5,255 cititori

De când n-ați mai văzut fecioare?

Nu știu cum stă treaba la voi, dar la mine e clar, îmi place mult mai mult să merg la teatru decât la film. De fapt, în ultima vreme sunt extrem de reticent referitor la ce se întâmplă prin cinematografe. Din două motive. Primul: nu te poți baza pe trailer-uri. Mi-am luat țeapă de nenumărate ori. M-am dus la film convins fiind că o să văd ceva bun și-am plecat de-acolo hotărât să nu mai calc în vreo sală de cinema.

Și doi. S-a umplut de “bloggeri cinefili” care pentru o invitație la film ar linge și litiera pisicilor mele. N-ai cum să te bazezi pe ce recomandă un cetățean care n-are în buzunar 25 de lei să meargă la cinema. Dap, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care nu dau curs invitațiilor la film pe care le primesc. Prefer să le văd pe banii mei ca să n-am mustrări de conștiință dacă filmul e infect și eu vreau să scriu că e infect.

Mno, revenind, că nu despre film voiam să vorbesc azi, ziceam că merg la teatru cu cea mai mare plăcere. Emoția e alta, trăirile sunt altele, spectacolul în sine e conceput să simți energia pe care ți-o transmit oamenii ăia, actorii, de pe scenă. Așa că fratele vostru a fost mult mai prezent în ultima vreme prin sălile de teatru decât prin cinematografele bucureștene. Deci să nu vă mirați dacă din când în când o să vă mai fac recomandări de spectacole. Ah, și pentru că mă duc să le văd pe banii mei sau pe relațiile mele, puteți fi siguri că recomandările sunt făcute pe bune și pentru că chiar mi-au plăcut. Ca să fie clar.

Așadar, pentru azi, fratele vostru are două recomandări beton.

Prima. “Fecioarele noastre grabnic ajutătoare/Our ladies of perpetual succour”, spectacol care se joacă la Teatrul Excelsior. Din păcate, prea rar, având în vedere că următoarea reprezentație este abia pe 8 octombrie și următoarea după asta, Dumnezeu cu mila, nu se știe când va fi.

N-o să vă dau spoilere că nu-s idiot, o să vă spun doar o scurtă poveste. Am ajuns la una dintre ultimele repetiții generale, la invitația regizorului (nimeni altul decât Răzvan Mazilu). Am stat acolo în sală, m-am făcut mic și m-am bucurat uitându-mă la oamenii ăia cum lucrează. Și pot să vă zic cu mâna pe inimă c-a fost una dintre cele mai mișto experiențe ever.

Doar că, după ce s-a terminat repetiția, m-am întrebat dacă mai are rost să merg la spectacol după ce practic l-am văzut cap-coadă, cu tot cu indicațiile regizorale. Evident, întrebarea a rămas retorică și m-am dus. Well, cine credeți voi că, la final, abia se abținea să nu pișe ochii? Exact, susbsemnatul. O să înțelegeți de ce când, sau dacă, o să-l vedeți. A, să nu uit, e musical și tot ce se cântă se cântă LIVE, cu band pe scenă. Degeaba aș încerca să vă descriu în cuvinte senzațiile pe care le trăiești în sală. Pot să zic că din când în când, fără să poți controla, simți cum ți se face pielea de găină pe tot corpul. De-aia zic, puneți mâna și rezevați-vă bilete că nu se știe când îl mai prindeți.

Și a doua. Habar n-am dacă știți despre Point. Point este un concept de teatru independent, din distinsa noastră capitală. Ceva pe genul Godot Cafe, dacă știți despre vorbesc, doar că mie mi se pare mai mișto la Point. Practic e un club/bar (că nu mă prind exact) unde se face și teatru. Buuun, acoloșa fratele vostru a fost și-a văzut spectacolul “Party”, în regia Ancăi Mara Colțeanu, și s-a pișat pe el de râs. Vă jur că este reprezentația supremă despre ignoranță, despre superficialitate, despre political correctness-ul care ne mănâncă zilele și despre hipsterii care habar n-au pe ce lume trăiesc. Repet, am râs cu muci. 

