8,697 cititori

Când sexul e în grup, iar grupul e pe Facebook

Dacă e sâmbătă, e Elena.

Fiți atenți ce vă spun! Că a doua oară s-ar putea să nu mai repet. Nu că nu mai vreau, ci că nu mai pot. Băi, de ceva vreme simt că sunt urmărită. Da, da. Nu vă mirați! Vă spun sincer că există cineva care și-a pus pielea de drac pe el și vrea ori să mă amețească mai mult decât sunt, ori să mă facă să descopăr adevărata valoare a vieții.

Nu știu cum e la voi, dar mie îmi apar la noutăți, aka fb, tot felul de postări sugerate care mai de care mai tematice. În ultima săptămână am primit cel puțin de două ori pe zi invitația de a mă înscrie în ceva de genul “grupul celor singuri” sau “să fim doi”.

Inițial m-am gândit că e unu’ care-l citește pe Vasilescu și și-a pus toate pleoapele și genele pe mine. Și cum eu debordez de experiență în distrugerea vieții personale s-a gândit omu’ să mă salveze. Exasperată de consecvența si ritmicitatea cu care primeam aceste invitații am zis: hai, dom’le, să intru! Să văd ce se petrece acolo, că doar n-oi muri.

Așa că am “ciocănit” la ușă. Frumos, elegant, așa cum am fost învățată de mama. Ușa era închisă. La fel si grupul. Primul gând ce mi-a trecut razant prin capșorul cârlionțat a fost că-i o glumă proastă. Cum să te intitulezi pe numele de scenă “grupul celor singuri” și tu să inchizi ușa? Hei, da’ stai așa! Dacă i-a închis “mama” lor acolo? Dacă au nevoie de ajutor ca să iasă și să nu mai fie singuri? Dacă providența m-a ales pe mine din miliarde de oameni? Ha?

Suna atât de  excitant această ideea că m-am dus în camera secretă, unde țin lada cu vechituri, și mi-am scos de acolo costumul Xenei. L-am scuturat de molii, l-am pus pe trupu-mi de zeiță și am intrat brutal ajutată de piciorul stâng pe care l-am izbit direct în ușă. La fel cum mi-am izbit de calorifer primul iubit care m-a părăsit pe holul liceului.

Bun. Să revenim. Odată intrată m-a izbit în urechi o liniște de nedescris. Pășeam cu grijă de frică să nu trezesc vreun dinozaur. Da, dinozaur. Pentru că cei de acolo aveau vârsta bunicii mele. Dacă ar mai fi trăit, săraca. Am studiat câteva profile gerontofile, am văzut câteva capete fără păr și altele cu păr bigudat, am văzut păr roz și mov, păr pe mâini și spinări, ca să scurtez: am văzut atât de mult păr că banii pe care-i strângeam pentru deschiderea unui salon de beauty am decis c-o să-i fumez și o să-i beau ca să mor inainte să ajung ca grupații ăștia.

Fraților, parcă eram posedată. Jur! Începusem atât de frenetic să-i studiez pe oamenii aia că atunci când a venit fiu-meu și m-a întrebat “mama, ce faci?”, după ce mi-am adunat părul de pe tavan și inima din dezabieul negru în care dorm, i-am răspuns: “caut clienți pentru veterinarul de la parter”.

După ce mi-am adunat mințile în creierul făcut deja pane, am purces la citit comentarii. Am citit doar câteva. Dar suficient cât să-mi dau seama de ce prietenele mele care nu s-au căsătorit “la vremea lor” refuză total s-o mai facă acum. Să vă exemplific: o ea a pus o poză lângă vitrina cu fund de oglindă și a slobozit suav un “noapte bună, domnilor”. Ei, domnii, câțiva nu mulți, dar aflați într-o stare de erecție totală (mă rog, atât cât le mai permitea vârsta) au năpădit-o ca năpârcile în călduri:

– Abia acum cum e bună că m-ai salutat.

Sau:

– Aș vrea să mă trezești mâine dimi tot tu. Poți?

Ăsta inserase o poză în care privea la fel de galeș ca un crap care se pregătește să devină saramură. Bine, eu cred că avea privirea aia de pește fiert și de la vreun tratament pentru hemoroizi, că prea ședea așa într-o parte. La mesajul ăsta am vrut să intervin și s-o rog pă doamna să-l salute acu’ și pentru “dimi’, că moșu’ sigur ne părăsește în seara asta, dar m-am abținut că doar eram Xena.

