5,425 cititori

Te-ai vândut și tu

O să vă spun azi ceva ce nu v-am povestit niciodată. La ultimele alegeri pentru Primărie, când toată lumea alerga înnebunită să pună mâna pe ciolan (când zic „toată lumea” mă refer la băieții ăia din politică), am avut două propuneri să scriu articole plătite, propuneri pe niște bani pe care nu mă gândisem NICIODATĂ c-ar putea cineva să mi-i ofere vreodată. Nu cred c-ar fi ok și corect să vă zic de unde au venit propunerile și sumele, dar credeți-mă erau bani ATÂT de mulți încât apropiații mei, cărora le-am povestit (mă mânca limba și trebuia să spun cuiva), au rămas cu gurile căscate. Și vă rog să mă credeți că nu mint, nu înfloresc și nu exagerez.

Evident, le-am zis „pas”, deși alegerile oricum ar fi trecut, primarii oricum s-ar fi ales și fratele vostru punea și el mâna pe un ban grămadă. Dar m-aș mai fi putut uita la mine dacă făceam așa ceva? Mai mult de-atât, în loc să iau purcoiul ăla de bani, m-am dus să mă întâlnesc cu Nicușor Dan. Așa pentru c-am vrut eu s-ascult ce are omul de zis și cum vede lucrurile, fără să plătească nimeni nimic.

De ce-am făcut introducerea asta? Ca să mai zic încă o dată aici că nu voi scrie niciodată despre un produs, un serviciu sau vreo persoană care nu reușesc să mă convingă în primul rând pe mine. N-am cum. Ar fi o dovadă de lipsă de respect în primul rând față de mine însumi și în al doilea rând față voi.

Știți ce tentat sună banii? Știți ce greu e să spui “îmi pare rău, nu cred că blogul meu poate aduce beneficii reale campaniei voastre” și să refuzi? Și totuși o fac mult mai des decât vă imaginați. Pentru că așa mi se pare normal și firesc.

Da, o să mai vedeți pe acest blog articole care vor promova chestii (cel puțin așa sper), dar vor fi doar pentru produse pe care le testez, servicii care mă conving și oameni în care cred.

Am scris textul ăsta pentru că periodic se mai găsește câte un disperat de viață care descoperă gaura din macaroană odată cu câte un advertorial de pe acest blog și ține să-mi scoată ochii cu asta. Well, aș vrea să-i văd pe toți ăștia mergând la muncă zi de zi, iar la sfârșit de lună, în loc de bani, să-i văd primind aprecieri, strângeri de mână și sincere felicitări. Aș da orice să fiu de față să le văd fețele în momentul ăla.

Pentru că asta e munca mea. Blogul ăsta înseamnă muncă. Da, e mișto s-o fac, îmi face plăcere să scriu si să fiu cu voi aici, dar tot muncă e. Până la urmă, nu e vina mea c-am reușit să-mi fac viața în așa fel încât să muncesc ce-mi place. De fapt, bineînțeles că e “vina” mea. Doar că trebuie să fii idiot ca să nu înțelegi asta.

Atât.

mihai_vasilescu_munca

160 de păreri la “Te-ai vândut și tu

 1. Inteleg ca nu vrei sa spui de unde au venit propunerile. Banuiesc ca e vorba de PSD dar putem sa trecem peste acest subiect.

  Nu inteleg de ce nu poti sa mentionezi sumele. Nu crezi ca ar fi interesant sa ne facem o idee despre sumele care se arunca in campanie?

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Dani, nu de la psd. Ar fi fost culmea. 🙂
   Vorbim despre câteva mii de euro pentru fiecare dintre cele două propuneri.

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 2

 2. Mulțumesc pentru precizare, știu că sunt oameni care, în general, au meteahna de a judeca ce fac alții. Vorba Corinei, pe care o citesc cu reală plăcere, mulțumește-le și tu și vezi de treabă. Tot ce contează e ce vezi tu în fiecare dimineață în oglinda proprie.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 3. Atât cât te cunosc, nu mă îndoiesc de verticalitatea ta – asta apropo de cât de ușor ai fi putut căștiga banii ăia.
  Altfel, blogul e munca ta. Nu e niciun bai în a recomanda produse testate de tine ori oameni în care ai încredere – îți spun drept că, de multe ori, când optez ptr ceva, tocmai pe baza unor recomandări de la oameni de încredere merg.
  Mie mi-ar ieși grozav recomandările la ciocolată, sunt transfigurată când dau iama în ea 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 1

  • @miha, o să țin minte. Apare ea și vreo campanie la ciocolată.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Miha S., vrei un cod de reducere 15% la choco fashion?

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Florr, eu încerc să limitez consumul de ciocolată pentru că pot să nu pot avea limite 🙂
   Dar îmi poți lăsa, ce-am văzut pe ChocoFashion , pfff 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Martie15% e un cod valabil de voucher. Daca nu merge facem scandal la vodaf ca ne-au mintit cu aplicatia 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 4. Acu’ 3 sau 4 ani, când am început să te citesc, ți-aș fi dat dreptate. Acum….hmm…hai să zicem că, din punctul meu de vedere, în România există în momentul de față două opțiuni: compromisul sau bagajul făcut și pa!
  Țara asta aproape că a ajuns în momentul lui “cine nu e cu noi e împotriva noastră”, iar schimbările de tot felul și condițiile te îndeamnă să faci aproape orice pentru a avea o bază, o rezervă materială sau pile-cunoștințe-relații.
  Deci, faci bine, dar nu știu dacă faci bine.?

