9,513 cititori

Nu cred în relațiile începute pe Tinder

Vorbeam recent cu una dintre cele mai mișto tipe pe care le-am cunoscut în această existență. Și când zic „mișto”, luați-o ca atare, femeia arată beton, îi merge capul bine de tot, are un job bun, pe scurt, nu cred c-ar exista bărbat care să-i zică „nu”. Dăcât dacă are ceva hibă la cap sau la ochi. În fine, ați prins ideea, o bunăciune cu creier, ceva destul de rar în aceste vremuri de restriște.

Când am cunoscut-o, tocmai urma să se mute în UK cu un tip care muncea acolo. Iubire mare, era hotărâtă să lase tot aici și să înceapă o viață nouă în perfidul albion alături de cavalerul cu pricina. Well, zilele trecute, am stat din nou un pic la palavre cu ea. Nu numai că nu s-a mai mutat, dar deja terminase a treia relație după ce scăpase de cavalerul din UK.

La evidenta mea uimire și la întrebarea despre unde-a dispărut iubirea aia nebună, femeia a reacționat scurt și lucid: Nu are cum să meargă ceva ce pornește pe Tinder. Pam-pam (asta e completarea mea).

Dar am înregistrat ce-a zis și-am stat oleacă să cujet dacă are dreptate au ba. Până la urmă, am ajuns la concluzia că are perfectă dreptate. Da, nici eu nu cred în relațiile începute pe Tinder. Din punctul meu de vedere aplicația aia are un singur scop: să cauți rapid ceva de fwtut. Și-atunci cum ar putea să țină o relație începută sub aceste auspicii deosebit de încurajatoare pentru formarea de cupluri sănătoase. E ca și cum te-ai duce prin bordeluri să-ți cauți jumătatea. Mă rog, cu puțin noroc s-ar putea s-o și găsești. Cu kilometrajul dat umpic peste cap, dar ce mai contează, nu bate, nu troncăne, dac-o speli e ca nouă.

Da, fetelor, știu c-o să vină ca o lovitură, dar dacă din întâmplare foloseați Tinder convinse fiind c-o să vă găsiți sufletul pereche, sunteți puțin, foarte puțin, în eroare. Pentru că niciun bărbat de pe lumea asta n-o să dea swipe right vrăjit de frumusețea sufletului vostru generos sau după ce v-a evaluat abilitățile de gospodine. Toți ne vom uita după țâțe și cururi, ca niște porci superficiali ce suntem (mă rog, în cazul meu puteți să mai adăugați și gleznele în ecuație). Și toți vom face tot posibilul să punem în practică străvechea și înțeleapta vorbă din bătrâni: încalecă și fwte, descalecă și du-te. Mno, cam asta ar fi pe foarte scurt părerea mea despre acest subiect delicat.

Dar, pentru că foarte recent am ajuns la surprinzătoarea concluzie că nu sunt deținător de adevăr absolut (da, da, nici mie nu-mi vine să cred), mi-am zis că n-ar fi rău să vă întreb și pe voi cum stau lucrurile. Că poate v-ați găsit vreunul sau vreuna fericirea folosind Tinder și-mi dați urgent peste nas. Atenție, când am zis “fericire” nu mă refream la sex, da?

P.S. Te pomenești că Andrei voia să se însoare, nicidecum să lovească ceva rapid?

270 de păreri la “Nu cred în relațiile începute pe Tinder

 1. Te-ai găsit tu acum să le dai lumea peste cap unor dudui ce sperau să-și găseasca jumătatea 😂

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 4

  • @Florine, alea oricum or să creadă că vorbesc prostii.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

 2. Nu am si nici nu cred ca o sa imi fac vreodata cont pe Tinder. Trebuie sa fii inocent ca sa nu zic altceva ca sa crezi ca pe astfel de aplicatie iti poti gasi jumatatea!

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 1

  • E excent pentru a-ți găsi jumatatea
   În fiecare noapte

   Comentariu beton! Thumb up 51 Thumb down 0

  • @Alin, vezi ce zice @Vlase. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Vlase tot respectul boss daca ai parte de cate o jumatate din asta. Nu prea cred eu… dar eu iti urez ca pe melodiile doamnei Mirabela Dauer sa cocosezi cate o doamna agatata pe Tinder in fiecare zi 🙂 asta daca te tine cocoselul… si vrem si dovezi ca din gura toata lumea este Hugh Hefner 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 3

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 14 Thumb down 27

  • @Vlase am scris pe google translate ceea mi-ai scris in ultimul comentariu si tot ceea ce a reiesit de acolo a fost ca eu sunt taur si ma iau de oameni slabi. Nu am inteles ce legatura are prietena/logodnica/nevasta cu ce vorbeam aici.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • @Misu am folosit expresia cu google translate fara sa imi dau seama ca ai scris si tu acelasi lucru mai jos. My bad, nu am apucat sa citesc comentariile, daca o faceam nu o mai foloseam. Nici acum nu am citit tot. Dar o voi face.
   @Vlase dupa ce am citit de ffffoarte multe ori comentariul tau cred ca mi-am dat seama ce ai vrut sa spui.
   Babaiete ti se pare ca eu sunt vreun peste sa iti aduc fomei pentru fwtai ca sa imi demonstrezi mie ca esti tare in ciocan. Sa fii sanatos bo$$. Bravo la pwla ta ca ciocanesti in fiecare seara datorita tinderului.
   Cat despre fomei sa stii ca nu e indeajuns sa fii tare in ciocan sa tii o femeie langa tine.
   Bah dar sa ma bata mama daca am inteles ultima propozitie – aia cu corectatul impresiei.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

 3. Eu sunt toma necredinciosul. Pentru mine virtualul este clar şi precis delimitat de real. Două linii paralele.
  Iar dacă uneori aceste linii sunt din îngheţată, se topesc şi se ating, este pentru a începe relaţii de prietenie cu persoane de ambele sexe care mi-au plăcut în online. Şi asta destul de rar, deoarece nu sunt foarte sociabilă (să nu spun altfel).
  La fel am privit-o şi pe bunica lui Tinder – pe Matrimoniala. Şi tot cam la fel şi pe întâlnirile aranjate de prieteni. Deşi de acolo mai sar câteodată jumătăţile potrivite.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 3

  • @Solandi, habar nu am ce e Matrimoniala.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Mihai,
   E bunica lui Tinder în arborele genealogic al anunţurilor cu presupusă finalizare de a forma celula de bază a societăţii, etc.
   Aia de pe hârtia îngălbenită de timp a ziarelor.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

 4. Adică femeile nu caută pe Tinder o compatibilitate de caracter, o relație emoțională profundă , complementaritatea, spontaneitatea ?

  Ntz, tz, tz !

  „Doi bărbaţi discutau într-un bar şi, la un moment dat, unul întreabă:

  – Mă, ce sunt cuburile ăstea de gheaţă cu o gaură în mijloc? Tu ai mai văzut aşa ceva?

  – Da, eu m-am însurat acum 6 ani cu unul”.

  Comentariu beton! Thumb up 38 Thumb down 0

  • @Vlase, well, tocmaia aia e, că unele caută.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 5. Sunt de acord cu @Mihai. Tinder e aplicație de sexare, nu de dating.
  Eu l-am folosit o singură dată, cu scop precis, am rezolvat, l-am dezinstalat. Nu am nicio intenție să mai intru vreodată acolo, e plin de nebuni care mai de care. Si acum bat mătănii și-i mulțumesc Bărbosului că tipul meu de atunci a fost super ok și n-am pățit nimic.
  El îmi povestea că a rămas surprins să vadă cate fete de pe Tinder își căutau Prințul și-l alegeau deși pe profilul lui scria clar “I’m in Romania for just a few days, not looking for romance”. Ala e și motivul principal pentru care l-am ales eu, haha. Bine, și pentru că era mișto. Ah well…
  Ca fapt divers, desi am avut reguli clare de nesocializare după întâlnire, încă schimbăm amabilități pe wapp o dată la câteva luni, ne întrebăm de sănătate și mai ne certăm pe Formula1. Atât și nimic mai mult.

  Comentariu beton! Thumb up 38 Thumb down 5

  • Hai ca ceva s-a infiripat, poti sa i-o intorci lui Mihai:))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Vera, zi-mi că-i place și fotbalu’.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Alexandru Tioc Ba nu s-a infiripat nimic. Cred ca e doar un caz de compatibilitate si comunicare. Ne-am expus scopul strict sexual fiecare, ni l-am respectat, am avut o intalnire perfecta, dar procent major in asta a avut si faptul ca am stiut ca ne vedem o singura data.
   N-am ramas prieteni, imi mai scrie cand se simte singur (cred), imi mai trimite poze din locatii diferite (calatoreste mult), o data era beat si mi-a trimis poze cu pwla… stuff like that :))

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 5

  • @Mihai Da, ii place si fotbalul, e olandez, deci sufera mult in iunie acum. Sa stii ca e chiar misto tipul. Inteligent, carismatic, amuzant, ingrijit, aratos si cu p.la grozava. Vis!