După ce am terminat de citit, mi-am scuipat de trei ori în sân, de patru ori pă burtă și m-am jurat pe urșii din pădure că dacă ajung așa, n-o să mai plătesc factura la net ca să n-am pe unde mă face de râs că am colonul în disfuncție avansata.

Fix când mă hotărâsem să ies tiptil și să-mi vad de viață, dacă mai puteam după experiența asta devastatoare, “simt” o mână fermă cum mi se așează pe umăr. Întorc privirea și văd niște degete pline de păr (cum altfel). Și o gură nevăzută mă întreabă:

– Deci? Cum ți se pare?

Nici din upercut nu leșinam așa brusc. “Deci”-ul ăsta pus la debutul unei discuții îmi excită niște chestii. Chestii care se numesc nervi la mine la țară. Zic să răspund totuși.

– Ce să mi se pară?

– Hai că ești deșteaptă. Știi tu!

Eu am inserat un emoticon cu ochii beliți, el a continuat:

– Uită-te la numele meu!

Mă uit. Pe domn îl chema, aproape sugestiv, Gross.

Fac rapid niște calcule matematice cu permutări luate câte k, acolade și mulțimi și răspund:

– Nu înteleg.

– Ești proastă?!

Ce era să zic? Că “da”?!

– Nu! Ce, dacă ți-ai pus numele Gross înseamnă că așa și e?

– Da!

Și-a trimis un emoticon d-ăla care râdea cu toți dinții. Atunci l-am lovit:

– Atunci pe mine mă cheamă Strâmta Elena. Cum facem?!

Aproape cum l-am auzit înghițind în sec:

– Du-te dreacu’ de lesbiancă!!!

Și mi-a umplut chat-ul de emoticonul ăla roșu la față. Iar eu am ieșit trântind ușa cu putere, am închis-o și am înghițit cheia.

Partea proastă e că în câțiva ani o să ajungem să trăim așa. Bărbații vor agăța numai pe net, iar noi vom bate mărunt din buze în așteptarea vreunuia care să fie Gross și în realitate. Și nu mă refer la dimensiunile la care vă găndiți voi, ci la creier. E bun și internetul ăsta, dar când e prea mult tâmpește.

mihai_vasilescu_xena

106 de păreri la “Când sexul e în grup, iar grupul e pe Facebook

 1. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 11 Thumb down 50

  • @Ionică, textul se citește de la stânga la dreapta. Nu pe diagonală.

   Comentariu beton! Thumb up 77 Thumb down 6

  • lonica, lonica, tu rimezi cu putza mica! :))

   Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 4

  • Gross, tu esti maica ?! ???

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 3

  • vai, n-ai inteles nimic…

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 2. Neața! Au vrut să improspăteze și ei grupul ăla! Și pe cine să găsească mai potrivit să-i resusciteze?!

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

  • @Anouk, e hai, că n-oi fi eu singura care a primit această postare sugerată.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @Elena, n-oi fi singura care a primit invitația, dar ești singura care chiar i-ar putea scula. Din morți.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 3. Visai la Hercule, dacă te-ai chinuit atâta să intri. Cre’ c-ai dat mai degrabă peste pretenu’ lui mic, nu mai știu cum îl cheamă, ăla de respira greu.. Dar nu-ți pierde speranța, Elena! Poate Hercule e pe celălalt grup! Succes! :))

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 4

  • @Anonima, pentru mine nu există ușă închisă. Decât în cazul în care o închid eu?.

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 1

  • Sunt convinsă! Doar nu degeaba ai sabia mai mare decât Gross cu totul! :))

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 5

 4. Eu n-am fost în stare să combin nici o din asta de sex foarte opus când era mircu pe toate valurile.Singura reușită a fost cu una care juca counter,când frăguiam si eu ca disperatu’.Sexu se făcea dupa minim un dust 2.
  M-am întors repede la bodegi,adunări câmpenești unde un nene pe o dihanie de motor negru,îmbrăcat si el tot in negru,cu demoni sexy aerografati pe rezervor bate la buca goală orice asl,pls si emoticoane.

