Video-ul de mai jos este denumit “șoferița cu tupeu”, dar e o greșeală. Tupeu este atunci când te duci la Mike Tyson, îi dai o palmă după ceafă și-i spui: “Coae, lasă plasele jos că vreau să-ți arăt io cum se execută o directă. Pregătește-ți bărbia că vine stânga distrugătoare”. Dar la fata asta din filmare nu este vorba despre tupeu, ci despre nesimțire.

Mi-e silă de oamenii de genul fetei ăsteia, pentru că reprezintă una dintre categoriile cele mai de căcat din țara asta. Sunt cei care n-au curajul să-și asume greșelile. Știți ce-aș fi făcut în locul ei? Mă rog, nu mă urcam niciodată băut la volan, dar sa zicem că totuși o comiteam. Când mă întreba polițistul dacă am băut, îi ziceam: “Da, dar foarte puțin. Pune-mi fiola, că poate am noroc și nu iese”. Dar n-ai cu cine, oamenii de genul ăsta sunt cei pentru care întotdeauna altcineva este de vină.

Iar polițistul ăla este Dumnezeu. Mă rog, nu știu cât și-ar mai fi menținut el calmul dacă nu erau camere de față, dar tot merită felicitat. Cum a lăsat-o el să abereze și să caute legi pe net. Cum a înghițit fără să clipească mitocănia cu “vreau să-mi spuneți cuvânt cu cuvânt legea care spune chestia asta”, cum a așteptat-o 35 de secunde (m-am uitat pe timer) să-i răspundă la o întrebare. Dumnezeu, vă spun.

Daaaaar, vă implor să vă uitați până la sfârșit sau măcar să dați „play” pe ultimele 30 de secunde din filmare. Merită doar pentru fața absolut consternată pe care o face pizda aia nesimțită.

A, și ca să vedeți că nu aberez. Iată și reacția la fel de jegoasă a prietenului ei.

P.S. Ca să nu avem vorbe. Pizda nesimțită este Irina Gorga. Prietenul ei, la fel de nesimțit și mare smardoi este Eugen Toboș. Iar ambii prestează pentru o măreața trupă de rock sau ceva, numită Opis. Cool!

mihai_vasilescu_nesimtita