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 5

  • Stiu că-s …. dar să mor daca am mai auzit vreodata vreo femeie spunând despre un bărbat ca are pwla grozavăȘi am auzit destule.:))))Mustăcesc de vreo 5 minute.

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 1

  • @Marius M whatever, pune tu un epitet pozitiv acolo, daca ai o problema cu “grozava”. ^^

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 5

  • Nu bag nimic,nu m-a deranjat expresia,m-a amuzat.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Si io am intalnit unii cu pwula grozava! Basca, pe unul l’am “pastrat” ca-i grozav si la alte aspecte! 😀 Nasol e cand nu sunt grozavi desi ar avea cu ce…

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • @Ioana sa-l stapanesti sanatoasa! 😀

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 5

  • În traducere:să-i ramâna pwla grozava cât mai mult timp.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Marius M Doamne-ajuta la toate, Amin si La multi ani!

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 4

 6. Io nu cred că în viaţa reală un bărbat când vede prima oară o femeie zice “moamăăă, asta vreau să fie mama copiilor mei şi să trăiesc cu ea până la adânci bătrâneţe”. Cred că tot la o partidă de sex se gândeşte şi vede după aia cum evoluează relaţia.
  Am lucrat mult timp în mediu preponderent masculin şi ieşeam cu băieţii la bere, aşa că am făcut “studiu de caz”. 😛

  Comentariu beton! Thumb up 41 Thumb down 2

  • De Tinder nu comentez că nu am folosit.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Confirm. Și soțul meu mi-a spus că și-a dorit să mă fwută de prima dată de când m-a văzut. Nu neapărat să mă ia de nevastă cândva :)))
   Nu folosesc Tinder nici în glumă, eu sunt mai timidă puțin :))

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 2

  • @GabiI, în viața reală se mai întâmplă să vrei să fwți persoane abia după ce-ai văzut ce-au în cap. Uite, io am un principiu în viață: nu fwt proaste.

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 0

 7. Nici eu. Mai ales daca esti ca mine. Maritata! :))

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 3

  • Nu, sunt doar bătrână. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • @Laura, well, să știi că nu-i o regulă. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Mihai, stiu.
   Noi ne-am cunoscut ca tocilarii, in facultate. Old school.
   Pe vremea noastră era Hi5! :))

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 8. Eu vin cu exceptiile care confirma regula, 2 prietene si-au gasit masculii pe Tinder, una face nunta in toamna, ailalta la anu’, asa ca se poate sa iasa si din astea de corazon 😂

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Lorelei, io am un prieten care-a făcut un copil plecând de la Tinder, dar asta nu înseamnă că e și fericit. Tor așa nici nunțile alea nu garantează așa ceva. Știi ce zic?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

 9. Ai toate șansele sa patești ca ungurul din banc la cunoștințele astea virtuale:

  Vazut una blondine frumos tare: perul spicul graului, dintii morgoritar, tzitze sulite! Dus la ea si zis: – Vii cu mine la hotel dau la tine tot ce vrei. Dus la hotel, dus in camera, ea pus sa se dezbrace … si incepe: Pune perul spicului in cui, dintii morgoritar in pahar, tzitze sulite – chirpe! Ioi, chind vezut la mine una ca asta zis: – Uitat p…e acasa!!!

  Comentariu beton! Thumb up 55 Thumb down 2

  • @Marius M, ai toate șansele să pățești chiar mai rău.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Am ras pe burta :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 10. Eu nu sunt bună la relaționarea virtuală indiferent de aplicație. Iar vremea când voiam doar sex a trecut demult.
  Deci nu știu cum e cu relațiile pe Tinder, dar știu că sexul e important într-o relație.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @Anouk, e foarte important. Mai ales dacă nu află soțul.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

 11. Partea rea la Tinder e că, în orașele mici, după ce că-s puține și au poze cu pisici, dai de fosta pe acolo…

  Partea rea e că alea bune îți cer și bani…

  Partea rea la Tinder e că dacă îți tremură mâna și dai swipe negativ uneia de care îți placea…s-a dus dracu’ ocazia !

  Stiți care e partea bună? Poate o aflu și eu…

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

  • @ananas, nu știm, dar trebie să fie.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 12. M-am uitat bine să văd cine dracu’ a scris textu’ astă,Otravă?Miruna?Nu, că nu este cu alăptat până la majoratu’ lu ala micu sau lupta sisifica a mamelor cu ele însele si cu niste porci si paraziti.Relație,sex,relație,iubire,relație,tinder,relație,plm,prințese urbane,feti absolut frumosi.
  Io as refuza-o pe aia,asa de al dracu.Privirea aia difuza când o loveste refuzul este uneori mai satioasa decât o partidă de calareala,posibil decenta.

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 5

  • @edelweiss, man, la tine mă aștept s-o refuzi DUPĂ ce-ai pus-o să-ți culeagă juma de hectar de rapiță.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • Se treiera,nu se culege.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 2

  • @edelweiss, așa, așa.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 13. E un film frantuzesc usurel, cu umorul specific, cu faze misto despre tinder – L’embarras du choix (2017) 😉

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Felicia, bun, s-a notat. Mulțam.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 14. Eu sunt dintre exceptii probabil, am gasit jumatatea cand nu mai aveam chef de jumatati :)) S-au aliniat astrele si dupa prima intalnire am sters aplicatia. Dar ma consider caz rar, nici eu nu cred in relatii incepute pe tinder

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • Awwwwww, sweet! ❤️

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 5

  • @Ioana, ia mai zi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Hai ca zic eu, alta ioana. L-am gasit pe alt site, tot de matrimoniale, si dupa ce ne-am “tatonat” vreo cateva luni am zis ca n-ar fi rau sa ne luam de mana si sa pornim in viata! Zic ca n-am facut rau, dimpotriva! Da, pe tinder sunt multi telelei!

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Mihai ce sa zic, albisem de cate ori am incercat sa ajung la relatii serioase cu neseriosi. Am schimbat localitatea si am zis ca nu strica niste relatii fara obligatii :)) o atentie, o maslina, si nici nu ma doare capul. Asta a fost teoria. Practic, eu am fost lolek si l-am gasit pe bolek, in 3 saptamani locuiam impreuna. Safe to say, o sa fie ultima mea relatie 😀

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Grammar nazi, ești sigur? Că nu eram convins care e varianta corectă. În dex apare și “umpic”.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • ‘Ai de capu’ meu. Arata-mi tu care DEX ca-l mananc!
   Urasc “umpic”, “am decat”, “vre-o”, vre-un” si alte rahaturi.
   Da’ e ok, vad ca mai ai pe langa tine 5 sustinatori agramati.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • Oh, dar scuza-ma tu pe mine ca nu-ti stiu pe de rost articolele in care arati ca stii sa scrii corect.
   Stii care e problema, Mihai? Ca fiiiix asa se raspandeste acest “virus”: oamenii vad cuvintele scrise gresit la doi prieteni, un blogger “amuzant” care nu semnalizeaza in niciun fel ca “Hei, is ironic aici, chiar nu tre’ sa o iei de buna, tu, cititor care poate chiar ma crezi pe cuvant ca asa se scrie.”.
   Da’ e ok sa fii un blogger nesimtit si sa faci un comentator prost asa cum e ok sa lasi cuvantul ala scris asa si sa mai incurajezi un nestiutor sa scrie cuvantul ala gresit. Nu-ti imagina ca te citesc numai scoliti.
   Asa cum nu ar trebui sa iti imaginezi ca din fraza ta scrisa eu trebuia sa-mi dau seama ca esti ironic, nu ti-ai dat seama, stai jos, 4, esti prost pentru ca eu is sef pe tarla aici si am dreptul sa te fac prost.
   Afla ca nu. Imi arati doar ca esti lipsit de respect.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

  • @Grammar nazi, boss, tu ești prost pentru că ești prost, nu pentru că te-am făcut eu. Serios, ironia nu se semnalizează ca să se prindă și proștii. Punct.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

 15. Mihai ai uitat sa mentionezi ca nu am cautat pe Tinder marea dragoste cu Fat Frumos calare pe cal alb.
  Scopul era comun cu cel al masculilor care stau pe Tinder, just for fun, no strings attached.
  Dar cateodata dai peste oameni care la prima si a doua vedere par foarte ok, sanatosi la cap si compatibili. Mai schimbi o vorba, o cafea, un film si te trezesti intr-o “relatie”. Totul roz pana la un moment dat.
  Momentul coincide de obicei cu siguranta ca gata, domnisoara este a ta si poti sa fii tu cu adevarat.
  Need I say more?