  Comentariu beton! Thumb up 44 Thumb down 4

  • @edelweiss, mircu’ ăla mi-a mâncat capu’ la un moment dat. Și banii.

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 1

 5. D na Stramta sunteti nebuna.Jur!:)))))
  Daca eram in Bucuresti azi veneam cu flori la Altex.Le meritai la ce imaginatie ai.

  Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 1

  • @Marius, mulțumesc! Și pentru intenție și pentru “nebună”.?

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

 6. Articolul de azi mi-a provocat accese de tuse violentă. E de bine că am râs. E de rău virusul vieții. Sunt ok, nu mor, nu panicați.
  Mai am viață de trăit, Grossi de întâlnit și de șutat în bile, vrăjeală virtuală sterilă de citit.

  Am avut o revelație acum câteva săptămâni. Mergeam pe stradă și din față veneau doi bărbați: pe stânga – un muncitor în salopetă, destul de robust, mâini murdare ce țineau niște echipamente ceva, mergea hotărât, privea în față; pe dreapta – un “costum”, nu foarte solid, îngrijit, trăsături frumoase, strângea telefonul într-o mână, s-a uitat pentru o clipă la mine, dar c-o privire plată, nu transmitea nimic (hmda, bănuiesc că e vina mea, că atâta inspir eu în outfitu’ de iarnă :))) ). Mi-am dat seama că trăgeam cu coada ochiului spre muncitor, i-am depășit și am întors capul tot după el.
  Încă îmi dă de gândit momentul ăla și “alegerea” instinctivă. Food for thought! 😉

  @Elena fain articol! :*

  Comentariu beton! Thumb up 46 Thumb down 8

  • @Vero, toate visăm la un “muncitor”. Ești bine!??

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

 7. @Elena P – De la 7 te aștept te aștept să-ți citesc ghidușiile! Și cafeaua vărsată pe mine de râs, m-a trezit mai repede decat îmi doream.
  Pupici. Cât despre grupuri d-astea de barbați fatali, o să mă uit și eu că am niște geamuri nespălate la țară și vreo 2 straturi de plivit. Poate fac rost de unul.

  Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 3

  • Maslino,daca ai impresia ca masculii care s la agatat pe internet cauta o caprioara care sa i puna la plivit straturi si spalat geamuri cred ca te cam inseli.

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 2

  • @Olive, vezi la ce treabă îi pui. Că nu păreau prea pregătiți pentru muncă. Dacă înțelegi ce vreau să spun?.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • @Olive, ce naiba, crezi că ăștia sunt buni de muncă? Vrei să-ți rămână vreunul anchilozat pe strat, pe post de sperietoare de ciori?! Sunt buni doar să facă pe cocoșii în mediul virtual. Cred că știu ce zic, că-s de vârsta lor. Mai mult ca sigur, ei vorbesc din amintiri.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

 8. Adica ce gross? Soriciul sau cum? Ca daca se referea la ce cred eu trebuia sa fie groasa, nu? Situatia…
  Oricum, am ras si nu doar datorita povestii dar si a stilului de a povest!. Ti-as ura la cat mai multe ca sa ne distram si noi astia neinvitati in grupuri din astea exclusiviste dar nu pot fi atat de egoista!

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

 9. Boss
  Dăcat poza asta cu “Elena in zale ,perioada Vodafone “, nu mai bine puneai o “Suzana in baie” sau ceva ? că tot cu niște moși libidinoși e

  La “Elena in baie ” nici nu îndrăznesc să mă gândesc
  Din cauza lanțului de la tauletă

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @Colonele, cine-i Suzana? Aia cu furtul de banană?

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • Păi dacă folosești internetul doar pentru babalâci și pron, dă unde să auzi dă Rembrandt ?

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

 10. @Elena ….la cât am râs, cu siguranță ziua de azi va fi excelentă. Nici lenjeria plina de bunătate de cafea nu mai contează :))))

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • @AdiAdi, păi dacă bei cafeaua în pat eu ce să-ti fac?!

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 11. Face Facebook.ul neoameni si din tine si din Mihai (lipsa lui ) !!!

