Pur și simplu nu înțeleg cum de nu face nimeni nimic împotriva mizeriilor de genul ăsta. Într-o Românie în care adepţii teoriei conspirației zbiară ca din gură de șarpe că big pharma e un complot sinistru care vrea să ne omoare, într-o societate în care se apelează la protecția consumatorului doar pentru că erau strugurii murdari pe raft la mega, în plină era a hipsterilor devoratori de produse bio și naturale, nu înțeleg cum nimeni nu face nimic să-i decredibilizeze pe jegoșii care promovează și vând așa ceva.

Ia fiți atenți aici, spicuim din punctele esențiale:

După o săptămână de utilizare, greutatea mea era aceeași ca înainte, dar am început să mă simt mult mai bine, eram mai vioi și mai plin de energie. Iar după 14 zile am fost șocat: greutatea mea a scăzut cu 9,3 kg , și în tot acest timp am mâncat tot ce am vrut ! Eram pur și simplu șocat de faptul că este posibil să slăbești așa de simplu, fără vreo restricție!

După următoarele 7 zile am mai slăbit încă 8,5 kg! Grăsimea mea pur și simplu ”s-a topit” ușor și repede în 2,5 luni.

Vă voi explica pe scurt cum funcționează – ingredientele 100% naturale, L-carnitina, chitosanul, extractul de guarana, cofeina și complexul de vitamine din grupa B, fac tot ce trebuie pentru a avea un corp sănătos și armonios:

– Diminuează absorbția carbohidraților în tractul gastro-intestinal, reducând astfel cantitatea de substanțe nocive în sânge. Adică mâncați orice doriți, însă substanțele nocive nu ajung în sânge ;

– Favorizează producerea adiponectinei, hormonul responsabil de arderea grăsimilor în organism ;

– Normalizează nivelul colesterolului și al zahărului din sânge;

– Se elimină toxinele.

E clar, mizeria asta este cea mai sinistră dintre toate produsele de același gen peste care mi-au mai picat ochii. Ciocolata aia care te transforma peste noapte în fotomodel e parfum pe lângă ce-au reușit băieții (sau fetele) care promovează căcatul ăsta de EcoSlim. Ăștia au reușit să pună într-un singur flacon soluția pentru aproape toate problemele omenirii. Sărăcia asta la sticluță, pe lângă că te ajută să topești câte 10 kile pe săptămână mâncând tot ce vrei și cât vrei, te scapă de impotență, tratează depresia și te mai scapă și de nevasta care cum te prinde cum te face „porc, bun de nimic, care n-ai satisfăcut-o niciodată”. Unde mai pui că vindecă diabetul și face ca actul sexual să dureze 40-60 de minute în zilele în care nu ești în vână.

Ce să mai, practic mai aveau să spună că te vindecă de cancer sau de sida și puteau s-o vânda pe post de panaceu sau piatră filozofală. Dar nu e timpul pierdut, la următoarea acțiune de marketing se pot orienta lejer și spre un public țintă format din bolnavi incurabil. La cât de jegoși sunt nici nu m-ar mira.

Asta-i! Mârlanie, minciună și lipsă de scrupule bazată pe credulitate și lene. Pe credulitatea fraierilor și pe lenea hipopotamilor dispuși să înghită fără să clipească orice minciună care le promite că vor scăpa de jumătatea de chintal în plus, continuând să bage în ei ca porcii.

Well, succes!

mihai_vasilescu_minciuna_pentru_prosti