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @Ana, n-am uitat, n-avea rost să mai dau alte amănunte.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Stai că je nu mai întelege nimic.N-ar fi o mare noutate pentru mine dar nah…Articolul de astazi este despre Ana cea care sta pe canapea cu laptopu-n brațeși visează polinezieni sau ce naiba’s aia pe care-i fugăreste pe plajă ca să-i violeze?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @marius M, nu e depre, dar de-acolo a plecat, da.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Marius, alergatul era ca sport, hawaienii pt motivatie. De violat poate doar spatiul personal daca se opreau si intram in ei din greseala ca eu nu am frane bune. Nici macar in imaginatia mea :).
   Still grumpy?

   PS: Mihai, ai cam exagerat cu “una dintre cele mai misto”, dar te iert, a facut bine la moral 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Eh,dacă te visezi fugărindu-i pe plaja eu de ce nu te-as visa violându-i?Doar boss a scris despre tine,,Dăcât dacă are ceva hibă la cap”
   Grumpy,a?
   :))))))))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 16. Tot ce înseamnă online in materie de dating e Kinder cu surprize…cunoști ambalajul…dar înăuntru e surpriza! 😉

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

 17. Țin sa te contrazic , am o relație de 3 ani începută pe tinder 😊

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 18. Ce e Tinder?

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • Un site pe care te înscrii ca sa-ți faci laba visând ca de fapt o fwti pe una bună:))))
   Băi,sunt încântat că am mai găsit unul care habar n-are ce-i tinderu !

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • @Ionuț, ăăă… un fel de feisbuc pentru fwtut.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • Un fel de grindrl pe f..t hetero.
   Mă scuzați, nu m-am putut abține. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Mulțumesc pentru informație.
   @Mihai, o să mă ierți dacă îți mărturisesc că e primul articol al tău pe care-l citesc pe diagonală? Am văzut “relațiile” și “Tinder” și am scrolluit cu viteză.😂
   Număr pe degetele de la o mână persoanele pe care le-am cunoscut online și cu care am rămas prieten. 😜 De relații nici nu poate fi vorba.
   @Marius M, pentru ce zici tu acolo eu credeam că există pr0nhub-ul și alte site-uri de profil.😜😜
   P.S. Rabla mea de telefon tot nu vrea să țină minte userul și adresa de mail. Era o constatare, nu mă plâng.😜

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Ionuț, să mor eu dacă înteleg. La mine merge perfect și pe laptop și pe telefon. Mă lasă nervii. 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Dacă se discută aspectul ăsta, și rabla mea, ca rabla lu’ Ionuț. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Eu n-am rablă😜, dar tot așa e și la mine.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 19. Eu n-am știu până acum vreo lună-două că există o…asociație (că nu știu cum, plm, să-i zic) care învață bărbații să agațe femeile pe stradă. Băieții ăștia se duc la cursurile ținute de un labagiu, și labagiul îi învață cum să agațe. După aia îi scoate pe teren la proba practică. “Terenul” este în față la Unirea. Băi, oameni buni, am o vârstă și vă jur că n-am văzut în viața mea așa ceva. Sar efectiv în fața feletelor și le forțează să rămână pe loc la o discuție cu ei. Unele stau că sunt prea șocate, altele gesticulează cu poșeta în aer. Într-o seară eram la o țigară și vine un “elev” d-asta la mine:

  – ce părere aveți despre oamenii care se grăbesc?
  – 🙄🙄
  – da, oamenii ăștia care merg grăbiți pe stradă?
  – boss, am o vârstă. Eu fac totul pe grabă acum, ca să am timp să fac. Că nu prea mai am timp. Dacă întelegi..
  – vă mai pun o întrebare și dacă-mi răspundeți, vă invit la o cafea.
  – aaa, ai greșit startul. Întâi trebuia să mă inviți la o cafea și după aia îmi puneai întrebările. Consideră acțiunea asta un eșec total și încearcă în altă parte.
  – auziți, da’ nu-mi dați numărul dvs de telefon?! Că tre’ să-l duc la firmă ca dovadă că v-am agățat. Și vă sună MENTORUL meu ca să-i confirmați.

  @Vasilescule, jur că eram în toane bune și am vrut să-i dau numărul tău. Dar i l-am dat p-al colegului meu😂😂.

  Comentariu beton! Thumb up 60 Thumb down 2

  • @Elena, știu despre ce zici. Io am fost la ei la sediu la un curs și l-am înregisrat cu telefonul. Voiam să scriu despre. Dar pur și simplu în perioada aia n-am avut timp, între timp am schimbat telefonul și nu mai am înregstrarea. A fost mega tare să-l văd pe labagiul ăla predând despre agățat.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • @Mihai, deci există. Am crezut că visez, să mor io.

   Auzi, da’ tu te-ai dus ca elev? Sau profesor😜.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @Elena P, io m-am dus să mă învețe băiatu’ ăla ce-am de făcut în viață dacă vreau să-mi cadă femeile la picioare. A fost priceless. Și nu neapărat labagiul care ținea “cursul”, ci ăia din sală. Erau vreo trei băieți și trei fete acolo. În viața mea n-am văzut ceva mai jalnic decât ei. Băieții ăia… doamne, trebuia să le vezi fețele.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • @Mihai, le văd fețele în fiecare zi, că insită băieții, nu se lasă. Cea mai tare fază a fost într-o zi când erau și cordacii ăstia pe treabă și apăruse și un grup de susținători ai veganismului. Fetele care scăpau de “sariturile” ăstora erau luate in plin de veganiștii vietii. La un moment dat a trecut o tipă mai plinuță care a scăpat razant să fie agățată și a fost preluată de veganiști. După ce-a trecut de “culoarul morții” îi zice tipei cu care era:

   – să moară mama, dacă-i înteleg p-ăștia. Unii vor sex, alții să nu mai mănânc. Hai la Mec că m-am enervat!

   În ziua aia am mâncat la Fabrica. La Mc nu mai era nimic.

   Comentariu beton! Thumb up 39 Thumb down 1

  • @Elena, nu pot să creeeed!!! :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Anouk, ei bine, să crezi!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Eleno ești super de treabă, bine că n-ai lăsat omul cu ochii-n soare. 😂
   I-am dat și eu numărul de telefon unuia, acum câțiva ani. P-al vecinei care bătea în țeavă când făceam duș noaptea. M-am gândit să le fac un bine, păreau că se potrivesc la cât de insistenți erau.

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 1

 20. Singura relatie si nereusita pe care o am in acest moment in ,,online”este cu un webtransfer in care mi-am prins urechile,mai mult ma fwute el pe mine decat eu pe el, nu incerc tinderul din acelasi motive pe care le-au enumerat ceilalti/celelalte : maritata, batrana, proasta… tuimamaluidewebtransfer

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

 21. Ăăă, stai nițel @Vasilescule, io nu cred că-i corect ce zici. Sufletu’ contează, mă, sunt sigură că așa l-am dat pe spate pe-al meu la prima întâlnire. Am citit niște vorbe pe feisbuc și dacă-s acolo tre’ să fie adevărate, ăia de le-au scris păreau oameni serioși. Superficialu-le. 😛

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @didina, zi-mi că puneai citate din Osho.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Normal, @Mihăiță. Doar nu crezi că ne-am dus cu gașca la biliard, eu să pretind că nu știu, el să se ofere să mă-nvețe.

   Vezi că la mine pe feisbuc tre’ să intri pregătit, cu caietul de notițe și cu șervețelele la-ndemână.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @didino, na, că te plângeai ieri de prea multă liniște și pace. :))))))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Săr’na, boierule, bogdaproste! Rămân datoare cu o bere. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 22. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 4 Thumb down 14

  • @Silvia, să mor io dacă comentariul ăsta nu zici că e scris cu google translate. Ceea ce n-ar fi neapărat greșit, dar mă induce numele tău în eroare. Traduci cu google translate din română în română?

   Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 0

  • ,,Insa opinia mea e ca per total toti au cate o hibe plus oameni normali care isi cauta jumatatile sau incompletarile se amagesc amar cu un datină site ilustru.”
   Ma scuzaț’ d-na prim ministru,voiam doar să vă salut si să vă spun ca apreciez activitatea dvs la guvern.Traiasca nenea Liviu!

