Azi un tip a vrut să meargă la film într-un mall din Focșani. De aici încolo, lucrurile o iau razna.

Se pare că omul a vrut să meargă la film dar, cum cinematograful nu avea program, agenții de pază l-au îndrumat politicos către ieșire. Numai că s-a încăpățânat și-a refuzat să plece, pe sistemul: „nu-mi spuneti voi mie ce să fac, eu am venit la film, vreau să văd film”. Moment în care paznicii au încercat să-l dea afară și l-au luat pe sus, dar cinefilul nostru s-a prins de câteva obiecte de mobilier și, în acel moment, câteva bucăți din izolația tavanului au căzut și l-au rănit. (sursa digi24)

Dincolo de miștourile care s-au făcut toată ziua pe acest subiect, întrebarea care se pune ar fi una singura: din ce naiba e construit mall-ul din Focșani dacă trei oameni care se ciondănesc aproape că-l pot desface în bucăți? Pentru că explozie se pare că n-a fost. 

Nu serios, dacă tipul ăsta doar s-a ținut de scaune, sau ce-o fi făcut el pe acolo, și-a căzut tavanul, cam ce se poate întâmpla în mall-ul din Focșani în caz că se iau unii la bătaie pe bune sau, Doamne ferește, se proptește cineva mai tare cu umărul în el?

A, să nu uit, oare ce film voia să vadă cu atâta îndârjire de nu s-a lăsat scos din sală până n-a pus mall-ul la pământ? Sunt curios de mor. Știe cineva?

mihai_vasilescu_constructor