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 0

 5. Pentru noi, ăștia de te citim, ești un exemplu demn de urmat. Nu vreau să știu câți n-au rezistat și s-au lăsat cumpărați fără niciun fel de remușcări. Mai rar zilele astea oameni care să nu-și vândă sufletul. Prostia chiar se plătește dacă ții cu cine trebuie.
  Din partea noastră, ai respect. De cealaltă parte, cre’ că ți-ai luat la înjurături..

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 6. Man, omul de caracter se cunoaște. Nu cred că sunt mulți care ar putea să creadă despre tine altceva decât ce ai zis mai sus. Iar ăia oricum vin pe-aici și pleacă.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • Subscriu! ?

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • @cătăline, mai dezamăgitor e când se întâmplă asta cu oameni care sunt pe-aici de multă vreme.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 7. Să înțeleg că trebuia să faci propagandă electorală pentru un partid, două ceva.

  Cred c-ai fost ales pentru popularitatea pe care o ai. Which is good. Dar eu am ales să fii prima persoană căreia i-am dat see first pentru nebunia de aici nu pentru că mai scapi tu câte un articol publicitar. Că șampon știu să-mi cumpăr și singură.

  Bravo, boss!

  P.S. iar pe ăia care cred că pasiunea nu trebuie plătită îi rog să-mi facă o casă cu curte mare. Uite așa din pasiune. Și eu o să le mulțumesc.

  Comentariu beton! Thumb up 45 Thumb down 0

  • @Elena, da, trebuia să scriu despre candidații lor la primărie îndemnând lumea să-i voteze.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @Mihai, după răspunsul tău, singurul gând care-mi vine acum în minte este că ăștia chiar ne cred proști rău. Da’ rău de tot.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Eleno, să știi ca niciuna dintre propuneri nu era de la pesede.

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

  • Elena,ce ai intrebat,daca ne cred prosti?
   Ti-as raspunde ca nu stiu cum ne cred ei dar uita-te pe cine am ales sa ne conduca.Apoi mai intreaba o data :)))

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Marius, n-am întrebat. Am zis direct.?

   Bă, nu știu de ce dar am sentimentul că dacă ăia au fost refuzați, noi suntem motivul. Și probabil previziunea lui Mihai că pe termen imediat ar fi pierdut mult mai mult.

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Elena, păcat că nu pot spune despre cine era vorba. Aș fi fost curios să vă aud părerile.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 8. Eșarfele se poartă la gât, nu pe post de coloană vertebrală. Unii știu asta, ceilalți or să învețe (sau nu) cândva.

  Iar indivizii ăia care dau cu mucii-n fasole pe-aici n-au treabă neapărat cu faptul că ai scris un advertorial, n-aveai bască oricum. Sau, dacă aveai, nu se asorta cu șosetele. S-au împiedicat și la alte articole și au răsturnat punga cu venin.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @didina, a propos, mi-am luat doo esarfe beton uichendu ăsta.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • Știm că ești fensi, @Păpușe. Auzi, da’ p-astea doo le porți în același timp sau pe rând, să nu se uzeze?

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

 9. Mă,sper că nu s-a activat aia “o să o dau pe contră” că ti-am spus ieri că au fost vechi pișcoturile.Nu sunt atât de dobitoc încât să judec oamenii care fac compromisuri morale sau financiare.Ar fi de căcat ca unu care a spart conservele lu kraut si a luat odihnă pe beci sa judec pe unu că a luat bani pe un rahat de aericol publicitar.Si dacă te fwti în cur pe bacnote nu este treaba mea să judec.Am oricând opțiunea să nu îl mai citesc pe ăla.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @edelweiss, ce-ai, mă, despre tine vorbesc io aici?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Mă si chiar dacă erau bani de la psd,de la azteci eu ii luam.Dacă erau asa cum sugerează ERedoo apicultor getic la negru era minunat.La mine dacă banii sunt la negru,gri foșnesc altfel.Ce să îi dau la stat să isi pună dracnea dinți?Să mă foreze între amigdale pe banii mei?Plm nici amigdale nu mai am,deci direct in gât ajunge.
   Si nici nu am ascultat încă prestatia ta de la radio.Joac-o p’asta.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 2

  • @edelweiss, știu, tu te păstrezi pentru când o să apar la tv.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • Dacă apari la Discovery la Naked si speriați sau la aia cu Forja si bagi ciocane pe nicovală o să te văd sigur.
   O să ascult si eu da nu acu chestia aia de la radio.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 2

  • Buiei, la aia de cauta aur prin metode traditionale…un ochelarist cu un ciur fucsia intr-o albie de rau strigand: Aur, Pedro, e aur!!!

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • Redoo,adevăr grăiești.Ăstuia dacă îi pui un ciocan în mână nu o să mai aibă dejte nici de băgat în nas.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @edelweiss și @Redoo, speaking about ciocan și dejte, nuș ce naiba am pățit că mi-am luxat inelarul de la stânga. No joke, mă doare de mor, cred că-mi iau liber de la muncă și mă duc să sufăr acasă.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • Mai freac-o si tu cu dreapta sau o foloseste o mână de blonda cu țâțe mari si glezne fine.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

  • Bre,nenea a zis la radio ca a prestat pe strung,nu e chiar novice in ale manuirii ciocanului.Cred ca avea si basca .Fucsia.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 10. Te stimez şi apreciez pentru felul tău de a fi.Cum ți s-a părut Nicuşor Dan?