Am văzut că se mai joacă pe 13 și pe 28 octombrie și bilete puteți să luați de aici. Tot ce pot să vă spun e că ar cam trebuie să mergeți. După ce-o să râdeți bine de tot, o să vă uitați un pic alfel la închipuiții din jur. 

Gata pentru azi.

A, ba nu, ce voiam să întreb pe final. Când ați mers ultima oară la teatru și ce-ați văzut? E pe bune întrebarea, chiar aș vrea să știu.

mihai_vasilescu_fecioarele

99 de păreri la “De când n-ați mai văzut fecioare?

 1. Mie mi-a placut “Dineu cu prosti”. Am fost anul trecut de 2 ori. Cred ca merg si anul asta. Tot retin eu o replica, in cele din urma…

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Ananas, ahahahahaaaaaa.
   Hai, mă, zi pe bune.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 2. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 2 Thumb down 10

  • Serios? De-aia nu găsești bilete si sunt sălile pline? Mă gândeam io.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • Poate dvs. Sălile sunt pline, dacă vrei să-ți iei bilet în aceeași săptămână, nu găsești. Nu mai vorbesc de spectacolele cu actori experimentați, la care merg oamenii si de 2-3 ori pe an la aceeași piesă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Gabo, EXACT!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Neața Mihai. Mi.e si rusine sa ma gandesc cand am fost ultima oara la teatru. Oricum eram mai tinerica. In facultate foarte mult mi.a placut Astă seara stau acasa. Cu Pittiș si Emilia Popescu. Dar asta a fost demult, in mezozoic

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Lucky, păi atunci ce scuză ai să nu te duci la una dintre recomandrile mele, ha?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 4. La Green Hours am fost prima data și am văzut un spectacol după conceptul ăsta. Nu mai știu cum se numea piesa dar era vorba despre viața a două țigănci. Și cum se chinuiau să răzbată în lumea asta plină de preconcepții legate de etnia lor. În final doar una răzbate, cealaltă alege să rămână în șatră pentru că i se pare mult mai comod.
  În spectacol se cântă și se dansează, iar la final cei prezenți sunt întrebați ce au înțeles și cum vor vedea lucrurile de acum înainte. Excelent!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • @Elena P, aha. Dar răspunzi și la întrebare?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Mihai, atunci am fost și ultima data la un spectacol. Adică acum un an și jumătate.
   Sau mă întrebai de când n-am văzut fecioare??

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • @Elena P, ăăă… nu, nu, de spectacole ziceam.
   Păi fă-ți un pustiu de bine și du-te la ambele recomandări. Serios, garantez eu c-o să-mi mulțumești public.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 5. In data de 8 septembrie, se inaugureaza o gradina de vara – cinema in orasul meu, iar piesa de inceput este ,,Podul” in regia lui Horațiu Mălăele. Am tropait vesela spre acolo hotarata si cu speranta mare in suflet….jbam…pretul unui bilet este 100 lei , adicatelea daca vreau sa merg cu copiii, asa cum e normal, mi-ar trebui 380 lei cu reducerile fantastice pentru elevi…si nu mai am rinichi de vandut. Ma doare sufletul, dar nu ma pot lauda ca merg des la teatru, si nu pt ca nu mi-as dori acest lucru. Am mers la piese jucate de actori locali, dar nu pot sa spun ca am pisat ochii sau ca am ras cu muci. Din pacate multi regizori considera ca daca piesa nu contine muuulta pornografie si injuraturi la scena deschisa , nu e piesa buna…de fapt reusesc contrariul, reusesc sa faca o piesa ieftina. Ma bucur pentru voi, ma bucur pt ca aflu ca sunt locuri in tara unde acest fenomen inca rezista si inca e preferat in locul filmelor sau spectacolelor ieftine.Distruge-ma, spune-mi ca pretul biletelor e rezonabil acolo la voi.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @MAS, păi am lăsat link-uri spre bilete, deci puteai să vezi cu ochii tăi. Nu, teatrul nu e ieftin, nici aici, dar 100 de lei pe un bilet mi s-a părut un preț de mare porc. Între 25 și 70 de lei costă biletul aici, dar cel mai adesea o să-l iei pe la 30 de lei.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • In provincie vin piese cu distributie si scenografie minima, iar pretul este 100 lei by default. La Buzau la teatru vin majoritar adulti de 40-50 de ani, f putini tineri tocmai din cauza pretului biletelor.
   Cea mai recenta piesa vazuta a fost Cafeneaua cu Dana Dogaru, Horatiu Malaele si Emilia Popescu.
   A, nu, am vazut si la mare Un barbat si mai multe femei cu Magda Catone si Claudu Bleont. Piesa era la concurenta cu un spectacol manelistic.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @moatza, nu în tot ce înseamnă provincie. Și asta cred că se întâmplă doar când aduc trupe de actori din alte orașe. Pentru că Timișoara, Aradul, Clujul, Târgu Mureșul, Sibiul, Iașiul, Constanța și mule alte orașe au trupe de teatru local foarte, foarte bune și puernice.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 6. N-am vrut iniţial să postez pentru că mă fac de băcănie. Ultima oară am fost la Teatrul de revistă Constantin Tănase, să-mi vad pe scenă doi colegi, acum vreo 8 ani sau mai bine. În rest, sunt praf şi pulbere.
  Sunt Vera şi muzele sunt crunt dezamăgite de mine!

