8,685 cititori

Ghid de bune maniere la prima și ultima întâlnire

Băbăieți, e posibil ca prinși în vâltoarea recentelor evenimente, care nu ne lasă sa ne plictisim în spațiul carpato-danubiano-pontic, să fi trecut cu vederea unul dintre ăle mai tari articole care s-au scris vreodată pe interneții de pretutindeni. Se intitulează simplu și curat: “Ghid de bune maniere la prima întâlnire” și este scris de o domnișoară, citez: “drăguță, independentă din toate punctele de vedere, cu casă, mașină, carieră și foarte mulți admiratori”. No fucking joke.

Dar nu-i nimic, am să reglez eu acest neajuns și am să vi-l las azi aici. O singură rugăminte am la voi, să-l citiți pe tot, cap-coadă, și apoi să-mi lasați și mie părerile voastre despre domnișoara independentă care l-a scris și extrordinarele dumneaei principii de viață. Ah, am să vă rog să ignorați greșelile gramaticale, sunt mult prea multe și n-ați mai apuca să citiți articolul din cauza lor. Cum ar veni, n-ați mai vedea pădurea din cauza copacilor. Fetelor, să știți că mă interesează al naibii de rău și părerile voastre.

Așadar, să purcedem:

Ce se întâmplă cu bărbați noștri?! Au uitat să mai fie galanți și cuceritori?!

M-am simțit, cumva, ”nevoită” să-mi adun ideile legate de masculinitatea contemporană, de cavalerismul tehnologic, cu care ne confruntăm noi, femeile, care ne-am cam săturat de abordările total greșite a celor care ne curtează, și să scriu acest articol.

Cum să cucerești o domnișoară drăguță, independentă din toate punctele de vedere, cu casă, mașină, carieră și foarte mulți admiratori? Sau mai bine zis, cum să nu faci aceleași greșeli pe care mulți bărbați le fac?! Hai să vă zic eu cam cum stă treaba…

De ce sunt femeile puternice și frumoase singure?

Pentru că atunci când un tânăr domn le curtează ar trebui să știe exact unde țintește.

Pentru continuarea delirului orgasmatic, am să vă rog să dați click pe acest link ca să vă puteți delecta în tihnă chiar pe blogul autoarei.

mihai_vasilescu_bune_maniere

311 de păreri la “Ghid de bune maniere la prima și ultima întâlnire

 1. Ori alegi fiind puternice si independente să le lasi să își care singure cauciucurile sau să isi schimbe singure cauciucurile.Esti puternică si ireal de independentă in loc de flori nu vrei un skandenberg.

  Comentariu beton! Thumb up 54 Thumb down 4

  • Mă așteptam la un comentariu mai dur, boss.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 4

  • Am scris în mașină cand așteptam verdele,ca orice coclender mioritic.Te rog,iartă-mă bosă.
   Subiectul cu zâne independente si lubrifieri valkiriice mă lăsa absolut indiferent.Poate să aibă intre craci poarta de aur a raiului,să stea în pană, noaptea pe marginea drumului si o turmă de mistreți să vină in charge spre ea, că singuru gest pe care o să îl fac o sa fie o foaie A4 pe care o să fie scris absolut citeț:Sună la 112

   Comentariu beton! Thumb up 56 Thumb down 6

  • @edelweiss, greșit! Sună la 112, TE ROG FRUMOS!

   Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 3

  • Mann,eu si acum îi deschid usa soției,de ani de zile îi duc micul dejun la pat când sunt acasă.Îmi face plăcere si este ușor, fiind singurul din casă care a fost desemnat democratic să gătească.Îi fac diferite surprize.Si ea îmi face.Știi ce surpriză am avut cand mi-a spus ca vrea să își schimbe masina?
   Dar când tu,ca femeie mă fwti in gât cu un război genital care nu își are rostu’,păi te arunc afară din casă,din mașină.Știi ce talent am să fac asta?Fix in timpu’ si in locu’ in care nu te astepti.
   Am întâlnit femei de jdemii de ori mai ok decât multi coclenderi care clamează superioritatea pwlii.Femei care stiau să fie femei nu rambo-amazoane.Femei care,dacă nu erai un trepanat sinistru,te obligau prin atitudine să le respecti.
   Pentru zâne independente extremiste exista oricând usa deschisă si șutu în rect.

   Comentariu beton! Thumb up 72 Thumb down 2

  • @edelweiss Asa sa-i inveti si pe baieti, cuscre. Vezi ca aia mare a mea e mofturoasa rau si nu sta pe langa mine cand gatesc. Aia mica imi sta pe blat si-mi roade legumele. Ca sa stii cum te orientezi cu educatia gastronomica a baietilor. 😀

   Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 6

  • Buie, edelweiss, ai grija ca Vera deja te lucreaza…nu mai bine ne intalnim noi traditional, bem o bere si pe urma-i povesteti lu’ fi’tu ca are Redoo doua fete si ca el e băiat de treaba?

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 2

  • @Redoo alooo, ce te bagi peste cuscrul meu?! Vezi ca are si @Ionut doi flacai. Si @chris06 are mostenitor tanar, pe masura fie-tii aia mica. Adicatelea, are balta peste.

   @Mihai hai ca ne-am prins ca esti zgarcit si d-aia nu ne scoti la cico. Facem intalnirea in parc, la picnic, aducem si copiii, se cunosc si astia mici, ne incuscrim intre noi cu totii :))

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 5

  • Dacă este cerere mai fac doi.Că eu doar baieti știu să fac.
   Mai tentantă este propunerea lui Redoo ,chiar si fără bere.
   De tine dragă cuscră îmi este frică mai rău decât de toată populatia întregită a tuturor iadurilor,din toate religiile.Io zic să ne limităm la skype.

   Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 1

  • @edeleweiss Aşa deci?! Hmmmbiiiine…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 4

 2. Nu am intrat pe blog să continui reading-ul, trebuie să plec puţin şi nu-mi permit deliruri. Dar am intrat pe pagina ei de fb şi pot spune doar atât: are un pomelnic kilometric despre activităţile de pe la radio plus studii şi, cumulat cu articolul de astăzi, rezultă un portret care justifică invidia care vă poate roade mocăneşte. Ca ploaia de afară. Dar ploaia creşte plante, duduia inundă minţi.

  Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 2

  • În loc de “inundă minţi” cred că ar fi mai potrivit “înneacă minţi”.

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 2

  • @Solandi, ce-i drept, mă roade invidia ca o gheară în gât. Mă tot gândesc cum mi-ar fi stat cu țâțele alea…

   Comentariu beton! Thumb up 38 Thumb down 2

 3. Eu aștept cel de-al doilea articol al zilei. Arina are toată viața înainte să descopere și singură care-i faza cu femeile puternice și frumoase. Deși puțin ajutor nu ar strica, dacă este cineva dispus (ă) să i-l ofere.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 13 Thumb down 7

  • @AKzen, așteaptă-l, vine el.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • @Mihai, glumeam, n-aș vrea să te obosești prea mult. Plus că s-au deschis deja mall-urile. Off you go 🙂 Dar ia-ți umbrelă, că plouă și poate răcești. Și după aia o să arunci cu muci în stânga și-n dreapta fără să râzi.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 7

 4. Stiu că-i un text pentru barbați, dar s-a trezit (ciufut) bărbatul din mine.
  Știți de ce cred eu că se alege praful de unele începuturi de relație? Pentru că diferența dintre bărbat și femeie este următoarea: bărbatul vine la prima întâlnire fu*ere de natural, iar femeia își rupe picioarele cautând rochia potrivită, machiajul potrivit, coafura potrivită. NOI vrem să impresionăm în timp ce voi vreți orice altceva?.

  Comentariu beton! Thumb up 57 Thumb down 2

  • Cine-a zis că e un text pentru bărbați???

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • Nu orice altceva, un singur lucru. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 2

  • @Mihai, când începi un text cu “băbăieți” nu e clar că lor li te adresezi?

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

  • Altă diferență:noi după secs avem opțiunea să ne uscăm natural nu avem neapărată nevoie de prosop,șervetel.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 20 Thumb down 14

  • Asta nu denota o lipsa de incredere in sine din partea ei?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

  • Ba e un text pentru femei, ca să știm si noi la ce să aspirăm. Proastă alegere am facut și eu! Auzi! ”Aspirăm”! O femeie independentă nu aspiră, că își permite menajeră.
   Ea tinde, țintește, vizează.

   Comentariu beton! Thumb up 38 Thumb down 2

  • @Ad, dă-mi voie să completez:EA inspiră!

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

  • @edelweiss, tu îți dai seama că sunt 7 persoane care fie nu “se usucă natural”, fie nu folosesc “prosop sau șervețel”?

   Ciudat.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 3

  • Elena,genu ăsta de glumă a făcut-o Kevin Hart.Oamenii din sală au râs.Chiar si femeile.
   Să fii trepanat si gri nu tine de sex,culoarea pielii sau dacă volanul este pe dreapta sau pe stânga.Este dreptul meu să nu îmi pese de ce gândesc semenii mei despre mine,de laicuri sau dislaicuri.Eu doar încerc să fwt zenu tradiționalist al unora.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 4

  • Huța-huța? Toti vrem ,ce bunica!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Gresit, unii dintre noi se aranjeaza, ce drept nu la fel de mult ca voi dar sa stii ca ne pasa de imaginea noastra! Mai ales daca sunt primele intalniri!??

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 5. Mihai, unde naiba le găseşti pe duducile astea? Arina se crede prinţesa din “vacanţă la Roma”, mie aşa mi-a făcut impresia. Chestia asta are şi un nume ştiinţific, da’ nu-mi vine acum în minte.

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 2

  • @GabiI, mitomanie?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • @gabil, schizofrenie sau mai bine ….autism?!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 6. niste sfaturi care nu au legatura cu anul in care ne aflam. In schimb sunt un barbat simplu…iar ea are sani frumosi si o iert.

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 3

  • @Radu, uită-te la pozele ei. Are una în lift, de să mori nu alta.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • @Elena :)))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • @Radule, te înțeleg perfect. Aș ierta-o și eu de câteva ori.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • @Elena P, nu se cuvine să fac haz de un defect fizic sau mintal….
   Întreb și eu …are și strabism???

   Ideală femeia! În iad o să ard!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 7. Mi se pare ca doamna sau domnisoara pare o tipa care a pus cariera pe primul plan si a ajuns la o varsta in care probabil si-ar fi dorit si altceva de la viata. Probabil a intalnit baieti/barbati care au tratat-o ca pe un trofeu si acum o arde profi. Acum nu este ceva rau sa doresti… un barbat galant care sa te puna pe un piedestal, dar sa ii spui Barbatului ce asteptari ai tu de la el la fel cum faci la serviciu, cu cei din departamentul tau, mi se pare o utopie. Nu mai stiu cine zicea pe aici pe blog (@Elena daca nu ma insel) ca avea o amica care cauta un tip care sa indeplineasca vreo 37 de puncte. Omul avea 32 si tot nu s-a calificat mai departe.
  Oricum fiecare are destinat o jumatate si depinde doar de el/ea sa o intalneasca si cum sa faca sa tina flacara vie. Daca ai doar asteptari si tu nu dai nimic de la tine… pa puiu si la revedere aia nu mai este relatie. Iti iei un partener nu un sclav.

  Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 2

  • @Alin, da, eu am scris textul. Și ghici ce? Ea trecuse pe listă: “să bea un pahar cu vin la cină”, iar el bea trei sticle. În final s-au despărțit iubindu-se nespus.

   Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 2

  • @Elena… aici cu amica ta se adevereste cu varf si indesat “ai grija ce iti doresti ca pana la urma s-ar putea sa se indeplineasca si s-ar putea sa nu iti mai placa”. Pun pariu ca si fatuca asta, Arina, daca ar intalni un barbat care sa indeplineasca toate punctele, tot i-ar gasi nod in papura si ar zice ca barbatul este … porc :)))

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

  • @Alin, păi pe mine asta m-a amuzat. Cum i-a creionat ea tiparul Bărbatului perfect.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

  • Taci ca a intrat gagica … am inceput sa ne luam ROSII :). Mi-ar placea totusi sa si comenteze :)))))
   @Misu da barbatul perfect… as vrea sa il cunosc si eu odata si odata si sa ii spun BAH POT SA TE ATING… cuntinuarea cred ca o sti si tu.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

 8. Asta-i reala?Fereasca bunutu’ sa te cuplezi cu sa ceva!
  AKzen e apa de trandafiri.

  Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 2

  • @Marius zi și tu apă de ploaie. Am o problemă cu trandafirii, au spini și mă înțeapă mereu 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 10

  • @Marius M, e cât se poate de reală.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • @Marius M ai văzut Matrix? Nu-i real ce e real, e real ce crezi tu că e real. Sau ceva de genul, că eu am adormit pe la mijlocul filmului.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 7

  • @AKzen, probabil tu ai vizionat matrix reloaded de ai adormit la jumătatea filmului.
   Am devorat multe cărţi sf şi pot afirma că filmului Matrix a adus o idee nouă şi ingenioasă care pe mine una m-a încântat la vremea respectivă. Ba m-a impresionat atât de mult încât cu greu am reuşit să adorm în acea noapte.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 2

  • @Solandi, am văzut și eu Matrixurile cap-coadă, pur și simplu am vrut să le distrag atenția lui Marius și lui Mihai de la a continua mișto-urile pe seama fetei ăleia. Care, repet, nu e aici să se poată apăra.
   @Marius M, dacă tot mi-ai vizualizat profilul de FB și văd că tot mă menționezi, de ce nu spui și acolo ce ai de zis?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 13

  • @AKzen,
   Nu pricep partea cu ,,fata aia care nu e aici să se poată apăra”. Să se poată apăra de cine/ce anume? Nu suntem într-o sală de tribunal. Ea a scris ceva pe blog, public, iar noi ne dăm cu părerea. Şi eventual avem grijă ca ideile astea semeţe şi lătrătoare, scăpate din lesă pe tarlaua online, să nu fie luate în serios de copiii noştri.

   Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 2

  • @Solandi, unde mai pui că a văzut c-am dat link către articolul ei, deci se poate apăra oricând.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 2

  • Pai ce sa am de zis?Am preluat o expresie de la tine de pe facebook pentru ca mi s-a parut amuzanta.Si pentru ca nu mi se pare corect sa o dau ca gandita de mine am mentionat sursa.Stiu ca probabil crezi ca am facut-o ca sa te parasc dar nu asta a fost intentia.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 4 Thumb down 14

  • @Mihai, exact. Şi ar fi chiar sănătos şi indicat dacă autoarea ar citi părerile.
   AKzen ne plasează într-o grotă obscură bârfind melodios despre căprioara care grohăie pe pajiştea însorită. Şi are dreptate, mai puţin partea cu grota. Suntem extrem de vizibili, ca şi textul domniţei.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 2 Thumb down 9

  • @AKzen trimite un mail @mihaivasilescublog. Nu uita să ceri și regulamentul.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @AKzen,
   Îţi faci cont pe Gravatar, folosind adresa ta de e-mail.. Acolo pui fotografia. Apoi mail-ul şi poza vor fi ca lichenul şi copacul: când scrii mail-ul acela aici, ţuşt! şi poza pe blog după el.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 2 Thumb down 11

  • @AKzen, o teamă complet justificată, dacă e să mă întrebi pe mine.
   Părerea mea este că ești foarte nesigură pe tine și de tine. Ce importanță are părerea mea, dacă tu ai simțit să scrii un anumit lucru? Și nu numai a mea, ce importanță are părerea oricui vizavi de ceva ce vrei tu să faci sau să scrii? Sunt alegerile tale, bune, proaste, nu contează, sunt ale tale și n-ar trebui să conteze nimic din ce spune altcineva. My 2 cents.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 1 Thumb down 11

  • @AKzen,
   Intră aici: https://en.gravatar.com/
   Apăsă apoi ‘Create your own Gravatar’. Îţi va cere o adresă de e-mail. Apoi încarci poza dorită. Când foloseşti apoi acel mail pe bloguri sau forumuri, poza aceea va apărea în locul cadrului gol pe care îl ai acum.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • @Solandi, să trăiască familia ta, mai simplu n-ar fi reușit să explice nici ăla care-a inventat Gravatarul.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

  • Ok, hai că o să văd ce e și cu gravatarul ăsta și cu regulamentul.
   Mulțumesc și de sfaturi și de 2cents.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 9

  • AK,sa fac poc daca am inteles ceva din ce ai scris.Oricum,ai dreptate.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 4 Thumb down 17

  • @AKzen, a văzut sigur.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 1 Thumb down 8

  • @AKzen, aaaaa da! Gropile din asfalt nu se semnalizeaza?

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 1 Thumb down 9

  • @AKzen, ce să răspundă Mihai? Că m-aș bucura să învețe ceva măcar cititnd comentariile de-aici si de la zoso? N-o să facă niciodată asta.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 1 Thumb down 13

 9. plm, asa creste numarul de fete batrane in tara asta.

  Comentariu beton! Thumb up 36 Thumb down 2

  • Pai are doar 31ani,mai are timp.Desi daca alea ii sunt standardele in afara de unul care vrea neaparat s-o fwta o data, pentru palmares,nu vad cine si-ar complica viata cu deschisul usii masinii,pupatul mainii,adus flori zilnic si ce-i mai debiteaza capul duduii.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 5

  • Bai, e ok sa te comporti frumos cu o femeie, e chiar indicat dar…plm, din ce am citit la tuta asta, trag concluzia ca, daca apare un lache, pedant, citit, corect si iubitor in fata casei ei cu Loganul, fomeia n-o sa-si dea nici mucii pe sarantocul ala. Adica, standardele ei sunt: Bolid, secretara,deci ceva directoras,patronete, nu neaparat cu muschi sau frumos da sa semeni cu Tony Hopkins. Plm, la prima intalnire, mai ales dupa o varsta, barbatii vor sa fu%@…si cum zicea Elena mai sus, natural boss, fara prefacatorii, fara laude desarte…la prima intalnire, pana ajungi la sternut, vorbesti diverse, cauti compatibilitati si vezi daca ai viitor. Plm, pe tanti asta ti-o perpeleam de návea aer acum 10 ani de ajungea sa comenteze cum a mai comentat o independenta din asta”: vai, nu credeam ca o sa ajung sa fac blowjob la prima intalnire…

   Comentariu beton! Thumb up 52 Thumb down 2

  • @Redoo, AMIN! Și mă refer la al doilea comentariu al tău.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • Bai, si uite ca exista si un lingerica care asteapta in friendzone…plm, se ecsplica de ce femeia e nemultumita…https://imgur.com/a/dVE13

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

 10. Credeam că doar zoso are plăcerea sadică de a face celebre tot felul de creaturi oligofrene ascunse prin hățișul internetului. ?
  Am intrat, am citit “femei puternice și independente”, apoi mai jos “Ia-o de acasă” și “deschide-i ușa la mașină”. Păi, du-te-n poola mea de femeie “puternică și independentă”! Dacă te crezi atât de “puternică și independentă”, vino tu și ia-mă de acasă, că eu poate nu sunt atât de “puternic și independent”.
  M-am oprit din citit. Îmi pare rău, @Mihai, dar e pierdere de vreme. O femeie puternică și independentă crește copii aproape singură, o femeie p și i “ține” o casă, o femeie p și i are puterea să stea pe scaunul ăla de la Casa Speranței. O femeie p și i face o grămadă de chestii.
  O femeie p și i NU se plânge că nu are cine să o fută. Cam atât pot comenta despre acest subiect.

  Comentariu beton! Thumb up 60 Thumb down 2

  • @Ionuț, ai înțeles greșit. Vezi dacă n-ai citit tot? Are cine s-o fwtă, dar NU vrea EA.

   Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 2

  • Nu am avut rabdarea sa citesc tot ! Plictisitor !!!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • Da, Elena, chiar şi vulpea zice “sunt prea acri”.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • @Ionuț, copii? Ce sunt ăia copii? Dotări la bolidul cu încălzire în scaune?

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

  • @Mihai, copiii sunt accesoriile alea inutile pentru o femeie “independentă și puternică”. ??

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

 11. Mihai este un gest frumos sa iti deschida usa de la masina, restaurant(dar nu i-as spune sa vina de la prima, a doua sau a treia intalnire sa ma ia cu masina, poate este un obsedat care m-a verificat pe facebook). Mai bine ne-am plimba in Tineretului si ar putea sa imi ia o inghetata. Este un gest frumos sa te invite la un restaurant si sa plateasca el, dar in puii mei si el lucreaza din greu pentru bani. Nu mi se pare ok sa plateasca mereu. O data el, o data tu. Sper sa nu vina cu flori de cate ori ma viziteaza, florile sunt frumoase cel mai mult cand sunt in gradina. Mai bine m-ar ajuta cand am nevoie la plantari sau la alte evenimente care conteza pentru mine.
  Oricum nu o sa intalnesc acel “Barbat” deoarece nu am casa, masina si nu ma fardez. Si daca este un tip cu bani care iti scoate ochii cu ce are, mai bine ma intalnesc cu extrasul lui de cont decat sa ma intalnesc cu el.

  Comentariu beton! Thumb up 43 Thumb down 2

  • @Geamăna, pai ce zici tu e ceva normal. Io mă refeream la standardele demoazelei.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • Spui că ești singură? 😀

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

 12. Bărbatul de câte ori vine la “palatul prențesei” nu trebuie să vină cu mâna în buzunar…da, așa e, poate să și-o bage și în cur…am niște conserve sa îi duc. Dileală maximă.

  Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 3

  • @Marius U, Unele sunt învățate de mici. Erau niște versuri în cântecelul ăla al Cleopatrei Stratan….. ” Ghiță, te-aștept diseară la portiță…..da numa’ nu veni cum vii tu de obicei cu mâna goală”.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 2

  • @Marius U, de ton? Conservele, zic.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • @Mihai, Da’ de unde ton? Niste hamsii obosite. Să înceapă de jos fata, nu să sară direct la ton. ?

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

 13. Nu știu cine este tipa. Nu am intrat pe profilul ei, nici nu mă interesează. Am citit doar continuarea de pe blog și comentariile voastre.
  După tot ce a scris ea, cum a scris, mie mi se pare o frustrată care pune prea mult accent pe ce are EA! Din această cauză, îmi dă impresia că tot ce are EA, de fapt este muncit de un tip cu cel putin 20 ani mai mare ca EA care o întreține. Prea se laudă.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

 14. Moamă! Stai să-mi suflu nasul, că mi-au dat și lacrimile.. Bine v-a zis fata asta, băbăeți, luați de învățați!
  So, nu știu prin ce a trecut fata asta de a simțit nevoia să scrie tâmpenia asta. Probabil fostul era un țăran de fapt și i-a luat ceva ani să-și dea seama.
  Subiectul în sine ar fi ok, pentru o adolescentă la balul bobocilor (greșeala ei, n-a zis nimic de prezervative).
  Poate-s io fată mai simplă și nu toate cele câte a zis ea pe-acolo dar pe mine una, dacă mă faci să râd și ai un pic de ‘je ne sais quoi’, m-ai câștigat. Umorul, din punctul meu de vedere, is the key to success. O femeie inteligentă îți va prinde repede sarcasmul, ironiile și glumele subtile. Chiar dacă vrei un one night stand sau un friend with benefits, tot contează.
  O femeie cât de cât normală, mai greu de găsit zilele astea, știe deja prea bine ce tre’ să facă uomul ăla cu care iese..

  Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 2

  • @Anonimă 2.0, chestia e că nimic din ce zice ea acolo nu e greșit. Greșit e doar modul în care le formulează ca pretenții absolute. De parcă ăla ar fi o maimuță la dispoziția ei, are n-are chef, cumpără flori sau alte căcaturi, are n-are chef, face sluj pentru prințesă.

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 2

  • @Mihai,chiar la asta mă gândeam, ea caută un sclav de fapt. Și unu’ cu bani, chiar dacă e ea ‘independentă’. E misogină în sens invers. ‘Bă, m-ai vrut? Down on your knees and gimme twenty!’

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

 15. Să-mi fwt una, că pierdui timpul ampoolea să citesc mizeria aia. Atât de puternică si independentă ca demoazela, dreaq mai găsește! Și cine o găsi-o, să o protejeze el si să îi zâmbească tâmp atunci când îl umple de spume în independența ei dependentă 😀

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 2

  • @Papi, șerif, nuș ce să zic. Tu ai văzut țâțele alea?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

  • @Mi’ai: ai zis țâțe? Nu, boss, nu văzui niik… incă 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • @Papi,
   Da’ astea ce sunt, bre? ai orbul găinilor? Că d’aia nu apreciați ce are fata, că nu sunteți atenți…
   https://imgur.com/a/MgMbv

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • Msss, @Laura. Așa n-am mai stat să intru le FB. Acu că le văzui, pot sa spun că am niste purtatoare de exemplare mai reușite pe aici prin birouri – nu c-ar fi de lepădat ale demoazelei, dar deh 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Mihai Vasilescu, vorbiți de țâțele lasate?

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • @Elis ai o bere de la mine. 😉

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 4

  • @Laura, io zic că sunt cam lăsate pentru vârsta ei și fără copii.
   @ Elis, de acord cu tine. Sunt o cotoroanță, ahahahahaaa!

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • Fetelor,
   Ok, așa e, dar…
   Observați că bărbații de aici au criticat de toate, numa’ țâțele ei NU? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 16. Ma duc sa iau floricele. Astept reactiile.

  P.S. Citit articolul asta cu Savage Garden – Truly Madly Deeply pe fundal. M-a luat prin suprindere pe mine la MagicFM si acum ascult AC-DC in casti. Si e o melodie care imi place… :))

  P.S.2 Vreau si eu ce fumeaza ea. Fie si paie.

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

  • @Tioc, pun pariu că NU FUMEAZĂ și ar exclude din start cu Bărbat care fumează.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • Scrum de tigara in paharul de bautura tot are ca prea a luat-o cu capul :))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 17. Mie fata asta mi se pare tare frustrată.
  Nu-mi place. Nici nu contează, nu trebuie să-mi placă mie. Din ce înțeleg si-a găsit unul pe gustul ei.
  Eu prefer oamenii autentici.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

  • @Anouk, ți se pare? Urlă frustrarea din fiecare literă!

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

 18. Ce ai avut astăzi cu noi? Atât am avut de spus.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • @Xenolpo, faide, boss, e funny ca dracu’.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

 19. Nu te uita la nota de plată ca melteanul, dă bă cu cărămida de bani! Doar nu ești zgârcit!?

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 4

 20. ce nu înțeleg eu: de ce să faci toate chestiile alea mișto, dacă nu vrei să o duci la tine de la a doua întîlnire? sau chiar de la prima. nu ăsta-i scopul? adică există bărbați care curtează o gagică doar așa, să nu-și iasă din mînă? nu vreau nimic, decît mă antrenez, să nu uit cum se face.
  cu fata, lucrurile-s clare. o viitoare femeie de succes, împlinită și fericită, carieră, bărbat, copii, amant, tot ce trebuie, ceva frumos. trebuie doar să apară bărbatul potrivit. un daddy. sau un sugar-daddy. chestie de timp, pot să jur că are deja cîteva cv-uri în inbox.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • @Micuța, yup, lista scurtă e foarte lungă.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

 21. Nu știu de ce dar textul domnișoarei îmi aduce aminte de alte 2 texte ale lui @Mihai, pe la metrou întâmplate. Cel cu blonda împiedicată care se răzbună verbal pe însoțitor și cel cu tipa care a refuzat să îl lase pe consort să își ia un playstation sau ceva de genu’.
  Nu comentez prea mult, vreau doar să spun că bărbatul meu îmi deschide portiera la mașină și acum, după o mie de ani de căsnicie. Nu i-am cerut-o niciodată, habar nu aveam că așa se face, poate văzusem în filme. Când ai cereri prea multe și puncte de bifat, ești atât de preocupată încât habar nu ai ce înseamnă bucuria unui lucru mărunt, momentul de neprețuit când ești cu adevărat surprinsă de un simplu gest.

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 2

  • Da…demoazela asta are cam multe asteptari…dar acum ma intreb ce are Ea de oferit?

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • @Alina, cum ce? Tot!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • @Alina, cum ce? Ea este un trofeu. Prețios. Casă, mașină, carieră și alte cele.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • Mona,e doar un banc.
   Unul tot asa se dadea jos din masina si ii deschidea usa sotiei de fiecare data,astepta sa coboare apoi inchidea si mergeau impreuna im casa.Intr-o seara un vecin ii spune ,dupa atatia ani de casatorie tot cavaler ai ramas,ii deschizi usa la masina ca in tinerete…pe dracu cavaler,zice asta,o deschid si inchid ca vaca naibii o tranteste de rupe inchiderea.

   Comentariu beton! Thumb up 36 Thumb down 2

  • @Marius M, du-te măăă, cu hamsiile tale cu tot 🙂
   Ai umor, îmi placi și îi spun poanta și lui bărbată-miu, să vedem cu ce mă aleg 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

 22. Doamne…… Nu am reușit să duc lectura acestei porcării de vomă literara până la capăt. Domnișoară asta spețiala si independenta si puternica (am omis special diacriticele, a se citi cum am scris) merita exact ce scrie, o palma peste intelect.
  Oricum am remarcat ca dorește ca prințul sa aibă musai bolid cu scaune încălzite….. din piele.
  Hai sa ii ajute Ză Mighty Lord sa îl găsească. (gentlemen și bolid nu prea se pupa ?)

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 3

  • @Ana, ăăă… și eu am remarcat asta.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

 23. Ce mai batai o sa-si ia femeia asta independenta de la nefericitul care se va chinui sa o cucereasca asa. Doamne, abia astept postul ala cum masculul ala perfect care-i plateste tot, a incins-o de nu i se mai vede lentila de contact.?

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 6

  • @Nicolae, ești un uom rău și negativist.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

 24. Superb articolul! Scuze. Ma duc pana la toaleta si continui cand revin. 😀

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • @Bogdan, nu poți sa ne lași așa. Pentru ce te duci la toaletă?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • @Mihai, sunt un barbat d’asta cavaler adevarat, nu pot sa spun, ca dupa aceea o sa-si dea domnisoarele independente ochii peste cap.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

 25. Dar mvaiii, un articol “cel mai minunat, o impresie fără cusur” mi-a lasat domnisoara.
  Clisee aruncate de-a valma: buchete de flori non-stop, portiera deschisa mereu, sa plateasca el consumatia, zambete radioase si complimente interminabile… A compilat tot ce se vinde in filmele siropoase si le da ca litera de lege. GRE-SIT!
  Am senzatia ca ea inca nu a inteles ca barbatul este un om. Un simplu om.
  Si nu este, sub nicio forma, valetul ei, cu(r)ier si bodyguard si florar si mecanic si agent de vacante. Este un om care trebuie tratat ca pe un egal, il intrebi daca se simte bine sa iesiti, ca poate vrea sa te vada, dar n-are energie sa vina din celalalt capat al orasului la tine sa te ia si sa te duca sa beti un ceai in oras. Te duci tu la el, cu o galetusa de la kfc sau un kil de portocale si vedeti un film sau un meci de pe canapea.
  Da, mi se pare misto cand imi deshide portiera sau cand imi aduce flori (vorbesc la general acu’, sunt single, babaieti 😀 ); da, imi place sa ma aranjez si sa iesim la o cafea si o plimbare prin oras; da, imi place sa plateasca el la prima intalnire. Dar pot si eu sa-l invit la un film si sa-i cumpar popcorn, sa-i zic ca n-am chef de club in seara aia, ci sa vad un meci sau sa-i spun ca putem iesi sa-si plimbe cainele in parc in loc sa luam la rand bodegile de fite. Dar ce stiu eu, eu nu-s o femeie puternica si independenta. Eu-s un om. Simplu. Cel mai simplu :))

  Comentariu beton! Thumb up 75 Thumb down 4

  • @Vera, blasfemie! Cum să-l tratezi ca pe-un egal?! Păi iel e acolo ca să-ți fie sclav, chiar nu-nțelegi? Fata vrea să-ți facă un bine, să-ți deschidă ochii și tu rămâi cinică la sfaturile ei? Vezi, d-aia ești single, că nu-i pui să-ți pupe picioarele de la prima întâlnire. Hm, auzi, să te duci tu la iel.. Duamne, ce idei ai.. :)))

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 2

  • @Anonimă 2.0 well, treaba cu pupatul picioarelor si tratament de sclav vine putin mai tarziu, cand avem suficienta incredere unul in altul sa dezvaluim ce kinks avem fiecare. Stii cum zic? 😀

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 4

  • @Vera, total, total greșit. Și-ai uitat și de încălzirea din scaunele bolidului.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • @Mihai
   Ba n-am uitat. Cel mai recent fuckboy m-a luat de acasa cu un bemve cu scaune incalzite. Hmdeeeci a meritat niste treburi doar pentru ca mi-a tinut-o pe pisi in confort termic 😀
   Dar nu mi-a deschis si portiera asa ca ne-am despartit, csf ^^

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 4

  • @Vera, cu ce gânduri nebunatice te-ai trezit, cre’ că ai la jucării pe-acasă.. Retrag, am o imaginație bolnavă, nu ești genul ăla de persoană.
   Nu ți-a deschis portiera, zici? Păi merita și-un genunchi în oo! Săracu’, totuși, cre’ că și-acuma mai atinge suav locul pe care a stat pisi..

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

 26. Eu ma intreb ce s-a intamplat cu barbatul ala minunat pe care l-a iubit si care i-a deschis usa de la masina 5 ani de zile? Oare s-au despartit ca nu a luat cel mai minunat buchet de flori cand a facut cunostinta cu ma-sa? Sau nu a comandat la restaurant vinul potrivit? Pe bune, ce se intampla cu femeile astea? E Disney de vina cu printii ei pe cai albi? E Hollywood cu filmele romantice care se termina mereu cu nunta si copii?
  Dragi doamne, nu mai cautati modelul perfect, ca nu exista! Si nici sa il iei ca pe o bucata de lut si sa il modelezi nu functioneaza (cel putin nu pe termen lung). Cautati pe cineva cu care aveti lucruri in comun si incercati sa nu mai bagati in seama kkturile (toti aruncam sosetele pe jos la un moment dat).

  Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 2

  • @Dana, șosete aruncate pe jos??? Blasfemie!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

 27. Mihai, io am aproape 40 de ani. Poate de-asta, aceste texte infantile mă doare. Şi nu trec nici peste gramatica de banchetă…deloc. Că aşa mi-s io, neagră-n ceru’ gurii, de invidia pe aceste domnişorici frumoase. De-asta regresăm. De atâta nenaturalețe şi-atâtea scenarii. Parcă-l văd pe bărbatul “îndrăgostit” cu o fițuică, unde şi-a notat 9 din cele 10 sfaturi pentru a o “curta”(aşa se zice în termeni arhaici la acțiunea aceea care se face bine-n doi…) mai bine pe d’şoricica, în manşeta cămăşii scrobite de mă-sa…
  În fine, se poate sta şi singură. Şi independentă. Clar!