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Leonard, caută pe blog c-am scris despre întâlnire.

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

 11. Eu respect foarte tare atitudinea asta. E vorba de principii. Și îmi plac oamenii care-și respectă principiile.

  PS- Cunosc o tipă care deși e total anti PSD a lucrat pe foarte mulți bani la campania PSD.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Anouk, cunosc și eu. MI se pare atât de trist.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 12. Eu am mai pus întrebarea asta de vreo două ori pe-aici: Ce scrie pe sticla de Johnny Walker?

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Bea-mă!

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • Alice, tu ești? Pălărierul nebun unde-i? ?

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Victor, pe plantație, croiește vorbe.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Pălărierul își caută eșarfă asortată. Sau a căzut sub birou de la atât de multe aprecieri.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Elena, nu! Bea, mă!

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • Sau varianta mai light, pentru femei:Bea,fa!

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 13. acu, doo probleme…luai banii la negru sau pe fractura. daca erau la negru, faceai o fapta buna…banii aia se intorceau in economia reala, ca tu doar la mega si acolo e cu bon. Si daca tot zici ca nu erau de la psd tot erau buni luati si poate era o varianta sa mai cresti sansele altui candidat ca era clar ca plicusor ban nu are sanse, era clar ca vaca de la voluntari o sa iasa asa ca, pana mea…banii aia i-a luat altu poate la negru, a iesit cine a iesit….e treaba ta, munca ta, alegerea ta,printipiile tale, banii lor….plm, eu doar trol..

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • @Redoo, la una luam banii la negru, la cealaltă pe factură. La aia cu banii la negru suma era dublă față de cealaltă.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 14. Chiar dacă pe termen scurt poate părea o pierdere că nu ai luat banii ăia, pe termen lung vei ieși în câștig.
  Totuși, dacă vei primi vreo ofertă de neimaginat (100.000 euro) eu zic să o accepți și a 2-a zi să dai un mesaj de rectificare. Vom înțelege

  Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

  • @Xenopol, :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
   Mulțumesc.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 15. Adevarul e că dacă scriai în stilul tău ,,reclama la partid” ar fi plătit de trei ori mai mult doar ca să o dai jos de pe net!?

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • @Mary, nu, nu, că ăia nu plăteau ca să fac io mișto de ei. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 16. Aștept cu interes un advertorial la bere….pentru care să fi plătit în bere…atât de multă și cu termen scurt de valabilitate încât să fi nevoit s-o împarți cu noi….nu d-alta dar “vara bate la ușă”…

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

 17. Respect. Atât.

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 1

 18. 1. Nu ca nu m-as fi asteptat dar confesiunea asta imi da sperante ca se poate sa se schimbe ceva, pt ca esti aici, ai principii sanatoase si totusi n-ai ales sa-ti iei statut de “expat” ?
  2. Reclama e sufletul comertului, asadar si tu intretii comertul viu si ala bun din punctul meu de vedere.
  3. Ignora pe cei care comenteaza doar ca sa-si aminteasca alfabetul.
  Saptamana frumoasa @all!

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Eliza, referitor la punctul 2, sunt curios dacă ăștia despre care vorbesc înjură și televiziunile pe motiv că dau reclame.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 19. Salut, @Mihai!
  Pentru o clipă m-am speriat crezând că le zici oamenilor despre alea jdemii de coco cu care te-am plătit pentru a mă saluta la radio.
  Dar n-ai zis. Phew! ☺️☺️

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 3

  • @Vera, bine c-ai zis tu.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Vero, ai aripioare?! Muhahahaaa
   Ia fii atentă aici: când Dona l-a felicitat pentru faptul că oamenii din jurul lui au adus cea mai mare donație (știți voi, povestea cu scaunul), Mihai a zis că are una dintre cele mai mișto comunități din tot online-ul. Doar că ăla invidios a schimbat imediat subiectul?.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • Pai de unde stie care cum am donat ,doar am dat de pe card si n am specificat ca meteorologu’ ne a pus cutitul la gat sa donam.Aaa,il cheama Dona,de la donatie.

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Marius M, nu știe care și cum ați donat, dar știe că în ziua în care m-am implicat eu, numărul donatiilor a crescut semnificativ. 😉

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Elena lasă că i-a arătat fata voastră (adicătelea je) ce mișto e comunitatea lui Mihai. L-am lăsat pe Alex să-și facă un selfie cu mine, că așa sunt eu, fată mișto din bula cea mai mișto ❤️

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • @Marius, ceva contorizare sigur s-a făcut.

   Sau poate s-au luat în calcul răspunsurile noastre cu “done”, “gata, boss”, “donat”. Și cum suntem recunoscuți pentru seriozitate lumea chiar ne-a luat în serios.

