LATER EDIT

Doamnelor și domnilor, avem un câștigător în persoana comentatorului care poartă numele de Ionuț. Și nu, nu este Ionuț al nostru care comentează și mai și scrie pe-aici. Îl rog pe câștigător să-mi trimită un email pe adresa de la „Contact” pentru a stabili cum intră în posesia televizorului Sony. Vouă, celorlalți, vă mulțumesc și vă zic să nu fiți triști că vine el și rândul vostru. 

Când eram mai mititel, cel mai mare vis al meu era să stau să mă uit la televizor și cineva să mă plătească pentru asta. Serios, mi se părea combinația ideală. Mă rog, cu o singură condiție: să mă lase să mă uit la ce vreau eu, nu să-mi impună ei ce să văd. Well, au trecut anii și n-am reușit să găsesc niciun angajator dispus să-mi împlinească și mie acest vis modest. Chestie care mă face să mai intru în depresie din când în când, dar îmi revin repede.

În schimb știți ce-am găsit? Am găsit o soluție să vă dau eu vouă ceva mișto dacă vă uitați la televizor. Și când zic „ceva mișto” e un adjectiv sărăcuț față de cât de mișto este șmecheria pe care am de gând să v-o dau. Ia aruncați un ochi aici.

Nu glumesc, nu trolez și nu fac caterincă. Practic e cel mai șmecher premiu pe care îl pot da cititorilor mei de când ființează acest blog. Partea și mai mișto este că nu vă pun să mutați un munte sau să concurați la triatlon pentru el. Tot ce aveți de făcut, după cum ziceam, este să vă uitați la televizor.

Când? luni, de la ora 22.00.

Unde? Pe AXN.

La ce? La noul serial „Absența”.

Cum luați televizorul Sony? Simplu. Îmi scrieți un comentariu (aici pe blog sau pe Facebook, unde vă vine mai ușor) în care-mi descrieți cu cuvintele voastre ULTIMA scenă din episodul doi, fix cel de azi de la ora 22.00. Adicătelea ziceți voi frumușel ce întâmplă în ultimele câteva minute dinainte de genericul de final. Asta-i tot. Mâine seară, marți, trag la sorți și ăl mai norocos dintre voi va primi minunatul televizor Sony direct acasă. Hai că mai simplu de atât nu se poate. So, eu zic să vă puneți ACUM reminder pentru diseară la 22.00.

Vă urez baftă și vă invidiez. Nu de alta, dar televizorul meu e mult sub ăsta pe care vi-l dau vouă azi. Asta așa, ca să vedeți ce altruist sunt.

P.S. Sfatul meu ar fi să vă rezervați o oră înainte și să vă uitați și la primul episod. Ca să înțelegeți despre ce e vorba și să meargă povestea mai lin. Uite, vi-l las aici. După care ne mai auzim când vă prinde serialul (a propos, eu l-am văzut în weekendul ăsta și mi-a cam plăcutără).

mihai_vasilescu_absenta