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 2

  • @Crisanta, știi care e partea cea mai mișto? Dacă demoazela avea 23 de ani nici nu băgam în seamă textul, aș fi considerat că mai are suficient timp să se trezească. Dar are 31 de ani, boss! GFC!

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

 28. :)))))))) eu dadui click pe link. amuzant! Nu stiu daca duduile astea scriu lucrurile astea pt ca ele chiar le cred sau pt ca au nevoie de un articol pt ziua respectiva. credeam ca doar pustimea mai crede ce e in filme :))

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

 29. Sau: ‘Cum poți da cu logica de toți pereții și/sau mătura cu ea pe jos’.

  Sau: ‘Prințesă, caut prinț: Tot ce poate merge rău când nu poți renunța la Tinder’

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

 30. Ce-aveți, măi, @Mihai, și tu și băiatul ăla cu feșăn și topoare de scoateți toate ciudatele astea din anonimat, v-ați făcut agenție de matrimoniale?

  “O femeie va fi întotdeauna cucerită cu ceea ce nu poate fi cumpărat!” – flori, mașină la scară, mese la restaurant plătite de alții etc. E impresionant arsenalul de fracturi logice, ifose și semne de exclamare, îi doresc spor în cariera de fabuloasă. Partea cu “puternică” poate s-o uite, oamenii puternici nu se smiorcăie pe internet.

  Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 2

  • Nu se smiorcăie, dă lecții. Ca să pricepem și noi, astelalte, cât de vai de corcodușul nostru suntem.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 2

  • @Ad, lecții poate da cineva care știe “materia”, a găsit o rezolvare și îi poate ajuta și pe alții să înțeleagă. Altfel, e smiorcăială de școală generală: dom’le, io am învățat de am rupt, am scris 10 pagini A4, frumos, caligrafic, da’ a fost profesorul rău și mi-a dat notă mică. Cică testul era la logică, da’ io n-am fost de acord, am scris un eseu despre maniere. Profesorul ăla n-are maniere.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

  • @didina, n-am putut să mă abțin, mă mâncau dejtele de când am văzut la zoso.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • @Mihai păi și cu ce le-ai scărpinat de te plângeai ieri că ți-ai luxat un deget, cu ciocanul?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

 31. Am citit până la capăt. Nenică, numai eu am avut impresia că a scris cu amândouă mâinile puse în șolduri? Numai eu am auzit-o rățoindu-se?
  Ferească Dumnezeu!
  Pe de altă parte, lasă, că sunt bune agresivele astea, că uite cum o să îi citesc eu ghidul ăsta omului meu, când o veni de la muncă, ca să îi intre în cap ce minune de femeie și-a luat.
  Numa’ o întrebare am: după prima întâlnire, mai e vreuna? Sau amărâtul se sinucide voios cu furculița?

  Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 2

 32. Daca si asta e femeie puternică și independentă inseamnă că am rezolvat un mare mister al omenirii…
  Auzi puternico? Și dacă e ceva care nu iți place in seara aia? Cu ce pleci acasă? Nu mai bine veneai tu cu mașina ta? De ce ai nevoie să iți plătească el excursii și să intrețină? Ești ultima femeie in viață de pe Terra?

  Uite, 1 si cu 1 fac 2. Eu înțeleg așa:
  Ti-e foame? Mănânci.
  Vrei sexut? Vânezi, te saturi și pleci.
  Vrei un cămin, o familie? Îl construiești.

  Să nu confundăm agonia cu extazul.

  Comentariu beton! Thumb up 36 Thumb down 2

 33. În ce film se crede fătuca asta? Cum zicea Anonima 2.0 mai sus nu a trecut ca gândire de pragul adolescenței. Dar o mai fi cu ăla de îi deschidea portiera și după cinci ani? Cum de nu l-a luat de bărbat și cum de nu i-a făcut doi copii perfecți ca ea?
  Mi-o și imaginez cu unul gen Edelweiss la prima intalnire, cum încearcă ea să converseze pe teme variate și tipul de-abia scoate un mda și un îhî, dar ea nu îndrăznește să-și ia poșetuța și să plece, pentru că el are bolid și ce mai enumera ea pe-acolo. O să mai dea sfaturi și peste 10-20 de ani înconjurată de tot atâtea mâțe!

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 2

 34. Narcisism in stare pura.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

 35. Eu am inteles ca are de toate dar totusi nu are bani de mancare si bautura asa ca a dat un nume nevoilor astora: protectie. Si pretinde ca trebuie sa vina de la barbat( cu B mare). Mai zice ca o femeie va fi cucerita cu ceea ce nu poate cumparat dar inainte de asta spune ca nu vrea sa vada nota de plata :))). Pisi, te hotarasti si tu?!
  Ca sa nu mai zic ca pica la vrajelile din filmele americane…vai si amar daca nu faci diferenta intre publicitate si viata reala.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

 36. Mihai, nu am putut citi, m-a pierdut la aia cu deschisul portierei si am incercat apoi sa citesc in diagonala. Imi place ca mneaei vrea chestiile alea doar la prima intalnire, in rest poate respectivul sa inceapa sa ii povesteasca chestia cu inselatul prietenei cu secretara, hihihi.Duminica am vazut o duduie de asta , arata beton, era f frumoasa, o frumusete naturala, era imbracata extraordinar, de fapt din acest motiv am intors capul dupa ea, apoi ca intr-o reclama proasta, s-a blurat brusc imaginea pt ca i-am vazut atitudinea. Dupa ce a trecut de noi, am izbucnit in ras (eram cu sotul meu). Era atat de pretioasa, mvai, si trebuia neaparat sa afle toata lumea cat de pretioasa e, s-a dus naibii si frumusetea si tinuta. Asa e si cu demoazela din articolul tau, daca nu baga nimeni de seama, macar ea sa puncteze cat de pretioasa e .

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

 37. E dureros Boss!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

 38. Pulelor, “O femeie va fi întotdeauna cucerită cu ceea ce nu poate fi cumpărat!”.
  Atât, de restu’ caramele.
  Și mai e și faza din final…
  O perlă din infinita mare a dorinței de mâncat căcat.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 5

 39. Bărbații de genul descris, pe care îi caută în general toate independentele, nu sunt bărbații unor singure femei!?
  Eu, în adolescență, am lucrat într-un coafor. La câte confesiuni am auzit acolo, m-au pregătit pentru ce așteptări să am privind romantismul. Tot acolo am învatat un lucru important pentru mine, dacă te uiți la el ca la un soare, te arzi. Trebuie sa te uiti cu el în aceeași direcție iar asta se reglează în timp, dacă amândoi vor același lucru!?

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 2

 40. Noroc pă ea că in vremurile pe care le trăim, sunt atatea feluri de garduri cu care se poate face ” curtea ” . Ii recomand un film bun, s.o trezească din superbele.i preocupări : Sweet November !

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

 41. Am frunzarit umpic blogu` lu` printesa. Bai nene, cred ca toti barbatii normali la cap ar gandi asa:
  Aia insurati : bai, ce nevasta super am.
  Aia divortati : hmm,parca nu era asa rea fosta.
  Aia incepatori plecati la vanatoare : Doamne fereste si apara, ptiu, ptiu ,ptiu.

  Comentariu beton! Thumb up 40 Thumb down 2

 42. Unde stă asta ? Că mă duc s-o car cu mașina…îi deschid și ușa, că la câtă tehnologie e doar în ușă, sigur pică testul de inteligență.
  E p..zdă de treabă, că…mă lasă să aleg eu vinul…că de aia sunt șofer…beau până îmi apare în fața ochilor, culoarea chiloților…ei. Să mă care în cârcă acasă !
  Plătesc și nota, dă-o dreacu de notă, dau bacșiș la lăutari, mângâi și vreo trei mâțe “bagaboante, de pe strade” și…îi lipesc și o bancnotă în frunte.
  Promit să învăț și niște bancuri cu blonde…i le bag în context, printre salata de rucolla. Ah, o să filmez tot circul , să nu mă amuz de unul singur, ca prostu’ !

  Comentariu beton! Thumb up 36 Thumb down 2

  • Actually, @Ananas, tipa asta e perfecta pentru tine. Think about it 😉

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 4

 43. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 13 Thumb down 25

  • @AKzen…multora dintre noi ne place Caragiale…sunt multe femei de treabă, și ei sunt destui de treabă, cred că și tu ești de treabă și, în general, oamenii sunt de treabă. Pentru cei care aberează în numele maselor femeiești, în cazul de față blogista, mmmmnu ne abținem să nu le zicem de dulce ! Aici…

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 3

  • @AKzen,
   ”Mai ales când persoana despre care se vorbește lipsește”
   – so, dacă discutăm despre Dragnea, să-l chemăm aici? 🙂

   ”Și care, la urma urmei, nu v-a făcut nimic rău.”
   – habar n-ai cât rău pot face textele ei. Mai ales dacă-s citite de cele de 14-25 ani.

   Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 2

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 4 Thumb down 18

  • @AKzen, mai citeste o data motto-ul acestui blog poate gasesti raspunsul. Daca am discuta despre Platon, Newton sau Liiceanu ne-am cam plictisi de moarte, nu crezi?

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 4 Thumb down 19

  • @AKzen, da’ cin-te oprește s-o ajuți? Că nu mă prind. Știi blogul ei, are comentariile deschise la articol, intră și dă-i sfaturi. Io chiar m-aș bucura să văd că poți să faci asta, nu numai să îndemni pe alții să facă. În plus, o simt ușor pierdută și nedumerită, cred c-ar aprecia orice sfat care i-ar deschide ochii.

   Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 2

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 4 Thumb down 16

  • AKzen,
   Pe bune? Tot am impresia că trăiești într-o lume paralelă 🙂
   S-o ajutăm? Are 31 de ani.
   1. La ego-ul ei, orice ajutor ar fi scuipat.
   2. De ce am ajuta-o noi? S-o ajute cei din jurul ei.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 3

  • Dacă în această minunată zi de 13 @Mihai ne-a oferit material menit să scurtcircuiteze sinapse și să prăjească neuroni, se va găsi cineva să îl pedepsească, fără doar și poate. 😛

   Dar să revenim la oile noastre (pun intended):

   Partea cu publicul:

   Când te autointitulezi influencer și fashion icon, este mai mult decât clar că îți dorești ca lumina reflectoarelor să îți scalde narcisismul acut (deși asta ar trebui să vina la pachet măcar cu posibilitatea de a te exprima coerent și corect în limba maternă).