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Elena din cate stiu, Alex Dona e cu Hospice. Si probabil au contorizat donatiile din ziua aceea cand a avut Mihai articolul. 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • La asta nu m-am gandit.Corect.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Ia stați asa!Deci jumatea mea ardelenească judecă mai greu dar și când judecă…
   Litera 1 cum zice Tetelu-ăia au contorizat donațiile apărute după articol și cică au crescut semnificativ.Deci scris articol,booom donații,rezultă că badea din poza de mai sus e influențăr ori ba ?Io zic că rezulta.
   Dacă el e influențăr dela,inseamnă ca ne-a influențat.Si dacă noi am dat bani,lui i-a crescut faima de influențăr și i-au venit unii cu corfa de bani să scrie de bine despre aparate de tuns cosițe faciale(bai,asta e furată de la AKzen de pe facebook,recunosc:)))).Bun,el ia mălaiul și noi cu ce ne alegem?Aud domnu’influențăr?Adica nu dai si tu o bere ,cheltui banii pe esarfe?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Marius M, stai așa, că până la bere trebuie să lămurim altceva. Deci, cum? AKzen a zis pe Facebook ceva despre aparatele de tuns cosițe pe care le-am promovat io? Aș putea să văd și io asta?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Ai putea.Facebook ai,cum o cheamă știi…ce-ți lipșeste?

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

  • Vai, eu acum mi-am dat seama ce fată de treabă sunt. Am promovat dintr-un foc și competiția și blogul lui Vasilescu. Ptiu, ptiu, să nu-mi fiu de deochi.
   De-aș fi știut eu atunci ce tiran dominator, împușcător de vorbă-lungă și punător de scotch la cioc este dl Vasilescu+M.V+Vasili+cine o mai fi pe-acolo pe la butoane, mu mu share îi mai dădeam. Și nici apărarea nu i-o mai luam.
   Hai, bre, cere-ți odată scuze și vezi mail-ul ăla de la mine, poate reușesti să faci ceva.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 20. daca imi permiti un sfat: la astia e ca la curve bani inainte.
  Vezi ca sunt mincinosi incearca sa te faca si dupa alegeri adio si n-am cuvinte nu mai ai cu cine discuta indiferent daca pierd sau castiga.

  Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

  • @radu, ambele erau cu banii înainte. Ei au propus așa.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Nu-ți face griji! Știe @Mihai cu d-astea. A fost o dată șofer-bodyguard pentru un jmecher aflat în campanie. :))))))

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 21. Boss, am o pagină cu poze. Cât mă costă să…zici de bine ? Dar vreau și cu melodii pe fundal, ceva…NU, nu trebuie să cânți tu, că am auzit emisiunea de la rock efem….și e ok așa…Să vină un taraf de la Untold!

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Ananas, boss, io n-am văzut să ai, dar dacă chiar ai, te costă o bere. Rece.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Chiar mișto pozele! Și, Ananas, pentru un nume așa placid nu arăți rău deloc! :p

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Mihai….de unde să iau beri reci pe canicula asta ? Eu am 38 de grade…sunt un pic răcit…trece…
   @Vera….Nu mă însor ! Luna asta !
   @Blanche…ananasul e o rădăcinoasă foarte…dulce 🙂 ! Danke !

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Ananas Nu martie, ca nu avem timp pt pregatiri. Nu aprilie, ca e Pastele. Nu mai, ca cica nu rezista casniciile de mai. Nu iunie ca e ziua mea si ma duci in Tahiti deja. Nu iulie ca e cald si ne luam concediul ala in Norvegia. Nu august ca sunt toti plecati in concedii. Nu septembrie ca incepe I. scoala. Nu octombrie ca ploua. Nu noiembrie ca e frig. Nu decembrie ca e Craciunul. Nu ianuarie ca suntem faliti. Hai februarie 2019. Sau nu, nu pot februarie, am un curs de goblen. Ah well, cand ai noroc, ai noroc 😉

   @Blanche mmmmrrrrrrrrrrr ^^

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

 22. @M.Vasilescu, jos pălăria!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 23. Chapeau, man! Deci nu sunt singura seninã…..

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 24. Nu judec pe nimeni, eu te-am citit de cand te -am descoperit chiar dacă nu am comentat mereu, Este blogul tău, peretele tău , viața ta deci problema ta! Mulțumesc!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 25. Mihai,

  uite, poate o sa te deranjeze putin comentariul meu, dar sa fi scris sau sa scrii de bine despre tagma conducatorilor nostri ar fi fost si ramane rizibil, caci e pe atat de evident ca pentru “prestatiile” lor sunt de alergat cu tomahawkul (si cu ala clasic si cu alea de croaziera, daca vrei) si nu altceva. Nici macar ei nu indraznesc sa se disculpe ca ei n-ar fi facut sau nu fac cele imputate, sa-si apere onoarea spunand “astea sunt niste acuzatii nerusinate, eu/noi nu ma ocup/am cu asa ceva”, caci in ochii oricui prea evident ca se preteaza la orice, ci in pur stil romanesc, doar contracareaza afirmand ca si acuzatorul resp. adversarul lor o face. Un fel de mascarire a acestuia “ia uite cine face(a) pe moralul aici, verticalul sculii noastre !”, fara sa reprezinta altceva decat o denigrare a acestuia, o tragere a lui dupa in acelasi noroi. Prin urmare spune-mi, te rog, chiar e loc de inaltat vreo oda ?