   Comentariu beton! Thumb up 46 Thumb down 2

  • Care ROMÂNĂ, boss???
   Hahahaaaaaaa

   Vioricoooo, semnătura aia scrisă la sfârșit..am crăpat :))))))))

   Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 1

  • @Silvia Matei Cu toții avem hibe. Căsătoriți sau nu. TOȚI! Nu există oameni normali! ^^

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 4

  • @Vero, din răspunsul tău pare că ești singura care a înțeles ce a scris. Ești tare, fey!

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • @Elena Mi-am luat trigger la aberatia aia cu oamenii cu hibe vs oamenii normali. In opinia mea pur acerba, femeia e imbecila!

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 4

  • Cred că de vină e autocorectul. 😜Băi, nu mai fiți răutăcioși, că până să-l dezactivez, când mai scriam câte ceva pe fugă și nu verificam, arăta de parcă scrisese o persoană cu nevoi speciale grave.

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 0

  • @Ionuț și autocorectu’ tău are opinii pur acerbe? Mie nu mi-au dat d-ăsta, cre’ că tre’ să fac un update. 🤔

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

 23. Ia sa ma inscriu pe acest tinder si sa verific ce scrieti voi acilea!
  Hristos s-a inaltat! Nu va mai ganditi la prostii!
  PS. Relatiile pot incepe oriunde, mai ales in virtual, nu asta-i problema. Problema e ca nu tin, frate, nu mai tin in zilele noastre relatiile. Schimbam femeile, schimbam barbatii ca pe sosete…
  Zi buna, bula si bulisori!

  Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 1

 24. Si in tineretea mea exista tinder…doar ca avea alt nume:Club A,Fire,Revenge.
  Era exact la fel.Dadeai swipe pana gaseai ceva compatibil

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 25. da di ce, boss, toate relatiile incepute musai sa fie pe intentia de “pana la riduri profunde” si 5 copii? nu ti s-a intamplat ever sa incepi ceva pe principiul “sa ne-o tragem bine” si dupa aia sa devina mai mult? Cin’ ti-a zis ca toate femeile de pe Tinder, Fb, birturi, discoteci cauta Printul si nu o partida buna de fwtut? Eu personal nu cred in relatiile si indragoasteala de pe virtual, dar cred cu tarie in relatiile incepute ca un fwck-friend si evoluate in chestii mai complete. Mi se par chiar singurele sanatoase. Ca se pleaca de la o chestie reala, o chimie, ceva. Nush de ce e credinta asta generala ca atunci cand incepi sa te vezi cu o persoana tre’ sa fie musai pt ca ai ganduri de viitor cu respectivul/a. Eu merg pe principiul “pan’ ne fericim unul pe altul” si daca ne fericim bine poa sa dureze ani de zile. Si de unde palaria mea sa incepa totul daca nu de la futwt? Restul vine dupa, daca e.

  Comentariu beton! Thumb up 39 Thumb down 0

  • Și când mă gândesc că am dormit câteva luni cu prima iubire … de am murit de pwlă sculată… deh era fata virgină și eu îndrăgostit. Unde erai tuh s.mum să mă luminezi 😁😎 Erai single?
   Kkt … de divorțuri la 80 de ani ați auzit? Eu am și văzut 😁
   Ampwlea subiectul de azi 😁 dar realist.
   Cred în orice relație care evoluează! Nu începutul e cu adevarat marcant, ci finalul.
   Carpe diem!

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • Singlemum,nu port palarie dar gasesc una și dau cu ea de pamânt.Mare adevăr.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @habarnam, iubirile adolescentiale nu cred ca intra in discutie. Alea-s cele mai faine, pe cat de ireale. Si eu pe primul, virgina fiind, il vedeam barbatul vietii mele si vreo 5 copii impreuna. Evident, n-a fost 🙂
   Asta cu finalul care e mai marcant ca incepututl, ai tu dreptate pe undeva, dar din pc meu de vedere finalul este o consecinta(a tot ceea ce…). Intre timp traim ce in mijloc. So carpe diem, da!

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @singlemum, nu, șefa, n-am zis nimic de tipele care folosesc Tinder așa cum se cuvine. Plus că în capul meu “relație” are un singur înțeles.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @HabaRnaM, aş vrea să divorţez la 80 de ani. Asta ar însemn că o să trăiesc până atunci. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @boss, ah, nu am inteles faza cu kilometrajul…voi cautati virginici inocente sau wtf? una d-aia care-ti zice ca tu esti doilea care-a intrat, dupa primii 4 cm, sau cum? Nu baga fetele d emeserie in ecuatie, ca n-au ele nicio treaba. Ia, speta: o gasesti pe una de-ti place cu draci si tipa mai e si sincera si-ti zice ca a facut inconjorul pamantului in varf de pwla, iti schimba ceva?
   Ca sa nu mai zic cat de naspa suna faza de dupa. Si ever n-am sa inteleg ce kkat de treaba poate avea cineva cu ce-a facut una cu pwzda ei.

   boss, te-ai ales cu ceva acid la stomac sau ce-i cu scrierile astea?

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

  • @singlemum, șefa, faza cu kilometrajul e legată strict de căutatul prin bordel.
   În rest, pe mine, personal, mă intersează puțin spre deloc câți kilometri a avut înainte de mine o femeie. Daaaaar, și iată cum vine ideea de articol, eu sunt eu, dacă arunci o întrebare pe piață ai să constați că pe mulți dintre bărbați îi intersează. Și încă rău de tot.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @singlemum Barbatii sunt ca angajatorii. Vor tinere studente virgine, dar cu 10 ani experienta :))

   Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 3

  • @mihai, nicio surpriza. Se stie. Semnale despre media IQ-ului pe plaiurile mioritice ne vin din toate partile. Of course de la ambele sexe, sa nu discriminam.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 26. Mihai, ajjuti o demozela inocenta, care munceste prea mult si nu se considera prea atractiva – desi amicii barbati ii spun ca este ce sa faca atunci.

  Prietenii ei sunt deja casatoriti, deci… afara cu asta ca doamne fereste ne fura barbatul, de iesit singura nu face… abordat pe tipi pe strada no way…

  Deci… ce sanse mai are fata?

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • “doamne fereste ne fura barbatul” = are nevoie de prietene mai bune, in opinia mea pur acerba ^^

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 3

  • De acord Vera, dar la 35 de ani nu prea mai iti faci prietene noi asa usor. Si din cele care sa vrea sa te ajute.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Emi, sunt la coadă, după tine. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Emi te contrazic. La 35 ani cati ani acum am intalnit niste oameni foarte misto. Si vreau sa-i am prieteni pe viata.
   @ElenaP & @Anouk, sughitati?!

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 4

  • @Vero, da! I agree!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Adi – la coada pt ce? sa ne gasim amandoua ceva sau… sa ma gasesti pe mine? stii numele tau poate fi si tip si tipa, asa ca-s un pic confuza.

   @ Vera – De acord cu ce zici. Culmea e ca eu intalnesc acum amici brabati peste mari si tari dar na… norocul fiecaruia…..

   btw: te citesc cu placere cand pot dar sigur n-o sa sughiti pt asta 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Emi loool, tu erai “demozela inocenta”. Am crezut ca tu esti o nevasta care-si apara pretioasa posesiune de prietena singura. Ahahaha, altceva, boss, acu’ mi-esti simpatica! Salut! 😛

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

  • @Vera, înainte să citesc răspunsul tău voiam să-i spun eu lui @Emi că și la 47 poți să-ți faci prieteni. Și sunt cei mai mișto!

   @Vera, @Elena….sughițați?!

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Doamne apara si pazeste Vera…. ca nu pot apara pe nimeni de ispite. Si daca-l inchid in casa pe barbat, sta pe Tinder sau o gaseste(pe cealalta) si la gradinita copiilor – care nu-i am inca, dar…..

   Deci… dc e sa stea, pai sa stea ca vrea el nu ca-l tin eu.

