 17

  • @vero, lasă că i-a aprobat comentariul lui @edelweiss, în care citez: “poza e greșită (poza cu două vaci, da?!), sunt mult mai multe pe blog”. Am încheiat citatul de tot CĂCATUL!!!

   Comentariu beton! Thumb up 38 Thumb down 16

  • @Elena ce pot să zic, bărbați de toată isprava…

   Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 17

  • Nu Vero, asta chiar n-are nicio legătură cu BĂRBAȚII!

   Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 12

  • fetele, @umflatelul are treaba cu Vasilescu, first of all, si de aia se ia de “cititoarele vaci”, ca sa il discrediteze pe @boss si blogul.

   Second of all, mwie @umflatelul ca alte cai mai legitime nu ai gasit sa te faci citit si aplaudat, decat prin dat laturi la porci (se vede cine te citeste).

   in fine dar nu in ultimul rand, aceeasi urare si lui dom’ floare de colt, tot pt aceleasi laturi (alea de le consuma porcii), indiferent la cine face referinta. Ah, si @floaredecolt, mare mascul mare, ala coborat direct din pwla de la Zeus, ce cauti male printre atatea vaci, la nivelul tau de superioritate? ce-ar fi sa-ti muti parul de pe cwrul de zeitate prin alte parti mai adecvate originii tale de rasa superioara?

   @boss, puteai mai mult, commentul tau acolo lasa de dorit.

   Deci. barbati fara kuoaie, ati reusit sa va demonstrati inca o data. Standing ovations.

   Comentariu beton! Thumb up 38 Thumb down 17

  • Vera,

   nu ma bag in disputele tale cu altii, dar iti spun ca daca ai fi trait experienta ai incepe sa te indoiesti si tu de etica concursurilor de categorii mixte si nu ti s-ar mai parea talentul unora chiar asa talent.

   Eu jucam in tinereturi biliard cu un jucator semi-profesionist, amic din copilarie. La inceput ca-i iau 3 partide din 10, apoi dupa trecerea anilor doua, ca intr-un final sa ramana regula ca macar una. Jucam intotdeauna pe ceva modic, un Pepsi acolo, sa nu se lase cu delasare. Binenteles ca-l dadeam numai eu si cred ca adunate in final au fost stive de lazi, Ma pasiona si pe mine jocul, fara doar si poate voiam sa devin mai bun, dar imi lipsea cu desavarsire acel „ceva”. El avea precizie, o filozofie de joc foarte pragmatica, spune-i strategie, fooarte rar incerca manta, plus acel „ceva” de care ziceam. Altfel, in afara jocului ma ruga sa pun degetul pe masa unde voiam sa se opreasca alba (si acolo se oprea) si incerca cu 3-4-5 mante. Si tacuri de sute euro, chiar de o mie, chestie cu care-l tachinam eu, ca de asta castiga. Participa si la turnee organizate de cluburi, ca la noi nu exista circuit profesionist, si daca nu le si castiga ajungea macar pana-n semi-finale. Asta-i si motivul pentru care zic ca era semi-profesionist si nu profesionist.

   Ei, bine, acu’ cativa ani ajunge in finala la RAT unul cu trick-shoturi, cica superjucator. Si normal ca multimii profane i-a placut dexteritatea executiilor, ca la privit ca pe Mesia, dar pentru cunoscatori e genu’ care populeaza degeaba zi lumina cluburile de biliard pe banii babacilor, daca s-ar baga la concursuri semi-profesioniste n-ar mai castiga nimic. De asta se si arunca unde-i apa mai mica …

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Faiantaru Din pacate, ai venit dupa inchidere, polemizam altadata.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 8

 20. Cunoaștem
  Anul trecut un tip exprima o poziție cu o nuanță neconformă cu poziția lui @Amcetea (nu contrară ca altfel nu-i apărea comentariul deloc) și văzând că era aprobat de pulime prin voting (oricum n-avea decat up) deci îl sfida pe Marele Alb,, a doua zi a scos votarea cu totul .
  Am blog deci sunt cel mai slab,frumos, coios și am intotdeauna dreptate
  Bă, Arhi, fă un banner cu „Cine nu-mi spune de cinci ori pe zi cât de bine arăt in lumina dimineții , n-are ce căuta aici ”

  Așa ca poa să se ducă în pula mea. Direct
  Chiar așa: mai are voting ?

