LATER EDIT

Câștigătorii tricourilor Fuyor, pe care i-ați desemnat voi singurei cu mânuțele voastre, sunt:
Mihai Cochior – “Te judec după aparențe! Aparent ești urât și prost!” – 26 likes
Cezar – “Nu trebuie sa fiu cine vrei TU sa fiu” – 23 likes
Syl88 – “There is no STR8 way to success” – 21 likes
Dorin“F..i nu f..i vremea p…i trece!” – 19 likes
Victor R“Întotdeauna ALTCINEVA e de vină!” – 18 likes
Îi aștept pe toți să-mi trimită câte un email pe adresa de la “Contact” cu datele de livrare: adresă și număr de telefon. Ah, să-mi scrieți și mărimea pe care o purtați la tricouri.
…………………………………………………………………………………..

Pentru cei mai mulți dintre noi onestitatea pură este greu de digerat. Adică ne place să știm adevărul, dar uneori am prefera să-l aflăm ceva mai voalat, altfel s-ar putea să ne schimbăm impresia despre cei care îl spun, chiar dacă ni s-au rostit doar lucruri care reprezintă perfect realitatea. Așa că preferăm ideea de “minte-ma frumos”. De aici cred că am deprins noi, ca oameni, obiceiul de a voala adevărul mai ales atunci când îl spunem altora. Cu alte cuvinte, de cele mai multe ori evităm să ne spunem adevărurile. De teamă, rușine, imagine de sine sau muuuulte alte scuze pe care ni le inventăm. Constant.

De ce se întâmplă așa? Păi, pentru că așa ne-am învătat de-a lungul timpului. Sau cel puțin cam așa s-au manifestat generațiile de până acum. Ne-a fost indus că e mai ok să zâmbești frumos și să-ți ții gura închisă, să nu te exteriorizezi de față cu alți oameni pentru că poți să-i jignești. Și e mult mai important, nu-i așa, să nu îi supărăm pe alții decât să fim noi happy. Bullshit! Să v-o zic eu pe aia dreapta (și ați văzut lucrul ăsta dacă mi-ați citit cel puțin două articole): viața ta, inclusiv fericirea ta, e mult mai importantă decât părerile altora. Sau așa ar trebui să fie. Cum poți să fii tu ok cu tine dacă nu îți porți la vedere opiniile, trăirile sau ceea ce te face fericit?

Dacă ție îți place să mergi pe bicicletă, de ce să te ferești de cei care spun că nu exista viață fără cutie de viteze? Și invers, dacă ție îți plac mașinile cu motoare puternice, de ce să te ferești de ecologiștii care-ți vor explica pe larg cum distrugi bunatate de planetă cu pedala ta de accelerație?

Dacă ție îți place s-o arzi hipster și detești costumele, de ce simți nevoia să te justifici când te afli într-un cerc de corporatiși scorțoși? De ce să zici fals “azi sunt în tricou pen’ca mi-am dus toate costumele la curățat”, când ai putea să porți direct un tricou cu inscripția “nu te strange cravata la gât?” și să le zâmbești ghiduș când intri în discuție cu ei. Pare mai sănătos și mai funny, nu?

Dar oare chiar să fie ok să fii așa deschis și să îți expui, vădit, adevărul? Așa ar fi normal, doar adevărul te face ceea ce ești, dăăă. De ce să ascunzi asta?

Eh, cam asta vor să spună și cei de la STR8 care au o campanie fix pe subiectul ăsta. ”Spray Your Truth” este noul îndemn STR8, ce vrea să te facă să îți expui Adevărul, oricare ar fi el, în fața lumii întregi. Pentru că cel mai ok vei fi atunci când nu-ți va mai fi teamă de privirele oamenilor și nici de limbile lor ascuțite.

Și ca să fie lucrurile și mai interesante, noua campanie STR8 nu e însoțită doar de noua gamă de produse, #LiveTrue, dar și de o mulțime de premii mișto. Vreți să știți ce premii mișto? Intrați pe www.sprayyourtruth.com. De acolo treaba e simplă: vă înscrieți Adevărul și intrați automat în cursa pentru premiile puse în joc. Parcă sună bine o cameră video Sony sau să devii o vedetă STR8, nu? Ca să nu mai zic de voucherele la Decathlon sau Porc care-mi fac cu ochiul tare de tot.

Ce e Adevărul pe care trebuie să îl înscrii? Adevărul e lucrul acela care vă definește. Și toți îl avem, fie că ne place să privim luna când suntem supărați, fie că sudatul reprezintă activitatea noastră preferată, toate sunt Adevăruri. Asta pentru că mă fac pe mine să fiu ”eu” și pe tine să fii ”tu”. Ne individualizează.

Aaa, era să uit. Stați că n-am terminat cu premiile. O parte a campaniei Spray Your Truth se va derula chiar aici, pe blogul meu. STR8 pune la dispoziție cinci tricouri Fuyor, neinscripționate, pe care le puteți câștiga dacă vă scrieți Adevărul în comentarii. Cele mai votate cinci dintre Adevărurile scrise de voi vor ajunge articole vestimentare și apoi veți intra în posesia lor. Adică o să aveți câte un tricou cu Adevărul vostru scris pe piept. Atenție! Nu voi lua în considerare thumbs down-urile, ca să nu pun haterii la muncă degeaba. Iar dacă lumea nu se înghesuie la vot, voi trage eu la sorți, vineri, cinci dintre voi. Fair enough, da?

Partea și mai funny este ca preiau, în calitate de administrator, pagina de Facebook a celor de la STR8. Oamenii au o oarecare doză de inconștiență, dacă au curajul să mi-o dea mie pe mână. Muhaha, deci vom putea să ne distrăm si acolo.

Mno, vă aștept cu adevărurile. Știu că sunteți plini de imaginație, deci cred că ne vom distra binișor

P.S. Mi-ar plăcea și mie un tricou din ăla pe care să-mi scriu Adevărul: din viață scapă cine poate!

mihai_vasilescu_str8_adevarul