Îmi scăpase ieri știrea asta. Nu-i nimic, reglez acum din poignet.

Mdeci domn’ Călin Popescu Tăriceanu, distinsul nostru ales care în curând va putea sa joace de unul singur într-un remake al filmului „Șapte neveste, pentru șapte frați”, deocamdată aflându-se la nivelul „cinci neveste, toate pentru mine” a dat o declarație prin care condamna lejer faptul că Mike Tyson a fost invitat să viziteze fosta Casă a Poporului, actualul Palat al Parlamentului. Motivul?

Pe lângă activitatea lui sportivă, Mike Tyson s-a distins în viaţa particulară cu o serie întreagă de probleme care l-au dus în final chiar la închisoare. (sursa)

Domn’ Călin, cum să vă explic eu? Mike Tyson ăsta măcar n-a dat legi prin care să ia banii fraierilor pe motiv de „taxă auto”. Știț’, omu’ a fost doar un pârlit de profesionist al boxului, admirat de toată planeta, nu un distins importator de Citroen. Asta doar așa, ca fapt divers.

Dar altceva voiam să vă spun de fapt. Domn’ Călin m-am tăvălit de râs când am văzut ce înaltă moralitate aveți și cum problemele pe care le-a avut Tyson cu legea va împiedică să fiți de acord cu invitarea lui în Palatul Parlamentului. Serios? Dar cu colegii care vin acolo la muncă și sunt condamnați penal sau în curs de condamnare, ce ne facem, domn’ Călin? Cu ei nu vă e rușine?

mihai_vasilescu_mike_tyson