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @oviwan, te rog io, fără cuvântul “lipsă” azi.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Până si muncitorii 😉 stiu ca daca ridici 2 degețele, poti să.ți rezolvi lipsa! Eu de lipsa FB( contul închis a lui Mihai !) ziceam mai sus

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

 12. Citindu-te am învăţat(Deşi mă ştiu între integri),
  Să-mi placă necondiţionat,
  Şi versul alb, şi ochii negri! -Andrei Ciurunga
  Cu tine ,ziua de sambata nu e pierduta,e castigata ! Tx Elena !?

  Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 0

  • @ionuthd, auuuu???.
   A citit toată lumea ce mi-a scris @ionuthd?????

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • Am si eu slabiciunile mele(poetice ) ?

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 13. Ai noștri tineri
  De pe net învață
  Cum să agațe moși
  Ce au la cur o ață

  Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 1

 14. @Elenaaa mamaaa am varsat micu dejun pe mine ,noroc ca era doar cereale cu lapte??

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @Cinezee, dăcât lapte cu cereale. Mai învățăm și noi?!

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • @Elena, micul dejun era….
   Fără supărare….

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 15. După o anumită vârstă, bărbații își agață pofta’n cui și femeile agață rufe pe sârmă.
  Ex epție fac Iri și Israela ?

  Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

  • @diabolic, excepțiile astea ale tale mai trăiesc?

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Elena, pe Iri l-au arătat pă la tv cu strănepoa…ăăă, fie-sa, de sărbători; de Israela nu mai știu nimc de când a caftit-o nepo….ăăă, bărba-so, și se tânguia pe la toate jurnalele de știri dă la tv ?

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • Cred că pe Iri l-am văzut printre grupații ăia.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 16. Io nu pricep, voi toți citiți cu gura plină de vărsați pe voi? 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 1

  • @Laura, eu cred că le place să fie uzi/ude?.

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

 17. @Elena,
  Ce pagină de FB veselă ai tu! La mine văd acum (de obicei nu mă uit la rubrica aia) că mi se sugerează un grup cu militari, altul ”cursuri-traininguri” și în finalul apoteotic un curs de gătit mâncăruri. Trist!

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

  • @Laura mie emag îmi recomanda obsesiv infamul suport pentru genunchi. Chipurile, un suport pentru grădinărit, dar eu știu (sau am o minte foarte bolnavă) că e util pentru alt tip de activități ce presupun statul în genunchi ^^

   Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 6

  • @Vera,
   Pe bune, dacă n-ai grădină, trebuie folosit la ceva suportul ăla. Pe principiul ”nu ținem lucruri inutile” 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

  • @Vera, l-am avut și eu pe ăla la un moment dat. Nuș’ cum am scăpat. Sau nu vreau să zic.

   @Laura, pentru că eu am gărit, m-am școlit și m-am militărit când trebuia?.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Laura nu l-am achiziționat. Poate-l primesc de Valentines/Dragobete, cu un mare pampon roșu pe el… un gest, cu adevărat atent și romantic, zic eu 😀
   Bine, n-are cine să mi-l dea, dar o fată poate spera, nu?! ?

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 6

 18. Ele(nah), sugestii pentru alte site-uri de dating am primit pe facebook, evident toate eliminate cu un click sau doua, in consecinta au disparut si sugestiile de gen. Am inteles ca astia iti urmaresc activitatea demult, asa ca am dat curs unei sugestii ce parea extrem de logica avand in vedere cautarile mele, adica grupul „Trandafirul albastru” unde am nimerit exact asa cum ai descris, doar ca membrii erau ceva mai in „putere” si modul de comunicare sau salut era live-ul. Din fericire imaginatia voastra va fi dezamagita, nimic ce putea fi blurat nu era acolo. Maximum a fost live-ul de la petrecerea unor manelisti din habar nu am care tara de adoptie. Evident ca am renuntat sa astept/sa caut vreo dezbatere pe tema gradinilor cu trandafiri si alte minunate plante.
  Asa ca Elena noastra draga trebuia sa traiesti si tu aceasta experienta a (gro)bossului inrosit de furie sau efortul gasirii tastelor potrivite pentru o Xena nesimtitoare si lesbianca ca oricare dintre noi,vitezele independente si destul(prea) de puternice.

  Succes si spor la scris, cârlionțato care esti!

