Îmi pare rău, dar o să ne întoarcem la „ce mi-a plăcut” și la articolele de pe alte bloguri când o să se întoarcă și țara asta la normalitate. Până atunci, mai fac niște propagandă d-asta soroșistă, că doar trebuie să justific banii primiți.

Se întreabă lumea pentru ce se mai iese în Piața Victoriei. Alții o dau pe-aia cu „vreți să răsturnați guvernul legitim, anarhiștilor”. Eu vreau să spun atât: oricare dintre voi ar fi făcut la serviciu (adică la el la job, la multinaționalele alea care că vă îmbuibă cu bani și care vă țin sclavi, obligându-vă să vă faceți credite și să ieșiți în stradă) o măgărie care să fie muuuult mai puțin gravă decât ce-au făcut ăștia, ar fi sfârșit cu un șut în fund și desfacerea contractului de muncă. Și asta dacă aveați noroc de niște șefi miloși, că altfel ați fi putut să dați cu subsemnatul și pe la poliție.

Iar ăștia, șobolanii ăștia, au pus la cale cea mai mare mizerie din ’89 încoace și se prefac că e totul în regulă, nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le pute. Se uită în ochii noștri și ne mint, la fel de natural cum respiră, că e totul în regulă.

Nu, nu ține nici aia cu „dar au recunoscut c-au greșit”. Degeaba mai recunosc eu c-am greșit după ce ți-am futut o rangă în dinți. Este că nu te încălzește cu nimic dacă îți spun că-mi pare rău, în timp ce mă uit la tine cum încerci să-ți strângi dinții în batistă?

Well, de-aia ies in stradă, pentru că ne-au futut o rangă în dinți și-acum îi vreau demiși. Pe toți!

mihai_vasilescu_dragnea_scriitor

sursa foto