   Partea cu shaming-ul:

   Ar fi bine dacă ar funcționa. În felul acesta nu și-ar mai face toți repetenții blog. Din păcate, câinii lătra, ursul merge. Iar noi, în loc să promovăm corectitudinea gramaticala, cultura și alte ‘nimicuri’ de genul acesta, promovăm political correctness-ul și avem grijă să ținem în brațe toți incompetenții, lovind tocmai în cei pe care ar trebui să îi susținem.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 3

  • @AKzen, atât timp cât o persoană a înhățat toate clișeele posibile și emite asemenea aberații, desconsiderând din start o relație normală, oameni normali, fără mașini și cariere, este utopic să crezi că poate purta un dialog. Părerea mea.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • @Mona, eu încă mai sper că ce zici tu nu e utopic.
   Speranța moare ultima.
   PS asta e ceva ce-ar zice Rentă Car, nu?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 9

  • AKzen , aici ar putea sa iti raspunda mai bine Mihai (cu o mama profesoara de limba romana sta mai bine la capitolul asta) dar e fix ca in Caragiale, care in opera lui sancţionează în primul rând defectele oamenilor şi ale societaţii, accentuand comicul de caractere sau de moravuri, comicul de situație și cel de limbaj. Hai spune tu unde s-ar incadra duduia, la comicul de caracter sau la cel de situatie? În comediile lui Caragiale se ascunde satiră dar şi tristeţe sub învelișul râsului şi sarcasmului si cred ca azi, aici in aceasta dezbatere (dar si in altele) se practica acelasi lucru, nu e o chestie de rautate.Nu ne ridicam la valoarea lui Caragiale dar da-ne voie sa incercam macar sa subliniem lucrurile frumoase dar si pe cele mai putin frumoase. Iar duduia in cauza s-a expus public asa ca si-a asumat oarece analiza a celor ce o citesc. In alta ordine de idei se dezbat zilnic diverse situatii de viata, cateodata cate unul dintre noi se mai zburleste sau se mai intampla sa fie putin tavalit dar nu i s-a dat nimanui in cap, dimpotriva e o lectie buna sa vezi ce gandesc alte persoane fata de un ,,subiect ” expus. Oamenii sunt diferiti, daca ar fi identici ar fi o mare plictiseala.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • @Mas, mă tem că Mihai n-ar prea putea să-mi răspundă la întrebări.
   Mă tem, vorba vine.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 8

 44. De obicei o femeie puternică şi independentă îşi alege singură prada, nu aşeaptă în turn să fie salvată. Şi nici nu petrece ore întregi în fața oglinzii încercând să pară ceea ce nu este. Poate că o fi independentă financiar, dar din ceea ce a scris pot vedea doar că este foarte DEPENDENTA de atenție şi laudă, şi mai neajutorată decât un vegan părăsit într-un abator.
  Zic şi eu..

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 2

 45. Sunt ok manierele din partea ambelor sexe, insa daca astepti ca femeie sa depinzi de un barbat in felul descris de “doamna” atunci se cheama ca nu esti independenta si nici puternica….doar te pricepi la dresaj.
  Textul acela e un cliseu!

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 46. Babaiatule, de ce nu iei legatura cu fig…, pardon, cu minunata aceea sa intre si pe aici sa comenteze? :)… cred ca ar iesi caterinca maxima…un mic comment catre ea “vezi ca esti vedeta pe mihaivasilescublog”…ar fi prea tare 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • @alt_mihai, nu are rost să vină să comenteze aici. Nu știu câți dintre “veteranii” blogului își mai aduc aminte, dar a mai fost una p-aici care avea cam același discurs cu tema “toți bărbații ie porci, ghiolbani, melteni etc.” și d-aia ea nu-și găsea prințul pe cal alb. Nu mai știu cum o chema sau de la ce articol se pornise (mi se pare că era chiar un guest post cu ea pe post de guest), dar și-a luat-o atât de grav peste bot, și de la bărbați, dar mai ales de la femei, că l-a rugat pe @Mihai să-i șteargă comentariile.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • @Ionut: Tocmai de-aia :)))))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 47. Nu stiu daca ati citit vreodata Luceafarul punand primul vers continuand “cu chilotzi” si apoi al treilea vers ce continua “fara chilotzi”

  Uite varianta domnisoarei:

  Ce se întâmplă cu bărbați noștri
  Cu chiloti
  cum să nu faci aceleași greșeli
  Fara chiloti
  De ce sunt femeile puternice și frumoase singure
  Cu chiloti
  să știe exact unde țintește
  Fara chiloti
  Află ce-i place și ce nu
  Cu chiloti
  Ia-o de acasă
  Fara chiloti
  cât ești de cavaler
  Cu chiloti
  Deschide-i ușa la mașina!!!
  Fara chiloti
  prima impresie contează
  Cu chiloti
  fă-o să zâmbească
  Fara chiloti
  Serios?!
  Cu chiloti?!
  să se simtă protejată de iubitul ei
  Fara chiloti
  o femeie cu cât e mai independentă, cu atât mai mult tânjește după protecția bărbatului ei!!
  Cu chiloti
  nici nu te gândi să o lași să scoată portofelul din geantă
  Fara chiloti
  fără să salute
  Cu chiloti
  nu a intrat niciodată în casa mea cu mâna în… buzunar
  Fara chiloti
  Bărbat!
  Cu chiloti
  Cum să intri în casa femeii pe care o iubești fără o floare?!
  Fara chiloti
  tendința societăți
  Cu chiloti
  să ai bun simț nu era ceva de apreciat, ci era o normalitate
  Fara chiloti
  educația, respectul și bunul simț
  Cu chiloti
  ai toate șansele să te iubească într-o zi!
  Fara chiloti

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 2

 48. Știu că ne-ai dat indicații prețioase pentru citirea textului ei, dar la ”bărbați noștri” mie mi s-a pus ceață pe creier.

  Am îndepărtat-o citind comentariile 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

  • @Laura, “barbați noștri” s-ar putea să nu știe ce e aia o femeie “glamuroasă”, de-aia le explică ea.

   Citez de pe blogul duduii, că m-a mâncat să ma uit nițel și pe lângă articolul care a făcut-o, deja, celebră: “M-am dezbrăcat de principii și am fost eu. Nu cred că trebuie să gândești prea mult într-o relație. Nu cred în reguli […] Atunci când apare rațiunea, dispare dragostea […]”

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • @didina,
   Mda 🙂
   Culmea e că articolul ei de azi (în discuție) e doldora de reguli.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • @Laura, și pe mine m-a zgâlțâit umpic retina, ca să zic așea. Dupe care am intrat la self-descrierea fătucii, unde zice că a absolvit Literele…

   Mno, bănuiesc că la cursurile despre i-uri, acorduri în gen, număr și caz, locul virgulei în propoziție și alte asemenea nimicuri a lipsit, că-și dedea atestatu’ dă feșion sau n-a mers că n-a venit iubi să-i deschidă ușa…

   Băi, jur că nu am o problemă (majoră) cu faptul că există dudui d-astea. Că e loc sub stele pentru toți demenții. Dar cretinoidele astea influențează, la propriu, mințile unora care abia acum pășesc în viață. Și pășesc prost pentru că glamuroasele pwlii calului.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

 49. Am si ras cu lacrimi, dar m-a si iritat toata salata de clisee. Nu a ratat nici unul. Este o abordare extrem de estica – nu zic romaneasca, fiindca stiu femei din alte tari din zona care gandesc cam la fel. Nu am vazut nici un cuvant despre iubire, despre bunatate… Nu, oricat de independenta e duduia tot viseaza sa fie tratata ca o papusa…

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

 50. Noaptea minții! De asta nu este bine sa se uite fetele la filme romantice (și bărbații la filme porno). Daca gagica ar fi fost din Vaslui, probabil își dorea să nu fie bătută la prima întâlnire!

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

 51. Mda, o femeie singura, coada de barbati este in alta parte. Nevoia de a da aceste sfaturi, vine din experienta(?) si trateaza barbatii ca niste lule. Bine, unii chiar sunt, sau toti?
  Exista doar ea in lumea ei, toate pozele sunt cu ea, cat de frumoasa este, cat de ocupata este, ce creme foloseste. Era o piesa care i se potriveste perfect cu “lasa-ma in lumea mea, pleaca nu ma astepta, pa, pa!”
  Este si trending influencer, what? Ma inscriu neaparat la cursurile ei. Ah, nu inca! O sa astept, ce sa fac.
  Duduia Arina pe blog, cu accentul la duduia pe unde se nimereste.

  Mihai, ce te faci daca iti citeste blogul si emite opinii? Poate si despre comentarii! Emigram?

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

 52. Interesante informatii.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

 53. Am reusit sa citesc in diagonal si rapid articolul propus spre analiza. Si asta nu pentru ca nu as cunoaste toate literele, ca le cunosc, parol! Insa, chiar daca pe Dostoievski il inteleg, pe Rebreanu il ador, deopotriva cu Stephen King si nu ma pot decide intre ei, articolul cu pricina ma depaseste…
  De acord ca multe maniere au disparut din comportamentul masculin si ca ar fi bine sa le resuscitam. Dar nu ii poti pretinde unui mascul sa se comporte exact asa cum doresti tu femeia si exact asa cum ai tu chef in culcare si in sculare, ca un catelus dresat. Sau daca ii pretinzi, atunci sa nu te superi ca el doreste sa stai imbracata ziua ca Alba ca zapada la dus si noaptea ca Femeia Pisica. Ca si el vrea sa te comporti asa cum doreste dansul…
  Numai ca, domnii mei dragi, macar nu va mai imbulziti la metrou sa ocupati primii scaunele, zambind cu satisfactie dupa ce va asezati 🙂 Macar atat…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 4

 54. Eu nici nu m-am mai obosit să citesc articolul tipei. E de ajuns sa citesc comentariile voastre. Eu îi dau cu florile în cap daca îmi aduce în fiecare zi, atâția bani aruncați pe flori….norocul ei acum ca o face Mihai vedetă.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

 55. Cucoana a batut campii pe blog imediat dupa ce a terminat de citit Biblia sau dupa ce a vizionat “Pe aripile vantului”.
  A uitat sa ceara sa fie si credincios si cu abonament la slujba de duminica.
  Mi-e atat de cunoscuta figura acestei fecioare ca pot paria cum sfarseste daca intalneste un vanator de trofee care probeaza astfel de tipe dure in fiecare zi a saptamanii…va fi condusa acasa Doamna de catre gentlemenul ei,dupa prima intalnire si va sfarsi intinsa pe capota in fatza propriei case unde va avea parte de partida vietii ei.Apoi va pazi telefonul asteptand cererea in casatorie,convinsa ca nici o femeie nu l-a satisfacut ca ea.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

 56. Boss, n-am putut pentru ca să citesc până la final.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

 57. @Mihai, ea e deja trending influencer, iar tu scrii de atâta timp și…..nimic! Mai ai și tupeul să refuzi renumerații pentru a scrie ceva articole in campanii electorale. Așa ceva…..
  Poți chiar să iei exemplu de la tipă.
  Sunt curios dacă a avut cineva răbdare să citească toată postarea, că eu unul nu vreau să mi se întoarcă stomacul pe dos de la atâta “dulce”!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

 58. O mare meseriasa scria cu ceva timp in urma “Independenta e pentru popoare, la oameni se numeste singuratate.”. Treaba e ca genul asta n-o vrea nici pe una, nici pe cealalta, ci o chestie Balaceanca style, ea, femeia, in virtutea asa-zisei independente sa n-aiba nici o obligatie, barbatul sa tot caute sa-i intre in gratii. Mda, numarul psihopatilor care umbla liber e imens, da’ daca-i ignori, nu mai sunt asa o povara …

  Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 2

  • @Faianțare,
   În sfârșit, ai o postare clară, concisă și valabilă!
   Ai fumat ceva? 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 4