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Vera, iată o ocazie să te reîmpaci cu ele. Cu muzele.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Mihai păi nu prea vreau. Nu mă atrage teatrul. Ştiu că e de porc ce zic, dar efectiv, nu simt mare interes pentru arta asta. Şi nici nu-mi fac procese de conştiinţă (prea mari). Prefer să văd o etapă de F1 decât o piesă de teatru. Ah well…

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Vera, apăi gusturile nu se discută.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 7. Ce dor imi e de teatru! De fapt merg la teatru, la Tandarica?. Mihai, ce zici de un part time bona pt copii si eu merg la piesa recomandata? ??

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Eliza, să vin eu să stau cu ei, zici? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Daaaa si la schimb vei avea material pentru blog, de la ei. ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Eliza, i-am făcut lui @Ionut propunerea asta. Dacă nu acceptă el, stăm de vorbă. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Ai inteles gresit.Nu trebuie sa stai cu ei ci cu….. bona.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 8. Bă, da’ l-ai dat pe titlu!??? Încercam deja să-mi amintesc când m-am intersectat ultima oară cu o fecioară.???
  Mulțumesc pentru recomandări.
  A fost o vreme când eram un obișnuit al sălilor de teatru. Deși erau vremuri când stăteam prost cu mălaiul, aveam întotdeauna ceva bănuți pentru un bilet săptămânal la TNB, Comedie, Nottara, Mic, Operetă sau Odeon. Acum banii nu-s o problemă, timpul este. Spre rușinea mea, n-am mai văzut o piesă de teatru de vreo 6 sau 7 ani. Ultima la care am fost, dacă îmi aduc bine aminte, a fost Burghezul Gentilom la TNB, cu Rebengiuc.

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Ionut, uite cum facem. Vin eu să stau cu picii pe 8 octombrie și tu o iei pe doamna Ionut și mergeți la “Fecioarele”. Am ales eu dintre cele două recomandări, pe răspunderea mea. Ce zici?

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Ionuț, eu zic să te gândești bine la propunerea lui @Mihai. Dacă nu știi de ce, recitește interpretarea lui la Alba ca zăpada și Capra cu trei iezi. ??

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Opaa, bonă for free?! @Mihai Mai primeşti înscrieri de pici?
   @Ionut : ce vârste au picii tăi? Că dacă-s pe la 3-7 ani, le aduc şi eu pe astronautele mele. Dacă văd că se descurcă MV cu ei toţi, mă duc să sug o cafea sau să dorm, oricare variantă ma coafează! 😛
   (da, exact, NU am obraz) 😀

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Vera, unul are 3, celălalt 6. Nu știu despre ai voștri, dar eu parcă n-aș vrea să-l pedepsesc pe @Mihai, băgându-l între dracii mei. Mi-e că rămânem fără blog.??

