Știu, în momentele alea în care sunteti doar voi doi și vi se năzărește că până și Universul se oprește în loc ca să puteți să vă futeți liniștiți, pare excitant și funny să te filmezi când te joci de-a animalul cu două spinări. Pare o chestie de care că veți bucura împreună și “după”, în seri reci de iarnă sau în momentele în care vreți să reaprindeți flacără.

Well, Universul nu numai că nu se oprește în loc, ci își continuă netulburat mersul. Care mers poate să implice și o eventuală despărțire de cel care ți se părea a fi unica și neasemuita ta iubire. Și, să vezi ce, unii bărbați pot să fie niște porci răzbunători care nu suportă gândul că de azi înainte o să gemi sub un semen de-al lui mai norocos. Și atunci se răzbună, mârșav, profitând de însuși faptul că la un moment dat l-ai iubit atât de mult încât i-ai permis să te fimeze în cele mai intime momente ale existenței tale de femeie.

Tiziana, in varsta de 31 de ani, s-a sinucis in aceasta saptamana in casa matusii ei din Napole iar moartea ei a socat Italia. Femeia s-a luptat timp de aproape un an pentru a sterge de pe internet un filmulet in care aparea intretinand relatii sexuale, relateaza BBC. Inregistrarea a fost trimisa de ea fostului ei prieten care, impreuna cu alti trei barbati, a publicat-o online. Mai bine de un milion de oameni au vizionat imaginile iar tanara a ajuns subiect de glume si abuzuri. (sursa).

Fetelor nu mai faceți tâmpenia asta! A, dacă nu vă pasă că la o adică vă poate vedea jumătate de internet, inclusiv părinții voștri, prestând cu dedicație și aplomb o felație, băgăți mare, aveti măcar grijă să filmați landscape (cu telefonul pe orizontală) și full HD (neapărat) ca să ne putem bucura și noi cum se cuvine de imagini. Dar dacă aveti cea mai mică îndoială că v-ar plăcea să fiți văzute în astfel de ipostaze, răspunsul trebuie să fie întotdeauna “NU”. Credeți-mă, o să meargă relația, sexul sau ce mai vreți voi și fără filme în care vă puteți regăsi… ăăă… “cântând la saxofon”.

De ce vă adresez acest îndemn doar vouă, distinse reprezentante ale sexului frumos? Pentru că, după cum vă povesteam și aici, pe bărbați îi doare în cur dacă puneți pe net video-uri care-i surprind în timp că vă aplică o felație. Serios. Este exact ca diferența dintre “să fi futut” și “să fii futut”. Sau, după cum spunea un mare învătat chinez (cred), când a fost întrebat de ce bărbații sunt considerați șmecheri când fut tot ce prind, iar femeile care fac același lucu sunt desconsiderate de către cei din jur: una e să bagi cizma în noroi și alta e să-ți intre noroiul în cizmă.

mihai_vasilescu_cuplu_sex