Nu mai avem niciun fel de valori și repere normale!

Îmi pare rău că am scris despre idiotul ăla de la Bistrița care a pocnit o femeie, pentru că sunt dezgustat!

Nu-mi vine să cred că există oameni care afirmă că tipa și-a căutat-o. Nu-mi vine să cred că O FEMEIE mi-a scris că dacă era în locul ăluia și „aia ar fi atins tabla neprețuitului ei matiz” (am citat exact), îi rupea capul. Nu-mi vine să cred că există oameni care spun „bine i-a făcut, că prea era tare în clanță”. Nu-mi vine să cred că s-a folosit motivația „hai că nu i-a făcut mare lucru, doar a încercat să imobilizeze infractoarea până venea poliția”. Nu-mi vine să cred că „a trecut pe roșu” și „ea a început” țin loc de argumente pentru a lua bătaie. Nu-mi vine să cred că toți cei care au reacționat așa nu s-au pus o secundă în locul femeii agresate. Pe ei sau pe cineva la care țin.

Și multe, multe altele care mi-au făcut scârbă. Le puteți căuta singuri în comentariile de aici sau de pe Facebook, că mi-e silă să mai fac printscreen-uri.

Suntem bolnavi și cel mai tragic este că nu ne dăm seama. În momentul în care ai pus semnul egal între o tablă și modul grobian în care bărbatul ăla tratează un alt om, nu poate fi decât semn de boală.

Iar marea problemă este că poți să mergi pe stradă, să ai impresia că ești înconjurat de oameni normali, când de fapt există toate șansele să-ți dea cineva în cap pentru că i se pare lui că „ai fost prea șmecher”.

Aveți grijă ce vorbiți și cu cine vorbiți, să nu dați peste vreunul care consideră justificat să vă pocnească pentru că „ați căutat-o” și pentru că poate.

Atât.

mihai_vasilescu_furie

sursa foto