Iniţial scrisesem altceva pentru azi. Dar tocmai când pregăteam articolul pentru dimineaţă, am văzut ştirea asta. Şi m-am enervat. Deci, o preagingaşă făptură, fără niciun pic de creier în cap, a cunoscut un cavaler pă feisbuc. Şi prinţul visurilor ei a binevoit să-i ceară nişte poze în care tânăra noastră era cu dodoaşca goală. După care a început s-o şantjeze, pentru că… de ce nu? Poftim, uitaţi ce declară singură:

Victima: „L-am cunoscut pe internet, avea un profil cu un alt nume, apoi a inceput sa ceara poze, doar eu in lenjerie intima, apoi a vrut dezbracata, eu i-am zis ca nu sunt genul, ca nu fac astfel de poze, pana la urma le-am facut, ca imi spunea ca ce s-ar putea intampla… el mi-a promis ca le sterge”

Frate, există două posibilitaţi mari şi late.

Prima. Eşti o tipă complet dezinhibată, boemă şi nepăsătoare. Atunci poţi să te f*ţi, să trimiţi poze şi să faci cam ce vrea muşchiu’ tău, fiindu-ţi perfect paralel dacă ăla foloseşte fotografiile cu tine dezbrăcată ca motiv de labă, pentru postere pe pereţi ori le publică pe Facebook cu titlul: „uite ce cur, ţâţe şi p*zdă are Maricica”. Cel mult te pufneşte râsul şi-i răspunzi la postare cu un comentariu de genul: „da, dar tu ai p*la mică şi termini în cinşpe secunde”. Moment în care ai încheiat cu şmecheria şi tentativa de şantaj.

Şi a doua. Îţi cam pasă de ce zic alţii despre tine şi sub nicio formă nu ai vrea să-ti vadă curul gol, mijul şi ţâţele foştii colegi de liceu, mă-ta, vecinul onanist de la doi şi prietenii cu care ieşi la un prosecco. Păi in cazul ăsta, fii atentă ce-ţi zic: niciodată, dar absolut niciodată nu dai poze cu tine în păsărica goală! Nimănui! Nici ginecolgului, dacă ţi le cere online (îi zici că treci tu pe la cabinet şi-i faci onoarea să te consulte în viu).

Indiferent ce zice ăla cu care chat-uieşti tu, indiferent ce-ţi promite, indiferent că se jură pe mă-sa, tac-su şi copii că le şterge după ce termină de frecat mătărânga, răspunsul tău trebuie să fie unul singur: prietene dă pă net, poţi să vii să mă f*ţi, poţi să mă posezi sălbatic sub un pod, poţi să-mi faci tot ce vrei tu, dar poze cu mine goală nu-ţi trimit nici dacă te sinucizi!

S-a înţeles? Altfel, o să cam stai cu frica-n sân şi mâna în buzunar, sperând că handicapatul n-o să te facă de căcat. Şi ghici ce? O să cam vrea să te facă.

Uite, o să mai repet o dată, poate n-am fost suficient de explicit: NICIODATĂ nu trimiţi online poze cu tine în ipostaze în care nu ţi-ar placea s-o vezi pe mă-ta sau care pot să genereze erecţii!

Acum sper că e clar.

mihai_vasilescu_sexy

P.S. Era să uit. Tot ce am scris mai sus nu se aplică dacă pozele vi le cer eu. Ce naiba, ne cunoaştem de atâta vreme, intraţi pe aici şi citiţi, macar la nişte fotografii NSFW am şi eu dreptul din când în când. Nu?

P.P.S. Ştirileprotv.ro tot nu are diacritice. Cool.

sursa foto