   Da, cerusem un sfat pt mine – gen si io acu’ ce fac? pe unde mai caut?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • !seen Mona … parcă ea era psiholog
   @restul vă rog nu vă aruncați surescitați de faza cu Silvia la sfaturi gratuite ampwlea.
   @Emi ai căutat ajutor de specialitate?
   Consiliere ? NPL?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Anouk, Elena P, Vera: Luați-vă fetelor o cameră!!! Io așa dragoste mare n-am mai văzut! 😂🍾

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • zise @Victor in timp ce-si scotea aparatul de filmat 😀

   @Anouk <3

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 4

  • @Vera, neah…..nu-l interesează pe Victor ce am face noi singure într-o cameră! :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • 1. Anouk, mulțumesc!
   2. Vera: Cine se scuză se acuză! 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 27. Am 5 exemple in anturajul meu de cupluri cunoscute pe tinder si casatorite, 2 si cu copii 😉
  Daca pe Tinder sunt 100% femei de bordel, cu kilometrajul dat peste cap, tipa aia a ta “misto” ce cauta acolo?
  Intr-adevar, ca in oricare alt loc , 90% cauta sex dar asta nu insemna ca efectiv nu poti gasi si oameni ok cu care sa poti rezona – putini ce i drept dar exista.
  Si apoi conteaza foarte mult si cat de dezghetat mintal este omul despre care vorbim , pentru ca o relatie poate incepe si cu sex din prima seara!!! Socant , nu? Pentru mentalitatea majoritatii mediocre :))) adica e greu de inteles pentru o minte ingusta ca o persoana care nu e intr-o relatie poate face sex fara sa fie considerata cu kilometrajul dat peste cap ! Si ulterior aceeasi femeie cand e intr-o relatie poate fi : iubita fidela, gospodina, mama etc!!!
  Ia o ca exemplu pe tipa cea misto de care vorbeai 😉

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 6

  • @Chiara, păpușe mică și sexoasă, tu ești exempul perfect pentru ceea ce se înțelege prin anlafabet funcțional. Respectiv, stii literele, citești, dar nu înțelegi o iotă. Exemplul cu kilometrajul era pentru partea cu “căutatul la bordel”.
   Și da, o grămadă de relații încep cu sex din prima seară. Numai io cât am folosit replica asta. Ce-i drept, se sfârșeau în a doua, dar tot relație se numește, nu? Mai scurtă, dar relație.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 12

  • @Chiara,la aia cu dezghețat mintal,am picat jos de pe budă de râs:)))) Mai ai dntr’astea???

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

 28. Eu mi-am cunoscut actuala iubita pe Tinder. E si frumoasa si ii merge si mintea. Poate a fost o exceptie, dar suntem de aproape 1 an impreuna si urmeaza sa ne mutam impreuna.

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 3

  • @Robert, felicitări!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

  • Boss, încep prin a-mi cere scuze dacă te jignesc cu ceva … dăcât vreau să zic… ce e mâzga aia de pe perete din poza de la profil? Detector de gaze, tablou de siguranțe, vre-o icoană ? Așa le cucerești pă Tinder? Le ademenești că ai gaze, curent și ești cu Boca pă perete?
   Plm … am cravata mea sunt pionier
   Și mă mândresc cu ea și pă Tinder 😁

   Condoleanțe coae dacă te măriți după un an😉

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 5

  • @Mihai,
   @HabaRnaM,
   Bă, ce-ai dreaku’ sunteți! Iubirea e tot ce ne mai poate salva! Io când o văd că există (scrisă, ofcors) mă înmoi toată și trag niște speranțe (pe nas).

   @Robert, lasă-i p-ăștia! Dă niște detalii mai amănunțite.

   @Vera,
   @Singlemum,
   Hai cu caiețelele și pixurile în prima bancă.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @elena, too late. Taman ma declarai indragostita. Dupa o fwcking story. How ’bout that? 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @singlemum, pffff, te-am pierdut, zici, ha?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @elena, pe dreq! ce are sula cu prefectura?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Elena ce vorbesti, bo$$? Sunt doxa pe romantism, eu DAU lectii, nu iau. Ma zgarii pe ochi ca n-am victima pe care sa exersez schemele romanticoase, asta e altceva 😀

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

 29. Cu muult ,mult timp înainte,pe vremuri de mult apuse când bărbații își cărau pumni și picioare dacă aveau ceva de împărțit,iar androginii pensați și dați cu ojă încă nu populau grădina Maicii Domnului ,era ,cel puțin în cercul meu de prieteni,regula ca cel care urmează să îsi unească destinele pentru totdeauna,să mergă împreună cu prietenii la un club de striptease,(pentru cei mai tineri,un loc unde niște fete ,,doar”dansau îmbrăcate sumar ,iar pentru suma potrivită ,erau dispuse să scoată dracii din tine ,printr-o tenică complexă numită ciocanoterapie)La vremea respectivă,acest procedeu amintit anterior ,nu era chiar ușor și deloc ieftin.O băutură( doar cocktail,că de la 7 up aveau arsuri pe stomac) pentru domniță era echivalentă ca preț cu cea a unui gram de coca,mai trebuia plătit,, bodygardul””,camera la hotel și taxa de bunăvoință ,pentru magica frază,,eu nu fac așa ceva de obicei ,dar pentru tine e o excepție,ești foarte( insert ce vreți voi).”Să nu o mai lungim,ajungem cu inculpatul,își ochește căprioara,un dans în poală,un cocktel ,hai să negociem.Când a zis prețul,am crezut că are nevoie de bani pentru un transplant de ceva.Mai subțire nu merge? Nu.Vorbim cu viitorul naș,că el punea grosul,restul noi,e Ok .,Îl ia duduia la un separeu,să se cunoască mai bine,înainte de schimbul de fluide propriu zis.Și stăm noi ce stăm preț de vreo oră.În incintă nu se prestează,deci cei doi sigur fac schimb de impresii,culori favorite ,mâncare preferată,poate un fazan scurt.Și apare într-un final Adonis ,răvășit și bulversat.Se așează gânditor pe canapea,cugetăun pic și o dă,,Bă,io nu mă mai însor .M-am îndrăgostit”.,De cine?”De Rozeta( nu mai știu exact numele),,Care Rozeta?” ,,Fata asta cu care am fost acum”Săraca,ce viață are.Muncește să își întrețină familia ,are mulți frații,părinții bolnavi,ea e la facultate,bla,bla.”.,,Boss,ști că e zdreanță și ăsta e repertoriul?”,,Nu e zdreanță”.Inutil de spus că am tras juma de oră de el ,să îl scoatem afară și să îl băgăm în mașină .Unde afară am mai stat ceva vreme cu muncă de convingere,că boule (era 9 dimineața)azi te însori.

  Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 0

  • @Paco, man, știu exact ce zici. Am și eu un prieten care s-a îndrăgostit de o duduie din asta prestatoare la bară. Doar că ăsta al meu cotiza la ea ca prostu’ și aia nu voia să-l fwtă pe motiv că “înainte de asta trebuie să începem o relație serioasă”. În fine, cu alții putea, doar cu ăia n-avea niciun gând de relații serioase. Muhahahahaaaaa.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • Hahahahahahaha
   Bine descris… ce vremuri 😁
   Cea mai tare striperiță dintr-un anume club … era o studentă chiar decentă și cuminte în real life. Nu toate E zdrențe 100% 😁, doar a lu’ Arghezi perversu’, ăla de fwtea cu ibricu’ la bătrânețe.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 30. @mihaivasilescublog
  Să nu crezi că nu am percutat la “una dintre cele mai mișto tipe pe care le-am cunoscut în această existență”
  Aștept completările! Pronto!!!!!!!!!!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 5

  • @Vera, păi nu există completări.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Vera, asta trebuia să-l întrebi de la început, nu să-i dai timp să se pregătească.
   P.S. Mi-a plăcut aia cu “grozavă”.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Contemplări ai vrut să scrii ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @GabiI si mie mi-a placut grozava. God bless! 😀

   @HabarNaM am vrut sa-ti raspund, dar sunt usor distrasa acum dupa ce i-am raspuns lui GabiI 😀

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • @Vera, zici că pe @Elena și @Anouk le-ai întâlnit, ă? Așa, mergând pe stradă, ă?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Mihai “păi nu există completări”

   Vezi cum e, bă?! Veeeeezi?!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • @HabarNaM n-are a face, olandezul e caz clasat. De aia si ramane perfecta ziua aia.
   Las’ ca gasesc eu unul cu care sa impart si muzica si ultima felie de pizza <3

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

 31. Mishu,nu cred că avem prieteni comuni,dar în anturajul meu am avut și eu un ,,sponsor” de genul ăsta.Doar că era căsătorit și avea doi prunci.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Paco, cred că toți avem în anturaj așa ceva. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 32. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 6 Thumb down 14

  • @Silvia Matei, crede-mă, o formulare precum “relațiile e de scurtă durata” n-are nimic de-a face cu autocorrectul. Știi cum zic?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Silvia Matei Ahahaha, strike 2. Tot târâș-grăpiș cu exprimarea coerentă :))))
   Dar points for your perseverance ^^

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • @Silvioaro, am ceva timp astăzi. Te aștept cu un comentariu în chirilică. Sau malgașă dacă e. Că p-astea de azi nu le-am prins. Dar mi-a plăcut aia cu “jumătățile virtuale” :))))))). Câte tre’ să fie?! Vreo 5 așa e bine?