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Ionut perfect, ale mele au 3 şi 5 şi-s cuminţi, cele mai cuminţi, niciodată nu s-au văzut copii mai cuminţi. Auzi, dar ai tăi ştiu ceva tehnici de auto-apărare, că mezina mea ştie olecuţă di bataie?! 😀

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

 9. Merg la toate piesele în care joacă prietena mea. De fapt am mai mulți prieteni actori, dar pe fata asta, în afară de faptul că o iubesc, o plac foarte mult ca actriță.
  Ultimul spectacol la care am fost…..”Umbre” la TNB. Prin aprilie parcă.
  Foarte mult mi-au plăcut, însă, “Cum se cuceresc femeile” în care joacă alături de Claudiu Bleonț și pe care mi-a părut mie că l-a eclipsat (la Teatrul Metropolis) și “Furtuna” la TNB, o piesă de Shakespeare într-o regie surprinzătoare, în care se joacă superb alături de Caramitru, dar m-au impresionat și Istvan Teglaș și Mihai Călin.
  Nu pot să nu zic și de Bogdan (Farcaș) căruia i-am admirat (tăcerea) expresivitatea timp de două ore în “Before breakfast” la Bulandra. Bogdan e un personaj care vorbește absolut într-una. L-a chinuit rolul ăsta pentru că n-a vorbit, dar a transmis prin mimică tot ce era nevoie. Și după spectacol și-a scos pârleala la petrecerea de după. :)))

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Anouk, wow! Mișto.
   Cum o cheamă pe prietena ta? Că mi-e lene să caut.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Mihai, Alexandra Sălceanu.
   La primul spectacol în stagiunea următoare ești invitatul meu. Si poți să scrii exact ce crezi!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Anouk, păi eu oricum scriu exact ce cred. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 10. Spre rusinea mea, ultimele două piese de teatru le-am consumat de mult. Ultima a fost Port si inainte, ceva la teatrul Masca…nu-mi mai amintesc numele piesei.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Redoo, du-te să vezi Party, la Point. O să regăsești în ea toate mizeriile de care te lovești și pe Facebook.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 11. Omul din la Mancha, Cafeneaua Pirandello, Scripcarul pe acoperis,Zbor deasupra unui cuib de cuci,Domnul Jurdan,MaRo, Va plac bananele, tovarasi?,Plex, Cererea in casatorie si mai vreau sa vad Poveste din Transilvania. Acum va fi la Oradea FITO, festival de teatru si am bilete in fiecare seara. Abia astept!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 12. Ultima oară am fost anul trecut la niște spectacole pentru copii cu boracul meu dar aici in Italia. Am fost la trei spectacole dar două au fost excelente. Primul a fost o prelucrare după Peter Pan realizat doar cu trei actori. Iar celălalt care mi-a plăcut a fost despre un șoarece de bibliotecă. Salva cărțile de la tăierea de către niște roboți numiți Bytes ? mâncându-le și apoi se folosea de experiența personajelor. Partea tare a fost că nu părea că ar fi fost interesant (actorul, pentru că era unul singur) de implicarea copiilor din sală dar a făcut-o fără să-i instige, fără să le ceară absolut nimic.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Sergiu, mi se pare foarte tare. Bun așa.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @John Temple, sună foarte, foarte bine.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Am uitat să menționez că sala a fost arhiplină. Am crezut că n-am nimerit bine locația, așa mulțime de oameni era în față. Norocul meu că am văzut scris mare ”Teatrul de Stat – Allamy Szinhaz” și era afară un panou publicitar al piesei în cauză.
   P.S. Io am crezut că Allamy Szinhaz îl cheamă pe arhitectul teatrului sau ceva, dar de fapt nu. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 13. Visul unei nopti de vara, la teatrul galatean. Si da, sala a fost plina.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 14. ” Barbati, femei si viata dintre ei”, ” Schimb urgent trei surori” sau ” Suntrack” sunt doar cateva care imi vin acum in minte…
  Ultima oara am fost duminica trecuta la ” Schimb urgent…” merg la teatru de fiecare data cand este o piesa noua si am si timp…
  Piesele care m-au impresionat foarte tare au fost ” Intoarcerea” si ” Acasa la tata”.
  … Am fost si la piese in bar, scrise special pt locul/scena aceea… A fost super..actorii mai aproape, parca ai fi din piesa… Odata unul a venit la mine si mi-a dat o floare si o scrisoare…cine-a mai auzit ce-a zis… Doar ca la sfarsit m-a intrebat” Si ce zici? Sa ma sinucid?”