  Doi, presupunand chiar ca-ti vor plati regulat un “salariu” pentru asta, dincolo de ispita momentului ti-ar da asta cu adevarat viata risipita inapoi ?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Faiantaru’, șerif, era vorba despre alegeri pentru Primărie. E mult mai ușor să faci pe prostu și să scrii atunci când e vorba despre un o persoană anume, nu un partid. Îmi dădeau un dosar cu realizările personale ale candidatului în cauză și eu scriam sctrict despre ele, prefăcându-mă că ignor cu desăvârșire faptul că face parte și dintr-un partid. Știi, când e vorba de bani mulți găsești ATÂT de ușor metode să-ți calci principiile în picioare, de nu-ți imaginezi.
   Deci nu, nu e loc de închinat vreo odă.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 26. Articolul mi se pare o acoladă inutilă
  Dacă mâine îți spune vreunul că ești prost, corupt, cretin, penal (e la modă) , ghei, faci câte un articol explicativ ?

  Te dai dictator ,dar ai voting la propriile comentarii. Eu credeam că blogherii e semizei. N-ai voie să-i atingi cu o boare, o floare, un strop de… ploaie

  Lumea te citește pentru că știe cum ești. N-are nevoie de justificative
  Și pe detractori ia mai dă-i în poola mea !

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 4

  • @Caramba, știu că e o acolda inutilă, dar și eu sunt tot ca un om așa. Mai am și io nevoie să mă descarc.
   Să știi că am lăsat sistemul de voting la comentariile mele special ca să realizez când o mai iau razna.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Caramba, nu e chiar inutila acolada. Pentru multi de aici asa pare, dar mai sunt si altii, care iubesc capra vecinului. Un articol de genul asta ii mai trezeste. Daca reusesti sa vindeci 2-3 tot e un castig.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Nu înțeleg de ce gay e în rând cu prost, corupt, cretin, penal!

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

 27. Mai de mult um om destept mi-a facut un calcul.
  Cat castiga anual un deputat(senator,primar same shit).
  Sa zicem 100 k euro.Mai putem diverse beneficii inca 100 k euro(masina de servici,locuinta de servici,etc)
  La un mandat de 5 ani asta inseamna un milion euro.
  Daca acel om cheltuieste in campania electorala mai mult de 1 milion euro inseamna ca:
  -varianta 1:sau e prost si nu stie sa isi calculeze bugetul personal….in cazul acesta de ce sa am incredere ca va sti sa calculeze bugetul primariei(sau al judetului,etc)
  -varianta 2:e ceva suspect la mijloc,si omul acela(sau partidul lui) are planuri ….sa zicem suspecte

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 28. Da banii, bani ăia mulți (oare) de unde erau !?

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @oviwan, mai contează? Oricum nu i-am vrut.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 29. RESPECT DOMNULE VASILESCU ! Stuti de ce ? Pentru ca dumeavoastra si multi de aici aveti coloana ! NU oficiala ! Vertebrala ! Am trecut prin astea in timpul campaniei si dupa ce am fost ales in Consiliul Local…Astia nu au inteles un lucru : NU NE VINDEM !

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @ionuthd, ai fost sau ești consilier local?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Sunt din 2016…

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @ionuthd, wow, cred că ai strâns niște povești FOARTE interesante.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Foarte multe…ma gandeam sa scriu o carte,dar nu cred ca ar interesa peste vreo 30 de ani si nici harul povestilor nu-l am…sau fac video-uri cum facea Ghita cu dezvaluiri ?P.S nu ma gandesc ce jocuri si presiuni sunt la nivel inalt…

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

 30. ”Știți ce greu e să spui …. și să refuzi?”
  – știu, futere de greu!

  ”Și totuși o fac mult mai des decât vă imaginați.”
  – de-asta intru aici mai des decât în contul meu de mail 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @Laura, am roșit, da’ tot m-am simțit bine. Mulțam. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 31. Uitasem

  Nu te-am văzut în campania inutilă a SIE , în care ” marii blogheri ai nației” s-au transformat in niște pișcotari ai onlainului care ne explică cât de bune sunt serviciile . Nu gratis , of course ! ‘ Pentru câteva zeci de milioane .
  Oamenii nu sunt proști

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 2

  • @Caramba, să știi că mi-aș fi dorit să pot sta de vorbă cu oamenii ăia de la SIE.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 32. Dragă Mihai, articolul de azi nu prea își avea rostul, părerea mea. Cine intră aici (și nu, nu lasă orice speranță, ba dimpotrivă) înțelege cum scrii, cum ești, nu te-ar lua la șuturi pe motive inventate. Doar dacă ai primit reproșuri de la persoane la a căror părere chiar ții, sau – cum ziceai mai sus, care sunt de ceva timp pe blog, atunci da, înțeleg că ți-ai vărsat năduful. Da’ cum bine zice un prieten mai sus, citând o reclamă “tare”, continuă!
  Că scrii despre una, despre alta, mă ajută. Intru mai repede în contact cu produsul ori serviciul respective, și mă bazez pe neuronul meu solitar să știu dacă îmi place sau nu!
  Ce să mai vorbesc despre duminici, când mi se pun ca la mămăligi niște texte faine în față, doar cu o tastă îmi fac ziua interesantă.
  Despre banii ălora cu politica, cre’ că erau ăia din vis sau ceva!! Acu’ vezi ce faci cu țeava! Adică, s-ar potrivi: ” ține-o tot așa!” (țeava).
  S-auzim de bine, și la sfârșit de lună ai și de la mine multe mulțumiri și strângeri de mână!!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 2