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 3

  • Are, dar doar cu up. 😀

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • Stai linistită că nu durează mult
   Pentru că e singutrul lucru pe care nu-l poate controla. Că lumea dacă n-are voie să posteze, votează. Chiar în contra organelor de partid și de stat, că așa sunt unii, nesimțiți
   Deci nu mai bine îl scoatem de tot ?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

  • A reintrodus de curând 😁

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 5

 21. Sa mor daca stiam cine este asta pana azi! Nici mie nu mi se pare normal ca un profesionist sa concureze cu oameni care au talent, dar carora soarta nu i-a ajutat sa se faca cunoscuti, dar daca regulamentul nu ii interzice…
  Primul meu interviu dupa terminarea scolii a fost la Loteria Romana. Nenica am semnat la clauze de confidentialitate atat de multe de parca zici ca ma angajam la NASA.
  Eu cred ca totusi ar trebui acceptati oameni care chiar au talent si nu persoane pe seama carora sa se faca misto…
  In rest ma doare undeva de emisiunea asta ca nu ma uit nici la asta si nici la altele de genul.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

  • @Alin faceți un concurs pentru cazuri sociale, că văd că sunteți destui care criticați profesioniștii. Chitaristul școlit în Franța și doxă pe concursuri, inginerul ăla de sunet (sau ce era) de la Hollywood, ansamblurile de dans popular (ai dracu nemernici dansează de ani de zile), să nu primiți niciunul, domne, numai sudori care “pictează” cu bidineaua, copii (preferabil din familii numeroase și sărace) care îngaimă trei versuri și cântăreți la frunză de dud!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 16 Thumb down 17

  • @Vera prefer sa nu intru in polemici cu tine… Sper sa intelegi ce am incercat sa explic…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 5

 22. Eu,ca de obicei îmi asum opiniile.Te simti vaca, Elena sau tu,Vera?Sau Anouk sau Didi?Nu cred.Este dubios,totusi, cum plm sariti când am spus că sunt mai multe vaci aici.Este opinia mea că sunt destule vaci aici.Sunt si boi.Si eu am fost de bou de ceva ori.Si nici nu pup in cur pe nimeni,ca doamne,ca talent,ca craci,ca plm.Nu sunt aici sa fiu plăcut,nu am nuci o strabatere daca sunt apreciat sau urât.Nu sunt o.pierdere pentru nimeni de aici,nici vreun câștig.
  Acum cu concursu’ la.be cu talent.Este ca si cum eu care am făcut nouă ani de box intru la o mânușa cu unu care se duce de 2 ori pe săptămâna la “clasa de box”,ce plm o fi aia,si are ceva talent si avem sanse egale.Aparent.Luptăm după aceleasi reguli.Ala cu clasa lui are toate sansele sa “câștige”,fix o pwla.Regulamentu permite să îl dau cu cracii în ozon.Dar moral nu este.Este vorba de moralitate,in plm,de sanse egale.Este ca si cum eu as avea sanse egale cu Mike Tyson,ca amândoi am făcut box si nici el nu a făcut demult.

  Comentariu beton! Thumb up 47 Thumb down 20

  • Iar faptu’ că pentru un căcat care aveti impresia că vă vizează pe toate,sariti fix cate sunteti in zonă.Am spus toate sunt vaci?Nu.Dar voi fix ca si cocletii aia care se duc spe să cafteasca pe unu singur.Spirit vesel si gregar.
   Sunt aici pentru Vasilescu si pentru cativa/cateva dintre voi.Mă doare fix in sexum dacă nu mai postez,mare pierdere,plm.Pot să il citesc lejer pe hipster fără să mă bag in seama.

