3,736 cititori

Fața lumii n-ar mai fi la fel fără “ei”

Cei mai mulți sunt tot timpul în preajma noastră și unii dintre ei chiar par niște oameni normali ca toți ceilalți. Până într-o zi când unul va ridica privirea din calculator și te va întreaba exact când ai intrat în încăpere, folosind un ton neutru și degajat: ai venit?

Tot el va rămâne absolut supefiat dacă-i răspunzi că ești mândru de spiritul lui de observație, de inteligența-i sclipitoare și că nu-ți explici cum naiba și-a dat seama așa dintr-o privire că într-adevăr ai venit.

Ești la un party pe care-l așteptai de ce ceva vreme, party unde îți dorești la maxim să dai bine în peisaj, dar ghinion, tocmai ai reușit să-ți torni cu real succes o jumătate de pahar de vin roșu ca sângele voinicului pe cămașa aia mișto. Iar acum doar asiști neputincios cum se întinde pata sângerie pe jumătate de piept ca o epidemie de gripă aviară scăpată de sub control. Nici n-ai terminat bine înjuraturile la adresa tuturor sfinților și strămoșilor celor care au inventat paharele cu picior înalt, strugurii și vinul roșu, că unul dintre ei se va uita scrutător la tine și apoi va formula sec: auzi, vezi că te-ai pătat pe piept.

Să moară mă-ta! Serios? Ce noroc am avut cu tine. Dacă n-ai fi existat, n-aș fi realizat c-am stat în toaletă aproape o oră încercând să repar dezastrul. Deși n-are cele mai rele intenții, ghinionul lui este că s-a apucat să dea din gură exact în momentul în care ți-au cedat nervii. Așa că nu reacționează tocmai bine când îi spui pe un ton nu tocmai relaxat unde să-și bage observația cea inteligenta. Adânc de tot. După care te faci că n-auzi când scheaună: da’ ce-am făcut, doar ți-am atras atenția.

Ești femeie și tocmai ai păţit nişte chestii nasoale. Atât de nasoale că ai plâns toată noaptea cu capul în pernă, dinții înlcleștați și pumnii strânși. A doua zi la muncă se observă și din avion că ai pățit ceva, dar preferi să taci și toți ceilalți aleg să-ți respecte tăcerea doar bârfindu-te în treacăt pe la colțuri. Atunci, dintre cele douazeci și două de persoane care te înconjoară, va răsări el, el cel care te va privi cu un ochi critic și va concluziona sec: ai plâns, nu mă duci tu pe mine.

Nu, boss, ți se pare, a fost maratonul desenelor animate pe Duck TV și am stat pănă dimineață să urmaresc aventurile lui Pluto și ale prințesei din Narnia că prea mă țineau cu sufletul la gură.

Tocmai ți-a dat cântarul vestea proastă că trebuie să mai lărgești cureaua cu încă o gaură după cea deja făcută acum două săptămâni. Încerci să te răcorești înjurând toată ceafa de porc, cartofii prăjiți și shaorma de pe lumea asta, când apare unul dintre ei. Te analizează în trecăt, cu o jumătate de ochi închis, apoi te întreabă seinin și retoric: te-ai îngrășat?

Coae, să mor io dacă nu ai o privire de uliu ieșit după pradă. Pe bune, chiar ți se pare ție că șuncile astea care-mi atârnă dizgrațios pe șolduri sunt de la îngrășat? Cum plm ți-ai dat seama atât de repede? Și mai ales de ce căcat crezi că eu n-aș avea ochi, cântar sau măcar oglindă? Vrei să fii prietenul meu cel mai bun? Simt că nu mai pot face un pas fară tine.

Hai, ziceti-mi că voi n-aveți măcar un “el” din ăsta prin preajmă ca să mă roadă invidia ca o gheară în gât.

mihai_vasilescu_captain_obvious

91 de păreri la “Fața lumii n-ar mai fi la fel fără “ei”

 1. Observatie: Ca o FINA cunoscatoare de duck tv, Pluto SI printesele din narnia sunt PE Disney junior?

  Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 2

  • @oana, mea culpa. N-o să se mai întâmple. 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Asa, asa :)! Mai recomand pentru diferite maratoane si BabyTV!