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 0

 19. @Elena,daca tot ti-ai satisfacut curiozitatea si ai aflat cum e in grup cu oameni singuri,nu crezi ca trebuia sa te ocupi un pic si de organizare????
  @Elena,@Vera,cand o sa descopar facebook-ul vostru o sa va trimit invitatii intr-un grup de muncitori.Acum sa imi spuneti ce preferati:mineri-care lucreaza in subteran,lacatusi-care se asigura ca intra cheia in broasca sau stiu eu poate vulcanizatori-care ridica masini pe cric?Ar mai fi si un grup de sculeri-matriteri si unul de taietori de lemne-care se descurca bine la capra!

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 0

  • @Alex fii cu băgare de seamă să ne nimerești, că nu știu câte ar aprecia la justa lor valoare aceste grupuri de bărbați destoinici 😛

   Mie trimite-mi cu tâmplari, zidari ceva, îmi plac bărbații care sunt (și) îndemânatici 😀

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 7

  • @Alex, cum ar fi fost să rămân acolo și să le zic ce să facă?!??
   Eu eram tânără când au venit minerii la București. Și n-am apucat niciunul. Dacă mă poți ajuta??

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Vera,ok se rezolva!Dar sa inteleg ca ai nevoie de un zidar-zugrav sa iti renoveze si de un tamplar sa iti mobileze si sa iti puna usa si geamuri??

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Elena,eu cred ca trebuia sa le si arati cum se face,daca nu vroiai sa arati ca un politist in intersectie!
   Sa caut in lada de zestre mamei,poate-poate a mai pastrat vreun miner intact de atunci,ca si eu eram tinerel pe atunci!
   Daca nu saptamana viitoare cand vin in tara iti aduc unul de import,de la Stutgart!!??

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Alex să ne rezumăm la “am nevoie”, restul sunt detalii. Trimite dăcât unu’ și bun, sunt exigentă, totuși, ie treburi sensibile.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 7

  • @Vera,spuneam ca pentru usi si geamuri m-as putea trimite pe mine,la zidit si zugravit nu ma bag pentru ca nu imi place!!!????Nu exista meserias bun la toate,ala e decat un”nea”(nea Costel,nea Dorel)

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Alex Taman la fix, că-mi scârțâie o ferestruică. La demisol. Adu și cafeaua aia, că nu te-am uitat. 😀

   @domnița Elena, e voie? Ca să știu dacă-l pun la treabă sau îl arvuniți dvs. 😛

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 7

  • @Vera, pune-l la treabă. Și după aia dai și tu la fată un feedback.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Vera,atunci trebuie sa ai putintica rabdare,abia week-endul viitor ma intorc in tara!!!Aduc si cafeaua!?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Io nu vreau să fiu indiscretă, dar se poate o transmisie live a întâlnirii?
   Duminică, la ”Ce mi-a plăcut (săptămâna 103)” – că o să ne placă să știm și noi 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • @Alex noi nu ne-am certat până acum, nu?! Ca să știu dacă vii cu gând de pace. Nu de alta, dar să știu dacă-mi las unghiile să crească sau rămân boante. Nu mi-e frică de-o răfuială, iese numa bun live-ul ăla cerut de @Laura. Da’ dăcât să știu cum mă îmbrac și dacă-mi iau lanțu’ de bicicletă au ba.
   Dacă vii cu gând de pace, remember că e probă de lucru, tre’ să am ce-i lăuda Elenei. 😉

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 7

 20. Cand am văzut ca e vorba de grupuri, imediat mi-a trecut prin cap bancul ala cu petrecerea de adolescenți, toți într-o cameră, cu lumina stinsă, când intră părinții peste ei:
  -Ce faceți aici?
  -Sex în grup!
  -Uff, ce bine! Credeam că fumați!

  Mișto, Elena! Și textul la fel! 😛

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 0

  • @Papi, mișto și tu. Și vorbele tale.

   Să ne oprească cineva cu laudele astea ca să nu dăm în diabet.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 21. Sărut-mâna Elena! Te știu perseverentă și optimistă. Mai caută!!! Tre’e să fie un grup și pe masura ta!