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 15. Ultima piesa a fost cu Florin Piersicuta Jr. O mie de motive se numea piesa – jucata tot la Point. O minunatie de piesa. O actor pe care l-am subapreciat si i-am vazut valoarea.
  Don V, nu stiu cum si in ce fel iti vin ideile de titluri pentru articole, dar la vedea Fecioarelor, ma gandeam ca te apuci sa zici ceva de iele si surcele.
  Blogul tau e un pansament pentru toate zilele.
  Salutari cordiale comentatorilor – U all rock

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Kittygreeneyesbitch, ideea asta de titul a venit instant. Dar de obicei mă chinui oleacă până le găsesc.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 16. Daca as pune un titlu acestor rânduri, ar fi ” Un bou pe scena TNB”. Nu va speriați, ca nu jignesc pe nimeni… boul eram eu 🙂
  Acum destula vreme, iaca ce face rost consoarta de 2 invitații la Comedia Norilor, la TNB, intr-o distributie de zile mari. Locuri fix pe centru, in randul 3. Si cum la un moment dat piesa are un mic moment interactiv, nu stiu cum m-am trezit apucat de-o aripa si dus fix in mijlocul scenei, ba mi se pune și-o mare lopata in mana si cică trebuia sa mai inganez ceva acolo, cam de-o fraza improvizata. Cu toate luminile in ochi si conștient de sala arhiplina care ma vedea, sunt convins ca o fața de bou mai mare ca atunci n-am avut niciodată. Dar cum cea de rost făcătoare de invitații n-a avut inspirația să-mi facă o poza, n-am un termen de comparație – acum nu stiu daca a fost lipsa de inspirație din partea ei sau pur si simplu nu s-a putut aduna de pe jos de râs, v-am zis ca aveam reflectoarele in ochi si nu gineam nimic.
  Sa revenim in prezent: azi dimineața îmi spune: “Vezi sa arunci si tu o privire pe biletele la operă, ca vreau sa mergem”. Pe buneeee? Ca de cantat nu cantasem pe o mare scena. ” Da pisi, ma uit, dar o sa caut la balcon, ca sa scap”.

  Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 0

  • @Papi, man, am râs bine de tot. :))))))))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 17. Teatrul radiofonic se pune ? Pentru ca la teatru in sala cam de pe vremea cand mai erau fecioare la grădiniță

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Shoric, în lipsă de altceva, se pune. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 18. Ultima piesa care mi-a ramas mult timp in minte a fost “Mein Kampf” de Tabori vazuta la Cluj in martie. Amestecul ala de haz si teme extrem de serioase a fost savuros. Mai sunt fan “O scrisoare pierduta” gandita de Cornisteanu, garantat se lasa cu aluzii la politica locala si cu hohote de ras.
  Acum ma pregatesc de Domnul Ibrahim si florile din Coran si ma gandesc daca sa iau si la Maytrei cu Maya Morgenstern(a fost cineva, recomandati?)