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Oana, îţi foarte mulţumesc.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 2. Pe-asta cu “ce faci, ai venit?” o știu mult mai bine decât aș vrea.
  Și ghinionul nu e numai că s-a apucat să dea din gură tocmai când ți-au cedat ție nervii ci și că spune niște chestii atât de înțelepte!

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Anouk, păi, na, de ce nu? Dacă tot are gură.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 3. Cum să n-ai un “el” d-ăsta. Viața ar fi nasoală. Eu l-am cunoscut pe mamăl și tatăl lui “el”. De la “te-ai trezit?” deși sunt orice dar nu somnambulă până la “mănânci?” în timp ce mâncam sau “ești la baie?” când ghici ce? chiar eram la baie. Sai “pleci?” când eram cu mâna pe clanța ușii și chiar plecam, sa-mi fut una! Nuș’ cum dracu’ le nimerea…mDăăă

  Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 0

  • @Elena P, chiar că ai dat de-un campion.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Mihai, sunt o privilegiată a sorții.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 4. EU sunt ăla ☺☺☺☺?☺☺???

  Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

  • @SorinB, aveam eu o bănuială. :)))

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 5. Pentru astia s-au inventat cuvinte pline de intelegere ca:ma-ta e tigan,ma-ta este proasta si repetenta,trimiteri la mortii pana la prima spița,scuipatu becaliot in ochi.Astea-s chestii care trebuiesc aplicate de către toti cei care pretind ca au asimilat bunele maniere.Si un scaun pe carca este indicat.Totul însă trebuie facut cu dragoste fata de aceasta portavoce umana.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • @edelweiss, cu dragoste și blândeţe.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Mihai,acu vreo doua zile am facut cu motorul un drum pana la Siriu.Am zis cand mă întorc sa trec pe la mama.Cand mă dădeam jos de pe el un vecin:ai dat o tura?Nu, sunt de azi noapte aci,ma urc pe el,ma dau jos.Am niste crampe musculare da nu renunt.Plm si ma vazuse venind cu el.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

 6. Dormi?
  Ce dracu vrei sa-ti raspund?
  Da, dorm.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Miki, nu, îmi odihnesc pleoapele.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Mă uit în pleoape. Așa se spune.

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 1

  • Asta cu “dormi” mă ucide şi pe mine. Sau “te-ai trezit”? WTF şi atunci se mai miră că-mi sare ţandăra.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

 7. Mă, Dar pe ăla care te sună dint-un birou în altul, tu îi răspunzi, iar el te-ntreabă: “Eşti p-aici?'” îl cunoaşteţi? ?

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

  • @VictorR, nu, și nici nu ţin morţiș. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Nu-mi spune că te sună pe fix…

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • Pe telefono de interior din birou…

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

 8. Ce ziceți de momenul acela sublim și înălțător când, fiind la birou, sună telefonul, ridici candid receptorul, spui: “Alo!” și auzi geniala replică a unui coleg de serviciu: “Ești acolo?” Noooo! A răspuns robotul, nicidecum eu! Să-nnebunești, nu alta!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 3

  • @Madi, elegant. Cât de cât.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Exact ce posta și VictorR în timp ce scriam… Gând la gând!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 9. N-ai cum sa o ratezi pe aia când după ce ai trecut de la pleată la periuță, apare “el” si te întreabă candid: “Te-ai tuns?” Nu, in plm am vrut sa ma epilez inghinal si nu mi-a ieșit…

  Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 1

  • merită un raspuns de genul…da m-am tuns zero si pana am iesit din frizerie mi-a crescut de un cm deja părul…

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Papi, ah, am uitat de asta. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 10. aaa… cu grămada… știi, îmi pare rău că acești “oameni de bine” nu sunt la fel de sinceri și cu cei certați cu apa și săpunul. Să mor eu, dacă nu i-aș da diplomă de fruntași în întrecerea pe ramură celui care ar spune cu voce tare: “bă, tu de când nu te-ai mai spălat, că puți, mă, puți!”, dacă tot are simțul observației dezvoltat!