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Victor, aștept să văd ce invitații mai primesc. Dacă nu mă mai vedeți pe aici înseamnă că m-am grupat io pă undeva.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

 22. Ahahahaha! Gross, zici! Câtă subtilitate. Și eu am primit o invitație de genul, dar nu mai știu cum se numea, oricum nu mai intru în discuții după ce feisbucul mi-a stricat jocul cu ăla care agăța babe să le jumulească. 😛
  Ca de obicei, mi-ai înseninat ziua. Și afară toarnă, nu glumă.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Gabil, vreau detalii despre ăla cu jumulitul. Că mâine poimâine îmbătrânesc și să știu de ce să mă feresc.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Elena, am scris despre asta într-o postare relativ recentă, așa că nu vreau să plictisesc cititorii, dar o să văd dacă găsesc postarea și ți-o semnalez, nu de alta, da poate ție-ți merge. Să- l jumulești tu, vreau să zic. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 23. Legat de concluzie, poate că asta se va întîmpla și din cauza ofertei en-gross întinsă ca(cu) chiloții la soare acolo.

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @krantz, nu prea am văzut chiloți acolo, dar era păr cât cuprindeai cu ochii.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 24. Elena, ești formidabilă! M-am hăhăit cu mare poftă! Și comentatorii sunt de excepție, pe măsura textului tău. Mihai nu mă aude, da?

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Ana, nu, dar vede ce ai scris! Muhahahahaaaa!!!

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 25. Apropos de grup

  Cică un șef de secție de poliție vine la 8la serviciu și-l vede pe unul dintre agenți, gol-goluț pe un scaun
  -prietene, te-au bătut interlopii, speculanții, traficanții , de esti in halu ăsta ?
  -da de unde, m-a târât nevasta la un d’ăsta de dansuri englezești, numa lume bună, swinger-party îi spune
  -așa și ?
  -am mâncat, am băut, am dansat și pe la unu noaptea se stinge lumina și o voce-n microfon: “acum să se dezbrace femeile”
  S-aprinde lumina și toate femeile era dezbrăcate. Dans, antren, băutură .Pe la unu jumate se stinge lumina și aud “toți barbatii să se dezbrace” . Și ne-am dezbracat. Dans, antren, băutură și la doua noaptea vocea spune :” acum gata, hai la muncă ! ” și-am plecat urgent la servici
  -și nevasta ?
  -noroc că luase d-acasă suportu ăla de grădinărit, că am sunat-o la patru dimineață și plivea niște bulbi de lalele . Vă dați seama ce noroc am avut c-am plecat, că cine știe ce mă puneau ăștia să fac și n-avem decât un singur suport d-ăla

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 1

  • @Colonele, da’ înțepi și matale la mare artă. ?

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 26. @Helen Tight, adică te-au invitat oamenii la ei în anticariat și tu ai plecat trântind ușa, fără să te gândești că poate li se sparg bibelorile în vitrină? Vezi că ‘ăl de sus (de la butoane) îți dă, da’ nu-ți bagă și-n traistă, poate ai ratat dragostea vieții tale.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • Găsește un doctor boss
   Ca-n bancu ăla când o bunăciune se duce la doctor și ăla o pune să se dezbrace din start
   -Păi bluziița am pus-o pe umeraș, sutienul e agățat în cui, ce fac cu chiloții ?
   -Păi pune-i pe scaunul ăla, lângă ai mei

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @Colonele, doctor zici? Fii serios, dom’le, @Elena e artistă, le are cu scrisul. Cu un partener pe măsură, ar scoate pe piață Coma Sutra (ediție de lux, legată în piele).

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • În piele de …?

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Didino, ăl de sus de la butoane e @Mihai?

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Colonele, am o vârstă. Crezi ca nu găsesc eu niscaiva piele?

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Didino, și nu m-ai văzut în reaalitate. Știi ce mișto “scriu”?!?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Elena, dacă de la @Mihai a venit sugestia de a intra în grupul pensionarilor, atunci da, el e șefu’.