   Comentariu beton! Thumb up 37 Thumb down 22

  • Am vazut comentariul lui edelweiss după ce am postat.Nu știu de ce vă inflamați ,dar chiar are dreptate: androginul ungur bisexual e dansator profi ,antrenor la toți păduchii din scălâmbăiala românească .În finală a câștigat în fața a două fătuci amatoare.Raport de forțe inegal.Despre ce pwla mea vorbim?

   Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 3

  • Ți-ai asumat fix nimic. O dai pe după gard și crezi că dacă scrii mult, ne-ai aburit. Ai citit și-ai înțeles foarte bine la cine se referea Cetin și cine a comentat azi dimineață aici. Și ai plusat dezonorant pentru tine, nu pentru noi. Tu te-ai făcut de c.ăcat, nu eu sau altă cititoare de-a lui Mihai.
   Am încheiat mizeria asta, cu încă un nume adăugat pe lista celor cu care nu merită nici măcar să schimb o vorbă în virtual.

   Și nu uitați, băieți și fete, lecția de astăzi: femeile pot avea o opinie sau alta referitoare la un subiect, dar UNII “bărbați” au o singură obsesie: când n-au nimic de spus sau subiectul îi depășește, atacă femeile. Vezi cetin, edelweiss, comisarul.

   Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 22

  • @paco, nu imi rezulta sa se fi luat cineva de OPINIA lui floaredecolt, intamplator myself sunt de aceeasi parere. La fel cum nu imi rezulta ca pe celalt blog si-a exprimat opinia in meritul subiectului ci in meritulul faptului ca aici sunt multe vaci. Asa e cand se gaseste cate unul sa traga cate-un ragait, mereu e altul in spate gata s afaca conscurs.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • @edelweiss, pe mine mă ating vorbele tale spre deloc. Ți-ai luat tu statutul ăsta de “om direct” și când a fost să-mi placă ce spui, ți-am spus, iar când nu, nu.
   Băi, să ne înțelegem: pe niciunul de aici nu ne interesează părerea celorlalți. Dar, coaiw, vaci??? De ce? Că în lumea ta e altfel și vezi viața diferit? Că tu crezi ceva și eu altceva?

   Păi, boss-ilor, prefer oricând o spurcată ca @Vera care arunca cu pwlile pe aici când o apucă nervii, decât un “om direct” care atacă pe unde apucă, dar nu aici în față.

   Comentariu beton! Thumb up 37 Thumb down 12

  • @edelweiss,

   Luând-o pe firul logicii, ar fi cam aşa:

   Individul de pe celălalt blog scrie următoarele cuvinte, făcând referire la articolul lui Mihai de azi: ‘Dacă citești la Vasilescu, te crucești de câte văcuțe ambulante emit opinii de valoare.
   Să vă explic eu, “doamnelor”,… ‘.

   Asta nu este o generalizare. El se referă doar la cele care au scris azi , strict pe acel subiect, până pe la ora 14.00. Nu este vorba despre toate persoanele de sex feminin care au comentat vreodată pe mvasilescublog, ci de un interval închis. În care interval ar intra următoarele persoane, dacă derulez puţin pagina: [Vera, Alina, Anouk, IoanaR, Ioana, singlemum, eu, Eliza, Greta, Elena].

   Acum, întrebarea mea logică, ar fi: care sunt, nominal, cele 2 din poza de la invidid şi care anume au fost lăsate în afara pozei, conform comentariului tău de pe celălalt blog?

   Şi este o întrebare logică, fără urmă de sentiment. De niciun fel.

   Comentariu beton! Thumb up 36 Thumb down 2

 23. Mai sus menționatul e “publisher”, vă rog frumos. În calitatea asta are dreptul să jignească pe oricine-i poftește pipota și să nu accepte comentariile care nu-l aprobă.
  Altfel, el are dreptate în cele 2 puncte pe care le explică-n text. Păcat că nu-și poate susține punctul de vedere altfel decât ca pe maidan.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 2