  https://momentsinmyway.wordpress.com/2017/06/07/a-desconsidera-desconsiderare/

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Dany, mi-aș face tricou cu unul din ăsta care ar avea tupeul sa spună.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Mihai, trag concluzia ca iti faci in tricou cu moi? Eu le zic.
   Daca puti, puti. Du-te si spala-te ca nu sunt platit sa te miros. Am mai avut un coleg caruia ii putra gura ingrozitor. Statea langa mine in birou. L-am suportat o vreme (nu prea lunga) si apoi intr-o zi parca incerca sa ma calareasca explicandu-mi un kkt, i-am dat-o: lasa-ma ca-ti pute gura. La care el: stiu

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 11. Pe vremea când încă aveam telefon fix mă suna mama acasă eu fiind cu treabă prin oraș. Pentru că nu dădea de mine acasă mă suna pe mobil. Prima întrebare era întotdeauna “te-am sunat acasă, de ce nu răspunzi?”
  Dăăăăă……

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • @Anouk, chiar, de ce nu răspundeai?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 12. vine să dau cu telefonul de perete și să-i îndes carne în frigider celui care sună la o oră total nepotrivită, să zicem un 7:30, duminica când e somnul mai dulce și după lungi insistențe te ridici cumva și cu ochii cârpiți de somn și vocea răgușită răspunzi ca prin somn (că na…o fi ceva important de insistă berbecul sau oaia) și auzi la capătul celălalt întrebarea fatală: DORMEAI CUMVA? ….urmată de lovitura de grație: TE-AM TREZIT?
  Nu inteligentule/inteligentă #$@%^*&@(fără traducere) !! Nu, că așa am eu vocea când intru în transă….

  PS: și te mai deranjează si pentru chestii banale care suferă așteptare…

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @ardei gras, auzi? Dar tu de ce dormi duminca la 7,30, ha?

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • E o fractura de logica aici.Ai telefonul deschis si nu este pe silentios,logic inseamna ca esti dispus sau disponibil sa fii sunat..Nu vrei sa auzi voci la 7 jumate dimineata? e simplu tata:inchizi telefonul sau il pui pe silentios fara vibratii.sau fa-ti un program si anunta-i pe toti cunoscutii ca ai program cand esti si cand nu esti disponibil.mai misto ia-ti un device cu Android 7 si selectezi in telefon optiunea care iti permite sa fii sunat doar de anumite numere.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Auzi, da’ tu de ce nu-ti tii telefonul pe silentios?!
   Al meu e pe silentios 99% din timp, si vorba bancului “ies eu si verific din cand in cand”. Pfoa ce bine e!
   Ori sunt extrem, dar extrem de norocoasa, ori am un sistem de autoaparare psihica extrem de bun, dar nu-mi amintesc de astfel de ei in viata mea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 13. Am facut cu ceva timp in urma o operatie la nas (estetica-sa nu fiu ipocrita si sa spun ca aveam deviatie de sept 🙂 ).
  Dupa, complexele cat casa, nu-mi placea si in plus, aratam ca Michel Jackson.
  Prietena cea mai buna crede de cuviinta sa ma incurajeze: “aratai mai bine inainte-aveai farmec”.
  Cine credeti ca are nasul cel mai fain acum?? bineinteles ,eu. Prietena finalizeaza : aratai mai bine inainte.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 14. Postul tau îmi aminteşte de genericul de la “The invaders”: ..astfel David Vincent află că EI au venit… că au luat formă umană…
  Cred că aceşti EI sunt extratereştri, urmaşii ălora, doar că nu prea pot fi anihilaţi. 😛

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @GabiI, iată o teorie interesantă. Nu mă gândisem. S-ar putea să fie extratereștri, da.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 15. Știu și eu o ființă de asta, care de câte ori mă vedea, îmi arunca un “Iar ai venit?”
  Numai că nu rostea cuvintele, erau doar din priviri… Pisica alor mei…

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @catalin fdd, pfff… am mușcat-o, mă gândeam ca e nevastă-ta. :))))

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 16. Io am o problemă cu auzul( de la mulții ani petrecuți în domeniul transmisiunilor militare), şi toți prietenii/apropiații mei, ştiu problema asta, dar, se trezeşte câte unul/a să vorbească mai încet cu mine şi apoi să mă întrebe:” bă eşti surd?”…. să-ți moară la intrare dacă ştiam asta!!!