 59. Noroc ca am stat jos cat am citit articolul tipei. Nu pot sa cred ce tembela am fost ca nu am avut asteptari de la toti masculii din viata mea. Trebuia sa cer sa fiu luata cu limuzina de acasa, ce naiba. Sa mi se aduca buchete de trandafiri atat de multe incat sa nu mai am unde sa le tin in casa. Ce e aia, sa fiu egala partenerului? Ce e aia, sa se simta in largul lui langa mine? Ce e aia, macar sa incerc sa imi platesc consumatia?
  Acum serios. Tipa asta va ramane singura asteptand perfectiunea. Ori il va intalni pe ala dar o sa isi smulga perii din cap cand o sa o tina langa el si o sa ii pupe talpile non-stop amenintand ca se sinucide daca pleaca la mai mult de 20m de langa el.
  Eu mereu am apreciat manierele. Dar nu am suportat niciodata sa mi se sufle in fund. Pot sa ajung si singura unde e nevoie, pot sa propun si eu lucruri frumoase, pot si eu sa surprind cu ceva si sa vorbesc chestii interesante. Nu e de vina el sa faca totul sa fie perfect.
  O intalnire esuata inseamna lipsa de chimie, adica sa nu ne potrivim ca oameni. Se mai intampla. Dar poti fi galanta si tu, draguta si manierata. Sa multumesti frumos pt timpul petrecut impreuna si experienta oferita si sa mergi mai departe.
  In fine. Prostia e la ea acasa. Ii doresc succes in a-si gasi masculul alfa care sa ii suporte toate hachitele. Eu nu mi-as dori-o langa mine, o femeie ca asta ori conduce un fraier ce poate fi prostit de un cur si niste tate si care poate fi santajat cu lipsa sexului pt o saptamana la prima cearta, ori va fi batuta pana ii sar fulgii cand o sa il innebuneasca pe ala. Orice om are limite.
  Mi-e mila de copiii pe care o sa ii aiba (daca o sa aiba) pt educatia tampita pe care o sa le-o dea.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

 60. Mdeci, nu mai sunt chiar la situatia primelor intalniri dar, tanti se contrazice rau de tot. Ba e puternica si independenta si vreau un Barbat, ba vrea sa ii se deschida portile, usile, sa ii se plateasca consumatiile, sa aiba un lache care sa baleasca la pozele ei si sa o stalkuiasca pe FB.
  Ea stie ca aia cu bolizi au pwla mica (pe cati posesori de bolizi o fi facut sondajul?) dar nu ar iesi cu unul cu Matiz ca deh, o masa la restaurantul ei ar costa mai mult decat 2 plinuri la masina aluia.
  Ba iubirea si nu stiu ce nu se castiga cu lucruri care se cumpara, ba ala nu trebuie sa vina cu mana goala vreodata la ea in casa. Dar oare ea cum si-a castigat independenta? Ca spartanii in vremurile antice?

  Se mai mira de ce dracu raman singure si nefwtute pana la patruj de ani. De asta, de ipocrizie si narcisism, de idiotenie si prostie. Ea ce da la schimb, really?

  Tanti asta imi aduce aminte de o faza povestita de o prietena care ii avea vecini pe un potent d’asta cu bolid si burta cat China si p’o asistenta de TV si cum ala ii zbiera aleia ca el I-a luat Vuitton cand a vrut ea, acum sa ia si ea la mwe. Rasu, plansu deh..

  Nu cred ca a vazut in viata ei un barbat cu adevarat barbat iar ea este independenta cum sunt eu fecioara :))).

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 2

 61. Mi-am mai amintit una!
  Poza este aleasa in mod nefericit. Este Cary Grant? Mare actor, dar la cum vrea moazela sa ne influencereze, sa pui o poza cu cineva gay la articolul tau e ca si cum te-ai imbraca cu un tricou pe care scrie “nu imi place sexul anal!”. Si ai iesi la mall imbracata asa.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

 62. Am citit cateva paragrafe si ma gandeam: ce parinti o fi avand muierusca asta? Miroase a parinti ce nu si-au facut bine treaba!!
  Ai mei m-ar fi desfigurat daca as fi emis 1/100 din delirul asta liric…si ei sunt un model de casnicie, iubire si respect reciproc dar nu pretins cu amenintari si santaj emotional ci meritat.

  M-as simti tare prost sa pretind gesturi care ar trebui sa fie reactii sincere nu stoarse cu manipulari ieftine. Nici nu cred ca sunt asa un miracol pentru un barbat incat simpla mea existenta sa il copleseasca si sa il forteze la recunostinta eterna si tributuri in natura.

  but that’s just me!

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

 63. Am intrat și am citit. Status mindblown…

  La 30+ mă așteptam la mai mult de la o femeie așa-zis puternică și independentă. Nu neapărat că unele din lucrurile scrise ar fi greșite, dar ambalajul… Tonul scrierii, cantitatea de clișee pe număr de caractere îmi par nedigerabile pentru orice individ întreg la minte, femeie sau bărbat.

  Mie mi se pare că femeia puternică și independentă e individa aia care nu are nevoie de validări externe, nici de lamentări puerile și categoric nu are nevoie de un nene luat cu japca din filmele americane. Aia care se raportează la ce simte și gândește ea, ca om, nu la ce îi spun alții că „trebuie” să fie/simtă/gândească pen’că femeie.

  Da, al meu îmi deschide ușa la mașină și îmi ține scaunul la restaurant. Și încă îi zâmbesc stângace de cele mai multe ori. Poate pentru că experiența m-a învățat să nu depind de nimeni. Și vine el și face câte o chestie dintr-asta micuță și drăgălașă care mă surprinde și mă dezarmează. Dar o face pentru că așa simte, așa a fost crescut, nu pentru că pretind eu.

  N-o să înțeleg în vecii vecilor fomeile puternice și independente care au pretenția să plătească el consumația și vacanțele. WTF?!?! Îmi permit, merg. Nu îmi permit, nu merg. La masă/ teatru/ film/ croazieră/ whatever. Așa de simplu! Unde mai sunt puterea și independența mea?! Că l-am făcut pe fraier de o vacanță?! Really?!

  Nu bolizi, flori și vacanțe aștept de la omul de lângă mine. Respect, admirație, iubire. Iubirea vine cu timpul. Dar Respectul trebuie să fie acolo de la început. Dacă întarzie să apară, mai mult ca singur nici n-o să mai vină. Sunt lucruri simple. Și strict necesare. Și reciproce. Atât.

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

 64. l-am vizualizat si profilul de FB.. tot nu am inteles ce presteaza dar intuiesc ce ofera, carnita, carnita ofera :)))

  Si am mai procesat una – “sa vada in barbat pe tatal ei” .. NO FUCKING WAY :)) . Mi-am ales unul care sa fie fix pe dos de tata!

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • Singurul lucru care mi-a placut pe pagina ei a fost: be the first of your friends to like this. E clar, am prieteni de calitate!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @EGO, cred că suntem noi prea naivi. Cel mai probabil era vorba de traducerea în engleză, și cu ‘sugar’ in față.

   Asta ca să nu ne legăm de exprimarea precară, care interpretată ad-litteram, e mult prea NC-17 (și chiar de nișă!) :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Piscot: al dreacu’ google translate :)) .

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 65. M-ați făcut curios și am intrat pe profilul de FB (trecem peste faptul că o știam, probabil a mai fost pomenită și de alții).
  Concluzia ar fi că am sărit în capul ei degeaba. Ea a emis aceste păreri după ani și km de…p…experiență. E normal ca, după ce ai încercat aproape tot și nimic nu ți s-a părut potrivit, să ai anumite așteptări exclusiviste (ca să nu zic „să visezi la cai verzi pe pereți”).
  Îmi aduce aminte de o discuție purtată între o doamnă respectabilă, un client și peștele doamnei, discuție la care am fost martor fără voie în timp ce așteptam 173-ul în poarta celebrului stabiliment denumit popular „La Fără Gard” (fiindcă n-avea, bineînțeles?) din Sebastian. Nu vă plictisesc cu toată discuția, ci doar cu concluzia „doamnei” care, demn, s-a răstit la cei doi: „Bă, după atâția ani, cred că am și eu dreptul să refuz un scurt în ziua de Crăciun!” Și a refuzat.?

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 1

  • @Ionuț, acest drept cred c-ar trebui să fie menționat și în Constiuție.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

 66. Am avut nevoie de multa rabdare sa duc articolul pana la capat…wtf??am impresia ca a luat viata o eroina de a Sandrei Brown…cea mai cea care il asteapta pe cel mai cel…doamne..ma bucur ca sunt atat de imperfecta si ca nu am pretentii mari 😉

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 67. ,,ce e poate cel mai important, nu a intrat niciodată în casa mea cu mâna în… buzunar!”- s-o beșit mireasa, fey!
  Am și bani, am și valută/Vreau Bărbatu să mă…înfloreze; asta dacă e bărbat cu B mare.
  Fey, cum vrei să tu să țină floarea după 5 ani când are-ntr-o mână sacoșa de Megaimaj cu iaurt bio din lapte muls proaspăt dela nuci pecan și-n cealaltă p-aia cu vin de-ți place ție, că ține el minte de când a comandat la prima întâlneală fără să te-ntrebe ce bei, așa cum îți place ție pe sistem?
  Avea dreptate Moromete: ,,Du-te, fă, dracu d-acilea!”

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 1

 68. Bă, ia staţi aşa. Că acu’ m-a izbit realitatea. În toată marea aia de reguli de conduită pentru iubitul perfect lipseşte ceva esenţial. De dotări nu ne zice nimic? De sexulică nu scapă o vorbă. Iubi ăla perfect e asexuat sau e ea frigidă?

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 4

  • @Vera, n-ai înțeles. Muierea puternică și endependentă n-are nevoie de bărbat pentru secsuț. Nuș cu bateriile cum face…

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @Vera nu ai inteles nimic din ultimul meu comentariu… daca masculul perfect indeplineste conditiile respective are toate șansele să o iubească într-o zi!….
   Fara chiloti
   Acum ca e de talie mica, mijlocie, sau chiar mare… important este sa fie jucausa. Restul e Istorie sau Isterie depinde cat de jucausa este :))

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @ilinca ahahaha, bun, bun de tot reply 😛

   @Alin aaa, deci o ard filosofic asa, ca sapiosecsualii aia. Naspa despre ea, ce sa zic. Asta o fi consecinta kilometrilor de plua mentionati de Ionut mai devreme. Ntz ntz

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

  • @Vera ‘tziar sapiosecsualul sa iti fie. Am facut ochii ca la melci cand am citit si a trebuit sa dau pe google sa vad ce inseamna.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • Good point! Acum înțeleg sensul articolul, tot misterul s-a transformat în adevăr!?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Vera, ea e puternica și independența și are bani și casă și mașină. Ea are nevoie de Bărbat să se simtă protejată, nu pentru secs. E că în bancul cu ăla de se duce la curve si o pune pe tipă să danseze lasciv in timp ce el se masturbează. Când tipa vrea sa se suie calare, el îi taie, scurt, macaroana: “Fă, de banii mei, numai eu mă simt bine!”

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 1

  • @Bogdan ahahaha, bancul, ahaha fu.tere e =))

   Acum am o dilema: eu daca nu-s puternica si independenta si vreau sex fara wine and dine, sunt ok sau sunt proasta? Ca sa stiu cum merge treaba in lume azi. Sunt usor in bezna 🙁

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • @Vera: ești bine așa cum ești. Merge și sex fără wine and dine d-ăla de care zici, merge si pe o beznă ușoară. Și pe lumină si pe ce dreaq o fi, bun să fie! Dar apoi neaparat trebe să mănânci ceva după țigara de după 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Cum ma citesti tu, @Papi! :*
   Jbaaang, ti-am trimis o raza de soare si-o ciorba de perisoare!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

  • @Vera: să fie primite, săr’naaa! De bere trebe să ma descurc singurel, văz. :*

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 69. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 4 Thumb down 17

  • @mihaivasilescublog (mi-a luat ceva să scriu tot purcoiul ăsta de cuvinte, geez. Pot să-ți zic direct “bă”?), și eu aș vrea să-ți trimit un mail. Aștept după aia un mail de la tine cu răspunsul tău sincer și direct (ca bocancul copilului în păsărica vrăjitoarei) dacă ți se pare ceva ieșit din comun.

   Dacă mai sunt și alți doritori care vor să-i trimită mail-uri, io zic s-o faceți ca să-i futem imbox-ul. Văd ca de creier se ocupă altcineva..