 24. Dacă tot aberez ,să o fac măcar în cunoștință de cauză.M-am uitat și pe You Tube ,am mai dat un search pe gogule.
  Nu mă pronunț despre calitățile androginulu,i referitoare la dans ,că pentru mine dansul o nebuloasă totală.Tocuri,zvăpăieli,Lady Gaga style ,plm nu știu,nu mă bag.
  Un articol din presă ,comenta faptul că acest concurs a fost acuzat că premiază cazuri sociale ,fătuța de pe locul doi avea ceva probleme cu banii,familia cu datorii bla bla.Deci premiem talentul.
  Acuma trecând peste faptul că e un pic cam dubașă faza că Pro își premiază un colaborator ,eu am trei nelămuriri:
  1.Este corect ca un profesionist să participe la un concurs în fața unor amatori?Mă întrebam dacă spre exemplu la un concurs de îndemânare auto pot participa eu și Titi Aur?
  2.Care sunt abilitățile profesionale ale Mihaelei Rădulescu și a lui Andi Moisescu ,ca să jurizeze?Ce îi recomandă?!?Talentul?
  3.De ce pwla mea nimeni nu îi spune lui Smiley că arată ca și copilul din flori a lui Banderas ,făcut cu femeia de la curățenie din filmul ,,Desperados”?

  Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 1

 25. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 8 Thumb down 18

  • @Mia, serios? Am zis eu vreun cuvânt despre bani? Bă, în plm, protv este cel mai urmărit post generalist și premiul ăsta le pune la îndoială credibilitatea.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 6

  • @Mihai Vasilescu: dar despre ce e vorba? Care e diferenta intre premiul 1 si premiul 2? Multi coco. Din punctul meu de vedere credibilitatea ProTV este exact ca inainte, nici mai sus, nici mai jos.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 26. @Mia ,banii în media la privați vin din reclame.Sau din pupat în fund politicieni.Oricum o întorci ,sunt tot banii tăi .,,Bani de la privat “,nu există.Vita de Mircea Badea e plătit din încasările televiziunii,nu din banii patronului..Nici un angajat nu e plătit din buzunarul patronului ,ci din încasări.Indiferent de bussines.Când un patron ajunge să te plătească din propriul buzunar,e cazul să îți cauți de lucru..

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • asa si salariul tau este din bani publici, nu mai bine ne spui cum iti cheltuiesti banii ca sa-ti aratam unde gresesti ?… de fapt, nu sa-ti aratam ci sa te invinuim direct ca dai bani exact acolo unde nu vrem noi.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 9

 27. Băi, este mai frumos pe plaja lu ‘Ionuț. Eu stau frumos, cu pălăria pe ochi și mă râd cum își caută telefonul prin apă.😆

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

 28. @singelmum.Nu știu ce s-a întâmplat pe alt blog ,cu vaci ,umflați și alte cele.Eu pur și simplu i-am dat dreptate lui edelweiss pe partea cu : nu mi se pare corect ca într-o competiție participanții nu sunt la egalitate.Atăt.Analogia lui cu boxul mi s-a părut foarte elocventă și foarte corectă.Am consemnat-o și eu în comentariul meu ,dar legată de mașini.Nu ne mirosim bășinile unui altuia ,dar are perfectă dreptate.Nu e corect în cadrul unui concurs ,ca un profesionist să câștige în fața unui amator.Punct.Schimbi criteriile de selecție sau faci doar show și atunci știm o treabă.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • @paco, prin aia doi de fac conscurs la ragait ma refeream la floaredecolt si laba aia trista de arhi. Iar comentariul meu de mai sus este strict referit la ce au scris pe blogul aluia.

   opinia mea legata de subiectul initial, pe blogul lui vasilescu, este fix aia ca un profesionist nu are ce cauta intr-un show pt amatori. Am scris mai sus pe undeva, inainte de faza cu edelweiss. Nu m-am luat deci de opinia (a ta, a lui edelweiss, a lui vera sau a oricui altcuiva) nimanui, ci de modul in care simt unii nevoia sa iasa in fata ca paduchii.
   Ca sa nu mai zic ca tristul ala de mare blogger face articole pe comentariile si comentatorii/rele lui Vasilescu! Astea-s satisfactii-n viata, nu-i asa @boss? muahahahahah