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @diabolic, stai așa, tu ești surd? 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Doar sau dăcât hipoacuzic ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 17. “O sa fie bine !”

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 18. Perfecților!! Perfecți, dar cam cârcotași 🙂

  Nu pricepeți că asta face parte din: comunicare/început conversație/spart gheața/atenție/amabilitate?

  Pe fii-miu îl enervează maxim formula ”bună, ce faci?”… Cică nimeni nu răspunde sincer și direct la întrebarea asta 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Laura G, și prin “nimeni” se înțelege “femeile”, da?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Fereasca Sfantu’ sa ma intrebe careva ce fac! Torn tot! Barbata-miu seara intra in transa dupa cateva minute de logoree (a mea), noroc ca-l trezeste fii-sa cu diferite cerinte. Sora-mea nu iese cu mine la cumparaturi de rusine ca ma apuc sa povestesc chestii vanzatorului/vanzatoarei. Sau cand iese, ma ia usurel de brat si ma scoate afara: lasa ca-mi povestesti mie! :))
   Cel mai misto era cand mergeam cu trenul in facultate, n-aveam limite!
   PS: Pentru cei care nu suporta oamenii de genu’, va dau semnalmente ca sa ma ocoliti!

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

 19. Cam așa e… Și eu țin la intimitatea mea și la cei câțiva centimetri de spatiu personal. Din păcate sunt multi care se baga cu bocancii in sufletul tau și după aia li se pare că au vrut să-și ți facă un bine și tu ești aia care se ofensează degeaba. Părerea mea…

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Mojo, nuuuuu, că “ei” nu sunt așa de profunzi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 20. Pe mine ma omoara aia cu “Buna ziua, Domnul Icsulescu va deranjeaza!” Sa mori tu! Si acum ce sa fac? Sa iti inchid? Sa te injur? Dar daca tot mi-ai atras atentia, da! Ma deranjezi futu-ti capul ala de inteligent! Eu o am avut-o mult timp pe aia cu “Buna ziua, puteti vorbi?”. Pana mi-a raspuns unul” Nu, dar daca tot ai sunat zi repede ca fac pe mine!”.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @Georgian, nu l-ai întrebat ce făcea pe el? Numărul unu sau numărul doi?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Mihai, nu am mai întrebat. Mi-am cerut scuze și am spus ca îl sun mai târziu. A, și am mai pățit-o cu unul: „Buna ziua, Domnul Pulifrici?” Răspuns: „M-ai sunat ca sa ma întrebi cum ma cheamă?”

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @Georgian, ahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Georgian, o combinație perfectă ar fi:

   – salut, ce faci?
   – fac pe mine…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 21. Sunteți voi prea sensibili. Dacă ați folosi strategia mea, și anume aceea de a fi atent la maxim 30% din ce vi se comunică, n-ați mai băga de seamă chestiile astea. Practic, eu nici nu aud primele cuvinte care îmi sunt adresate. Răspund din reflex cu “Îhâm..”. ??
  De asemenea, mai folosesc din când în când expresii nemuritoare de genul “pleci”, “ai venit”, “te-ai tuns”, “te-ai trezit”, dar întotdeauna la modul exclamativ, nu interogativ: “Te-ai tuns!”, “Ai venit!” etc., chiar cu o ușoară intonație de
  surpriză. ??

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Se vede că eşti antrenat. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Ionut, ah, mereu uit de asta cu “te-ai tuns” zisă la modul exclamativ. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Asta sună foaaarte asemănător cu strategia lu’ bărbatu-meu….

   PS
   Simt nevoia să precizez că așa l-am luat. Am bănuiala că antrenoarea a fost maică-sa…

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 22. Cand esti obosit si anunti:”ma bag la nani ca sunt rupt”. Peste citeva minute, cand aproape sa adormi, intra si zice:”de ce nu dormi? Ai zis ca ti-e somn! Dormi!!!”

