LATER EDIT-URI

1) A apărut și știrea asta conform căreia, un comisar de la Protecția Consumatorului s-a dus în această dimineață la Odorheiu Secuiesc unde a solicitat în limba română să fie servit și povestea s-a întâmplat identic! A fost refuzat!

2) Mîndruță zice niște chestii despre ce nu apare pe filmare. 

3) Comunicatul Kaufland.

…………………………………………..

Pentru azi, am zis să-mi aduc și eu umila contribuție la popularizarea nesimțirii ăsteia. Nu de alta, dar eram convins că aia cu „am cerut pâine în română și n-au vrut să-mi dea” e o legendă. Uite că nu e.

A, absolut demențiale și reacțiile analfabeților funcționali din jur, dintre care unul este chiar părintele (în sensul de „tată”, nu de duhovnic, cred). În special replica absolut halucinantă „dar măcar dumneavoastră de ce nu vorbiți ungurește?”. Pentru că nu vreau, în plm, de-aia nu vorbesc ungurește. 

Gata, nu mai dau spoilere, luați de vă uitați, dacă nu l-ați văzut încă. 

Via Cetin. Care a cerut și explicații pe pagina oficială Kaufland

P.S. Mi se pare foarte amuzant că a apărut și o teorie conform căreia suntem manipulaţi, ăsta care a filmat e un provocator ordinar și de fapt el e de vină pentru toată situația. Așa o fi, dar nu înțeleg cu ce-o provoacă pe-aia. Cu faptul că cere mici în limba română sau cu ce?

 

mihai_vasilescu_kaufland