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 5

 29. Ahaaaaaahaaaa. Am intrat acum la Cetin să citesc articolul.Trol level +10000.Și v-ați inflamat.😂😂😂
  Fetele de la Vasilescu( cine e Vasilescu😂?) într-o vreme erați mai bine dispuse și cu chef de caterincă..,,Românii are talent “câștigător :un bărbat cu vagin urcat pe tocuri.Bărbații români în principiu e porci,vorbește urât ,bea și se bate…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 14 Thumb down 13

  • @Paco să-ți reamintesc câtă susținere ai avut din partea cititorilor de pe blog când ți-a fost adresată o replică urâtă și gratuită?! Îți reamintesc că nimeni nu ți-a zis atunci “hai, bă, ce dracu nu mai știi de glumă, omul a trolat!” Eu înțeleg acest instinct al vostru de a vă apăra între voi, bărbații, dar lasă-mă să îți spun că e dezonorant să îți bârfești cu așa răutate vecinii de blog pe alt blog și tot dezonorant este să iei apărarea unui individ care jignește și apoi nu își asumă.

   Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 15

  • Oh, da, el mereu trollează.
   Inclusiv când s-a dus la Madrid și întreba ”e ceva de văzut pe aici?”. Inclusiv când zice că e publisher 😀

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 6

  • @Vera daca @edelweiss isi cere scuze, desi nu cred ca o va face, va schimba cu ceva situatia?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • troll. s-a gasit alta chestie in spatele careia sa ascundem nesimtirea. Bun asa.
   io m-am cam saturat de vesnicii masculi care prin prisma “privilegiului” de purtatori de cwaie, arunca in stanga si dreapta cu ineptii de tot felul, mai ales la adresa femeilor. Si da, zic de asta pt ca-s femeie. Si nu, nu ma tange dar ma enerveaza dreptul asta ancestral pe care si-l autoasuma majoritatea. Mai ales ca majoritatea astora in viata de zi cu zi valoreaza fix cat doi floci de pe preajosnica si involuata noastra pwzda lipsita de inteligenta si drept de exprimare a oricarei opinii. Astora, mars d-aici la pas saltat!
   Asta este insa un subiect mult prea stufos ca sa poata fi dezbatut asa, in doua randuri, si mai ales dezradacinat.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 8

 30. Mda … e prima oară când efectiv nu vă citesc comentariile. Sunteți tâmpiți ? Ce e cu scandalul acesta fără rost. Am văzut comentariul vizavi de cititoarele de la Vasilescu .. am văzut poza. Am râs 😁
  O vacă cu cabină și o friză parcă, or o mocăniță.
  Serios acum, după ce că sunteți o mână de oameni faini vă certați pe pielea ursului din pădure. Că a zis, că a făcut… bla bla. Cetin e despotic uneori, zoso e morocănos.. etc sunt și ei oameni, au copii de hrănit ca și voi.
  @Vera am oRbservat că iar bagi bățul prin gard. De ce ?Așa e firea ta ? Eu te accept așa.
  Fiți mai toleranți, nu purtați colanți 😉
  Floare de colț e precum falx dacica, extrem de tăios și eficient. Acceptați asta, doamnelor ?
  Pax!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 18 Thumb down 14

  • @Habarnam ai observat foarte prost. Ce p.ula mea nu intelegi?! Vin aici si scriu ceva legat de subiect, porcul ala dizgratios nu are c.oaie sa se contreze cu mine sau cu noi aici si ne face in toate felurile pe blogul lui, unde edelweiss Ii tine isonul. Si tot eu bag batul prin gard?!!! Despre ce vorbim?!!!! Cum iti permiti sa ma iei tu pe mine la rost?! Din ce poveste esti, omule?!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 28 Thumb down 25

 31. Adică banii au rămas în familie?

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 32. O porcarie de emisiune la care au castigat pana acum cazuri sociale, cu mici exceptii. M-am uitat pe sarite, plin de dansatori si oameni care canta la diverse instrumente.
  Am ratat dansul tipului care-a castigat si nici nu mi-am dat osteneala sa-l vad in reluare pe net. Ce voiam sa zic de fapt: este de cacat sa castige un angajat al postului. De cacat pentru cei din Pro tv care-au facut emisiunea fiindca au creat aceste dubii asupra muncii lor. Si-au facut-o cu mana lor.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