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Elena,
   La faza asta cu jumătăţile: cred că se dă şi matematica pe tinder. Şi s-a cuplat cu Pristanda. 😀

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 33. Nuuu, ești unic tu cu “glezne fine”!!
  Am râs bine. Sunteți toți faini!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 34. Este concluzia ta, șerif?? După experiența dobândită cu “Andrei” pe Tinder?! Zic și eu, altfel ce căutai la cursurile acelea??? 😁😁

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @ardei gras, cum adică ce căutam? Perfecțiunea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 35. Off…my mistake!
  Apocalyptic ending into wrecking words!
  The idea in fact is if you catch the taste of Tinder …you may talk about it!
  Conform to my various experience into dating and updating article of Mihai I might say that it can become your worst nightmare or best life experience.
  Kindly apologizes for my writing skills that are below other comments in here.
  Short is just a debate that can have improvements in each level as linguistics ones.
  God saves Tinder souls and yeah the one praising for more…
  Respect Vasilescu Mihai!
  As the song goes…
  If I hit it one time I’ma pipe her
  If I hit it two times then I like her
  If I fuck three times I’ma wife her…
  Wonderful day guys and girls!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 10

  • @Silvia Matei, băejnebun? Pe mine, unul, m-ai lăsat cu gura căscată. @Anduța, tu ești?

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @mihai, acu’ c-ai zis-o, totul are o logica 😀 😀 😀

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Bă,mi-a înțepenit gura intr-o parte.Un ochi mi se dă de-a dura prin orbite,celălalt semnalizează.După Vera cu pwla grozavă asta e deja prea mult!

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • @Marius M,
   Aşa face şi google translate de pe computerul meu, în acest moment. Butonul de ‘language detected’ pâlpâie în agonie. Nu recunoaşte niciuna dintre cele două limbi folosite de Silvia.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • God shaves Tinder souls ‘coz they’ll f@ck like animals 😋

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Silvia Matei,ești exact ,,best laife expirence”,jur.Să îmi coclească lanțul de aur dacă te mint…

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

 36. Eu sunt mai dinozaur si nu stiu ce e aia Tinder. Dar am prins inceputurile unui site numit Matrimoniale.3X.ro. Si contrar a ceea ce ne-ar putea duce imaginatia la un astfel de nume, acolo mi-am gasit barbatul cu care am construit o familie, dupa ce il cautasem niste multi ani prin lumea reala. Deci n-as generaliza si nici n-as da verdicte pe subiectul asta, al intalnirilor online, indiferent unde se petrec ele.

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • Like mama Aluniță 😁
   Io’s o victimă a mIRC-ului 😋
   Pe Tinder îmi e frică să mă înscriu că mă cunosc. Îs precum autobuzul : mă pornesc greu, opresc în fiecare stație și merg până la capăt de … linie 😁

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

 37. Eu mă gândesc că femeia, în urma despărțirii, era rănită. De ce? Fiindcă a găsit o modalitate de oblojire a sinelui, să dea vina pe mediul în care l-a găsit și nu s-a gândit că și ea făcea parte din acel mediu. Putea să spună neutru: Nu eram compatibili! sau să-și asume alegerea: Am avut așteptări mai mari! Asta nu înseamnă că-i scad calitățile, e „mișto” – e tot așa cum ai descris-o, dar în mintea mea e mai umană, suferă și experimentează. O să experimenteze diverse relații ca să găsească un răspuns, e alegerea ei. Chiar îi urez succes! Eu consider că putem găsi oameni de calitate în toate mediile fiindcă „frumosul” există, depinde pe ce stadiu al experienței suntem. Nu cresc flori și pe gunoi? sau Câți oameni nu s-au cizelat spiritual într-un mediu famat? – asta fiindcă au știut ce să aleagă.
  Ai pomenit de Osho. Ei bine, mie-mi place (parțial) și nu-l elimin fiindcă am învățat să privesc și prin altă prismă viața, mi-a lărgit orizontul. Articolul tău de astăzi îmi place, iar altele nu-mi plac! la fel și comentariile, din aceleași motive. Mă bucur când scrii, am ocazia să-mi petrec într-un mod plăcut timpul. Ești util! 🙂 Succes!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 6

  • @Suciu M, am vrut să-mi fac un selfie și să-l pun aici ca să mă creadă toată lumea c-am ramas cu gura căscată. Da’ mi-a fost rușine de colegi.

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

  • Bă, recunosc cinstit: eu nu m-am cizelat SPITITUAL într-un mediu famat. Chiar pot să zic că m-am famat într-un mediu spiritual. O sa fiu iertată?🙄

   Am zis de câteva ori în viața DOAMNE FEREȘTE urmat de DOAMNE AJUTĂ să mai fie. Se pune?

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • Cum, măi Mihai, tu aşa răspunzi?
   Tu îți dai seama de magnitudinea incomprehensibilă a complimentului primit: ESTI UTIL!!
   Io, ca o biată fumeie ce sunt, dacă primeam aşa compliment, mă gândeam că omul face dimineața “gimnastică” cu poza mea în față.
   Răspunde frumos şi mulțumeste omului !!!

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Mihaela M, eu nu cred ca e om, ci femeie 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @ Mihai, relațiile umane durabile se bazează pe încredere, așa că n-am nevoie de selfie, te cred pe cuvânt! Ironia și bășcălia sunt arme cu care te poți lupta oricând cu cei din jur, dar eu îmi permit să iau o pauză și să mă gândesc dacă știu să primesc: o vorbă bună, o îmbrățișare… Tu știi?
   @ Elena, ca deobicei, vorbești despre tine, nu-i rău! 🙂
   @ Mihaela, dacă poți mulțumi când stai cu gura căscată, te rog învață-mă! N-am nevoie de vreo poză dimineața, îmi ajunge imaginea mea din oglindă să zâmbesc.
   @ Mama Aluniță, a fi bărbat sau femeie nu-i un handicap! – bagă la cap. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Suciu M, dar a nu intelege o gluma clasica ar putea fi 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 38. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 4 Thumb down 12

  • La colivie! Silvia la colivieeeeeeee!

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • 😂 😂 😂 wtf?

   @Vasilescule, să-ți dea ‘Mniezău sănătate, ai dat lovitura cu articolul ăsta. N-am mai râs atât de mult de câteva zile.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

 39. unbefuckinglievable ce se intampla pe blogu’ asta !!! 😀 😀 😀 😀 😀

  Delir!!!
  @vasilescule, chiar ca esti util! sa scoti nebunii dintr-ale lor 😀 😀 😀

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • E sărbătoare astazi,o fi ieșit oamenii de la biserică.
   Amin dublu și Dumnezeu sa vă binecuvânteze!

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 2 Thumb down 9

  • @Silvia Matei, now you’re talking.
   That comment, am muriiiiit… ăăă… I’m deaaaaaad.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • Bă păcătoșilor, e Înălțarea azi! Crecă de-aia au ieșit la iveală toți ăștia high!

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

 40. @Vera did you say colivaaa?
  Please spice up the cages and add some priests to unleash your hooligan statement!
  Poor as my Romanian vocabulary…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 8

  • să-mi sparg ceasu’, Silvia jtie dă folbal, băăăă

   Să te ţie Dumniezo sănătos Vasilescule, că ne aduni pă toţi ca turnu Babel pă necredincioșii pestriţi. Doamnele-ajută să ne găsim mereu așa feluriţi și dăosăbiţi!

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 2

  • Io-s mai curioasă asea…
   Cum mama naibii întelegi ce scriu ceilalti dar tu nu poti scrie dăcât în ingleză?

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 41. A chick that has the good words in proper time!
  @ Vasilescu and when you think that we were so close to match on Tinder…perhaps the vocational one if does exist!
  My brain never sleeps just paints!
  I customized my writing so that people can get through me…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 7

 42. @Vera
  Probably the public holidays gets you into the flair of church practitioners…
  Well girl you are something…but I did not get what!
  My soccer skills are above your imagination are just like the more you poor…I can serve as you put it into persevere!
  Hope you catche the game!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 7

  • Ce face, mă?! Agiutor, pipăl, i-o cășunat pă mine. Cineva să-mi zică ce vrea să spună poetu’. Help!!!

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 3

  • @Vera, bă, râdem-glumim, dar io chiar am dat un search după ip să văd dacă nu cumva e @Anduța. Pare că nu e.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Vera #rezistă .. IE english version of Anduța 😁
   Delia – Du-te mă 😉😎

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @boss, io cre’ca e. Prea rare exemplare d’astea ca sa se nimereasca doua la tine pe blog. IP dinamic, alea, alea…
   Sau o fi Sophia, traduce din arabeasca si-i da eroare softul 😀 😀 😀
   Ejti celebru! :))))

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • E @Andrei 😁😉 dă pă Tinder …
   E prea perversă pă cuvinte să fie femeie.
   Dacă e … să-i fie de bine … coapsele pline … de sudori 😋 … de la frecări 😆
   Silvia Saint cumva ?