   Nu că n-aș vrea să te cred, da’ să știi că la mine nu merge așa, pe vorbe. Tre’ să pun ochiu’ și mâna, ca să mă conving. ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 27. Am fost pe Valea Buzăului unde am terenul pentru casă,este împrejmuit.I-am plimbat putin si pe juniori cu ocazia asta.Cred ca cel putin juma de sat a aruncat deșeurile jegoase peste gard si cealaltă juma se pregătea să o facă.Sub impulsul dement al furiei am oprit un biciclist si pe unu cu căruța si ochii ieșiți din găvane le-am urlat să-mi su.ga pwla,mai ales că ală avea gunoaie intre scoarțe.Nu a spus niciunu nimic,că asta asteptam să îi arunc in râu.Până la urmă un jeg din astă o să mă trimită la bulau.

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

  • @edelweiss, corect era să scrii: sub impulsul furiei, că eu sunt dement..

   Eu nu arunc nimic pe jos. Dacă nu zăresc un coș de gunoi, mănânc ambalajul. Chiar și peturile le mănânc.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • Rebu deja scot medalii ediție limitată:Concasorul clasa I cu coroniță.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @edelweiss măcar de-ar fi doar gunoi. Nouă ne-au aruncat o puiuță de cuțu peste gard. Gard inalt de 2m… A găsit-o ex mai mult moartă decât vie și mi-a adus-o plocon acasă. Am tras cu ea ceva, dar am pus-o pe roate, e prințesă prin Germania acu’

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 14 Thumb down 10

 28. ? Asta imi aminteste de perioada cand exista Mirc,daca mai stiti ce era sau este.Eram cu fetele la un internet cafe si ne amuzam ! Toate eram pe un cont si ne conversam cu diferiti flacai( Aveam vreo 15 ani,nu judecati).In fine se baga in seama cu noi unu care avea nickname-ul:Gigi Duru☺….la care tastez eu repede: care spala c…l.( era la moda sapunul Duru si toti de la bloc aveam replica asta in program). Apoi ce injuraturi am primit de la Gigi,nu pot sa reproduc!

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 29. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 8 Thumb down 17

 30. Vera tată
  Tu ești in umbra ex-ului
  Nu trece saptamana să nu dai ceva pozitiv de ex-ul
  Mai dă-l în pula mea, s-a terminat. Asta nu poti tu să-nțelegi
  Nu poți să raportezi orice bărbat la ex-ul
  Boss, chiar dacă o lasă p-aia o să ia alta mai tânără. Oricum nu se-ntoarce la tine

  Așa că trebuie să treci la nivelul următor…..

  Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 2

  • @Colonele, îți scrisesem un mesaj lung. Renunț.
   Dar nu încetează să mă surprindă setea cu care îți place să mă lovești. E ok, duc.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 11

  • @Colonele, eu cred că Vera a avut o relație foarte lungă cu ex-ul. Cine știe, poate a a fost singurul?! De aceea are doar amintiri cu el. Eu zic să o iei ușor.

   Asta nu înseamnă ca n-ai dreptate.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @Colonele jur, iti fac statuie pentru comentariul asta!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 31. Eleno nu te mai faci bine. :)) ” Rea” ai fost de mica, primul iubit lovit de calorifer. :))) Misto scris

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Marius, să mă iertați, băbăieți, da’ când s-a despărțit de mine mi-a zis: nu plânge, că nu l-ai perdut pă Alen Delon. Eu eram cu mucii la nas și el era pă carerincă.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • De la despartirea asta ti se trage cu mancatul ambalajelor….

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 32. Elena, vrei pe Club Tinerii Pensionari? Eu sunt acolo! M-a “lipit” un coleg de facultate! El nu e pensionar și nici nu știe cum a ajuns acolo! Mai sunt și pe Fete Singure! Aici e mai funny! Mai vezi o țîță, un cur!

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 33. Foarte frumos articolul!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 34. Totală Elena! :)))))))))))))))))))))))))))))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 35. Elena, nu mai intra pe pagini dubioase. Spunei lui Mihai sa faca un formular pe blog unde toti trebuie sa completam daca suntem singuri , pasiuni , orasul de unde scriem, poza de profil. Dupa, pui un filtru si iti alegi. Simplu si usor. Sa vezi atunci ce caracterizari, ce poze, ce figuri. Astept cu interes raspunsul lui Mihai la sugestile propuse ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Geamana, și pe urmă-l fac site de matrimoniale și mă îmbogățesc. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 36. …….

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 37. Pingback: mihai vasilescu blog | Poliția Mamelor Perfecte de pe Internet

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.