 33. @Mia,când te adresezi cuiva pune și tu un nume în față să știm cu cine vorbești..
  Pro Tv este trust privat.TVR este public ,adică din bani publici,adică plătit din banii contribualilior.Adică de la buget.Adică din banii tăi.
  Un trust sau o companie privată ,ca orice afacere ,trăiește din încasările pe care le face.Dacă tu ca vânzătoare la butic nu faci încasări,nu vinzi bere la Pet,semințe și merdenele ,la sfârșt de lună patronul tău ,nea Gică,nu are de unde să îți plătească salariul.Eventual îți dă 100 de lei pentru o felație ,în magazie.
  La fel ,o televiziune privată dacă nu vinde publicitate ,nu intră banu’.Sau dacă nu vine Dragnea să explice chestii timp de 3 ore ,nexam bani.
  Campaniile de publicitate se fac în funcție de rating:aia înseamnă câți ceropiteci îți urmăresc postul.După care se face o împărțire pe categorii de vârstă,statut social etc.De aia sunt reclame la Prostamol,creme vaginale ,Iaurt bifidus și bere Noroc.Și farmacia inimii Cateenaaaa!!!.Și BRD,BCR,PLM și așa mai departe.Cam așa de simplu.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 6

  • @Paco: “Eventual îți dă 100 de lei pentru o felație ,în magazie.” vorbesti din experienta?

   In rest, explicatiile tale nu ma intereseaza, esti un prost nu ai ce sa inveti pe altii.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 13 Thumb down 18

 34. Articol despre cum pezede face pe Terente cu societatea si despre cum asta sta si tace. 4200 cititori,52 de pareri.
  Articol despre un fluturas de-a castigat un insemnat concurs de talente de la o importanta televiziune. 6300 cititori si 74 de pareri, iar ziua nu-i sfarsita.
  E bine ca ne stim prioritatile.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Muwe pesede, mwue dragnea. Acu’ e mai bine ?

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

 35. @Vera,tu ști că mie îmi place să trolez și să fac caterincă.DAR.
  1.Eu comentez aici ,nu la blogul lui Cetin.
  2.Mishu are o comunitate mișto,de oameni faini ,excepție fac cei câțiva rătăciți pierduți prin blogosferă.
  3.Nu înțeleg cum te poate deranja un articol ,ridicat la fileu ,făcut tocmai pentru a încinge spiritele.E ca și cum urmărești Antena 3 și te mai și enervezi cât sunt de idioți.
  4.Deși e coleg de blogereală cu Mishu,Cetin e un frustrat obosit ,care a găsit un vagin disponibil și artificial i-a crescut nivelul de testosteron.E un fel de Can Can al blogosferei.E un pulică cu opinii și păreri.
  5.Mă acuzi total de -an pulea.Eu doar m-am amuzat de reacțiile voastre la un articol voit provocator.În loc să îl tratați cu indiferență ,v-ați inflamat ca un Pepsi.
  6.Eu nu am jignit pe nimeni.Nici aici și nici în altă parte.Ce am făcut a fost să îl aprob și să îi dau dreptate lui edelweiss la un punct de vedere susținut de el.
  Mulțumită?

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 4

  • @Paco
   1. Cu cetin am terminat demult. E un ca.canar care nici macar n-a avut tupeu sa-mi aprobe comentariul. E ingropat!
   2. Buba era partea în care edelweiss ne numeste vaci si pe care ai ratat-o, nu? Ce convenabil…
   3. M-am inflamat pentru ca eu nu permit nimanui sa ma insulte. Punct. Ce e asa complicat?! Eu comentez la subiect aici, altele comenteaza la subiect aici , edelweiss se duce dincolo si zice ca suntem vaci. Ca ce chestie? Ca nu/mi pune el paine pe masa sa-i permit sa ma ia la perp.ules. Si toti astia rasariti din neant care sustineti ca EU bag batul prin gard sau nu stiu de gluma… vedeti-va de treaba, baieti! Again, nu-mi puneti paine pe masa, nu ne tragem de sireturi!! Eu ofer respect cui ma respecta, mi-am cerut scuze cand am sarit gardul si mi s-a atras atentia imediat cand am gresit. Ce plm il tot tineti in brate pe unul care jigneste femeile de aici?! Si nici macar nu are c.oaie s-o faca direct, se duce pe alta tarla si latra acolo. Jenant!

   Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 20

 36. Mult zgomot pentru nimic. Vă inflamați pentru chestiile scrise de unul care se lăuda în iarnă că a plecat definitiv în Germania, dar el o arde vesel în continuare prin țară după atâtea luni?
  Și pentru un gay care precis n-a câștigat nimic, ci a păstrat premiul “în familie” în schimbul unei viitoare și prezente colaborări cu postul privat de televiziune, post care, în trecut, a fost deschizător de drum pentru mizeria actuală de pe micul ecran? Ha!

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 4

  • Nu-l plac deloc, dar deloc pe Ametcea – e o combinație de infatuare și limitare intelectuală care poate fi foarte enervantă – dar a zis că a revenit temporar în țară din cauza unor probleme de sănătate – extrem de grave, terminale, din ce-a lăsat să se înțeleagă – ale cuiva apropiat din familie.
   Râdem, glumim, miștocărim, dar până la așa ceva.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 10

 37. @Vera,ne calmăm un pic?Și încercăm să vedem un pic lucrurile în ansamblu?
  Hai să nu facem din țânțar armăsar că nu are rost.O să ajungem exact acolo unde vor alții să ajungem: într-o cloacă.
  O să ajungem să dăm satisfacție unor libidinoși care își mângăie fericiți burta umflată ,că au mai pus-o de un scandal.
  Dacă înțelegi ce vreau să zic…

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 4

  • @Paco ultiim raspuns, ca ma apuc de crutoane. Eu inteleg ce zici. Tu nu intelegi ce zic eu. Nu e nicio cloaca, am insistat sa raspund ca sa nu existe dubiu, ca vad ca va tot fofilati voi, barbatii. Sub nicio forma nu accept sa fiu insultata si eu sa tac. Daca tu nu vezi insulta, treaba ta. Eu aleg sa nu mai discut cu anumite persoane, e tot ce pot face aici pe blogul lui M.

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 16

 38. Trebuie să dai o apă de Olănești,hipstere.Ti-am spus acu’ ceva vreme că o stârnesc cuibul de viespi,doar generalizand.Studiu de caz.Mă distrez grav.Stiu,sunt scelerat.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 22 Thumb down 28

  • E bine că îl stârnești și nu îl arzi. La tine acolo aveți japoneze ? Viespi japoneze 😉?
   Vasilescule te rog atunci când aduci apa aia de Olănești să anunți că poate mai sunt doritori/doritoare.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 7

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 16 Thumb down 27

  • @edelweiss fratior imi esti simpatic, dar la faza cu vacile ai gresit, indiferent carei cititoare de pe blog i-ai adresat-o. Nu stiu cum o gandesti tu, dar eu asa o vad.

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 4

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 14 Thumb down 30

  • @edelweiss daca am facut-o mi-am asumat-o la fel cum ai facut-o si tu. Dar… asta nu a insemnat ca eu am avut neaparat dreptate. Nu ti-o zic cu rautate…

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 5

 39. Mishu ,în seara asta tinere ,lași Centru Vechi și alte hipsterisme și te pui cu burta pe carte.Recomand:,,Amazoanele:O poveste” de Adriana Babeți.O găsești și pe net.Succes.
  PS @Vera face crutoane .Eu merg să consum niște beri.Femeile (pro)crează,bărbații ,consumă.Bărbații e porci.QED.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 6

  • @Paco sa bem pentru asta. Eu sunt cu romul :)… in nas

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 40. Pentru cine-a zis că Ametcea nu se referea la noi, că trolează, c-o fi, c-o păți:

  ”În poză sunt cititoarele lui Vasilescu?”, întreabă unul.
  ”Da”, răspunde el.