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 2

  • Al meu tziitor asa face si tot frustrat , nesigur pe el, nf, si neacceptat in tribul femin se simte.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • @Elena, io nu mă bag la mail-uri, dar am făcut popcorn. Te ocupi tu de bilete?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Mihai, peste șase luni se vor fi împlinit șase luni de când am vrut sa îți trimit un mail referitor la un comentariu la o postare care era un share al unui articol pe care l-ai scris acum un an, dar nu cred că o voi face.

   Mai întâi trebuie să îmi dau seama daca AKzen este AKArina. ‘Logica’ frazelor mă face să inclin spre da, dar scrie mai corect, așa că mai analizez.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @Didina, e la liber totul. Fără bani cheltuiți aiurea pe bilete. Berea o aduc eu. Heineken, dealtfel singura BERE cunoscută și recunoscută de mine.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

 70. Mă ustură ochii, Mihai!

  1. Auzi tu, să nu o lași să vadă cât e nota! Ea când se uită în meniu, oare nu vede prețurile?

  2. Nu cumva să o lași pe ea să ceară nota! Vai de mine, ce porc suuuunt! Ultima dată când am ieșit cu doamna, am zis în timp ce mă ridicam să merg la baie: cere și tu nota aia! Dacă nu citeam acel articol…nici că realizam ce porc sunt.
  3. O femeie independentă, cum chiar ea afirmă, știe să scoată portofelul să plătească o banală consumație.
  4. O poate învăța cineva ce este aceea o virgulă? Unde și când se pune?

  Poate crede în proverbe chinezești: el plătește masa, iar ea rămâne datoare.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Bogdan, aloooo, cum adică să vadă prețurile? Un Bărbat îi cere ospătarului meniul ăla fără preturi afișate. Dăăă.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • Aaaaahaaaaaa! Am gândire de amărăștean, ce vrei.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

 71. Sunteti nebuni :))))))…in special Elena si/sau Vera
  Bai oameni buni, m-as plictisi cate like-uri ar trebui sa va dau, de fapt, cam tuturor, asa ca va dau unul de aici, general, pentru toti :)))))

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @alt_mihai cum adica si/sau? Sunt sau nu sunt nebuna?! Raspunde!!! Sunt nebuna?? Vorbeste odata! De ce taci?!

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 3

  • lumea imi spune ca si eu sunt nebun, dar eu nu-i cred…vocile din cap imi spun altceva 😀
   Iar faza cu si/sau era cu tine si/sau Elena
   ACUM AI INTELES???? SPUNE ODATA!!!! AI INTELES??????DE CE TACI????SPUNE!!!

   🙂

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @alt_mihai asa, vezi!
   Da’ te contrazic: @Elena e buna si Vera e nebuna!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • @Mihai, Eu am înțeles din prima ce-ai vrut să zici.

   @Vera, alt cuvânt mă caracterizează pe mine.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Vera e minunată!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Awwwwwww, @Anouk! ❤
   Miss you, te sun weekendu’ alalantu sa ne vedem daca esti in oras!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 72. Nu ați înțeles nimic.Atăta o răsuciți și o răstălmăciți pe toate părțile.Autoarea vrea să transmită doar atăt:,Nobody knows but i love wearing a butt plug all day”!Era așa de greu?

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

  • @Paco: Hăhăhăhăăă! Genial, man! 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 73. Am tot stat și m.am gândit, oare n.ar schimba Daddy “nepoțica” cu pretențioasa asta ???

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 74. Mie mi-a plăcut asta- ”Pentru că atunci când un tânăr domn le curtează ar trebui să știe exact unde țintește.”

  Cum să țintească dragii de ei inima unei doamne, când ei de-abia țintesc la toaletă. Nici nu vreau să-mi imaginez ce s-ar întâmpla dacă n-ar ține-o cu ambele mâini.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 16

  • @AKzen, pe scurt ar fi bărbații e porci?
   Nțțțț …

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Mona nicidecum, doar un pic orbi. Mai ales când sunt îndrăgostiți.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 7

  • @AKzen, e drept, am ochii roșii și sunt ușor gheboșată, că muncesc de la 6 dimineața, deh, dar zău dacă am priceput chestia cu orbi.
   Facem o pauză? De gogoși, zic.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 1 Thumb down 8

  • @AK, femeie bună! Hotărăște-te o dată, în pana mea, ce vrei! N-ai tu timp s-o ajuți p-asta, dar ai vrea s-o facă alții, după cum mi se pare că zici mai sus. Da” cu ce sunt mai prețioase timpul, energia și nervii tăi, decât ale lui mihaivasilescublog? De ce ar trebui să îi facă Mihai un bine? Cu ce îi e dator?

   Adolescentelor care dau peste asemenea scrieri și le cred pe cuvânt, tu chiar ai senzația că fătuca asta le face un bine?!
   Tuturor celor care visează la ăia din filmele americane, cum scrie demoazela, crezi că le face un bine?!
   Coboară-ți, te rog, zen-ul cu picioarele pe pământ! Faptul că pisicuța asta scrie niște lucruri corecte în esență (de ex.: “ce primează va fi întotdeauna educația, respectul și bunul simț!”) nu îi face articolul mai puțin toxic, categoric nici mai puțin agramat! Absolventa lu” pește prăjit de litere e pentru gramatica limbii române și relațiile interumane sănătoase cam ce e olivia steer pentru sănătatea publică. Cancer!

   Ete că îmi permit eu s-o judec. Ca o femeie normală, care a avut și succese și eșecuri pe toate planurile. Asumate toate. Dincolo de faptul că e imposibil, dacă ai doi neuroni capabili de o sinapsă, să nu râzi de articolașul fetii, băi e imposibil să nu te și enervezi!

   Dacă fătuca asta se laudă că ar fi piaristă, fii convinsă că Mihai i-a făcut un megabine. În toată viețișoara ei de frustrată neînțeleasă nu mai pupă ea traficul pe care l-a avut azi via mihaivasilescublog.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

  • @ilinca, neah, cred că a avut trafic mai mare săptămâna trecută când i-a dat link zoso.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Mihai, sunt datoare să recunosc că singurul motiv pentru care știu de zoso e mihaivasilescublog. Că dăcât un blog am pe care îl urmăresc zilnic.
   Oh well, that’s just me ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 75. eu m-am oprit aici

  ”o femeie cu cât e mai independentă, cu atât mai mult tânjește după protecția bărbatului ei!”

  filosofia asta mă depășește.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

 76. @mihaivasilescublog,fă,vezi că îți dau un mail si spun aici că o să iti dau eu tie mail.Mă lasi să iti dau eu tie mail?
  Bărbații nu stie sa țintească inima unei femei când ei se pisa prin toată baia,asa ca calu’.Bă,io n-am auzit de vreo femeie care să vrea o pwla înfiptă in inimă.Adica ce plm este vânătoare secsuala de vampiri?

  Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 2

  • Omule, tu nu esti sanatos la cap :))) fututi pula aia infipta in inimile donsoarelor, am ras cu lacrimi!
   Tu n-ai auzi ca ea stie ca bolidul e ca sa compenseze pula mica, deci o tinteste direct cu Beamveul, ce pula, ce futut! Cred ca tine Viagra la ea cum tin eu TicTacurile prin ghizodane :))) just in case!

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • Esti o dulce,ai avut grijă sa mă emailuiesti cu “nu esti sănătos,keep it up”.Lăsa vrajeala si da si tu un email să spui că esti ok.
   Eu astept sa se creeze soldatu universal cu lunetă pe pwla care să nu rateze nici o inimă de duamna si să rupă inboxu cu mailuri.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @Edelweiss, de-abia am mai țintit eu wc-ul după comentariul tău. Mă pișam pe mine de râs de ce au scris @Elena și @Pișcot mai sus, dar tu ai pus capac!
   @AKzen, nu te supăra pentru domnișoara Arina, ce-i al ei e pus deoparte. Nu rămâne ea fără pu… ăă bolid! Eu zic să râzi și tu! Azi chiar e despre râs!

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • “Ah, inima, strigă Maria când îl vede dezbrăcat pe Ion, un tip foarte „dotat”. – N-avea nicio grijă, inima o ocolim.”

   Ce voiam sa subliniez e ca mai exista si barbati atenti.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @edelweiss: you’ve got mail!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 77. Eu tocmai am mâncat si mi-am înfrânt primul impuls de a elimina tot, dar am citit până la capăt. Parerea mea e ca o femeie, oricât de independenta (s-)ar vrea ea pierde mult dacă uita să fie femeie. Multe femei așa zis independente se comportă bărbătește și apoi se miră că sunt tratate ca atare. Dacă vrei să fii respectată ca femeie, să primești flori, să ți se deschida portiera mașinii, poartă-te ca o femeie. Multe femei ucid feminitatea in ele încercând să fie…sau să pară puternice. Nu știu dacă un bărbat apreciază că tu ai stat o oră în fața oglinzii să te aranjezi pentru el dacă dincolo de machiaj și o ținută impecabilă se ascunde o prefăcută care își imaginează că toți s-au născut pentru a fi la picioarele ei. Vorbind de bărbatul care vrea să te cucerească…tu iti imaginezi ca esti ultima zâna care există pe planeta si nu mai trebuie să faci nimic pentru a încerca să îl cucerești…e suficient ca exiști, nu? Si ca el ar trebui să fie recunoscător tuturor zeitatilor trecute, prezente și viitoare pentru că augusta-ti făptură a binevoit să arunce o privire asupra lui. Femei de genul ăsta…puternice si independente se trezesc de obicei că le macină singurătatea mai rău decât pe astea care își deschid singure portiera și care nu primesc flori in fiecare zi. Mie nu mi-e rușine să recunosc că mi-e greu să fac un anumit lucru singură și să cer ajutor…dar, pe de altă parte, eu nu sunt puternică și independenta 😉

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

 78. Vasileeee, la grea lectură ne-ai supus astăzi! La fiecare cuvânt citit simțeam cum mai moare câte un neuron. Imediat urc în avion si mă pun să beau ceva. Parcă mă ia și cu dureri de cap. Te rog io să nu mai faci.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

 79. Ați avut curozitatea să mai frunzăriți pe ce scrie madama?E tot mă amuz de dimineață ,de când a pus @Mișhu linkul la blogu ,,prețioasei”.Dacă vreți să vedeți cum se manifestă leziunile patologice în cazul unei intoxicații severe cu bășini,,rupeți-vă un pic de timp că merită…

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

 80. 1. Ignoranți! Domnișoara a scris din inimă, repede-repede, să nu uite ceva, d-aia i-a mai scăpat și ei o greșeală-două acolo.
  2. Geloase! Are sâni destul de frumoși!
  3. Elena P! Ia-te de mână cu Mihai la faza cu berea (tot un fel de ignoranță e și asta, da-i mai specială așa că i-am alocat un punct aparte)!?
  Hai c-am râs și azi deși aici plouă ca la deluviu și mi s-a stricat centrala termică acasă.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Victore, să vedem partea pozitivă a lucrurilor, zi merci că nu ți s-a stricat acum două săptămâni.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • Îhîîîî…..

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 81. @Vera, mulțumesc

  @VictorR, *sâni destul de frumoși*!!!
  Păi de-i scot pe ai mei la 53 de ani – asta intră în depresie.

  Scuze, azi nu sunt mama Tereza.

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 2

  • @Elis:Ce le-au răspuns spartanii perșilor când ăia au zis că dacă intră în Sparta, o fac una cu pământul? DACĂ! ?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Elis, eu te susțin total! Chiar fără sutien. 😛
   Nici eu nu sunt maica Tereza, azi.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 82. Nu știu voi, da’ eu vreau să o fac să se simtă marfă fomeia asta. Fapt pentru care o să plimb cu tirul!

