Băbăieți, e posibil ca prinși în vâltoarea recentelor evenimente, care nu ne lasă sa ne plictisim în spațiul carpato-danubiano-pontic, să fi trecut cu vederea unul dintre ăle mai tari articole care s-au scris vreodată pe interneții de pretutindeni. Se intitulează simplu și curat: „Ghid de bune maniere la prima întâlnire” și este scris de o domnișoară, citez: „drăguță, independentă din toate punctele de vedere, cu casă, mașină, carieră și foarte mulți admiratori”. No fucking joke.

Dar nu-i nimic, am să reglez eu acest neajuns și am să vi-l las azi aici. O singură rugăminte am la voi, să-l citiți pe tot, cap-coadă, și apoi să-mi lasați și mie părerile voastre despre domnișoara independentă care l-a scris și extrordinarele dumneaei principii de viață. Ah, am să vă rog să ignorați greșelile gramaticale, sunt mult prea multe și n-ați mai apuca să citiți articolul din cauza lor. Cum ar veni, n-ați mai vedea pădurea din cauza copacilor. Fetelor, să știți că mă interesează al naibii de rău și părerile voastre.

Așadar, să purcedem:

Ce se întâmplă cu bărbați noștri?! Au uitat să mai fie galanți și cuceritori?!

M-am simțit, cumva, ”nevoită” să-mi adun ideile legate de masculinitatea contemporană, de cavalerismul tehnologic, cu care ne confruntăm noi, femeile, care ne-am cam săturat de abordările total greșite a celor care ne curtează, și să scriu acest articol.

Cum să cucerești o domnișoară drăguță, independentă din toate punctele de vedere, cu casă, mașină, carieră și foarte mulți admiratori? Sau mai bine zis, cum să nu faci aceleași greșeli pe care mulți bărbați le fac?! Hai să vă zic eu cam cum stă treaba…

De ce sunt femeile puternice și frumoase singure?

Pentru că atunci când un tânăr domn le curtează ar trebui să știe exact unde țintește.

Pentru continuarea delirului orgasmatic, am să vă rog să dați click pe acest link ca să vă puteți delecta în tihnă chiar pe blogul autoarei.

mihai_vasilescu_bune_maniere