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @iselin, păi, na, vrea să știe dacă dormi. Cum să afle altfel?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 23. Vaaai, ti s-a dus firul la stangu’! – Da-te dracu’, nu puteai sa te uiti la dreptu’?(in gand) – Serios? am de schimb la birou.

  Aaaa, ori iti iese vreun cos? – Mori, vita!(asta tot in gand) – Mdaa, nici tu nu arati prea bine!

  De nu v-ar muri multi inainte, cu tot cu spiritul vostru de observatie!

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @moatza, vezi că ai șlițul desfăcut. :)))))))

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 24. Mi-am amintit de o chestie foarte amuzantă. La ai mei sună la ușă, iese tata și e întâmpinat cu : ”Bună ziua dle X (numele de pe ușă) dar nu sunteți dvs”. Eu și mama să leșinăm de râs, tata calm: ”N-oi fi eu”. Discuția a durat câteva minute în care vizitatorul explica că acolo trebuia să fie altcineva cu același nume.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 25. fostul servici intr-o multinationala….program “flexibil de la 8,30 la cat o vrea domnul…dar mai devreme de 20 niciodata…..combinatie de birou cu alergatura ca nebunu prin oras….vorbit la tel. pana se lua vopseaua de pe el….intr-o seara in timp ce reveneam la birou…vara si cald…opresc sa ma tund…ca efectiv eram ca Bob Marley…si nu mai puteam de cald….dureaza 20 de minute….ajung si intru in birou…vine intrebarea/constatare pe un ton amabil..”te ai tuns ?”…”da” raspund eu….a doua intrebare de data asta taiata “in timpul programului ?”…

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @sorin, ahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 26. Eu mi-am pregatit raspusuri. De ex: Te-ai tuns? R: Nu, mi-a cazut parul! Daca ma prinde indispus…R: Nu, am facut leucemie…aseara…. pe la 8! Macar ma binedispun dupa, de expresiile de pe fetele lor. Cum spunea Churchill…”cand stau degeaba imi pregatesc replicile spontane”.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • @Corcodel, eu aveam răspunsul pregătit la “cum ai slăbit?”. Le răspundeam “am renunțat la semințe”.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 27. În apartamentul unde locuiesc acum,a stat înainte un tip din Venezuela.Un animal de 2 metrii,cu mult peste suta de kile,plin de tatuaje.De doi îmi vin amenzi ,citații la tribunal pe numele lui.
  Acum trei luni a avut loc halucinanta conversație:
  Sună interfonul.Domnul XYZ?NU,șî închid.În două minute sună soneria.Deschid.Poliția.Cu acte în mână.Inclusiv poza tipului.Domnul XYZ?Nu!Dar cine sunteti?Sunt Domnul ZYX!Se uită la poză ,se uită la mine.Aveți un act de identitate?Da,de ce?Să ne convingem !Să vă convigeți de ce?Că sunteți ZYX!Păi aveți poza la Dumneavoastră!Semănăm?Nu,dar vrem să fim siguri.Il cunoasteți?Nu l-am văzut în viața mea!Sigur?Sigur?Nu vine pe aici prin zonă?Nu știu!Nu i-ați văzut mașina?Dacă nu îl cunosc de unde dracu să știu ce mașină are????Logic?Logic!Vă mulțumim!Cu păcere!Apropo,cu ce vă ocupați?În momentul ăla m-a bufnit râsul:Dumneavoastră căutați ceva sau pe cineva?Au răs și au plecat.
  Descrierea individului o am de la proprietarul apartamentului.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Paco, zi merci că nu te-au ridicat pe tine. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • chiar….iti spargeau usa cu berbecul….te umflau doi mascati cu ceaune in cap…defilau cu tine pe scari sa te vada toti vecinii……si la sectie dupa identificare iti cereau scuze cu umor de politist “dom le sa zici mersi va nu esti ala de il cautam”…..in bloc nu te va mai saluta nici un vecin..