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 19. Mihai stii ce mi.a placut mie f mult? A fost acum niste ani buni un film, l.au numit docu.drama Richard al 3.lea. Era cu Al Pacino si mulți alți mari. Chestia care m.a fascinat a fost ca iti aratau cum pun la cale spectacolul,cum fiecare se identifica cu personajul sau. Se ajutau unul pe altul sa.si cunoasca personajul. Era un film despre cum au facut o piesa. L.am vazut de mai multe ori si de fiecare data am iesit din sala simțind ca.l iubesc pe criminalul d Richard. De ce? Pt ca ei il explicau așa de bine incat il ințelegeai.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Lucky, te cred. Știu ce-am trăit la repetițiile lui Răzvan Mazilu așa că înțeleg exact ce zici.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 20. Stiu, ultima postare a mea a fost cam off topic.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 21. Am fost la “Cafeneaua, la TNB, în august.Foarte bun Malaiele!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 22. Hedwig and the Angry Inch: The Missing Half acu’ doua zile la Poin. Si se si canta live pe scena 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 23. Mă tot mint de câțiva ani că la următorul drum în România ajung și la teatru. Până acum nu am reușit, poate data viitoare. Din fericire, fi-mea e suficient de mare astfel încât să meargă cu noi la spectacole/concerte. Are pe listă Matilda the Musical, e mare fan Roald Dahl și Tim Minchin.
  Mă amuză două legende care circulă pe tema asta:
  1. Lumea nu mai merge la teatru – sălile sunt pline, mi s-a intamplat de multe ori să nu mai prind bilete.
  2. Biletele sunt prea scumpe – nu sunt, salariile sunt prea mici și problemele prea multe.
  Bine v-am regăsit!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 24. Maestre,poate că ar trebui să revizuiești întrebările.Poți adäuga și când ați fost ultima dată PE scena unui teatru în calitate de actor?Cititorii tăi sunt mai șmecheri decât ai altora,nu uita acest lucru…
  O fecioară am văzut azi dimineață în oglindă în timp ce mă spălam pe clănțăitori.I-am recomandat să își dea jos barba,că îi strică aspectul angelic.

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • @Paco, ahahahahaaaaaa, tu nu ești sănătos! :))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 25. Mihai si cu asta m- ai nimerit. Imi place teatrul. Anul asta am vazut 4 piese pana acum. Ultima a fost ” Vivien Leigh – The Last Press Conference” cu Lamia Beligan. Clar merg pe recomandarile tale. Daca as reusi sa ajung as veni cu drag.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 26. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 4 Thumb down 13

  • @Emile, ahahahaha. Marș, bă, de-aici! Ești unul dintre milogii care numai asta face și ai tupeul să mai și semnalizezi! Marș de-aici!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 3

  • @emil, go sell coffins, dude.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • @singlemum, asta doar daca “coffins” înseamă “pișcoturi”. Și nu le vinde că le mănâncă el.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @ Emil daca nu ne spui si ce mananci de ai logica asta de invidiat, tot degeaba.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • @Florr, pișcoturi cu praz, probabil.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 27. Pensiune completă…..la Teatrul de Comedie
  Țin să precizez că prima piesă de teatru văzută în Bucale a fost Ultima oră la TNB.
  Da, cu Mircea Albulescu, Gheorghe Dinică și Claudiu Bleonț.
  Magnific

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 28. Anul trecut ”Cafeneaua” cu Horațiu Mălăele, Emilia Popescu și Dana Dogaru.
  Anul ăsta – în iarnă-primăvară, am fost la ”Străini în noapte” cu Florin Piersic și Medeea Marinescu.

  Rar! Pentru că provincie, prețuri mari…

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 29. Rața sălbatică la Bulandra, după piese lui Ibsen, undeva prin mai-iunie spre sfârșitul stagiunii trecute. Văd că se joacă iar pe 3 octombrie. Recomand.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 30. Bine că sunteți voi bucureșteni și vă lăudați cu mega-culturalizare!

  Dar las’ că ieșiți apoi în traficul rutier și sunt răzbunată 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

 31. Mi-a placut Take, Yanke si Cadâr. Vechi dar bun. De cand m-am insurat nu mai merg la teatru. Am teatru gratuit si acasa. Hihi!
  Ti-am citit articolul pe laptop…dar am primit e-mail cu articolul tau pe telefon. Ia zi..ai schimbat titlul cumva? Parca incepea cam asa: „De cand nu ati mai f….De cand nu ati mai vazut fecioare?”
  Vazand titlul in e-mail am lasat special treaba deoparte sa comentez. 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 32. M-aș oferi să am grijă de copii cât sunteți plecați, că e bine sa-ți ajuți aproapele

  Doamne -ajută !