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @singlemum,
   Nu este Anduţa. Ea scrie corect.
   În plus, Silvia cred că e bărbat.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • O fi SI(lvia)RI ori Cortana?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @solandi, indiferent cine e, ne-a trollat la greu :)))

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Mihai, m-am gândit la Anduţa Akzen şi io. Zici că nu e?
   @Elena, subscriu: DOAMNE FEREŞTE!!! OMG!

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 43. @#%Silvia Matei,îți spun cât de politicos pot eu ca țărănete,du-te-n aia grozavă,nu a mea.Stau si scrolez ca bou’ să citesc si eu o ineptie misto si numai de ca.caturile tale dau.Alte avioane ai repertoriu?Esti fix genu’ de organism feminin pe care l-as lasa in pădure cu trei kile de carne crudă in brate,pentru un tinder cu ursu.
  De fapt,în plm,da-l dracu pe urs,nu as rata nici un conifer când te-as azvarli cu manta din brad in molid.

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

 44. @ edelweiss
  Your organ may scroll better then you!
  You may have a python into your guts but man seriously is an open free world to speak up your mind!
  And the grizzly always been a great friend:grilling les paysans!
  Roasted or mediu burnt Sir Switzey?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 13

  • My organu’ in your gât,a se citi gâtu adânc.Șterge-te la gură de English că unii dintre noi putem să scriem si fonetic,in limba lu ala cu Hamlet,da’ nu ne permite tastatura.Te-as câpi poliglot,fără mustrări de conștiință,ca egalitate genitala.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 3

  • @edelweiss
   You can see limits into being misogynistic but honestly those of your kind are at the end of the food chain…
   I can swallow deep…but how long can you take it?
   Aggressive manner are at the front gate not in here!
   If your name will get a few letters out will be wiser…but you are just a dumb weasel!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 9

 45. @ Vasilescu…Who is Anduta?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

  • Hap.. a găsit-o curiozitatea 😁 , s-o legat și de organu’ lui Floare de colț… cu lanțuri ca să nu-l scape 😉
   Bată-te norocu’ tu femeie!

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Silvia Matei, doesn’t matter.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 46. Sorry if my British spirit doesn’t get the tide in here!I speak perfectly Romanian but my brain is in simple transition with Flemish and French speakers around it!
  I found everyone here tremendously interesting as human kinds and don’t judge me based on my language.
  Mistakes are made to be broken or at least to learn from them!
  Hope this small community of blogging will get some speakers one day…
  Firmly gratitude to all of you with the intitled lord master @Vasilescu!
  My sarcasm and black humour may cross the pages and probably most of you took it as offensive.
  My interests were pure informal and funny!
  Cheers and lovely day!
  I drop the mike to @Vera

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 10

  • Bă, tu ești nebun rău! Lasă o poză full-frontal la Vasilescu in inbox să te văd. Mă gâdilă nebunii! 😀

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

  • @Silvia Matei,du iu nou ză jouc ăbaut ză bufniță(a bird hu mec buhu buhu in ză nait end uen mek buhu buhu iz a bed sain?)

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

 47. Hi sir Vasilescu, same as vaseline.Hope not be vaseline guy. I’m Sophia, first human android. I like your writings. I wanna meet you to share some ideas. Great blog, i read your text from a to z. Now i’m learning your personality. Hope you have a fine day with many tinder girls and many comments here from your beloved @Vera. How is miss Petrică?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 5

 48. @ Vera
  Zoe be manly!
  That’s how I quote myself!
  Woman’s are meant to do great and be bold.
  My personality strikes into small particules!
  I do think people in here is a mix of different patterns and that’s what makes it unique.
  My labour day was a bit boring till I saw @Vasilescu article and I was asking myself if I should respond to it or not…
  I tried Romanian and clearly took me on the offsite.
  My beliefs are pure and outstandingly for some to manage!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 5

  • Orice ardelean care se respectă cunoaște cele 3 principii de la care nu trebuie să te abați niciodată daca vrei să ai o viață liniștită:
   1. Berea nu-i băutură.
   2. Femeia nu-i om.
   3.Cu ursul nu te iei la trântă.

   De a doua mă indoiam nițel.Până astăzi….

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

 49. Misule, doar ce am aflat de tinder de la un albionist. Vineri ce trecu am iesit cu colegii la un pahar si asta se tot lauda cu ce “minunatii” gaseste. Ii plac “caprioarele” gen “free willy”.
  Misule, te rog fa ceva cu siteul varianta mobile. Nu vad bine nici pe iphone, nici pe android. Ca sa citesc toate comentariile e un chin.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Marius, dă matale un clear cache, că se vede bine. Doar la tine e problemă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • schimbă telefonul ăla pe lămpi cu unul pe windows …muahaaahahaha

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @ardei gras, te rog, circuite integrate.
   @Mihai, gata.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 50. @Marius M
  If you can get stuck with a bear and a woman in the room full of booze…what will you begging for?
  BEER gain your own leadership!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 4

 51. As much as I would like to pro go into this endless discussions.
  As my last comment in here…
  Sometimes we need to cut loose!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

  • got you babe! Go in peace…

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Silvia Matei, but… why, why? Don’t be so cruel! You can’t leave us like this! Please, don’t gooooo!

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @€%Silvia,să te ajute Al de Sus,să ajungi să-ti faci cunilingus singură,fix cât a tinut Tânăr si neliniștit la ProTv.Din poziția pod.Nici după sase orgii ca-n Caligula nu as fi fost asa secat de viata ca după comentariile tale.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 52. Dios mio, ce-am mai râs azi! @Elena, îmi era dor de umorul tău, mai elaborat, așa. @Paco, haioasă rău întâmplarea (sau stilul tău e haios rău). @Silvia Matei, fată, mie îmi place de tine! Am citit cu voce tare ce ai scris în engleză. Ai un stil prețios, dar ce farmec avea să fii altfel?!
  Am un prieten singur, își caută jumătatea. Între timp se distrează pe Tinder. Mă rog, e mult spus jumătatea, vrea omul să se însoare și să facă niște prunci. Am încercat să-i fac lipeala cu cineva, nu a mers. Așa că îi țin pumnii!
  PS: i-am trimis ieri link-ul de care ziceam prietenei mele. Nu m-a lăsat inima să îi trimit articolul sugerat de tine. Pe mine m-a amuzat și ieri când l-am recitit (ai peste 500 de comentarii la el, wtf?!), dar pe ea slabe șanse să o amuze.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @Blanche Bună rău asta cu “slabe șanse” :))))))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • @Blanche
   Thanks…you moved my soul a few centimetres above my height!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • @Blanche, mi-am băgat ceva în venă azi.😜

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @edelweiss
   Defunctul cu imagini destorsionate…
   Contorsionism in gândire plus aluzii de gangbang…checked!
   Până sa îți secătuiește vorbele…sugerez o metamorfoza la singurul neuron celibatar!
   Bărbatului din tine ii doresc mai puțină mâhnire și sa tolereze alte naționalități…

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 2

 53. Back again with my picture on it …
  @ Vera

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

  • @Silvia sunt dezamagita! Speram sa fii barbat, deja aveam referinte de fotbal, de muzica (ok, nu prea-mi place G-eazy, dar csf), nu intelegeam ce dracului vrei sa zici… erai vis, ma! 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 54. @ Vera
  I tend to be bisexual or bilingual but hopefully there will be a stud to accomplish your hidden desires or the large criteria of selection!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 4

  • @Silvia Dumnezo să te ferească de Coaliția pentru familie, fatăh! Dă-l incolo de stud, acu’ mă gândesc la pui prăjit!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

 55. Băi, mi-am făcut Tinder din pura curiozitate, nu am pus poza cu mine.
  La 2 zile am inceput sa vorbesc cu un tip, am iesit si avem aproape 3 luni de relatie, nu stiu ce sa spun, ne merge bine.
  Normal că pe tinder majoritatea vor sa futa, dar chiar sunt tipi care sunt timizi si nu stiu cum sa abordeze o tipa in alt context.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Și cum mergi la întâlniri?? Cu pungă de hârtie pe cap și poza de pe tinder imprimată pe ea?