  • @Paula, are, are. Să-l pot folosi cu alte ocazii. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 33. Băi, dar ce-i cu liniștea și plictiseala asta aici?
  @Mihai, a-ți vinde munca într-un mod cinstit nu înseamnă că te vinzi pe tine. Keep walking, mie mi se pare că you walk bine pe zona asta. Ai grijă însă cu sindromul de semizeu în alte părți.
  Dar mă întreb de ce ai totuși coșmarurile alea cu banii găsiți și pierduți, de vreme ce ai avut ocazia să-i faci? Și încă de două ori.
  Practic te-ai lepădat de 2 ori de ispită.
  Și întrebarea supremă- ce-ai face dacă ți s-ar oferi (a treia oară) 1 000 000 de euro pe un articol de bine despre PSD/Dragnea să zicem?
  Nu-i nevoie să răspunzi, știu că n-ai accepta.

  Dar dacă ai câștiga 1 000 000 de euro la lotto? Ce-ai face cu ei?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 4

  • @AKzen, stai să văd eu milionul, că știu ce să fac cu el.

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Mihai, să înțeleg așadar că joci la lotto în speranța că vei câștiga milionul?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

 34. Felicitări! Pentru că nu ți-ai călcat pe principii! Și pentru că faci ceea ce-ți place!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 35. Sunt din ce in ce mai puțini cei care nu renunta la originalitate si încearcă să o ridice la rang de artă, fără a se lăsa influențați de asa zise beneficii diverse. @Mihai e un exemplu în acest sens si chiar mă bucură sincer acest lucru.Mersi si felicitările mele!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 36. S-a umflat egoul în tine ca tărâța-n borș.
  – Sunteţi minunat,vertical,coloana dumneavoastră este făcută din titan.
  – Aaa,nu lăsaț,fac si eu ce pot.
  – Chiar sunteţi extraordinar.
  – Oh well.
  Gata,bă ca si-o ia in cap.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 2

  • @edeleweiss, prea târziu, deja și-a luat-o. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @edelweiss I second that! S-a umflat ca o gogoașă Miguel ăsta, dacă îl puricăm nițel, îi găsim și halou.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 2

  • @Vera, sfinții au aură! 😛

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

  • Când am citit la Ionuthd aia cu respect cu dictai majusculele,am spus:gata bă,deja s-a întins prea mult.
   Duamna Elena,un volum din ăla cartonat de Omagii la domnu’.Vă rog io prefața sa aibă măcar acelaşi număr de pagini ca DEXu.
   Io zic că tu,dragă cuscră esti toc in toc,esarfa-n eșarfă cu doumnu că cică te-a băgat pe undă radiofonică

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Anouk și papanașii au halou. De smântână. Dulceață nici n-are rost să mai punem, o să dăm în diabet.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Invidioșilor!!!! ?

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Victore, iegzact.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @cuscre mor în beznă că nu asculţi odată emisiunea (hint: minutu’ 20 😀 ). M-a făcut Miguel de băcănia lumii, a zis tot din casă, ciripitoru’ vieţii. :))

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 2

  • @didina, Absolut! :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Io zîc să-i facem nește găuri…să-i prindem aura.
   mi-am adus aminte de un banc (normal)

   O batrânică moare si ajunge la Porțile Raiului unde se întâlnește cu Sf. Petru, când deodată se aude un urlet groaznic venind dinspre rai:
   -O, vai de mine ce se întâmplă acolo ? spune batrânica.
   -Aaaaa, nu vă faceti griji pentru asta, găurim omoplații cuiva ca să-i punem aripile de înger. Bătrânica vadit deranjată de acest fapt se dă un pas înapoi, când deodata înca un urlet:
   -Vai de mine dar asta ce-a mai fost ? întreabă batrânica.
   -A, o nimica toată, găurim capul cuiva ca să-i montam aureola. Batrânica dând din cap în semn de dezaprobare spune:
   -Eu nu pot să fac asta, mă duc jos în iad.
   -Vai dar nu puteti face așa ceva, veți fi sodomizată și violată. La care batrânica răspunde:
   -Sigur maica, dar măcar am deja găurile făcute !

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

  • Am ascultat podcastu minune si am realizat de ce nu ascult radio:ăia doi,să fac io cariera in coafat râme dacă nu au vorbit mai mult ca tine.Si repede si mult si plm.Plm dacă era Base in loc de nenea ală, rămânea Vera fără divais.

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

  • @edelweiss, ăia doi erau doar unu’, Dona. Da’ a vorbit cât doi. :))))

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • Am mai ascultat încă o dată si da era un singur nevorbit.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 37. Eu pregătisem alt comentariu,dar mi-a ordonat Doamna să îți zic că ești băiat simpatic.Și ca are niște prietene blonde șî tâțoase cu glezne fine care sunt în majoritatea timpului horny.(Asta am constatat eu când au fost aici în vacanță.)Și că să nu mă mai iau de eșarfele
  tale pentru că ,citez ,tu,(adică eu),te îmbraci ca un mafiot rus cocalar ,care iasă cu parul în mână când îi zgărie cineva Lexus-ul”,am încheiat citatul.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @Paco, zic să aprofundăm subiectul cu prietenele țâțoase și cu glezne fine ale Doamnei.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Paco te aplaud pentru instinctul de conservare. Dar, sa zicem ca n-as avea nimic impotriva sa citesc un comentariu de la un oarecare “Igor”. Mai doarme si Doamna, mai probeaza niste blugi, isi mai ascute satarul…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