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • Ia microfonu-n gură, Homohaci! Jet la coteţ!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

  • De-aia ți-a dat Domnul încercările astea grele
   Mai du-te și te spovedeste fiica mea,fă matanii, fă donații și poate se milostiveste Dumnezeu să ți-l scoată pe Necuratul din cap și din corpul ăla plin de păcate
   Poftele trupești îți întunecă judecata așa ca ar trebui in fiecare dimineață și seara, la culcare, să spui câte o sută de “Tatal nostru”

   Dumnezeu să te binecuvanteze

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Hornyhaci Păi şi dacă NU vreau să il scot pe Necuratu’ din cap? Îmi plac poftele mele 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Vera, e troling, mă. Mie mi-a plăcut.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Mihai clar e troll. Dacă eram serioasă, iţi dădeam pm să imi zici adresa de email şi, eventual, ip-ul şi-i futeam un molotov prin geam. ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 33. Of, n-am mai mers demult. Fetita are de-abia un an si de frica bolilor asa usor transmisibile intre copii, nici la spectacole pentru cei mici nu am ajuns. De fapt, cred ca si pentru acelea inca nu este pregatita. Dar cat a fost in burtica, mergeam des la Sala Radio, mai ales cand era Big Band-ul. Mi-e dor de Odeon, de Opera, dar trebuie sa mai astept.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 34. No, ultima ar trebui sa fie aia in care joc-Colonelul si pasarile de la Teateul Coquette(ultima data am jucat-o chiar la Rm Valcea, la Ariel de m-am si gandit la tine, frumos oras).Dar nu’i asta, ultima vazuta e Invataturile lui Zaharia Trahanache catre fiul sau, Zaharel(ce se intampla cu personajele Scrisorii pierdute peste 10 ani de la ratacirea epistolei), am ras mult, pe 23 va avea premiera la Teatrul Dramaturgilor Romani.De recomandat mai zic:The sunset limited, Aglaja, MaRo(ce mi-au venit in cap, dar mai aaam) si va invit la Teatrul Coquette la toate spectacolele si pentru copii si pentru adulti.Nu stiu Faust de-ai vazut, eu im octombrie sper sa reusesc cu gasca sa l vedem la Sibiu.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 35. Io am fost foarte impresionat cand am fost la teatru cand eram mai mic si acolo, pi scena, o tanti si-o dat jos toati toalili s-o ramas cu veverita goala. Tari mult mi-o placut !!! N-am plans, ca eram trecut prin viata, dar m-o marcat vizual…

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 36. Eu am vazut Cine e fazanul?, jucat de studentii UNATC, Un barbat si mai multe femei, O noapte pe dos si Insomniacii. In decurs de vreo 6 luni. Toate sunt haioase. Mi-am notat si recomandarile tale, sa fie primite!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 37. Salut. La Toma Caragiu din Ploiești, “Ce vor fetele”, pina să se gate stagiunea de primăvară. Minunat. Comedie spumoasă. Și ceva mai în primăvară, ” Visul unei nopți de vară”.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 38. Doamne, n-am mai fost la teatru de doi ani, când a fost Maia Morgenstern aici. Și am mai fost anul ăsta, dar nu se pune, că a fost concert,Weinberger, -Gringotronic- nu piesă, deși a fost un fel de one man show, care l-ați văzut, știți ce zic.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 39. Hahaha! Din liceu n-am mai ajuns la teatru, dar marțea viitoare am bilete la TNB?.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 40. Boeing, boeing! Foarte buna!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 41. “Tectonica sentimentelor”, dar asta a fost acum ani buni. Însă a rămas piesa mea preferată

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 42. Mihai , multumesc pentru recomandari.Caut pe net si mi fac rezervari.Eu am vazut 3 piese recent in festivalul Undercloud:Pshycho, Hughie,Efectul razelor gamma asupra craitelor lunatice.M- au impresionat Istavn Teglas, Richard Bovnoczki si mai ales Oana Pellea.Pentru cei din jurul Bucurestiului cu copii , in loc de 100 de lei bilet la ei in oras recomand o excursie de duminica la un matineu teatral si sigur le mai raman bani.
  Pentru fetele mele a fost una din experientele marcante sa ajunga la TNB intr o duminica de aprilie….azi ele imi recomanda la ce piese sa mai merg.Si nu ratati nici Opera unde gasiti bilete si la 15 lei si spectacole minunate .Beatrice Rancea ca manager sfinteste locul. ps.Diseara in Piata festivalului Enescu….Alexandru Tomescu si a lui vioara Stradivarius….nu ratati cei din Bucuresti !