  Dacă și ăsta e ”trolling”, îl invit să și-l bage în supradimensionatu-i dos. Și dacă nu e trolling, tot acolo.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 7

 41. Mișto v-ați porcăit astăzi….

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

 42. Baaaa, ce dracu va apuca? Lipsesc o zi, nu citesc ca are tov. al mai bun nunta, si se isca jihadul aici. Ala nu o fi luat pe pile premiul, dar mergem pe mana lui @Vasi: ma, o furat, dar o si facut. Are talent, i s-a permis, a castigat, ura si la gara. Nu inseamna ca regulamentul e extraordinar de bun.

  Doamne…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

 43. @Mia ,mulțumesc frumos.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 44. Pro TV-ului ii convine deznodamantul asta, poate spune ca a incurajat diversitatea, in lumina dezbaterilor din ultima vreme.
  Daca intr-adevar asa gandeste lumea, sunt curios ce ar iesi la acel referendum despre care se tot vorbeste! In plus, se potriveste si conceptiei lor asupra lumii, promovata dintotdeauna, vezi „Gandeste liber”!
  Fiindca momentul baiatului (bun, nu zic, tipul e un showman, e coregraf, a colaborat chiar cu ei, asa cum scrii si tu aici!) a fost cu mesaj de la un capat la celalalt, sau eu asa l-am vazut!
  Totusi, cam mult sa-i dai si marele premiu si premiul de originalitate, sa fie doar o coincidenta, cum vor unii sa ne faca sa ne credem?!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 45. Fratilor, v-ati ambalat rau de tot.
  In alta ordine de idei, daca aceste concursuri nu stabilesc cerinte clare(gen sa nu ai studii in acel domeniu, sau sa nu fi lucrat pentru ei), fiecare este liber sa incerce. Am inteles ce a spus Mihai, dar votul final l-au dat oamenii. Si acum sincer, majoritatea oamenilor nu se uita la astfel de emisiuni numai pentru talent, se uita sa vada cine se mai face de ras, ce vedeta mai participa etc, ce cazuri sociale castiga( nu cel mai talentat ).
  PS singurele persoane pe care le trolez sunt mama si un prieten de familie 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 46. UIte de ce nu ma uit eu la televizor decat la anumite filme numarate pe degete si alese cu lupa….

  Daca v-ati certat cateva zile pentru un concurs, nervi, emotii intinse la maxim, cuvinte grele….

  Doamenlor si domnilor, zambiti deoarece, vorba inteleptului, maine va fi mai rau.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 47. Uau. Nu credeam că kiar-atâția uameni dă p-aici-șea se uită la proteve. Mai mult, citind toate comentariile, înțeleg că fetele și băieții s-au inflamat rapid pă prestația unui popo cu ceva talent. Revin, că tot nu-mi revin, dar pro-te-vee-u’ a ajuns motiv de ceartă ca în curtea școlii?? Aici?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 48. Pro tv este o entitate privata. Practic se pot premia intre ei , pot arunca banii la WC , etc.
  Problema apare la stat, sa vezi acolo nepotisme,angajari pe pile, premieri intre rude si alte variatii pe aceasi tema.
  Asadar problema nu este nici orientarea sexuala si nici ca o firma privata s-a pupat singura in fund…

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 49. se promovează intens poponaritismul și se introduce treptat, treptat pentru acceptare….mai ieri madamul cremwurst la “ieurovision”…azi probabil forțat un pic așa, că tot e cu referendumul și să se obișnuiască tot omul cu ideea…neica bozgorică ăsta…un ungur poponar (nu e de ajuns ca e ungur e și poponar). rengle ăsta era foarte fericit la ceva gay parade unde amestecă de zor libertatea cu iubirea… gagiul e la începutul reportajului
  ps: să se fută unde vor departe de văzul lumii că nu interesează pe nimeni!

  http://adevarul.ro/news/eveniment/reportaj-doua-lumi-paralele-marsul-diversitatii-versus-marsul-normalitatii-8_5b1f8a61df52022f7511f868/index.html

  Ca și găini umane supuse experimentelor vom accepta și această “normalitate”!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.