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @sorin aurolacul:asta cu,, ceaune în cap”a fost prea tare:))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • La ce specimene și personaje dubioase populează blocul unde stau,dacă îmi faceau băieții așa o surpriză,ajungeam administrator.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Paco expresia e luata din Sintesti….de la baietii aia care fac comert cu metale…..””bre shafule…au venitara aia cu ceaune in cap peste noi si ne-au omorat cu bataia……ne cerura buletinul…da noi nu avem de mici asa ceva….apoi rupeau pulanul pe noi”

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Sau il vor saluta cu foaaaarte muuult respect…

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 28. @Mihai,Șefu,pe ăla nu l-am găsit,dar l-am adus pe românul ăsta!!
  Băieți,excelent.Dacă e român,sigur a făcut ceva…

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 29. Multumesc D-lui !Am destule haine,hainute,camasi,camasute si sepcute incat sa nu duc lipsa ,ba mai mult,uit ca le am si uneori le ,,redescoper” in sifonier.Ca tot omul,imi mai cumpar totusi cate ceva de imbracat.Ei,cu acest aspect am o problema:vecinul meu de la parter,pensionar si intamplator administrator,imi stie orice ciorapel,sepcuta si camasuta asa incat atunci cand ma bangheste cu ceva nou pe mine,indiferent ce,el stie ca m-am innoit.cum face habar n-am.De unde stiu ca stie ca m-am innoit?! Pai cum ma vede ca ies la defilare fie si cu o sepcuta noua ma interpeleaza admirativ-interogativ-ironic : Ooooo ! Bai dar te-ai innoit,ai sepcuta noua…si urmeaza intrebarea standard :de unde o ai ? Nu de unde am cumparat-o sau de la cine am primit-o,nu !De unde o am.Tonul lui sugereaza ca as fi furat-o sau in cel mai indulgent caz mi-a fost data de pomana.Nus’ cum sa explic in scris,tre’ sa-l auzi ca sa-te prinzi,fara echivoc,ca esti a priori considerat hot sau sarantoc. Si asta ma enerveaza maxim ? Initial am crezut ca nevastamea a complotat cu el sa-si faca misto de mine si-i da pe goarna cand ies din casa ca-s imbracat cu ceva nou.Nu s-a adeverit ipoteza.Pur si simplu omul imi stie hainele si uneori imi spune si : Aaaa ! Demult nu te-am mai vazut cu camasa asta.Ptiu bagami-as ca asa-i !Am si eu mica mea razbunare,ca-s razbunacios,fac misto de el la intrebarea ca de unde am ce am si-i raspund cam asa :Aaa ! Blugii ? S-a rasturnat un tir cu blugi,ca a luat curba-n scurt si soferul a spus ca daca tot suntem pe acolo,ca eram cativa, sa luam si noi cati blugi vrem ca lui ii este lene sa-i adune de pe sosea si asa am luat o pereche ca,na,mi-a fost rusine sa iau mai multi.In fine ,mistourile nu-l ating si nici macara ,,dojenile” gen : bai securistule,toate le bagi de seama.E imun si intangibil.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Am ras cu lacrimi! Imi place maxim de domnul administrator!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 30. Ești într-o discuție serioasă, aprinsa. Apare jivina și o auzi: “scuze că vă întrerup”. I se dă ignore. După 5 secunde reia mai aprig: “nu vreau să vă întrerup, dar…”… Și în mama mă-si ncepe să turuie o bazaconie total lipsită de importanță. Asta de mai multe ori pe zi.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Dany, am râs cu zgomot la “jivina”. :))))))))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 31. Mie imi placea: “Sunteti gemene!”, adresat colegelor mele de clasa (am avut doua gemene – cu diferente insesizabile – in liceu si alte doua in facultate – tot aproape identice; de regula, difereau culorile cerceilor…).
  Una din ele raspundea: “Se vede?”
  PAM PAM!

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Alexandra, și se vedea? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 32. Mai rau e cu situatia inversa…”Am veniiit!” Daca nu ziceai nu te vedeam esti omul invizibil..”M-am tuns”.Ba’ ma lasi nu as fi observat..”M-am trezit”..sa moara ma-ta nu esti somnanbul???!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 33. Un pic offtopic dar..
  Ce te faci când cântarul te anunță că trebuie să mai dai o gaură la curea, dar spre interior? 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 34. ‘Mi am pierdut cheile.’ ‘Da unde le ai pierdut?’???

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.