Dacă stai să citesți pe net poveștile despre curieri te iei cu mâinile de cap. Ai putea să juri că nicio comandă din țara asta nu e livrată corect și la timp. Cu toate astea, un calcul matematic elementar ar trebui să demonstreze că lucrurile stau exact invers. Gen, procentul de livrări cu probleme e mult în defavoarea celor fără de cusur.

Am stat să mă gândesc care a fost ultima mea experiență urâtă vizavi de vreun curier care să nu-și fi făcut treaba și pur și simplu nu mi-am adus aminte. Și sunt un cetătean care primește diverse chestii minim o dată pe săptămână. Well, cel puțin în ultimii doi ani, nu-mi amintesc de vreo livrare la care să simt nevoia să pun mâna pe taste și să încep să mă plâng. Oamenii veneau ceas, lăsau ce-aveau de livrat și se cărau în treaba lor.

Ba chiar mai mult de atât, săptămâna trecută, băiatul de la FAN Courier care mi-a adus nu mai știu ce, când m-a văzut lângă el, s-a apucat să strige în gura mare: „ooo, bloggeru’ meu preferat”. De nu știam unde să mă mai ascund. Până la urmă n-am scăpat fără un selfie.

Mno, ce voiam să-ntreb, vorbesc prostii sau lucrurile chiar stau cum le-am descris eu? Dacă vă rog sa-mi vorbiți despre experiențele voastre legate de curieri o să veniți doar cu povești din alea de groază sau găsiți și ceva mișto de zis? Întreb pentru că sunt foarte curios cum stau cu adevărat lucrurile.

Ah, să nu uit, dacă tot am pomenit despre FAN Courier, vedeți că oamenii tocmai au o campanie mișto în desfășurare, cu niscaiva premii babane. Ia vedeți despre ce e vorba, poate vă aranjați de-un concediu pentru la vară sau de vreun Samsung S8 nou-nouț. Numa’ zic.