Știu ce înseamnă disperarea și momentele în care ești dispus să încerci aproape orice, doar-doar ajungi mai repede la rezultatul așteptat care pare din ce în ce mai îndepărtat. Știu, da, și am făcut și eu multe tâmpenii în viața asta din cauza nerăbdării sau lenei. Dar să fiu atât de idiot încât să cred că pot să beau două lingurițe de maglavais și să slăbesc câte nouă-1o kilograme, asta chiar n-am apucat să fac.

Ia fiți atenți aici cum arată minciuna în stadiu de nesimțire dusă la extrem. De fapt, dacă mă gândesc bine, cred că este caz de trimis la „protecția consumatorilor”. Ceea ce o să vedeți mai jos, este luat cu copy/paste de pe un site care promite o rețetă de slăbire miraculoasă. Luați de vă minunați cât de abjecți pot fi rahații ăștia care vor să-și vând produsele de căcat cu orice preț:

Nu am fost niciodată deosebit de suplă, dar observam cum luam din ce în ce mai multe kilograme în plus! Pe abdomen mi-au apărut trei cute dezgustătoare, arătam ca un buldog în bikini, iar coapsele, picioarele şi fundul se făceau din ce în ce mai mari! M-am decis să am un corp în bună formă fizică și sănătos cu orice preț, așa că am renunţat la produsele grase, prăjite şi la mâncatul noaptea. Am început să alerg dimineaţa, iar seara mergeam la sală. Dar în loc să slăbesc, continuam să iau din ce în ce mai mult în greutate. După o lună greutatea mea a atins indicele terifiant de 89 kg. Dieta mea a devenit din ce în ce mai strictă, am exclus carnea, pâinea, cartofii prăjiți și dulciurile. Mâncam doar fructe şi legume şi beam doar apă. Am încercat multe ceaiuri și pastile de slăbit foarte scumpe dar toate au fost în zadar. După un timp kilogramele pierdute au revenit în corpul meu extenuat.

După o lungă serie de diete, pastile, ore petrecute la sala de sport și sute de lei pierduți pe antrenori personali, am renunţat complet. Dar într-o zi, din simplu noroc, am dat peste un articol despre un nou produs, ”Chocolate Slim” și m-am hotărât să-l încerc. Deși auzisem că într-adevăr Andreea Marin, Monica Anghel, Andreea Esca și multe alte vedete au slăbit cu ajutorul acestui complex de slăbit, eram sceptică. Dar după ce am încercat tot ce se putea, eram disperată și nu mai aveam altă opțiune! Mai ales că am citit recenziile și erau într-adevăr impresionante!

Rezultate

După numai două săptămâni, rezultatele au fost uimitoare – am slăbit 9,5 kg! Senzația de umflare a dispărut iar înfățișarea mea s-a îmbunătățit! Coapsele și burta s-au micșorat considerabil iar stare mea de spirit s-a îmbunătățit! Am început să cred că pot să devin frumoasă din nou fără nicio dietă sau exerciții fizice! Așa că am continuat să mănânc tot ce îmi doream! Eram prea sătulă și obosită să mă mai înfometez și să fac exerciții fizice…

Bla, bla, bla… puteți să citiți și singuri aberațiile, am lăsat link.

mihai_vasilescu_chocolate_slim2

Băi, oameni buni, băi fetelor care sunteți tentate să credeți: NU EXISTĂ REȚETE MIRACULOASE PENTRU SLĂBIT! Poate doar cele chrurgicale. Dar nici măcar cu inel gastric nu dai jos atât de repede kilogramele alea. Cred că singura soluție prin care ai putea să pierzi atât de rapid în greutate este să-ți tai un picior sau pe amândouă. Ori, desigur, în photoshop. Am eu un coleg la birou care în cinci minute poate face orice tipă să arate ca o femeie pe lângă care Monica Belucci și Angelina Jolie ar părea bolnave, neîngrijite și urâte.

Nu există să mânânci tot ce-ți dorești și să slăbești în modul pe care îl prezintă jegoșii ăștia, doar pentru că bagi două lingurițe din nu știu ce substanță minune. Nesimțiții ăștia ar trebui reclamați și cel mai corect ar fi să li se interzică să-și mai facă publicitate într-un mod atât de ordinar. Plus niște amenzi sau ceva de să-i usture curu’.

Iar fata asta din fotografii (DACA pozele sunt reale și DACĂ într-adevăr a slăbit atât), în niciun caz nu a dat jos kilogramele doar bând pișatul ăla pe care vor ei să-l vândă. S-a chinuit mult și bine ca să arate așa. Vă garantez eu. Ca să nu mai zic că la începutul textului scrie „Cum am reușit să slăbesc 34 kg?”, iar pe final au uitat și-au dat-o pe-asta: „Burta a dispărut, am slăbit 20 kg și am reușit…”. Alea 14 kilograme diferență sunt un mizilic, ce naiba.

Uite, ca ca să n-avem vorbe, sunt dispus să încerc pe mine produsul și, dacă funcționează, promit să alerg în curu’ gol de la Piața Victoriei la Universitate. Și vă dau cuvântul meu că nu trișez și nu mănânc tâmpenii doar ca să nu pierd. Ba mai mult de atât, sunt gata să-mi respect promisiunea pentru jumătate din greutatea pe care zic ei c-o pierzi săptămânal. Am zis!

Plm!

P.S. Sunt tare curios ce părere au despre folosirea numelor lor Andreea Marin, Monica Anghel și Andreea Esca. Tare, tare curios sunt.

P.P.S. Intrați pe link și citiți comentariile/recenziile, ca să vedeți cum arată publicitatea mincinoasă în stare pură. Niște ordinari.

mihai_vasilescu_chocolate_slim