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 83. N-am timp sa ii citesc tampeniile.. dar altfel e buna de ****

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • da’ poate nu ii place să se fotă…te-ai gândit la treaba asta?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

  • Crezi ca nu a intrat niciodata intr-un bar? 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 84. Lăsând la o parte glumele, miștourile și ironiile, eu una aș vrea să citesc un articol despre primele întâlniri. Un punct de vedere al ambelor sexe. Și nu mă refer la agățatu’ de-o noapte, ci la lucruri serioase (bine, fără a cădea în extreme ?), de bun simț, nu tâmpenii ca cele scrise de domnișoara blogger de azi sau ca articolele din reviste glossy ?

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • @Vera, apropo de treaba asta, ar fi foarte mișto un “duel” @Elena / @Mihai pe subiectul ăsta.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Vera, boss, ești old school. Nu mai există asta cu primele întâlniri în epoca feisbuc și uațap. Știi ce zic?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @mihaivasilescublog (sunt ușor iritată de reply-ul tău, te-ai prins?! ?) doar nu vrei să cred că oamenii o ard strict pe chat. Se și întâlnesc, nu? Cum decid ei să treacă de la chat la cafenea și apoi unde? ce? cum?
   Am nelămuriri de dinozaură, dar de asta și latru p-aci, poate scrie unul mai cu minte, că văd că tu ești veșnic adolescent, un fel de Adrian Enache al social media ??

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

  • @Vera, vezi că-l confunzi pe Enache cu Romcescu.
   Ia scrie matale articolu’ cu pricina și io ți-l public. Dacă te nimerești pe aceeași lungime de undă cu slovele scrise, desigur. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Didino, cum ar fi?! Hahahaaha

   P.S. o să fii surprinsă dar pic de acord cu @Mihai pe multe teme. Nu pe toate, asta e clar.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Eleno, mi-aș lua câteva ore libere în ziua aia, îți dai seama ce-ar ieși aici?
   Nu contează dacă sunteți (sau nu) de acord pe un subiect, e vorba de haz. Îmi imaginam cum v-ați lupta în vorbe, da’ să știi ca eu pariez pe tine. ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Didino, și eu tot pe mine pariez?. Am o gură…
   Stai să răspundă și el să vedem ce zice??.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Elena P, despre mine e vorba? La ce-ar trebui să răspund?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Ți-a pus cuconetu’ gând rău coane…n-aș vrea să fiu in kelea ta.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Mihai, dacă te bagi să îndeplinești dorința @Didinei.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Elena, nuș’ de ce, dar am impresia că nu a avut o zi prea ușoară, eu zic să-l iertăm până-și revine un pic. Popcornu’ l-am terminat deja, de plictiseală am trecut la ciocolată.

   @Marius M, care-i gândul rău, cred că l-am ratat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 85. Nu am înțeles nimic din articol. O mie de idei nelegate intre ele. ?

  Dacă tot sunt aia independenta din toate punctele de vedere, cu casa și mașină, înseamna că stau singură. De ce să știe din prima unde locuiesc? Am mașina, mă pot deplasa singură spre locul de întâlnire. Și dacă tot plătesc singură facturile casei mele și motorina mașinii, înseamnă că am bani să îmi plătesc și un suc în oraș.
  #preamultedezis

  PS: Long time not se…

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Ramo, eh, nu înțelegi tu cum e cu bunele maniere, d-asta.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 86. Mihai, eu am citit până la capăt, doar fiindcă m-ai rugat…acu’, ești dator, da’ se stinge datoria cu porția de râs!
  Doamne ferește!! Așa ceva…Înțeleg că e ceva cu bărbatul BIO, cu majuscule, așa cum scrie domnișoara. Și ceva cu uși: de mașină, de casă (deschise nu cu mâinile în buzunare)…Mai mult nu am priceput da’ a fost amuzant.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 87. Bă, asta mică e o piți care crede că dacă are bani de coafor e … itependentă și merită un sclav cu foarte mulți bani!

  Partea nasoală e că io n-am înțeles ce carieră are!

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Alina, păi nu știe nimeni. Nici ea.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Alina, partea proasta e ca nu are bani nici de coafor. Ea e influencer-ita si pretinde ca serviciile sa fie gratuite pentru ea….ca doar le face reclama cand le calca pragul.
   Se duce la petreceri, face o poza si pleaca, apoi spune ca a stat toata noaptea :))). Si exemplele pot continua.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 88. Nu! Doar, numai și dăcât “nu”!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Da nu ma pot apține! ?
   1. Câteva minute din viața mea pe care nu mi le va da nimeni inapoi și pe care le puteam petrece făcând ceva mult mai util! De exemplu, sa ma scobesc in nas!
   Si nici nu am unde sa o boscorodesc pentru asta.
   2. Macar a fost elegantă: “nu intri in casa ei cu mâna în buzunar” în loc de “sa-i deschizi ușa cu capul”. Se vede ca are public inteligent, se prinde repede de subtilități…

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @George, da, da, crede atât de mult în ce scrie încât își închide comentariile. QED.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 89. Doamnelor,domnişoarelor şi domnilor,la cei 56 de anişori ai mei subscriu la articolul respectiv,cu riscurile aferente.Să aveţi o seară interesantă.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 90. Banc:

  – ești un nenorocit, o pramatie și un mare prost.
  – ăă, cred că ai greșit numărul.
  – nu ești Cătălin?!
  – nu! Sunt George!
  – ăăuuu… Ia stai, mă, puțin! Ia mai du-te dracu’ și tu! Pun pariu că și tu ești așa. Toți sunteți la fel!!!

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

 91. “Las aici si torpila asta” ca sa citez un clasic in viata:

  http://iamarina.ro/mi-am-luat-iphone-8/

  “Toate telefoanele ar trebui sa fie iPhone ca Samsung face si frigidere. ” – i rest my case.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 92. Hai să țină și cineva cu fata:
  După rețeta unui corifeu în blogging, se ia random o necunoscută absolută de pe net. De preferat mai pe gen „ce mișto e-n cap la mine„, că acestea spun mai multe și inevitabil porumbelul trebuie să iasă. Nu contează că ariile de interes, cercul de cunoscuți – chiar lărgit cît cel de la ecuator – și existențele de pînă atunci n-au avut nimic în comun. Se supune gratuit public-shaming-ului o părere proprie care nu deranjează pe nimeni și nu poate influența nicio muscă. Se agită bine cititorii în timpul programului de muncă cu o nontemă despre nimeni și nimic. Clătiți. Repetați. Succes!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 8

  • Hmmm! Super punct de vedere! Dar au picat bine unele dialoguri de azi! 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @krantz, șerif, aștept ziua când fie-ta o să-ți dea cu articolul ăsteia peste ochi. Ba nu, scuze, când fiu-tău va face asta. Atât.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Mihai, neavînd copii, m-am scos și-am și scăpat cu ochii intacți.
   Dar să știi că e loc sub soare pentru toată lumea. Iar părerile de acest gen nu cred că au cum să se stingă. Poveștile cu prințese în puf și filmele americane cu sirop vor ține flacăra aprinsă. Indiferent de cît vor sufla alții în ea.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 4

  • @krantz,
   Ok, nu se sting. Dar câte un jet de apă din când în când nu strică. Asta ca nu cumva peste câțiva ani al’de Arina să se creadă vreun Paler.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 93. Sorry, nu am rezistat până la capăt ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 94. Suma eforturilor pe care le depune madmuazela este egala cu zero. Adica acelasi efort pe care l-ar depune o papusa gonflabila. Ia-ma de-acasa. Deschide-mi usa. Du-ma la o ciorba. Fa-ma sa râd…
  ..‘Tedreacu d-aicișa…

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

 95. Cred ca toate femeile apreciaza barbatii galanti, bine crescuti, inteligenti, educati. Dar si viceversa. Insa de la asta pana la ceea ce a scris tanti in articol mi se pare cale lunga. Ma intreb: oare ce ofera la schimb? Intotdeauna incerc sa ma pun in pielea celuilalt si sa ma gandesc daca eu pot oferi ceea ce pretind. Si asa mi s-ar parea normal. Toata lumea apreciaza lucrurile/gesturile frumoase, nu doar femeile. Sa aduca flori daca asta te misca, super! Dar si tu sa ii prepari cafeaua dimineata sau sa ii speli hainele de sala, habar n-am… Nu putem avea “n” pretentii si sa oferim multimea vida. Cel putin asa reiese de acolo, ca duduia nu pare a oferi mare lucru in afara se eul sau mirobolant. :))
  Oricum, foarte superficiala abordarea. Domnilor, mai sunt si femei okay, nu va ghidati dupa acest articol. :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 96. Femeile care posteaza pe aici sunt majoritare dar fix niciuna nu a recunoscut sau nu a vrut sa recunoasca semnele crizei de la 30 de ani, bine, exceptand besinile din capu` printesei cu privire la bolizi si gentlemani. Nu dau linkuri pentru ca este plin internetul cu articole despre asta.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Shoric, noi știm doar cum arată crizele unei femei inteligente, poate de-aia n-am recunoscut-o.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @GabiI, da, da, femeile inteligente nu se exteriorizeaza cand sunt in criza, tin in ele pana trece.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Shoric,
   Când aveam 30 se vehicula că până la 40 suntem niște floricele. Când am făcut 40 am auzit că la 50 e marea criză. Pe naiba, n-am prins-o. Dacă o fi la 70 oare o mai apuc? 🙂

   Criza n-apare din cauza numărului de ani, ci pentru că nu i-ai trăit cum ai fi vrut.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @LauraG, da` ce, am zis io ca nu exista femei perfecte care sufera in tacere ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Shoric,
   Tăcerea nu-i tocmai apanajul femeilor, dar dacă zici tu… 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 97. Pingback: mihai vasilescu blog | Ce vor femeile?

 98. Primele paragrafe sint ghidul stalker-ului online și offline iar restul e visul umed al lu’ tanti Maricica pentru fiisa

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 99. Poate sunt eu din alta epoca, sau poate mi-a scapat ceva pe drum, insa mie nici macar nu imi pare ca e atat de “minunata” pe cat se prezinta. Fizic ma refer… Oricum eu am o vorba cu lauda asta de sine. Cat despre prima intalnire… Imi aduc aminte cand am iesit cu un tip, si de vreo 3-4 ori venea rapid in dreptul usii de la masina sa imi deschida, iar eu ca o mitocanca deschideam, intram si ma uitam la el ca nu intelegeam ce tot cauta, de ce da tarcoale masinii. :)) Apoi il vedeam cum isi dadea ochii peste cap ca deh, nu eram si eu … pe faza. csf, ncsf…

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 100. Mda..am citit articolul femeii puterice ce vrea ea un barbat cu B mare.. A avut acel barbat dar tot singura este. Si se mai spune ca telenovelele nu prostesc.

  “Însă, garantez faptul că, dacă nu arați ca Brad Pitt sau nu ai masa musculară a lui Stalone, dar ai farmecul și șarmul lui Hopkins, dacă mai și reușești să o faci să zâmbească în primele 5 minute, și nu încerci să o duci a doua zi la tine acasă, dacă îi demonstrezi că poate vedea în tine ce a văzut în tatăl ei, sau în filmele americane, ai toate șansele să te iubească într-o zi!”

  Serios… deci POATE CINDVA te va si iubi.. pina atunci scoate din tine tot ce poate (restaurante scumpe – unde nu e ok sa o lasi sa scoata portofelu’ – vacante, cadouri ZILNICE – TU trebuie sa-i arati ca o iubesti, ea poate mai tirziu)

  In sfirsit, probabil ca tipa va ajunge sa stea singura cu un numar nedefinit de pisici, in asteptarea la ala care sa o respecte si pe ea si pe ma-sa…

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.