Azi o să fiu scurt, foarte scurt.

Treaba stă așa, în rarele ocazii în care mă agăț de câte una-două beri pe la vreo terasă, Ciuc se află întotdeauna pe lista mea. Pur și simplu e una dintre puținele beri care-mi place. Iar mai nou, pe mine au reușit să mă atingă și cu campania lor, asta cu #LumeaNoua. La modul că mă simt în mod direct vizat de ea, de campanie. De ce? Pai eu chiar trăiesc într-o lume nouă care nu exista pentru mine acum patru ani.

Cei care sunt de mai multă vreme pe-aici știu exact despre ce vorbesc. Despre un om, eu, care acum patru ani credea că Facebook-ul e pentru găsit foștii colegi de școală generală și internetul pentru trimie email-uri către șefi și vizionat filmulete mai mult sau mai puțin funny. Well, patru ani mai târziu, trăiesc din bătut în taste pe internet în #LumeaNoua. E ceva schimbare, nu?

Și poate nu m-ar fi atins campania dacă nu-i vedeam și spotul comercial. Spot care mie mi se pare de mare efect. Să iei piesa aia, „Noi în anii 2000”, piesă care tuturor ne aduce aminte de vremuri demult apuse și s-o pui peste filmările care reflectă perfect realitatea în care trăim azi, mi se pare o idee beton. Cu greu ai fi putut să găsești ceva mai sugestiv pentru o Lume Nouă. E o antiteză aproape perfectă.

Ce voiam să-ntreb. Pentru voi cei cu care îmi petrec diminetile și nu numai, ce înseamnă Lumea Nouă? Cum simțiți că s-a schimbat viața voastră datorită faptului că astăzi ne mișcăm și trăim între cu totul alți parametri decât acum câțiva ani. Întreb cât se poate de serios. Sunt extrem de curios ce-o să ziceți.

P.S. V-am lăsat spotul mai jos, poate vă inspiră și pe voi.

mihai_vasilescu_lumeanoua