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • Nu avea poză ! Tinder este oricum o chestie discriminatorie.. de ce nu e și în Braille?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Raluca, adică domnul despre care faci vorbire a venit la întâlnire fără să știe cum arăți? Abia ăsta e curaj nebun. Sincer, io nu l-aș avea, aș prefera să mă trimită pe frint.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 56. I feel my male ego down…I found you dashing and mesmerising young lady!
  @ Vera

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 6

  • Bă, terminați cu prostiile! Nu e troll, uite, spune adevărul! Iți fuarte molțămesc, @Silvia!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • Parcă le văd pe astea două peste ceva timp că te invită la nuntă-n Olanda măi Vasilescule măi. Să te văd pe unde storci portocala atunci 🤣
   Plictisite, după o sesiune colorată de cumpărături, la o cafea… făcând un laiv:
   Nais șuź! Uan ă fáķ? Let be frenț or partner or smtngh…

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • Bă, cineva o să facă secs azi.
   @Vero, ia de mănâncă ceva ca dacă pune Silvia mâna pe tine, cred c-o să strigi “lupii, mamăăă!!”

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 57. @ Vera
  I have a crush on you…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

  • Candy Crush?
   Stăi potolită cucoană că dacă o bruschezi pă Vera noastră, nu că te fwte ursul ci îți cântă fanfara 😉
   Am fost suficient de voalat în exprimarea-mi ambiguă?

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • @HabarNaM uoofff, un tip vânjos nu mă brusca… 😂
   Mi-am cumpărat pui ca să prăjesc pentru cină, simt că îmi revine glasul. E bine, @Elena? 🙈

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 58. I confess my attraction to the lady with yellow square and crazy thoughts so we can share our life’s together for eternity or until the internet crashes into @ Vasilescu may I have your blessing?

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 4

  • Leave Vasilescu alone!!! He’s bussy with Troty ! Slang!

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Silvia Matei, poți să treci înapoi în română? Promit să nu mai zic niciun cuvânt despre vreo eventuală greșeală.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 59. @HamBamPooTampoo
  You are flattered or I just got you turned on miss @Vera…
  The big orchestra runs the Opera House and unfortunately for you are left just the blowjobs a clarinet on!
  I love to play piano on your teeth till the gums run dry…
  Ohhh…I developed issues with bears as my concerning Iam not being a sexual assaulter for animals…
  Hope you can walk the bear son!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 6

  • I’m runnin’ a dragon dear 😉
   I’m fearless and precious 😋
   Behave of mad dog here 😁
   Wanna buy for you some shampoo?
   I’m crazy too 👾

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Vasilescu a poruncit!
   @Habarnuamcineesti cred ca ești super dope omule!
   @Vera stai liniștita când mergi pe ape tulburi!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • Well your lyrics are brave as a
   Dragonfly
   May your shampoo washes all the shy
   I can trigger you as crazy instead of playing fair
   But dear you have so less to give…
   @Habarnuamce

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • @Silvia Matei, păi una vorbim și alta ne înțelegem? Am zis ROMÂNĂ!!!

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • 2 Like for you …
   Apropo ești deMENTĂ ?
   Apreciez Dragonfly 😎

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Misu lasa fata ca poate nu poate/nu stie sa vorbeste bine romaneste. I se limba plimba-n gura cand o da in romana! Limba noastra are o multitudine de intelesuri si cine stie ce porumbei scoate!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Aline nu ești atent deloc. A scris mai sus că she speaks perfectly Romanian. Azi nu, că s-a-mpiedicat de flamandă și franceză. Poate mâine.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @didina de vina e ca nu am citit tot. Am dat click pe ultimul comment al lui @Misu crezand ca mi-a raspuns mie si am citit doar commentul lui. Am 250 de comentarii de citit. Oricum sa stii ca am vazut fata romanca nascuta in Canada care vb romana, cu cateva greseli sa spunem aproape perfect, dar care nu stia sa scrie corect.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 60. Fiind români am adaptat și tinder. Spre deosebire de ce se întâmplă în alte părți , just for fuck, la noi e un hibrid între fuck and date. Poți să ți-o iei de la o relație și fără să o începi pe tinder, superficialitatea nu are limite de loc și spațiu 😂. Așa că e indiferent unde crezi că ți-ai găsit jumătatea. La buci, tâțe și facies te holbezi și pe stradă, ca și ele la portofel de altfel, mergând cu superficialitatea până la capăt.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 4

  • Doamne alt deștept care crede că femeile vor doar bani bani și iar bani.
   Coi, îți spun ca la fratele meu, când scrii în halul ăsta ce pwla mea ar putea o femeie să îți ceară?! Glume? Hahahaaaaaaa.

   Dacă și vorbești așa, e clar! De fwtut nu mai zic… dacă fuți la fel cum ai scris, fă-ti urgent un credit la bancă.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 3

  • Eunucule, deși sunt prietena Elenei, ni s-a întâmplat de destule ori aici pe blog să nu fim de acord. Nu e cazul și acum. Sunt perfect în asentimentul ei. Poți să fii cel mai frumos și amuzant și cum vreau eu bărbat, cu mentalitatea asta comercială a ta, eu nu te-aș lua nici măcar la palme. Nici mă-car la pal-me!!!!

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 61. Ăăă….cum??

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

 62. Bă, dacă n.am râs, dacă n.am râs! Domnu’ Vasilescu , o vreau pe Silvia ca invitat permanent al blogului ( troll.ând sau nu !)

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 3

  • Nu-i spui boss că ai un loc vacant sâmbătă ?
   Ceva povești de viață, text mediu spre mic cu multe poze și multe filmulețe ????

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

  • @Oviwan
   Nu știu cât as fi de perseverenta însa m-as strădui maxim sa fiu activa….
   E challenging sa ma denumească @Vasilescu co ⭐️ Plus el magnifique in toate felurile și nu m-as ridica la nivelul sau!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 63. Uite alta intrebare: de ce nu s-ar aplica acelasi principiu si in alte conjucturi… de cunoastere? Cunostinta in club? Acelasi risc.Cunostinta comuna cu a unor prieteni? Idem (am patit).

  Daca pe Tinder se uita la fizic si nu in suflet, unde ar trebui sa te cunoasca, sa fii sigura ca se uita direct in suflet? In biserica?

  Daca e sa iti iei teapa, cred ca-ti iei oricum. Si cred ca depinde de persoana, nu de mediul in care o cunosti.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 64. Moscova nu (mai) crede in lacrimi…daca Nenea Mishu nu crede in Tinder fiindca el si-a cunoscut sotia la balul comunal…atunci e chiar OK….omul e doar “de moda veche” ..nu am spus inapoiat caci desi inseamna acelasi lucru…suna mai urat…..daca insa e “un text bumerang gen…”atragele atentia ca pot scrie si pozitiv pentru doi arginti” atunci e altceva…omul munceste inteligent…jos palaria

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 4

 65. Gizăs craist, sunshine in my eyes…
  Lipsesc și eu ca orice plimbător de sapă pe una din plantațiile patriei niște ore de pe aici pen’că munca și de la fro treij dă comentarii mă izbesc de 250+… 🙃
  @Mihai, unde ai găsit-o, omule, pe tanti Silvia?!?! Că deși văd, așa ceva nu se ezigstă! N-are cum!

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Ilinca
   Nu m-a gasit nimeni in ale locului doar textul lui Mihai mi se aseamănă ca machiajul de seara…știi alta năframa cu aceleași obiceiuri!
   Cât pe colo sper sa îmi potrivesc locului limba maternă și textele adaptate!
   Cu certitudine sunt românca între toate cele însă engleză îmi acaparează gândirea pentru că creierul meu e comutat pe contingente adverse.
   Mulțumesc frumos tuturor dacă am reușit sa va înfloresc ziua puțin!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 66. De dimineață zăceam cu cafeaua în față și ma gândeam cu jale că la subiectul ăsta se vor strânge max.30-40 comentarii și o să fie plictiseală mare pe aici.Eh…

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Marius M
   @MihaiVasilescu
   comentariile te scot fin rutina plus articolul e esența tare!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Mno, gata fată!! Nu dezvolta un comportament abuziv compulsiv pă blogul acesta 😉
   Te rog frumos…

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 67. Cred ca e al doilea comentariu aici. Sunt genul de cititor si nimic mai mult.Imi plac personajele la maxim de pe acest blog. Dar azi, pur si simplu am ras de m-am spart. Ma mor ca n-au reactionat colegii de langa mine. Abia abia mai respiram. Bun subiect!

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 68. Voi nu aveti toate tiglele pe casa. Abia azi am reusit sa citesc comentariile. Am ras cu lacrimi, mi-ati schimbat starea dupa o saptamana super f…ta ( fara Tinder), asa pe uscat. Va pup. Mi-ati facut ziua. Senchiu..

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.