Ok. Am citit știrea asta:

Şpaga pretinsă unei studente de un profesor universitar la vârsta pensiei: „Să urcăm până la mine să facem duş“.

Conferenţiarul universitar Constantin Petrovici (62 de ani) este judecat la Tribunalul Iaşi pentru folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi trafic de influenţă. În dosar se menţionează că denunţătoarea i-a sugerat că ar putea să îi ofere bani pentru a o ajuta să promoveze la un exemen, însă Petrovici a spus că vrea sex.

Bla, bla, bla… restul puteți să citiți și singuri.

Pe scurt, omu’ avea chef de nară de căprioară și s-a gândit cum să facă rost fără să plătească. Well…

Evident, imediat m-am gândit ce-aș fi făcut dacă venea fie-mea la mine să-mi spună că i se întâmplă ceva de genul ăsta. Și cred că aș fi procedat oleacă altfel. În primul și în primul rând o puneam să-l înregistreze. De fiecare dată când vorbea cu el, “rec” pe telefon. Să fie material suficient pentru organe. Apoi îi ziceam să se ducă sus, în apartament la macho-ul pensionar și să facă “duș” împreună. Mă rog, să-i spună că acceptă și să urce. Atât doar, că trebuia să știu si eu ora, adresa exactă și să-mi lase ușa descuiată.

Restul era distracție. Intram frumușel peste Cassanova și-l scoteam în curu’ gol pe stradă. Dacă mă mai țineau nervii, îi scriam si cu vopsea roșie pe spate “fut găini”. Abia apoi chemam poliția. Dap, poate stăteam o noapte în arest, dar ar fi meritat fiecare minuțel. Păi futu-ți morții mă-tii de martalog, vrei pixdă? Du-te-n plm și plătește! E plin Iașiul de curve, dacă dau un search pe google după “escorte Iași” mi se umplu instant trei ecrane cu numere de telefon și adrese de email.

Foarte, foarte tare, mi s-a părut și faza asta:

„Martora a justificat că nu a urcat în apartament de teamă că putea fi soţia inculpatului, acesta însă dând dovadă de o imoralitate desăvârşită răspunzând că ar fi fost cu atât mai bine dacă era şi soţia lui acasă”.

Bine, faza cu “imoralitatea” e absolut dumnezeiască. Băiatu’ ăsta care a scris articolul merită un premiu de tâmpenie doar pentru formularea asta cretină. Dar, trecând peste, ia uite unde era swingeru’ cu proteză. Deci, cum? Ce bine că era nevastă-sa acasă ca să audă și ea cum trage câte o bășină de fiecare dată când încearcă să aibă o erecție? Altă explicație nu văd. Periculos tataie, nu glumă. Partea și mai mișto ar fi fost că-l scoteam în fundu’ gol pe stradă, de față cu nevastă-sa. Ca să “ne râdem” împreună.

Ah, să nu uit. Ce voiam să vă mai zic… Rahatul ăsta cu ochi și penis flasc i-a dat un amărât de 5 fetei. Cum, mă, jegosule, la vârsta ta și la modul “fabulos” în care arăți, că mai vezi o muie doar dacă iei una, și tu abia de-i dai un 5 fetei? Ce mârlan împuțit, îl puneam să și-o sugă singur pentru nota asta!

Mdeci? Am exagerat cu ceva? Alte păreri? Credeți c-ați fi fost mai calmi și găseați alte metode de rezolvare a problemei?

P.S. În imagine este chiar “cavalerul” nostru. Ceva fin, deosebit, nu? Fetelor, place la voi? A propos, ați trecut prin ceva povești asemănătoare?

mihai_vasilescu_Constantin_Petrovici

sursa foto