 38. @Mihai, mi-aș fi rupt de la gură doar să le văd fețele când s-au izbit de refuzul tău. Au încercat să pluseze? Sau s-au retras stingheriți?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Mona, la una dintre propuneri s-a plusat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 39. *faith in humanity restored*
  Asta numesc eu “integritate”, iar pe lângă talentul la scris și capacitatea de a atrage publicul, această calitate a ta mă face mereu să-ți citesc blogul 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Diana, 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Diana,dar de ăștia ce comentăm pe aici,nu ai nici o părere?Întreb și eu așa…

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @Paco, nu știu ce răspuns ai vrea să primești în urma acestei întrebări..
   Vrei să dau reply tuturor celor care comentează aici și să încep „Părerea mea despre tine este…”/ „Eu nu sunt de acord cu ce spui tu” ș.a.m.d.?
   De cele mai multe ori intru pe acest blog pentru că-mi plac temele abordate și stilul de a scrie. De când e greșit să las o simplă opinie pe baza textului citit? 😉

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 1 Thumb down 4

 40. Mihai, azi am avut o zi în care nu m-am putut conecta la net până acum. Eu cred că ai făcut ce a fost mai bine pentru tine și munca ta.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 41. @ rent ă car ar zice : Votaț Mihai V.!
  Eu am votat ‘ȘorDan că îl știu pe om din liceu și este într-adevăr o capacitate.
  Din păcate individualismul nu ajută în astfel de situații. La fel și în blogosferă ?
  Concluzia : ridică-te Ioane, ridică-te Mărie și fiți precum Mihai ! Cu eșarfa și coloană ?

  Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 1

 42. Pai bai bloggere, da da, tu ala cu esarfa, nu mai stramba, da ?. Pai io` intru aici zi de zi sa-ti fac reiting si-ti bag bani in buzunar si tu ce faci, ha ?!…bagi reclame ? Ia vezi ca daca ma supar io` si nu mai postez, o sa mori de foame, baaa.
  PeSe. si mai faci si reclama la telefoane da`lea ieftine pentru saraci.
  PeSe2. Sa nu uiti sa-mi faci statuie.Pe cal.

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Shoric, cu piciorul din dreapta față ridicat? De cal, zic.

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Shoric fugi, măi, d-aci. Are bitcoinși la saltea, n-are cum să moară de foame. Când îl roade pe la mațe mai ronțăie câte unul și-i trece.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Mihai, ma mai gandesc. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 43. Tavarăș Mihai Mihailovici Vasilescovici.Ce faci dumeta la tine pe tarla e numai treaba ta.Nu ești dator nimânui cu explicații.Cui îi place bine,cui nu,ura și la gară.Că apare câte un monkey pierdut prin on-line ,care te ceartă că te vinzi,asta e problema lui .Și gura ta trebe să mânce,vorba la rromales.Nu suntem idioți ,să nu conștientizăm faptul că tu faci o muncă în plus să duci un blog .Că tu alegi campanii la cârnați,tampoane sau pastă de dinți e fix problema ta.Io personal citesc și dacă rezonez mă dau cu părerea dacă nu îmi văd de treabă.Fix la fel cu politica.Și ca să fiu mai explicit:în ce măsură are cineva dreptul să condamne un om care vinde droguri,deși știm cu toții că drogurile sunt nașpa?O face pentru bani,evident.Iar majoritatea o să îl acuze
  și o să îl marginalizeze E treaba lui ce face.Și alegerea lui.Că tu aici pe blog o să te apuci să îi aduci osanale lui Dragnea ,de exepmlu,deschid ,închid și revin mâine când discutăm de blonde țățoase cu glezne fine.Dacă o să o ți tot cu Dragnea ,caut alt loc de joacă.Mai e un bloger amuzant pe care îl citeam cu plăcere și care a început să o ardă toată ziua cu #rezist și politică.Bine ,pa.Pentru politică citesc ziare.Citesc bloguri pentru distracție și chestii utile.La fel cum tu îți aloci timp prețios din viața ta să scrii și eu la rândul meu aloc timp să citesc și să comentez.Deci și prin urmare ,grecii făceau comerț pe mare.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Paco, despre ce blogger zici? Sunt curios.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Dacii aveau tunele pă sub mare.Eurotunelu’ este o copie ordinară a tunelurilor dacice de acu’ doispemiideani.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 44. @ Mișhu,de Groparu vorbesc.Scrie mișto,e talentos,dar deja e obositor cu # rezist.Ok,am înțeles o dată ,,de două ori de cinci ori ,de zece ori că ești anti actuala putere politică ,dar frână frățică,că ești exasperant.Dimineața la ceai ,îmi rup 25 de minute să citesc.Citesc știri,intru pe bloguri.Intru la @Mișhu: cum credeți că e firesc să se împreuneze jderii?Normal sau capră?Na ,uite un subiect interesant!Azi mă voi gândi la acest aspect.Intru pe blogul lui nea Caisă :duminică ieșim în stradă,#rezist,jos mafia bla bla..Tu ce ai alege?

  Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • Io cre’că băiatu’ ăla, Groparu, n-are comentatoare așea diafane ca zeița vânătorii. Ei, @Paco?! ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • @Paco, eh, groparu` este din Cluj si ca orice clujean este frustat ca nu l-au lasat miticii pe Boc sa guverneze tara. Incerca si ei sa porneasca o revolutie ca cei din Timisoara da` nu-i baga nimeni in seama.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Vera: Ar vrea el, zeițo! 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

 45. edelweiss ,tunelele e pistol cu apă,ai uitat să precizezi de tabloul de comandă al întregii lumi.Te tirezi cu șustă pe la Întorsătura Buzăului și iei din Vâlcea un bighidiu care se știe cu hackeritu să spargă poarta energetică.

  Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

 46. @Vera,io am mai scris odată că zeița vânătorii polenizează și prin alte locuri și că sunt cu ochiul pe ea. Ăla drept,că ăla stâng îmi fuge..Da’ tu atunci ai scris că faci langoși sau te pensai ,nu mai știu ce făceai că nu erai atentă la discuție…

  Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Paco eram atentă și ți-am si numărat strike-urile, în caz că n-ai fost TU atent. Da’ stau chill, acu’ știu că te vede ochiu’ Doamnei, nu mai e nevoie să te sifonez eu. ??
   Am stoc de pungi de popcorn pregătite, astept numa să plângi “miorlauuu, ayudo, săriț că mă toacă La Jefa, săăăriț!”

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 2

 47. Si eu sunt de parere ca articolul asta nu isi avea rostul. Suna ca o scuza. La fel ca si Paco si altii spun ca tu poti sa scrii orice, mai ales ca uneori cand o faci mai iei si lovele. Acum ca ai coloana sau nu este mai putin important. Cred ca daca nu ne place ceea ce scrii, putem sa o dam in altceva fara nici o greata. Probabil ai vazut si tu ca de deviat, o putem face si singuri fara ca sa ne dai subiecte :)))). Blogul traieste :). In plus cred ca noi nu avem clasa politica. Avem pesede si restul. Si eu voi vota restul cat oi trai doar ca sa nu iasa pesedeii. Si sincer nu cred ca’s caz singular.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 48. @Shoric,dacă e cazul ,ia pe caiet că fac eu cinste.Ai perfectă dreptate.Sunt ,,influenceri” care confundă sula cu prefectura.Am spus-o cu toată responsabilitatea și îmi mențin părerea:dictatură militară sau pus mâna pe obiecte contondente și făcut dreptate.#rezist e apă de ploaie.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Doar foamea crunta si lipsa de libertate au motivat oamenii sa de-a foc la conace si castele. Astia cu hastag #rezist din Romania doar fac laba in cerc.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 1

 49. După o zi cam foarte footută, în sfarșit:
  -o oază de normalitate, articolul! @Mi’ai, boss… adresa si marca de bere preferată, bagă!!! Ți-ai luat deja “chapeau-uri” si “măînclinuri”, ești bine-bine! 😀
  -o oază de anormalitate mișto în comentarii, așa ca mai risc niște beri, prajituri, shot-uri sau ce-o mai fi.

  Mă apuc de bere! O zi mai bună mâine, marți 13! 🙂 ))

  Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

 50. @Vera,nu ai să pupi tu never ever momentul când Paco o să facă ,,miorlauuuu”.Eu când urlu ca un leu de sub masă,,cine e șeful în casă?”am grijă să nu pot fi lovit.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • Și tot tu ai ultimul cuvânt , nu hombre? Atunci când spui: ”Ai dreptate, draga mea!” 😛

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Asta imi aduce aminte de un banc.
   “De acum inainte sa-ti intre in cap ca eu sunt barbatul in casa asta si cuvantul meu este lege!!! Ai inteles??? Acum vreau sa imi prepari cina, sa ma servesti, dupa care vreau ceva la desert. Dupa ce mananc, te duci sa imi pregatesti baia ca sa ma relaxez. Dupa baie ghici cine ma imbraca si imi face freza.?!?!?
   Nevasta: Aia de la pompe funebre?!? “

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 51. Nenea Mishu eu imi cer scuze ca orice om “overloaded” de frustrarea adunata miseleste in anii tristi petrecuti in multinationale si de prea multe sedinte “motivationale”…de discursuri gen ” aveti tot ce va trebuie sa performati….depasiti-va…..fi-ti agresivi…”. deja orice amintire ….aluzie sau practica a lor imi zgarie adanc ranile……si practica “formarii unor tineri sau chiar minori prin niste cursuri care te invata cum sa pui un pachet la raft… cu minuscul pret ca ei sa lucreze in companie…si pe bani mai deloc inca ceva ani buni”…a pus capac……imi cer inca odata scuze ca am reactionat peste nivelul unei discutii decente doar din motiv de ” alta opinie”….si ca am amestecat in capul meu niste texte sincere si comentarii excelente pline de talent la care vorba ta ” am ras cu muci” …..cu unele pur si simplu comerciale…..dar asta e si o hiba….aici nu poti sa pui sigla “acest text plaseaza opinii cu rezultate comerciale”….. sper si cred ca ai reusit sa intelegi mesajul meu

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @sorine, am înțeles și apreciez că ai avut puterea să zici “am greșit”. Știu ce greu e. E bine.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Nenea Mishu suntem chit…si raman eu dator cu doua beri reale una tie si una lui Edel swartzenberg

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 52. @Victore,ca să mai zic?Ai dreptate ,dragul meu!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.