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 43. Mihaita,

  Nu-mi plac actorii din generatia noua,eu sunt mai de moda veche asa.
  Mi-au placut Birlic,Poldy Balanuta,Toma Caragiu,Amza si lista-i la km.Acu’, e o prosteala ieftina,adica un fel de prostitutie intelectuala,subiectele cad in derizoriu,deplasarea nu merita facuta.Punctul meu de vedere,nu sariti cu degetul pe taste sa ma casapiti…In rest s-auzim de bine!Pai,nu?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 44. Ultima data am fost tot la Point la “1000 de motive ” un one man show cu Florin Piersic Jr in regia lui Horia Suru. Super mult mi-a placut, recomand. La Point am mai fost la “NSFW”- ceva mai atipic, dar si acesta mi-a placut. Intre astea 2 am fost la Odeon la “Family affairs”- ori sunt eu inculta si nu am reusit sa prind “profunzimea” acestui spectacol, ori chiar e naspa…dar cert e ca am plecat la jumatatea piesei (si nu am fost singura care a facut asta). A fost singura piesa la care efectiv simteam ca nu rezist pana la final.
  LE: si “Anul disparut. 1989” de la Teatrul Mic e misto

  Si eu prefer sa merg la teatru decat la film, nu se compara feeling-ul.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 45. În Baia Mare am fost la teatru, acu’ câteva luni, și m-am bucurat de spectacolul Zorba’s Dionisyos. Aș merge mai des, însã mereu intervine câte ceva, din pãcate

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 46. Până să nasc ( asta în martie anul ăsta) mergeam în fiecare duminică la teatrul InDart ( se țin piesele în Club Quantic), și uneori când se repeta piesa mergeam la teatrul Roșu. Prețul biletului și într-o parte și în cealaltă este de 25 lei. Ultima piesă văzută a fost Divorț în ziua nunții. Acum aștept să înceapă iar stagiunea de toamnă să îmi reiau obiceiul.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 47. Știu… sunt întârziată… Am avut treabă multă săptămâna asta și abia azi am reușit să intru să citesc ce ți-a mai fătat mintea. Stai liniștit, nu sar nimic :))). Bine că am primit “cadou” un birou în care stau singurică și nu îi mai șochez pe colegi când incep să râd dintr-o dată ca tuta-n târg.
  Legat de subiect: mergem la teatru toamna, iarna, primăvara (vara e… “antract”, din motive de concedii). Tot familionul (inclusiv puștoaica de 16 ani, pusă la culturalizat), si toți prietenii (ditamai gașca). Din păcate nu am reușit să îi conving (înca) să mergem la teatre neconvenționale… Mergem la Nottara, Elisabeta, TNB, Cinema PRO… Ultimele piese văzute au fost “Fazanul” la Nottara și “TOC TOC” la Cinema PRO (astă primăvară, nu mai știu exact care a fost ultima). Începem in forța acum, că a venit toamna!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 48. Mi-am luat bilete, tra la la la la! 😀

  La Point ca-mi place si la Godot si pentru ca la Fecioare inca nu sunt bilete 🙂

  Abia astept!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @IoanaC, buuuun așa. Aștept impresii, să știi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 49. Eu am norocul de a fi prin Anglia, unde exista vestitul West End, in Londra. Așa că am făcut efortul de a mă deplasa pana la pomul laudat. Ultima piesa a fost The Book Of Mormon de la creatorii South Park. In afara de faptul că era funny si cu o atmosfera extraordinara, satiriza multe chestii foarte curente. General Butt-Fucking-Naked… That’s all I’m gonna say 🙂

  Și dap, comentez acum la un post mai vechi, dar voiam să zic că și ăștia “de p’afara” se preocupa cu teatrul. Nu se merge doar la concertele de mare anvergură ale lu’ Salam, când vine el sa cante de viață grele si străinătăți amaruri.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.